T.N.Y.-TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T.N.Y.-TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.260.806

Publication

26/06/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

1 Afdeling Oudenaarde

1 7 JUNI 2014

Griffie



Ondernemingsnr : 0464.260.806

Benaming

(voluit) : T.N.Y.-Trans

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Paalstraat 10 - 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomende zaakvoerder



De bijzondere algémene vergadering de dato 19 mei 2014 heeft met éénparigheid van stemmen beslist om volgende bijkomende zaakvoerder te benoemen vanaf heden:

LT Median bvba, met maatschappelijke zetel te Grenadierslaan 2C, 9810 Nazareth (Eke), hier vertegenwoordigd door zijn vast vertegenwoordiger dhr Hoebeke Danny, wonende te 9810 Nazareth (Eke), Stationsstraat 11.

De zaakvoerder

Declercq Geert





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

lHlUI II II ~IY~I~I I i 1111

*19129089*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/11/2014
ÿþMod Word 71 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde "

Griffie 1 3 NOV, 2014

" 1421162

Ondernerningsnr : 0464.260.806

Benaming

(voluit) : T.N.Y. - Trans

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Paalstraat 10, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwurp" akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Met éénparigheid van stemmen heeft de bijzondere algemene vergadering de dato 1 oktober 2014 beslist om de heer Geert Declercq wonende te Kleine Duddegemstraat 30, 9051 Afsnee en de heer Frederic De Clercq wonende te Deinsesteenweg 202, 9770 Kruishoutem te ontslaan als zaakvoerder vanaf heden.

Met éénparigheid van stemmen heeft de bijzondere algemene vergadering de dato 1 oktober 2014 beslist om Geluk Comm.VA, met maatschappelijke zetel te Kleine Duddegemstraat 30, 9051 Afsnee, te benoemen ais zaakvoerder vanaf heden.

Met éénparigheid van stemmen heeft de zaakvoerder van Comm.VA Geluk, met maatschappelijke zetel te Kleine Duddegemstraat 30, 9051 Afsnee, de dato 1 oktober beslist om de heer Declercq Geert, wonende te Kleine Duddegemstraat 30, 9051 Afsnee, te benoemen ais vast vertegenwoordiger vanaf heden voor het bestuurdersmandaat dat Geluk Comm.VA uitoefent in T.N.Y-Trans BVBA. Dit mandaat geldt voor de resterende duur van zijn mandaat als bestuurder.

De zaakvoerder,

Declercq Geert

Op de laatste blz. van LuilcJ3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BíjTagen billet Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/12/2014
ÿþ r Mod Word 11.1

~ {~t~f~:t ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

27 NOV. 2014

Griffie

~

III i



Ondernemingsnr : 0464.260.806

Benaming

(voluit) : T.N.Y-Trans

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Paalstraat 10, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerders hebben de dato 4 november 2014 beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Paalstaat 10 te 9700 Oudenaarde naar de Kleine Duddegemstraat 30 te 9051 Afsnee.

De zaakvoerder,

Geluk Comm.VA

Vertegenwoordigd door Declercq Geert

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2013
ÿþii

Mcd Wand 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 9 AM, 2013

Griffie

1111113190111

Qndernemingsnr : 0464260806

Benaming

(voluit) : T.N.Y.-Trans

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paalstraat 10, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - STATUTENWIJZIGING - KWIJTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Nathalie HOMBROUCKX, geassocieerd notaris te° Oudenaarde (Eine), op eenentwintig augustus tweeduizend en dertien, dat de buitengewone algemene: vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `T.N.Y. Trans", met zetel te 9700 Oudenaarde, Paalstraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, onder het nummer 0464260806, opgericht bij akte verleden voor Notaris André Toye te Oudenaarde op 23 september 1998, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 oktober 1998, onder nummer 981017-391,i met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen

I) De vergadering verleent ontslag aan a) het bestuursorgaan en b) een bedrijfsrevisor of een exteme's accountant voor het opmaken van een verslag betrekkelijk navermelde fusie overeenkomstig artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen;

li) De vergadering neemt kennis van en de voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen; van het fusievoorstel opgesteld door elk der raden van bestuur op datum van 17 juni 2013,

IlI) De vergadering keurt het voorgelegde fusievoorstel goed en besluit tot de fusie door overneming door de vennootschap T.N.Y.-Trans van de vennootschap ROELI met haar gehele vermogen  zowel de rechten als; de plichten volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden bepaald in het fusievoorstel. Aan de; aandeelhouders van de vennootschap ROEL1 worden in ruil voor de 100 aandelen 50 nieuwe aandelen, zonder; aanduiding der nominale waarde, gegeven van de vennootschap T.N.Y,-Trans, als volgt :

- de vennootschap IMMO DECLERCQ krijgt in ruil voor haar 50 aandelen van de vennootschap ROELI 50; nieuwe aandelen van de vennootschap T.N.Y.-Trans;

- de 50 aandelen van de vennootschap ROELI, toebehorende aan de vennootschap T.N.Y.-Trans, worden niet omgeruild overeenkomstig artikel 703 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

De fusie heeft derhalve plaats overeenkomstig de volgende modaliteiten hernomen in het voornoemde: fusievoorstel:

-de handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor; rekening van onderhavige vennootschap vanaf 01 januari 2013;

-er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuurders van de bij deze verrichting betrokken; vennootschappen;

-de aldus uitgereikte aandelen zullen recht geven op deelname in de winst vanaf heden;

-er is geen opleg in geld;

-er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en geen; andere effecten dan aandelen.

a) Overgang van het vermogen

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de vennootschap ROELI ten algemene titel;

over aan de vennootschap T.N.Y.-Trans.

Het vermogen van de vennootschap ROELI staat nauwkeurig beschreven in het navermeld verslag van de;

bedrijfsrevisor, de vennootschap "VAN CAUTER-SAEYS & CO - Bedrijfsrevisorenkantoor", navemoemd.

b) Algemene voorwaarden

1. Alle roerende goederen gaan over in de staat, waarin zij zich op heden bevinden met aile eraan klevende:

voordelen en lasten.

De vennootschap T.N.Y.-Trans wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de goederen, welke behoren'

tot het vermogen van de vennootschap ROELI en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

Tevens worden zij geacht op de hoogte te zijn van de bestaande passiva van de vennootschap ROELI.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. De vennootschap T.N.Y.-Trans zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van huidige vennootschap als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen en andere kosten dragen.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de vennootschap T.N.Y.-Trans met de zakelijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De vennootschap T.N.Y.-Trans wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren van zelfde vennootschap.

4. De archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap wordt overgedragen aan de vennootschap T.N.Y.-Trans.

5. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze fusie en de overgang van de vermogens, zullen door de vennootschap T.N.Y.-Trans gedragen worden.

IV) De vergadering neemt kennis van het verslag van :

a) de zaakvoerders de dato 19 juli.2013 aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura ingevolge voormelde fusie, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, in toepassing van artikel 695 van zelfde wetboek;

b) de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER-SAEYS & CO - Bedrijfsrevisorenkantoor", met zetel te Staden-Oostnieuwkerke, Roeselarestraat, 8, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Degryse - Bedrijfsrevisor", met als vaste vertegenwoordiger de Heer Jan DEGRYSE de dato 20 augustus 2013, aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura ingevolge voormelde fusie, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, in toepassing van artikel 695 van zelfde wetboek, welk verslag letterlijk besluit ais volgt :

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging naar aanleiding van de fusie door overneming in de BVBA T.N.Y.-Trans bestaat uit de inbreng van het gehele vermogen van de vennootschap NV ROELI, zowel de activa als passiva zowel als de rechten en de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening waarbij deze overgaan naar de BVBA T.N.Y.-Trans tegen de uitreiking van aandelen van de bvba T.N.Y-Trans aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap NV ROELI.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

a.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn door het beginsel van boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en dat deze leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarden van de ais tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bij kapitaalverhoging bestaat uit 50 nieuwe aandelen van de BVBA T.N.Y-Trans, zonder vermelding van nominale waarde, aan de aandeelhouders van de NV ROELI :

- IMMO DECLERCQ NV : 50 aandelen

- De aandelen aangehouden door de BVBA T.N.Y-Trans (50) in de NV ROELI

worden niet omgeruild ingevolge artikel 703 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffenden de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 20 augustus 2013

(get.)

BURG. BVBA VAN CAUTER-SAEYS & CO-Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door Burg. BVBA J.DEGRYSE-Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door J.DEGRYSE-zaakvoerder."

V) a) Als gevolg van fusie besluit de algemene vergadering dat het kapitaal verhoogd wordt met ¬ 31.000,00 om het te brengen van ¬ 62.000,00 op ¬ 93.000,00 door uitgifte van 50 nieuwe aandelen, zonder aanduiding der nominale waarde, dewelke in de winst zullen delen vanaf heden.

b) Aanpassing van artikel 5 aan voormelde beslissing met inlassing van historiek.

VI) Ingevolge voormelde beslissing verzoekt de vergaderingen ondergetekende notaris vast te stellen dat de fusie is verwezenlijkt en dat de vennootschap ROELI niet meer bestaat vanaf heden.

VII) De vergadering geeft kwijting aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun bestuur tijdens het lopend boekjaar.

VIII) De vergadering beslist de tekst van artikel 14 der statuten te vervangen door de hiemavemmelde tekst

"De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

~

Voorbehouden aan fret Belgisch Staatsblad

ti De bevoegdheid om één of meer vereffenaars aan te duiden berust bij de algemene vergadering. De ver- , effenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Het batig saldo van de vereffening zal, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De rechtbank kan van de vereffenaar aile dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdefingsplan na te gaan."

IX) De vergadering beslist de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de besluiten die voorafgaan.

X) Volmacht wordt verleend aan :

- het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer te brengen;

- ondergetekende notaris om de statuten te coördineren en neer te leggen volgens de wettelijke bepalingen

dienaangaande;

en dit zowel voor de overnemende als voor de overgenomen vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Geassocieerd Notaris Nathalie Hombrouckx te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd :

1, Expeditie van het proces-verbaal

2. Verslag zaakvoerder,

3. Verslag bedrijfsrevisor;

4. Gecoördineerde statuten,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 15.07.2013 13307-0085-030
28/06/2013
ÿþMad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

i 9 JUNI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0464.260.806

Benaming

(voluit) : T.N.Y.-Trans

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Paalstraat 10, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 17 juni 2013 overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt :

- Bij de fusie betrokken vennootschappen ;

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid T.N.Y Trans, met zetel te 9700 Oudenaarde,

Paalstraat 10, ondememingsnummer 0464.260.806 (ovememende vennootschap)

2, De Naamloze Vennootschap Roelf, met zetel te 9700 Oudenaarde, Paalstraat 10, ondememingsnummer

0456.753.796 (overgenomen vennootschap)

- Ruilverhouding

Voor elke aandeel van de overgenomen vennootschap NV Roeli zal er 1 nieuw uitgegeven aandeel van de overnemende vennootschap BVBA T.N.Y-Trans aangeboden worden. De ruilverhouding werd gebaseerd op de financiële situatie van 31 december 2012.

Overeenkomstig art. 703§2 W.Venn. vindt geen omruiling plaats voor de 50 aandelen aangehouden door de BVBA T.N.Y Trans.

- Wijze van uitreiking :

De zaakvoerders van de BVBA T,N.Y-Trans en de leden van de Raad van Bestuur van de NV Roeli zullen gelast worden met de omruiling van de aandelen.

De zaakvoerders van de BVBA T,N,Y-Trans en de leden van de Raad van Bestuur van de NV Reeli zullen gelast worden met de inschrijving van de gecreëerde aandelen in het aandelenregister van de BVBA T.N.Y-Trans,

- Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst

De nieuw uitgegeven aandelen van de BVBA T.N.Y.-Trans zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1

januari 2013.

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn voor rekening van de ovememende vennootschap :

Vanaf 1 januari 2013 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen die bijzondere rechten hebben als ook aan de houders van andere effecten dan aandelen :

In de overgenomen en de overnemende vennootschappen zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen aan wie bijzondere rechten moeten worden toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

HI IRIIIIIIIII

*13098991*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- De bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen, maken zich sterk dat alle vennoten zullen beslissen om afstand te nemen van hetgeen bepaald in artikel 695§1 van het Wetboek van Vennootschappen, De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de Algemene Vergadering die over de deelneming aan de fusie moet besluiten. Tengevolge van deze beslissing werden er in onderling overleg geen opdrachten toegekend aan een bedrijfsrevisor of externe accountant om de verslagen op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

- leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de overnemende en overgenomen vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Declercq Geert

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel van 17 juni 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 4

Vw V~ oor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/01/2015
ÿþ M d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

19 205

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

" ~-»----- ~rlrrle

Ondernemingsnr : 0464.260.806

Benaming

(voluit) : T.N.Y.-Trans

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kleine Duddegemstraat 30, 9051 Afsnee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen heeft de bijzondere algemene vergadering de dato 3 december 2014 beslist om de BVBA LT Median, met maatschappelijke zetel te Grenadierslaan 2C, 9810 Nazareth (Eke), met vaste vertegenwoordiger de Heer Hoebeke Danny, wonende te Stationsstraat 11, 9810 Nazareth (Eke) te ontslaan als zaakvoerder vanaf heden.

De zaakvoerder,

Geluk Comm.VA

Vertegenwoordigd door Declercq Geert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 27.06.2012 12234-0279-027
02/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BíjIagen Tiij Tiél-Selgiscli Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Oudenaarde

2 1 JUNI 2012

Griffie

111 11 hfl11 11h 11 H 11

*12115964*

Ondernemingsnr : 0464.260.806

Benaming

(voluit) : T.N.Y.-Trans

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Paalstraat 10 - 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming bijkomende zaakvoerders

De bijzondere algemene vergadering de dato 21 juni 2012 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om volgende bijkomende zaakvoerders te benoemen vanaf heden:

- De Clercq Frederic, wonende te 9700 Kruishouten, Deinsesteenweg 202; - Van Gaveren Ellen, wonende te 9051 Afsnee, Kleine Duddegemstraat 30.

De zaakvoerder Declercq Geert

11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 28.06.2011 11209-0111-027
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 30.06.2010 10242-0543-028
21/10/2009 : OU044382
28/07/2009 : OU044382
11/06/2009 : OU044382
18/07/2008 : OU044382
10/04/2008 : OU044382
31/01/2008 : OU044382
08/11/2007 : OU044382
26/07/2007 : OU044382
05/07/2006 : OU044382
05/07/2006 : OU044382
08/07/2005 : OU044382
27/06/2005 : OU044382
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 14.07.2015 15318-0097-030
17/06/2004 : OU044382
22/12/2003 : OU044382
30/07/2003 : OU044382
19/02/1999 : OU044382
17/10/1998 : OU44382
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 15.07.2016 16332-0349-031

Coordonnées
T.N.Y.-TRANS

Adresse
KLEINE DUDDEGEMSTRAAT 30 9051 AFSNEE

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande