TAKELDIENST MEYS J.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAKELDIENST MEYS J.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.494.992

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.07.2014, NGL 26.08.2014 14478-0452-015
16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.07.2013, NGL 12.08.2013 13417-0529-012
08/06/2012
ÿþmod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GR1FF

OOPHÁ~DÉL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1H

*iziozsae

3 0 MEI 2012 DENDERMONDE

Griffie

~

Ondernemingsnr : 0841.494.992

Benaming (voluit) : TAKELDIENST MEYS J. BVBA

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Warendestraat 77 9250 Waaasmunster

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL

Uittreksel váór registratie.

Uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Ellen Files te Hamme op zestien mei tweeduizend en twaalf, blijkt dal de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TAKELDIENST MEYS J. BVBA", met maatschappelijke zetel, te 9250 Waasmunster, Warandestraat 77, met ondememingsnummer 0841.494.992 de volgende besluiten

heeft genomen : 3

1. De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders nopens de uitbreiding van het doel, aan; welk verslag de staat van activa en passiva afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en twaalf is gehecht, en beslist het doel uitte breiden als volgt "- Goederenvervoer over de weg, met uitzondering van verhuisbedrijven - Goederenvervoer over de weg

- De groothandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden; (vb. ambulances)

- Verhuur en lease van personenauto's en lichte bestelwagens (< 3,5 ton)

- Verhuur van auto's

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar onroerend vermogen; alle verrichtingen met; betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals huurfinanciering van onroerende; goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,i verkavelen, prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van; roerende goederen, alsmede alle handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staani en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg; te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan, die het genot zouden hebben van; deze roerende en onroerende zaken,

Zij zal deze verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden,i of als tussenpersoon of commissionair, en dit zowel in België als in het buitenland.

ii De vennootschap zal mogen deelnemen in andere vennootschappen, en mandaten als bestuurder of zaakvoerder of opdrachten als vertegenwoordiger of lasthebber mogen waarnemen in of voor andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap zal voorschotten of leningen kunnen toestaan aan haar zaakvoerders of haar vennoten, of aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

ii De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of: welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

;; Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of; op te richten vennootschappen zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of; aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin,

De zaakvoerders hebben de bevoegdheid het doel te interpreteren.

Er zijn geen statutaire clausules die de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap; belemmeren."

2. De vergadering beslist de statuten te wijzigen ten einde deze in overeenstemming te brengen met de hoger; genomen besluiten, als volgt:

Te weten inlassing van de tekst onder punt 1 in artikel 3, DOEL, na het woorden "(...)  het onderhoud en dei reparatie van motorrijwielen en vôôr de woorden "En verder alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

agen bij het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden mod 11.1

aart het Belgisch Staatsblad betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en verhandeling van de onroerende goederen (...)"

3. De vergadering machtigt de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten.

4. de vergadering machtigt de geassocieerde notarissen Paul Plies en Ellen Flies tot de coördinatie van de statuten, tot ondertekening en neerlegging ervan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

5. De vergadering verleent volmacht aan BV-BVBA Kantoor Laureys, met zetet te 9220 Hamme, Kleinhulst 12, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zowel bij het ondernemingsloket, de administratie van de belastingen en de BTW en andere administratieve diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Ellen Hies

Geassocieerd notaris te Hamme

)1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 16 mei 2012;

- de gecoördineerde statuten





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111111111M1

*11187599*

V beh

aa

Bel Stan

Ondernemingsnr y 4 991_

Benaming (voluit) : TAKELDIENST MEYS J. (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

= Zetel : Warandestraat 77

9250 Waasmunster

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel v65r registratie

Uit een akte verleden te Hamme voor geassocieerd notaris Ellen Flies te Hamme, op vierentwintig?; november tweeduizend en elf blijkt dat :

-de heer MEYS Jan, geboren te Sint-Niklaas, op zesentwintig juni negentienhonderd tweeënzeventig, wonende,; te 9250 Waasmunster, Warandestraat 73;

- de heer MEYS Jaak, geboren te Waasmunster, op acht oktober negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 9250 Waasmunster, Warandestraat 77. - een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "TAKELDIENSTj; MEYS J."

- de maatschappelijke zetel is te 9250 Waasmunster, Warandestraat 77

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum waarop zij rechts-; persoonlijkheid verkrijgt.

- het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00,00) euro en is volstort tot; beloop van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder; ;! nominale waarde. ,; De heer Jaak Meys tekent in op twintig (20) aandelen en volstort deze tot beloop van zeshonderd;: É zevenenzestig (667,00) euro. Het door hem nog te volstorten gedeelte beloopt aldus duizend driehonderddrieëndertig (1.333,00) euro. De heer Jan Meys tekent in op honderd zesenzestig (166) aandelen en volstort deze tot beloop van vijfduizend;: vijfhonderd drieëndertig (5.533,00) euro. Het door hem nog te volstorten gedeelte beloopt aldus elfduizend; zevenenzestig (11.067,00) euro.

- de genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Record Bank NV;

- de vennootschap neemt alle verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap int; oprichting zijn aangegaan te rekenen één november tweeduizend en elf.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.?; De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek; van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. - De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- de reparatie van auto's, de reparatie van mechanische onderdelen envan de elektrische installatie;

- vervaardiging van carrosserieën en aanhangwagens;

- de vervaardiging van carrosserieën (inclusief cabines) voor auto's; - handelsbemiddeling in motorvoertuigen;

- de handelsbemiddeling in motorvoertuigen;

- de handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens, enz.; - detailhandel in motorvoertuigen;

- de kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden (vb ambulances);

- onderhoud en reparatie van auto's; - carrosserieherstel (inclusief spuiten en verven);

- de revisie van automotoren; 4 - het gewone onderhoud van auto's: wassen, anti-roest behandeling, olie verversen, vervangen of herstellen van binnen- en buitenbanden, vervangen van ruiten, enz.

- de installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden; j.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- het slepen van auto's en de hulpverlening bij pech onderweg;

- de groothandel in banden voor motorvoertuigen;

- kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's;

- de kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel in tweedehands onderdelen;

- de kleinhandel in banden voor motorvoertuigen;

- handen in en onderhoud en reparatie van motorrijwielen en onderdelen en toebehoren van motorrijwielen; - handelsbemiddeling in nieuwe of gebruikte motorrijwielen inclusief bromfietsen;

- groothandel in nieuwe of gebruikte motorrijwielen;

- kleinhandel in nieuwe of gebruikte motorrijwielen;

- kleinhandel in onderdelen en accessoires van motorrijwielen;

- het onderhoud en de reparatie van motorrijwielen;

En verder alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en verhandeling van de onroerende goederen en roerende goederen voor eigen rekening; zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren, in leasing geven en verhuren, bouwen, verbouwen, renoveren,opschikken, uitrusten en ombouwen voor eigen rekening; zij mag de beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen of roerende goederen en waarden; zij mag belangen nemen in andere vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen.

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel, inclusief het ter beschikking stellen van activa (en het dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan zaakvoerders en/of werknemers als manier om hen te verlonen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten;

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen;

- Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

- De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om zestien uur ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

- Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de vennoten  of hun vertegenwoordigers  uiterlijk vijf dagen voor de vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering;

-elk aandeel geeft recht op één stem;

- het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar;

- het batig saldo van de balans, na aftrok van de algemene onkosten maakt de netto winst van de vennootschap uit;

- op deze winst wordt jaarlijks vijf procent opgenomen voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is;

- op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen;

- bij vereffening verdelen de vereffenaars, na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet op dezelfde wijze is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten,

De gelijkheid met de niet afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

ª% Voorbehouden aan hdt Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan net Belgisch Staatsblad

mod 11.1

OVERGANGSBEPALINGEN

1. De maatschappelijke zetel wordt bij de oprichting gevestigd te 9250 Waasmunster, Warandestraat 77.

2. Het eerste maatschappelijk jaar begint te lopen op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

3. De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen in tweeduizend dertien.

4. De oprichters benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur : De heer MEYS Jan en de heer MEYS Jaak, die verklaren hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet. Het mandaat van MEYS Jan is bezoldigd, het mandaat van MEYS Jaak is onbezoldigd tot dat de algemene vergadering hierover anders beslist.

5. Er wordt thans geen commissaris benoemd.

6. Volmacht wordt verleend aan de BV-BVBA Kantoor Laureys, met zetel te 9220 Hamme, Kleinhulst 12,

bedienden of aangestelden, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, onder meer

bij het ondernemingsloket, de administratie van de belastingen en de BTW.

1--VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.---

Ellen Flies

Geassocieerd notaris, te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte van 24 november 2011

Annexes dû Moniteur belge

Bijlagen bij hët-BéTgïscli-StaáfslïIad ÿÿ I2I/IZIi01T

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

101917

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 6 JULI 2015

" AFDELIN%RWERMONDE

Ondernemingsnr : 0841.494.992

Benaming

(voluit) : TAKELDIENST MEYS J.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Warandestraat 77, 9250 Waasmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING WERKEND VENNOOT

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 1 mei 2015 blijkt dat de heer Raymond Anthoni (R.R. 59.03,18-261-71), wonende te 2200 Herentals, Lavendelweg 31 wordt benoemd als werkend vennoot.

Zijn mandaat kan al dan niet bezoldigd worden, dit vanaf 1 mei 2015.

Meys Jan

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.07.2015, NGL 04.08.2015 15402-0523-016

Coordonnées
TAKELDIENST MEYS J.

Adresse
WARANDESTRAAT 77 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande