TACO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TACO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 547.737.818

Publication

20/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

L,v ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz van LujiiB vermelden : Recto , l4aam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : tiaar¬ en handtekening.

11111111.11111111111111111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 MAARÏ 2014 DENDEar&ONDE

Qndernemingsnr : S j -i3

Benaming

(voluLt) : TACO

(verkort) -

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Wachteke 7 - 9270 Laarne (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE

Het jaar 2014, op 5 februari zijn te Laarne in vergadering verschenen

1) Taghon Jan, wonende te 9270 Laarne, Mellestraat 18 A, rijksregisternummer 73.11.10-045.04

2) Colbrandt Veerle, wonende te 9270 Laame, Mellestraat 18A, rijksregisternummer 72.08.30-196.84

Welke comparanten bij en mits deze verklaarden tussen hen een Vennootschap Onder Firma op te richten,

waarvan de statuten als volgt werden vastgesteld

Artikel 1 : Er wordt een Vennootschap Onder Firma opgericht onder de benaming " TACO "

Artikel 2 : De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9270 Laarne, Wachteke 7.

Zij kan bij eenvoudige beslissing van de algemene vergadering overal elders worden overgebracht.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing bijkantoren en agentschappen vestigen in België en

in het buitenland.

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel :

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals :

A, Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stelten of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrcihten behalve die wettelijk voorbehouden zij aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard ; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen.

D. Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

E. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en funcies;

F. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

G. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciëring van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan diie het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven,

bezitten of toestaan.

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom,

naakte eigendom als in vruchtgebruik.

Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

3. Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doe! verwant of verknocht zijn of de verwezelijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezelijking van haar maatschappelijk doe!. De Vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4 : De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan zij slechts ontbonden worden bij éénparige beslissing der vennoten.

De vennootschap is niet ontbonden door de dood, de onder-voogdijstelling, het onvermogen of het faillisement van een vennoot.

Artikel 5 : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ¬ 5000, vertegenwoordigd door 100 aandelen van ¬ 50 ieder en is volledig volstort zoals hierna blijkt.

Artikel 6 : De comparanten hebben als volgt ingetekend

1° De Heer Taghon Jan, comarant genoemd onder één, voor ¬ 2500, en als vergoeding worden hem 25 aandelen toegekend.

2° Mevrouw Colbrandt Veerle, comparante genoemd onder twee, voor ¬ 2500, en als vergoeding worden haar 25 aandelen toegekend.

De comparanten verklaren dat alle aandelen waarop zijn ingeschreven hebben volstort zijn. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van ¬ 5000.

De gelden worden gestort op een rekening ten name van de vennootschap in oprichting:

nummer BE25 7370.4145.2082 bij de KBC bank,

Het bewijs van deponering werd afgeleverd op 06/02/2014, welke aan deze akrte zal gehecht worden om samen met deze te worden geregistreerd.

Artikel 12 De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoten, die door de algemene vergadering worden benoemd en die hun bezoldiging za! vaststellen.

Artikel 13 : Iedere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn om het maatschappelijk doel te bereiken, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vegadering alleen bevoegd is.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Artikel 14 ti De algemene vergadering vormt de opperste macht der vennootschap. Zij bestaat uit alle vennoten. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaats hebben in de maatschappelijke zetel op de vierde maandag van de maand juni, De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en vijftien. Indien voormelde datum op een wettige feestdag valt, heeft de algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De Algemene vergadering waarop alle vennoten aanwezig zijn of behoorlijk vertegenwoordigd zijn, wordt aanzien ais regelmatig samengesteld en daarop kan nopens aile punten van de dagorde geldig beraadslaagd worden.

Artikel 15 : De beslissing der vennoten worden in de algemende vergadering getroffen bij meerderheid van stemmen. Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke bepaling ter zake. Artiel 16 : Het maatschappelijk dienstjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van het boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsook de balans en de winst en verliesrekening, welke aan de beslissing van de vennoten in de algemene vergadering worden voorgelegd.

Op de nettowinst wordt, an aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, één/twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafname zal ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bedragen. De

algemene vergadering beslist welke bestamrning aan het saldo zal worden gegeven.

Overgangsmaatregelen:

1, Eerste boekjaar: heden tot en met eenendertig december tweeduizend veertien

2. Eerste jaarvergadering: 22 juni 2015

3, Zaakvoerders: de heer Jan Taghon en mevrouw Veerle Colbrandt

4. Commissaris; er wordt geen commissaris benoemd

5. Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting: de oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan sinds 1510212014 in naam van de vennootscahp in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

6, Volmacht: bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vomi van BVBA Boekhoudkantoor Dirk Boon met zetel te 9050 Gent, Merelbekestationsplein 3c, of aan haar zaakvoerder, met name, de heer Dirk Boon, wonende te 9220 Hamme, Durmebrug 21, met als recht van indeplaatsstelling, teneinde aile nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle pocedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Buitengewone algemene vergadering: de vennootschap opgericht zijnde en de statuten vastgesteld, zijn vennoten onmiddellijk in buitengewone algemene vergadering samen gekomen en heeft de vergadering volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen: Wordt als zaakvoerder der vennootschap aangesteld: de heer Jan Taghon en mevrouw Veerle Colbrandt voornoemd;

Die bevoegd is op te treden in naam van de vennootschap zoals bepaald in artikel dertien der statuten. Voornoemde zaakvoerders worden benoemd voor de ganse duur der vennootschap. Het mandaat kan echter worden herroepen door de algemene vergadering,

JAN TAGHON

ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naamti en hoedanig held van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
TACO

Adresse
WACHTEKE 7 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande