TAGHON FANGYO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAGHON FANGYO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.518.388

Publication

19/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsar : 0546518388 Benaming

u ui ovo IIINMI

814063997*

u

I

NEERGELEGD

0 5 MARI 201/1

RECHTBANK VAN KOOnid(IDEE_ TE GENT

(voluit) : TAGHON FANGYO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grimbaartstraat 11, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling zaakvoerder

Blijkens Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 29 januari 2014 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat dhr Silvio Lievens aangesteld wordt als zaakvoerder vanaf 29/01/2014, Dit mandaat is onbezoldigd.

Fangyo Taghon, zaakvoerder

Silvio Lievens, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/02/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 2 FEB, 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEleffeNT

Voor-

behoudt aan he Belgisc

Staatsbl.

Ondememingsnr: o S4 " Q 3 ,i?D

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Taghon Fangyo

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grimbaartstraat Il

9800 Deinze

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 29 januari 2014 dat:

1. De heer TAGHON Fangyo Pedro Gino, geboren te Knokke-Heist op 1 juni 1975, wonende te 9800 Deinze, Grimbaartstraat 11, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "Taghon Fangyo", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Grimbaartstraat 11.

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (E 20.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De voornoemde oprichter heeft ingeschreven als volgt:

voor twintigduizend euro (£ 20.000,00), volstort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (E 12.500,00) en waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE53 1030 3300 7653 bij de bank Crelan, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Taghon Fangyo" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 28 januari 2014 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

3. De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin:

Bouwonderneming, nieuwbouw en renovatie (o.a. grondwerken, metsel- en betonwerken, dakwerken, chapewerken, bevloering, elektriciteitswerken, sanitair, timmer- en schrijnwerk, schilderwerken, aanleg van tuinen, ...);

* Onderneming voor slopingswerken, montage van metalen constructies, onderneming voor het reinigen van gebouwen en werven alsook onderneming voor het aanleggen van signalisatie en stellingen;

* Onderneming voor algemene goederenbehandelingen (laden, lossen, ...) en voor handel in- en behandeling van recuperatieproducten; kleinhandel en groothandel in bouwmaterialen, herstellings- en servicecenter

betreffende alle in het doel genoemde activiteiten;

* Onderneming voor de verhuur, plaatsing en transport van containers,

* Tussenpersoon in de handel

* Onderneming in onroerende goederen, de tussenpersonen in aankoop, verkoop- en verhuring van gebouwen. Bouwpromotor, coördineren van bouwwerkzaamheden, coördinatie van onderaannemers, de experten-rradgevers inzake onroerende goederen en studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake bouwaangelegenheden, veiligheidscoördinator.

* De algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf;

* Bureau voor consultancy, administratieve prestaties, ontwerp, marketing, service, selectie en werving, copywriting, vertalingen en advies.

* Onderneming voor het bewerken van stenen en steenafval;

* Montage van metalen constructies en stellingen, montage van bruggen en wegwerkzaamheden alsook onderneming voor het aanbrengen van signalisatie, groot- en detailhandel in bouwmaterialen en diverse andere koopwaar, veiligheidscoördinator en coördinatie van bouwaannemers;

* Onderneming voor algemene grond- en kraanwerken: graafwerken, funderingswerken, irrigatiewerken,

~r

draineringswerken, rioleringswerken, bestrating, grondverzet, nive 'gringswerken het leggen van kabels

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

* Onderneming voor de aan- en verkoop, import en export, het verhuren (met of zonder chauffeur), het herstellen, het onderhoud, de algemene dienstverlening van machines, graafmachines, bulldozers en

aanverwante voertuigen

*Onderneming voor nationaal en/of internationaal vervoer over de weg; * Onderneming voor het vervoer van personen;

* Onderneming voor courierdienst en dagbiadenbedeling;

* Algemene groot- en kleinhandel, marktkramer (kledij, schoenen, snoep, rookwaren, dranken voeding,

dagbladen, lectuur, schoonheidsproducten, cosmetica, DVD, CD, ...)

* De uitbating van horecazaak met drankgelegenheid, restaurant, bistro, taverne, snack, frituur, feestzaal,

privateclub, dancings

* het uitbaten van een automatisch zonnecenter, sauna, kapsalon en beauty farm

* Onderneming voor het installeren vanjacuzzi en zwembaden

* Het schoonmaken en onderhouden van allerhande gebouwen en ramen, * Sanering en afvalbeheer,

* Evenementenbureau, het organiseren van ballonvaarten

* Onderneming voor de verkoop, verhuur en onderhoud van fietsen, bromfietsen, auto's, motoren, boten en jachten

* Onderneming voor de aanleg en onderhoud van tuinen en parken;

* De uitbating van een landbouwbedrijf

* Onderneming voor bewaking en inbraakpreventie, plaatsing van alarmsystemen; * Het uitbaten en beheren van tankstations.

Zij mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen welke zij het best geschikt acht, zo in België als iin het buitenland. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin vat het woord. Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van. aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

4. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

5. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de eerste maandag van de maand december om 18.00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle Iasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd

.worden met eenparigheid van stemmen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

hel

mod 11,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Tijdelijke bepalingen

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 juni 2015.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand december in het jaar 2015

om 18.00 uur.

3. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Wordt als niet-statutair, onbezoldigd zaakvoerder aangesteld:

De heer Taghon Fangyo, voormeld, aanvaardend;

4. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert I oktober 2013 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

5. De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camfisc, te 9870 Olsene, Grote Steenweg 131, vertegenwoordig door de heer CAMPE Wim.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TAGHON FANGYO

Adresse
GRIMBAARTSTRAAT 11 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande