TANDARTS CATHERINE LUWAERT

Divers


Dénomination : TANDARTS CATHERINE LUWAERT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 809.584.071

Publication

15/02/2012
ÿþMod Warel 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIF RFrH1"BAN-K

VAN KOOPHANDEL

0 2 FEB 2012

i1i N



DENDERMVMONDE

Griffie







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Cneernemingsrrr 0809.584.071

Benaming

tsoluit's : Tandarts Catherine Luwaert

." erft ro

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 230, 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging doel - statutenwijziging

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 16 december 2011 blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om artikel 3 van de statuten inzake het doel van de vennootschap aan te passen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

I.Het verstrekken van tandheelkundige zorgen zoals preventieve en conserverende zorgen, esthetische en cosmetische tandheelkunde, prothetisch herstel, orthodontische behandeling, mondchirurgische ingrepen en intra- en extraorale radiogratie.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit. De aankoop, het huren en of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen. Het scheppen van de mogelijkheden om de tandartsvennootschap toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken.

II.De vennootschap kan volgende rechtshandelingen stellen:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend patrimonium. In het kader hiervan kan de vennootschap alle verrichtingen stellen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan natuurlijke en rechtspersonen. Aval, in pandgeving en zekerheden verlenen, met uitzondering van de hypotheekstelling, ten voordele van derden.

-Het uitvoeren van alle commerciële, industriële, administratieve of financiële verrichtingen, voor eigen rekening dan wel ten voordele van derden, welke noodzakelijk of dienend zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

ill.De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag het beheer en het management van andere vennootschappen op zich nemen. Zij mag bestuurders- of gelijkaardige functies in andere vennootschappen waarnemen. Zij mag participaties nemen en beheren in andere vennootschappen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies."

Voor analytisch uittreksel

Catherine Luwaert

Zaakvoerder

:p tw ';ritste t}iz van Luik B vernielden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(ojnfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam an handtekening

Coordonnées
TANDARTS CATHERINE LUWAERT

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 230 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande