TANDARTS GUYSSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS GUYSSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.971.941

Publication

26/02/2014
ÿþ i1" ;E~k~. '~~ Mad Warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y 1 VI



*14051 82*





I NEERGELEGD

1 if -02- 2S

RECHTE MAN

KOOPHANDELIPE GENT

Ondernemingsnr : 0446.971.941

Benaming

(voluit) : TANDARTS GUYSSENS

(verkort) : 1

Rechtsvorm : Burgelijke vennootschap ovv besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorp-Oost 28 te 9080 Lochristi

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 09/10/2013, gehouden ten zetel werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 09/10/2013

het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van de Heer Jean Louis Guyssens, wonende in de Dorp-Oost 28 te 9080 Lochristi, Volledige kwijting wordt hem verleend voor zijn mandaat.

In zijn vervanging wordt voorzien om met ingang vanaf 0911012013 te benoemen tot zaakvoerder voor onbepaalde duur :

- Mevrouw Stubbe Carine wonende in de Dorp-Oost 28 te 9080 Lochristi, die bij deze haar mandaat aanvaardt. Haar mandaat is onbezoldigd.

Getekend door

Mevrouw Stubbe Carine,

in de hoedanigheid van zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Y

~

'1500961 '

NEERGELEGD

0 8 JAN, 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHAT~p:ËE GENT

rl ic

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0446.971.941

Benaming (voluit) : TANDARTS GUYSSENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorp-Oost 28 te 9080 Lochristi

Onderwerp akte : INVEREFFENINGSTELLING -- ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER  VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR -~ VERKLARINGEN EN VERBINTENISSEN VAN DE VENNOTEN -- SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op dertig september tweeduizend veertien, blijkt hetgeen volgt:

ï, 1. De voorzitter Iegt het verslag voor van het bestuursorgaan van de vennootschap waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per 11 september 2014.

1 Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid£ "Dujardin", met kantoor te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin,; bedrijfsrevisor, welk opgesteld werd met betrekking tot deze ontbinding. Het verslag werd opgesteld op 24, september 2014.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"5. BESLUIT

Fret bestuursorgaan van de BV BVBA TANDARTS GUYSSENS heeft, in het kader van de voorgenomen; ontbinding, een tussentijdse staat van actief en passief per 11 september 2014 opgesteld, die rekenipg; houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van: 137.167,74 EUR en een netto-actief t.b.v. 137.167,74 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen,' blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles' die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle= schulden ten aanzien van derden op datum van de ondertekening van dit controleverslag werden betaald. Het bestuursorgaan heeft ons overigens schriftelijk bevestigd dat er na 11 september 2014 geen Ieveringen meer; ;; geweest zijn die nog niet werden betaald. Op de liquidatiebonus dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden, voor wat betreft het; aandeel voor de aandeelhouders-natuurlijke personen. Deze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouder. Wij willen erop wijzen dat deze roerende voorheffing, geraamd op een: bedrag van 583,65 EUR, niet geconsigneerd werd. De onderneming beschikt, na gedeeltelijke inning van haar vorderingen blijkens recent bankrekeninguittreksel, over voldoende liquide middelen om voormelde roerende ;: voorheffing te betalen.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele belastingcontroles.

Voormelde staat geeft dan ook, onder voormelde voorbehouden, de toestand van de vennootschap volledig, getrouwen juist weer.

Wevelgem, 24 september 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vdor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Getekend

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dir, Piet Dujardin."

* Kennisname van de bijkomende informatie van het bestuursorgaan aan de Buitengewone Algemene

Vergadering wegens niet van toepassing zijn van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen

- Verklaring dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit de staat van activa en passiva volgens artikel 181, § 1, W. Venn., of in voorkomend geval, bewijs van de betaling van deze schulden

- Verklaring van het bestuursorgaan dat, bij gebreke aan benoeming van vereffenaars (bij toepassing van artikel 184, § 5, 1°, W. Venn.), het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd, bij toepassing van artikel 185 W. Venn.

* Vaststelling dat de voorwaarden van artikel 184, § 5, eerste lid, W. Venn. vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte

De vergadering stelt vast dat alle voorwaarden vervult zijn om over te kunnen gaan tot de ontbinding en vereffening in één akte.

* Goedkeuring van het verdelingsplan met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening (vergelijk met artikel 190, § 1, derde Iid, W. Venn.).

De vergadering keurt het verdelingsplan goed,

* Goedkeuring van de opdrachten voor de betaling van de Roerende Voorheffing en voor de verdeling van het netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening (vergelijk met artikel 190, § 2, eerste lid, W. Venn.). De vergadering keurt de opdrachten goed voor de betaling van de Roerende Voorheffing en voor de verdeling van het netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening.

* In voorkomend geval, goedkeuring van de consignatie van de sommen en waarden die aan de vennoten zijn toegekend en die hun niet bezorgd konden worden bij de Deposito- en Consignatiekas, bij toepassing van artikel 45, § 2, van de wet van 24 juli 1921 op de buitenbezitstelling van de titels aan toonder (BS van 10 augustus 1921), gewijzigd bij de Wet van 10 april 1923 (BS van 13 april 1923) en van 22 maart 1995 (BS van 29 april 1995) (vergelijk met artikel 190, § 1, derde lid, W. Venn.).

* Verklaring van de vennoten dat, in voorkomend geval, het resterend actief door henzelf wordt teruggenomen, bij toepassing van artikel 184, § 5, derde lid, W. Venn.

* Verklaring van de vennoten dat zij, in voorkomend geval, alle toekomstige activa en passiva, alle rechten en

verplichtingen van de vennootschap overnemen. -

* Besluit met eenparigheid van stemmen om over te gaan tot de ontbinding en vereffening in één akte, bij toepassing van artikel 184, § 5, W. Venn.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om over te gaan tot de ontbinding en vereffening in én akte.

Afgifte van de maatschappelijke goederen.

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. De vennoten verklaren en erkennen dat, zoals hoger vermeld alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, na bovenvermelde toebedeling, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

2. De vergadering der vennoten beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf lieden.

3. De voorzitter legt aan de vennoten de jaarrekening voor van de vennootschap sedert de oprichting en afgesloten op heden.

Elke vennoot erkent een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. Het bestuursorgaan van de vennootschap licht deze jaarrekening mondeling toe. Het bestuursorgaan van de vennootschap verklaart uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en er op heden geen passiva meer zijn. De vennoten nemen inzage in gemelde jaarrekening en besluiten deze integraal en zonder enig voorbehoud goed te keuren.

4. AIIe vennoten verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaald in het Wetboek van Vennootschappen..

Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds aIIes vereffend is. De vennoten verklaren ieder afzonderlijk door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in hunnen hoofde ontstaat, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijfjaar na de afsluiting van de vereffening.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

, ti Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Verder verklaren de vennoten zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op heden geen kennis van hebben, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelenbezit.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te akteren.

5, Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de vennoten en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten last-neming van de eventuele latente niet aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit, verklaart de vergadering der vennoten de afrekening voor gesloten en stelt zij vast dat de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TANDARTS GUYSSENS" definitief opgehouden heeft te bestaan.

6. De vergadering der vennoten beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijfjaar worden bewaard op het adres van Mevrouw Carine Stubbe, Dorp-Oost 28 te 9080 Lochristi.

7. De vergadering der vennoten beslist, rekeninghoudende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor zijn beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der vennoten dat ingevolge de afsIuiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

Voor beredeneerd uittreksel,

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Ben gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato dertig

September tweeduizend veertien.

2. Verslagen,

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : GET000556
01/07/2011 : GET000556
25/08/2010 : GET000556
29/07/2009 : GET000556
01/10/2008 : GET000556
05/09/2007 : GET000556
11/09/2006 : GET000556
18/07/2005 : GET000556
02/07/2004 : GET000556
10/11/2003 : GET000556
03/11/2003 : GET000556
11/10/2002 : GET000556
23/03/2000 : GET000556
10/11/1992 : GET556
16/04/1992 : GET556

Coordonnées
TANDARTS GUYSSENS

Adresse
DORP-OOST 28 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande