TALLAND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TALLAND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.236.752

Publication

24/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staats . s bekend te maken kopie

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOP

Ondernemingsnr : 0809.236.752

Benaming (voluit) : TALLAND

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Halsesteenweg 392

9403 NEIGEM

Onderwerp akte ;Benoeming zaakvoerder

BENOEMING VAN MEVROUW ROMBAUT TATIANA ALS ZAAKVOERDER VAN DE VENNOOTSCHAP

Op 9 januari 2014 om 10u45 zijn bijeengekomen in algemene vergadering alle

aandeelhouders van de BVBA TALLAND met maatschappelijke zetel te 9403 Neigem, Halsesteenweg 392.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen aan te stellen als gewone zaakvoerder, , voor onbepaalde duur, mevrouw Tatiana ROMBAUT, geboren te Wilrijk op 21 mei 1980, wonende te 9402 Ninove-Meerbeke, Hemelrijk 98-100, hier aanwezig en deze functie aanvaardend en bevestigend dat zij niet is getroffen door een besluit dat zich hiertegen verzet. Tevens bevestigt de vergadering de benoeming van voornoemde heer Michel ROLLAND als zaakvoerder van de vennootschap, die, voor zoveel als nodig, deze opdracht nogmaals aanvaardt.

Michel Rolland, zaakvoerder

~

Gd

"

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1" , 5 JAN 2014

DENDERMONDE

Griffie

élgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

na neerlegging ter griffie van de akt

{

1 bel

ae Be Sta

i

i

iuu

*1902 65*

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 13.08.2013 13428-0397-009
20/01/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ I~YI 1111111111!)11191.11,11111 111

Ondernemingsnr ; 0809.236.752 Benaming (voluit) : TALLAND

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Halsesteenweg 392

9403 NINOVE - NEIGEM

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy; BRACKE, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap!

;onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; £aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, ;geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, ;Halsesteenweg 17, op negenentwintig december tweeduizend!

veertien, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat; ;een buitengewone algemene vergadering van de besloten! Hvennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TALLAND", met.

zetel te 9403 Ninove-Neigem, ingeschreven in het;

:rechtspersonenregister te Dendermonde met als:

ondernemingsnummer 0809.236.752 en niet onderworpen aan dei =Belasting over de Toegevoegde Waarde onder, is bijeengekomen, ;en dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten!

werden genomen:

1) a) De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met dertigduizend euro (e 30.000,00), om het van achtenveertigduizend zeshonderd euro (e 48.600,00) terug te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (e 18.600,00), door aanzuivering van de debetstand van de rekening-courant die de vennoten, de heer Rolland Michel, geboren te Leuven op twee augustus negentienhonderdachtenzestig, wonende te 9402 Ninove-Meerbeke, Hemelrijk 98-100 en mevrouw Rombaut Tatiana, geboren te Wilrijk op eenentwintig mei negentienhonderd

tachtig, wonende te 9402 Ninove-Meerbeke, Hemelrijk 98-100 =aanhouden in de vennootschap.

De kapitaalvermindering vindt plaats zonder vernietiging; van aandelen doch met evenredige vermindering van de; 'fractiewaarde van de aandelen.

De vergadering stelt vast dat dit besluit definitief is,' maar dat de effectieve wegwerking van de debet-rekening-courant enkel met naleving van de voorwaarden van artikel 317!

:van het Wetboek van Vennootschappen kan plaatsvinden, met; andere woorden indien binnen twee maanden na de bekendmaking',

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y .

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

0 8 JAN. 2015

AFDELING DE

MONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

van onderhavig besluit, de schuldeisers geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zullen de zaakvoerders slechts overgaan tot de bewerking, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen.

b) Ten gevolge van genomen besluit en de verwezenlijkte kapitaalvermindering beslist de vergadering de tekst van de statuten aan te passen aan het nieuwe maatschappelijk kapitaal.

Bijgevolg wordt de volledige tekst van artikel vijf van de statuten geschrapt, en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde."

2) a) De vergadering beslist dat het mandaat van de zaakvoerders bezoldigd zal zijn, onverminderd de terugbetaling van hun kosten, tenzij de algemene vergadering anders beslist. b) Ten gevolge van genomen besluit beslist de vergadering de tekst van de statuten hieraan aan te passen.

Bijgevolg wordt de volledige tekst van artikel zestien van de statuten geschrapt, en vervangen door de volgende tekst: "Artikel 16. Vergoedingen zaakvoerders.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is bezoldigd, onverminderd de terugbetaling van zijn kosten, tenzij de algemene vergadering anders beslist."

3) a) De vergadering ontslaat met éénparigheid van stemmen de voorzitter van de voorlezing van het bijzondere verslag van de zaakvoerders de dato zeventien december tweeduizend veertien met staat van actief en passief per dertig september tweeduizend veertien. De vennoten bevestigen en erkennen reeds voor heden volledig kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

b) Er wordt besloten tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Artikel drie van de statuten wordt opgeheven en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft als doel:

Alle bijkomende activiteiten die tot de ontwikkeling en

uitbouw van voorgaande activiteiten kunnen bijdragen zoals het voeren van reclame, het beheer van onroerende en roerende goederen;

Het waarnemen van bestuursmandaten in andere ondernemingen, het uitvoeren van consultancy- en managements-activiteiten en meer in het algemeen het assisteren bij het beheer en de uitbating van de ondernemingen;

Het deelnemen ,in alle vormen in bestaande of op te richten ondernemingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor= behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

;r Voort behouden aan het Belgisch Staatsblad

"

=PIM

Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerend zakelijke rechten zoals onder andere

huurfinanciering aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen;

Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel os welke die van aard zouden zijn dat zij bij het bereiken ervan rechtstreeks onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan zich eveneens borgstellen voor anderen. De vennootschap kan bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn.

Zij kan haar doel zowel in binnen- als buitenland verwezenlijken.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn."

4) De vergadering beslist de zaakvoerders te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande de voornoemde punten en tot coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief en gecoördineerde statuten

D. Bracke, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2013
ÿþvr

behr

aai Bel $taa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Luik B a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0809.236.752

Benaming (voluit) : TALLAND

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Halsesteenweg 392

9403 NEIGEM

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy Bracke, geassocieerd notaris bij de! burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op negenentwintig januari tweeduizend dertien, neergelegd ter publicatie, v66r! registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "TALLAND", met zetel te 9403 Neigem, Halsesteenweg 392, ingeschreven in het! rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0809.236.752 en niet; onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde, is bijeengekomen en dat met= éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1) De vergadering besluit de overdrachtsregeling van de aandelen van de vennootschap te eerstrengen.! Derhalve worden volgende artikels van de statuten aangepast:

- Artikel 8 van de statuten wordt in zijn geheel geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 8. Overdracht van aandelen.

Behoudens hetgeen bepaald is in titel 7 van deze statuten, in geval de vennootschap slechts één; vennoot telt, gelden de volgende regels:

1) Regeling voor het geval de vennootschap meer dan twee vennoten telt.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder:

levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de

vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de'i

overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan;'

wegens overlijden aan:

I. een vennoot;

2. de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

2) Regeling voor het geval de vennootschap slechts twee vennoten telt.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van de andere vennoot, ongeacht het aantal aandelen in het bezit van die vennoot.

Deze instemming is eveneens vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan wegens overlijden aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater en aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn. De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs. Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden

l'-

" BJrn i,,,,

1IIi1iui~usiu~~~~iu~iu

8130 581*

Foor-behouden aan het 3elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

zich niet te verzetten tegen de overdracht.

3) Bijzondere regels met betrekking tot paragraaf 1 en 2.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarden warden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan een door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordelen van een rechtspersoon.

Artikel 8bis. Overgang van aandelen bij overlijden.

Overeenkomstig artikel 8 van onderhavige statuten, mogen de aandelen van een vennoot niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drievierden van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot of de echtgenoot van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten (of) (zaakvoerders) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 8 van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten dezen binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

Dit artikel is niet van toepassing indien de vennootschap slechts één vennoot telt."

- artikel 28 van de statuten wordt in zijn geheel geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 28. Overgang van aandelen bij overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de rechten uit die verbonden zijn aan die aandelen.

Is er niemand die het vruchtgebruik op de aandelen erft, dan worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen,"

2) De vergadering besluit de statuten te actualiseren aan de huidige zetel van de vennootschap. Die werd bij beslissing van de algemene vergadering van 22 oktober 2009 verplaatst van 9402 Meerbeke, Sint-Pietersstraat 42, naar 9403 Neigem, hialsesteenweg 392. Deze beslissing werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 januari 2010, onder nummer 10013457.

Derhalve wordt de tekst van artikel 2 van de statuten in zijn geheel geschrapt, en vervangen door de volgende tekst:

' : 1 _ 1.4r11i i 'L l" i " i-, -iif:,r~)

,_,,,nr ,n Ci,f.i li li

Versf~ P+! :ch1 r^tn

ti ~ /oorbehouder aan het E3elgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"De vennootschap is gevestigd te Ninove met als adres: 9403 Ninove-Neigem, Halsesteenweg 392.

Hij kan bij beslissing van de zaakvoerder(s) naar iedere plaats in Vlaanderen en het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad overgebracht worden. Iedere verandering van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch staatsblad.

De vennootschap mag in België of in het buitenland, agentschappen, bijkantoren en opslagplaatsen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s)."

3) De vergadering besluit de tekst van de statuten aan te passen aan de recente wetgeving inzake ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Derhalve wordt artikel 23 van de statuten in zijn geheel geschrapt, en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 23.- Vervroegde ontbinding

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 23bis - Ontbinding  Benoeming van vereffenaars.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

Artikel 23ter.- Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit."

4) De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande de

voornoemde punten en tot coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en

gecoördineerde statuten

D. Bracke, geassocieerd notaris.

 1.

I. " f.-1" 1-.

"._ " ia lirh..,u~

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 19.12.2012 12672-0225-011
20/01/2012
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- behoud!

aan he

Belgisc Staatsbl

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

11 JAN 2012

DENtiesitOR MONDE

*12019640*

;

Ondernemingsnr : 0809.236.752 "

Benaming (voluit) : TALLAND

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkt aansprakelijkheid

Zetel : Halsesteenweg 392

9403 Ninove - Neigem

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Thierry VAN SINAY, geassocieerd notaris te ;;Ninove-Meerbeke, op 30 december 2011, neergelegd ter publicatie, v66r registratie, dat een; buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; i "TALLAND", met zetel te 9403 Ninove-Neigem, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0809.236.752 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE809.236.752, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van; stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het bijzondere verslag van de zaakvoerder van achtentwintig december tweeduizend en elf. De aandeelhouder bevestigt en erkent reeds voor heden volledig kennis te hebben genomen van bedoeld stuk.

2) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauter  Saeys & Co, te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid L Saeys bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys  zaakvoerder, bedrijfsrevisor van negenentwintig december tweeduizend en elf. De aandeelhouder bevestigt en erkent reeds voor heden volledig kennis te hebben genomen van bedoeld stuk.

3) De heer Michel Rolland verklaart mij ondergetekende notaris, een inbreng te doen van het creditsaldo van de rekening-courant welke hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van een bedrag van dertig duizend euro (E 30.000,00,-).

De vergadering beslist dan ook met éénparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap te verhogen met dertig duizend euro (E 30.000,00,-) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00,-) naar achtenveertig duizend zeshonderd euro (E 48.600,00,-), zonder creatie en .; uitgifte van nieuwe maatschappelijke aandelen.

Schatting.

Overeenkomstig voormeld verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauter  Saeys & Co, te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid I. Saeys bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys  zaakvoerder, bedrijfsrevisor verklaart de verschijner de waarde van deze schuldvordering te schatten op dertig duizend euro (¬ 30.000,00,-).

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking is van de vennootschap, wordt uitdrukkelijk:, aanvaard door de vennoot.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

motl 11.1



De vordering in rekening-courant wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verslagen

De zaakvoerder heeft aan de ondergetekende notaris een exemplaar overhandigd van het bijzonder verslag betreffende de inbreng in natura de dato achtentwintig december tweeduizend en elf evenals het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauter  Saeys & Co, te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid L Saeys bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys  zaakvoerder, bedrijfsrevisor, gedagtekend negenentwintig december tweeduizend en elf waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"6. CONCLUSIES

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA TALLAND bestaat uit een gedeelte van de rekening-courant van de heer Michel ROLLAND ten belope van ¬ 30.000. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en op basis van de ons voorgelegde documenten in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, zijn wij van oordeel dat:

1 De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2 De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3 De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn maar dat daarentegen de waardebepaling van de onderneming een conventionele waarde is welke in het licht van de zaakvoerder bedrijfseconomisch verantwoord is en dat we slechts een beperkte controle hebben kunnen uitvoeren op de financiële situatie per 30.06.2011. In dit kader dienen we ons te onthouden over het feit dat de waardebepaling van de onderneming waartoe de methoden van waardering geleid hebben tenminste overeenkomen reet het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van E 30.000 bestaat uit de aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en zonder uitgifte van nieuwe aandelen. We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst, op 29 december 2011 Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA I. Saeys bedrijfsrevisor Vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys  zaakvoerder"

b) De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans achtenveertigduizend zeshonderd euro (E 48.600,00,-) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) aandelen.

c) Aanpassing van de statuten.

Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering artikel 5 van de statuten op te heffen en te

vervangen door de volgende bepaling:

"Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achtenveertigduizend zeshonderd euro .

(E 48.600,00,-) en is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

4) Machtiging.

, De zaakvoerder wordt door de vergadering met éénparigheid van stemmen gemachtigd om de

genomen conclusies uit te voeren, daartoe alle maatregelen te treffen en verder eveneens over te gaan

tot de coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering,

verslag van de zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor.

Th. Van Sinay, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 02.09.2011 11538-0112-011
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 31.08.2015 15557-0510-014

Coordonnées
TALLAND

Adresse
HALSESTEENWEG 392 9403 NEIGEM

Code postal : 9403
Localité : Neigem
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande