TAILLIEU

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TAILLIEU
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.424.963

Publication

23/01/2013
ÿþ mod 11.1

' Luik B J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

In HI III 1H liii III

*13013638*

fi

RECHT jc(f#ié VAN

KOOPHANDEL TFSE IT

Ondernemingsnr : 437.424.963

Benaming (voluit) : TAILLIEU

NEERGELEGD ~..

10 JAN, 2013

(verkort);

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetei : te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 3221A

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GE-

. RUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOT-

SCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc " SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zevenentwintig december tweeduizend twaalf, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "TAILLIEU", gevestigd te 9090 Melle,,; Brusselsesteenweg 322/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent met ondernemingsnummer,' 0437.424.963, onder meer :

1. beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank'' van koophandel te Gent en te Antwerpen en tot instemming met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie wordt overgenomen door haar enige aandeelhouder, de naamloze vennootschap "CORDIA,; HOLDING", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Satenrozen 1/a, ingeschreven in het, rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0889.072.801.

'0 Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch,. voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd.

Vanaf zevenentwintig december tweeduizend twaalf worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "B-DOCS", gevestigd te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, teneinde alle:: noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, : directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten enY, stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie. VOOR ONTLEDEN]) UITTREKSEL

= Notaris Marc SLEDSENS

q Tegelijk hiermee

;, neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/11/2012
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

} I IIl1I III 1 (Il( IIVI hifi 11111111 I1 1 i iu

behc aar *12190626*

Belt

Staal





NEERGELEGD

, if NOV. 2012

RECHTBANK VAN

1000PHANc jffeGENT

Eiiinëxé"s dü M~nitéürTïélgé

Bijlagen-hij tretBtlgiscit'Staatslslad-ÿÿ 25/11/2012

Ondernemingsnr : benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel met betrekking tot fusie door overneming

Uittreksel uit het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de fusie door overneming van Taillieu NV door Cordia Holding NV:

Overeenkomstig artikels 676, 1* en 719 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.") hebben de bestuursorganen van Taillieu, een naamloze vennootschap, met zetel te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 322a, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent onder nummer 0437.424.963 (hierna "Taillieu NV"), en van Cordia Holding, een naamloze vennootschap, met zetel te 2550 Kontich, Satenrozen 1A, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder nummer 0889.072.801 (hierna "Cordia Holding NV"), gezamenlijk een fusievoorstel opgesteld waarin wordt voorgesteld dat Taillieu NV zou worden overgenomen door Cordia Holding NV door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Cordia Holding NV is thans de enige aandeelhouder van Taillieu NV tengevolge van:

-de overname van 1 aandeel van Lode Smet op 26 februari 2010,

-de overname van 1 aandeel van Patrick Vergauwen op 26 februari 2010,

-de aankoop van 520 aandelen van Kasteelhof-Futuro Comm.V. op 22 juni 2011,

-de aankoop van 520 aandelen van Wielant-Futuro Comm.V. op 22 juni 2011,

-en de overdracht van 4.708 aandelen van Anemoon BVBA ingevolge de partiële splitsing gevolgd door, fusie door overneming van een deer van Anemoon BVBA door Cordia Holding op 17 november 2011.

De hierin beoogde verrichting is dus een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig artikel 676, 1° W. Venn., d.w.z. een verrichting waarbij Taillieu NV , als overgenomen vennootschap, tengevolge van een ontbinding zonder vereffening, haar gehele vermogen, zowel activa als passiva, overdraagt aan Cordia Holding NV, die reeds houdster is van alle aandelen van Taillieu NV.

In uitvoering van de vereenvoudigde procedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen zal' Cordia Holding NV, als ovememende vennootschap, geen enkel aandeel uitgeven als gevolg van deze fusie en zal bijgevolg de aandeelhoudersstructuur van Cordia Holding NV niet veranderen. Er is evenmin aanleiding om een ruilverhouding te bepalen, noch een eventuele opleg, noch de wijze van uitreiking van de aandelen, noch de datum vanaf wanneer de nieuw uitgegeven aandelen recht geven te delen in de winst van de overnemende vennootschap.

De bestuursorganen van Cordia Holding NV en Taillieu NV stellen daarom het volgende voor:

1 Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de overgenomen en van de overnemende vennootschap

1.1De overgenomen vennootschap Taillieu NV :

De overgenomen vennootschap is Taillieu NV, een naamloze vennootschap met zetel te 9090 Melle,

Brusselsesteenweg 322a, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent onder nummer 0437.424.963.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van Taillieu NV als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

-Geestelijke, psychische en lichamelijke begeleiding en verzorging van mensen, het verstrekken van sociaal

dienstbetoon, zowel thuis als ten maatschappelijke zetel en dit in zowel gehuurde als zelf op te richten

gebouwen en tehuizen;

-computer informatica,

-pandstelling ten voordele van derden;

-het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door derden, alsook het

verlenen van zowel persoonlijk als zakelijke, roerende en onroerende waarborgen ten voordele van derden.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0437.424.963

Taillieu

naamloze vennootschap

Brusselsesteenweg 322a, 9090 Melle

i "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

= Deze opsomming is slechts aanwijzend en niet beperkend in het algemeen zal zij alle maatregelen treffen

tot vrijwaring van haar rechten en zal aile om het even welke verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengsten, inschrijvingen of anderzins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen."

1.2De overnemende vennootschap Cordia Holding NV:

De overnemende vennootschap is Cordia Holding, een naamloze vennootschap, met zetel te 2550 Kontich, Satenrozen 1A, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder nummer 0889.072.801. Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van Cordia Holding NV als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening en in naam en voor rekening van derden, alle handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1)zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin hij participeert;

2)het deelnemen In of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke onderneming en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

3)het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand,

4)haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

5)de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6)het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap mag alle indrustriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband me het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

Aangezien de doelclausules van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap compatibel en niet conflicterend zijn kan Cordia Holding NV Taillieu NV overnemen door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zonder dat een wijziging van het doel van Cordia Holding NV nodig is.

2Boekhoudkundige datum -- Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

Alle handelingen van Taillieu NV zullen worden geacht verricht te zijn voor rekening van Cordia Holding NV vanaf de datum van het verlijden van de authentieke akte van de fusie door overneming met vereenvoudigde procedure.

3Rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Vermits de enige aandeelhouder van Taillieu NV geen speciale rechten heeft en er wat Cordia Holding NV betreft geen houders van effecten andere dan aandelen zijn, is deze bepaling niet van toepassing.

4Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van Taillieu NV of Cordia Holding NV.

5Goedkeuring door de gewone algemene vergaderingen en neerlegging ter griffie

Dit fusievoorstel zal door Taillieu NV of Cordia Holding NV worden neergelegd op de griffies van de rechtbank van koophandel te Gent en Antwerpen en bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De buitengewone algemene vergaderingen van Taillieu NV of Cordia Holding NV waarop dit fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na de bekendmaking van het fusievoorstel worden gehouden.

Gedaan op 8 november 2012, in vier exemplaren. Taillieu NV of Cordia Holding NV erkennen elk twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan telkens één bestemd is voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, respectievelijk te Gent en Antwerpen, en het andere voor bewaring in de vennootschapsboeken.

Voor eensluidend uittreksel:

Senior Living Group NV

gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door Bots Management Comm. V

vast vertegenwoordigd door de heer Barend Bots

SL Finance NV

bestuurder

vast vertegenwoordigd door de heer Dominiek Beelen

Voor-be;iovder. aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam cn hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hel7ij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanm,en van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2012
ÿþv

bel,

aa

Be Star

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

MIXE Word 11.1

[1,13-1 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111 II1 11111 11111111 II 1111

*12139116*

Ondernemingsnr : 0437.424.963

Benaming

(voluit) : Taillieu

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 322A, 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervanging vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 1 juni 2012 "Na beraadslaging over de agendapunten, heeft de raad van bestuur,

AKTE GENOMEN van het feit dat ingevolge de fusie door overneming van Senior Living Holding NV door Senior Living Group NV, Senior Living Group NV uit hoofde van haar mandaat van bestuurder en gedelegeerd: bestuurder van Taillieu NV met ingang van 31 mei 2012 vast wordt vertegenwoordigd door Bots Management: Comm.V, vast vertegenwoordigd door de heer Barend Bots.

Voor eensluidend uittreksel:

Senior Living Group NV

Gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door Bots Management Comm.V.

met ais vaste vertegenwoordiger de heer Barend Bots

SL Finance NV

Bestuurder

vast vertegenwoordigd door de heer Dominiek Beelen

SL Invest NV

Bestuurder

vast vertegenwoordigd door de heer Barend Bots

30 -01- 2tii2

RECHTBANK VAN

KOOPHAND L TE GENT

Griffie

Op de laatste blz. van LUIK B veemelden : recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 12.06.2012 12176-0340-030
08/07/2011
ÿþ MM 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voer-

behouden aan het Beipisch

Stzatebbd

IIi" ii111uiiiiiu03827uuiiiiui

*

~.~..~....~.._....~..~...----

;-= i`í ÿ . g GD

2 8 -06- 2011

1_.__v

~

RELI" 1T5Preiee

iÇOQPi1Al" :Je NT

Ondememingsnr : 0437.424.963

Benaming

(vakaft) : TAILLIEU

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 322A, 9090 Melle

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - Benoeming commissaris - Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 21 juni 2011.

Na beraadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering, met eenparigheid van stemmen,

AKTE GENOMEN van het vrijwillig ontslag van volgende (rechts)personen ais bestuurders van de' Vennootschap, met ingang vanaf heden:

(i)de heer Kero den Hartog, wonende ie 2930 Brasschaat, Bredabaan 504,

(ii)VDD Consultancy BVBA, met maatschappelijke zetel te 9810 Nazareth-Eke, Eikenstraat 1 en ondernemingsnummer 0884.593.676, vast vertegenwoordigd door de heer Sven Vandendriessche, en

(iii)Anemoon BVBA, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 322a, en ondernemingsnummer 0429.290.821, vast vertegenwoordigd door de heer Kero den Hartog.

BESLOTEN de volgende rechtspersonen te benoemen tot bestuurders van de Vennootschap, met ingang vanaf heden:

(i)Senior Living Group NV, met maatschappelijke zetel te Satenrozen la, 2550 Kontich en ingeschreven in' het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondernemingsnummer 0869.769.702, vast vertegenwoordigd, door Senior Living Holding NV, met maatschappelijke zetel te Satenrozen 1 a, 2550 Kontich en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondememingsnummer 0899.717.956, vast vertegenwoordigd door Bots Management Comm.V, met maatschappelijke zetel te Canadezenlaan 75, 2950 Kapellen en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondernemingsnummer 0862.403.739, vast vertegenwoordigd door de heer Bart Bots, wonende te Canadezenlaan 75, 2950 Kapellen,

(ii)SL Finance NV, met maatschappelijke zetel te Satenrozen la, 2550 Kontich en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondememingsnummer 0894.020.690, vast vertegenwoordigd door' de heer Dominiek Beelen, wonende te Jan Van Heelustraat 16A, 3440 Zoutleeuw, en

(iii)SL Invest NV, met maatschappelijke zetel te Satenrozen la, 2550 Kontich en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondememingsnummer 0882.889.446, vast vertegenwoordigd door de heer Bart Bots, wonende te Canadezenlaan 75, 2950 Kapellen.

BESLOTEN dat de mandaten van deze bestuurders eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten' op 31 december 2016.

BESLOTEN tot commissaris te benoemen, BDO Atrio Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, kantoor houdend te; 2600 Antwerpen  Berchem, Uitbreidingsstraat 66, bus 13. BDO Atrio Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA duidt de: heer Erik Thuysbaert, bedrijfsrevisor, als haar vaste vertegenwoordiger aan.

BESLOTEN dat het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 21 juni 2011.

BESLOTEN om Senior Living Group NV, met maatschappelijke zetel te Satenrozen la, 2550 Kontich» ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondememingsnummer 0869.769.702, vertegenwoordigd door Senior Living Holding NV, met maatschappelijke zetel te Satenrozen la, 2550 Kontich, in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondememingsnummer 0899.717.956, vast. vertegenwoordigd door Bots Management Comm.V, met maatschappelijke zetel te Canadezenlaan 75, 2950 Kapellen en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondernemingsnummer

Op de laatste blz van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

0862.403.739, vast vertegenwoordigd door de heer Bart Bots, wonende te Canadezen laan 75, 2950 Kapellen te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, met ingang van heden.

Voor eensluidend uittreksel,

Senior Living Group NV, Gedelegeerd bestuurder Vertegenwoordigd door Senior Living Holding NV, Vertegenwoordigd door Bots Management Comm.V. Vertegenwoordigd door Bart Bots

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iiioioae"

Voi beha aan Belg Staat.

NEERGELEGD

2 3 RN 2011

!a.(;:VAN

í ! ~ GENT

KOC?1'l! _~\4~ -t

Ondememingsnr : 0437.424.963 Benaming

(voluit) : TAILLIEU

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 322 A - 9090 Melle

Onderwerp akte : BENOEMING

Uittreksel uit de notulen van de zitting van de raad van bestuur dd. 29 april 011

De raad van bestuur neemt akte van de aanstelling van de heer Kero DEN HARTOG als vaste vertegenwoordiger van de bestuurder BVBA ANEMOON.

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering dd. 1 juni 2011

De vergadering neemt akte van de aanstelling van de heer Kero DEN HARTOG als vaste vertegenwoordiger van de bestuurder BVBA ANEMOON

Kero DEN HARTOG Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

05/07/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Metl 2.0

I IIU

031"

Va beha aan Belç Staat

NEERGELEGD

2 3 -06- 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHAireitiiEFE GENT

(voluit) : TA I L L I EU

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 322A te 9090 Melle

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen

Neerlegging van de notulen van de bijzondere algemene vergadering genomen op 21 juni 2011 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Jellen Rasquin

Bijzonder gevolmachtigde

Ondernemingsnr : 0437.424.963 Benaming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 22.06.2011 11184-0164-015
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 24.08.2010 10482-0015-012
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 31.07.2009 09532-0358-012
19/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 12.08.2008 08563-0100-012
21/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.06.2007, NGL 13.08.2007 07564-0220-012
14/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.06.2006, NGL 09.08.2006 06624-4128-014
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 01.06.2005, NGL 29.09.2005 05770-4505-014
20/08/2004 : SNA010616
26/05/2004 : SNA010616
26/05/2004 : SNA010616
24/07/2003 : SNA010616
07/08/2002 : SNA010616
19/07/2002 : SNA010616
17/07/1999 : GE154436
01/01/1993 : GE154436
01/01/1992 : GE154436
02/06/1989 : GE154436

Coordonnées
TAILLIEU

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 322 A 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande