TANDARTS JOKE VIJT

Société en commandite simple


Dénomination : TANDARTS JOKE VIJT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 506.853.803

Publication

31/12/2014
ÿþI

Tod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

*14230185*

V

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

16 DEC. 201+

LAFDELIN 1'-~ipERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: Soc. $ S2. $o3

Benaming

(voluit) : TANDARTS JOKE VIJT

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Veldekensstraat 10 - 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting.

Hef jaar tweeduizendenveertien, (2014),op 1 december :

Volgende comparanten:

I.Vijt Joke, gecommandiiteerde vennoot, zaakvoerder

wonende te Veldekensstraat 10, 9240 Zele

2.Verneirt Christophe, stille vennoot

wonende te Veldekensstraat 10, 9240 Zele

richten samen een gewone commanditaire vennootschap op, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen.

TITEL I : OPRICHTING

Vorm van de vennootschap

De comparanten richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op.

Naam  zetel

Haar naam luidt: "Tandarts Joke Vijt ".

De zetel wordt gevestigd te Veldekensstraat 10, 9240 Zele.

Gecommanditeerde en stille vennoten

Comparant sub 1 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de

vennootschap.

Comparant sub 2 treedt op als stille vennoot.

Kapitaal  plaatsing en storting op het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend (1.000,00 ¬ ) en is verdeeld in honderd (100) aandelen, met een fractiewaarde van één honderdste (11100ste) van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot de hierna vermelde inbreng.

Inbreng

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 50 aandelen en betaalde hierop 500,00 euro

De oprichter sub 2 heeft Ingetekend op 50 aandelen en betaalde hierop 500,00 euro

Samen honderd aandelen (100), wat de totaliteit omvat van aile uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Op de laatste blz. van Lufk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verdeling van de participatie in het kapitaal van de vennootschap :

De toegekende aandelen naar aanleiding van de hierboven beschreven inbreng, komen aan de comparanten toe ais volgt :

-comparant sub 1 : 50 aandelen (500,00 ¬ )

comparant sub 2 : 50 aandelen (500,00 ¬ )

Samen : honderd aandelen (100),

TITEL IL' STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP

BENAMING  ZETEL  DOEL -- DUUR

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap, onder de naam " Tandarts Joke Vijt " .

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden " gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting " G.C.V.".

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9240 Zele, Veldekensstraat 10.

De zetel mag verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap,

welke beslissing moet bekendgemaakt worden in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3: Doel

Het uitoefenen van de volledige praktijk van paradontologie, implantologie en het inrichten van seminaries

over paradontologie en implantologie.

Dit kan ondermeer bevatten

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn

voor de uitoefening van voormelde activiteit.

De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief

gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur.

De vennootschap heeft verder tot doel

Voor eigen rekening, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in medewerking met derden bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

a)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

b)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

c)Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aardt in de ruimste zin, met uitzondering van beleggingsadviezen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur.

d)Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen,

e)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten, alle handelingen van onroerende leasing, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengsten van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

f)Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

g)De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, het kort optreden ais tussenpersoon in de handel.

h)Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Om dit doel te bereiken mag de vennootschap alle aankopen verrichten van grondstoffen en hulpmaterialen en diensten van derden, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 4: Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald en zal ingaan vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde.

KAPITAAL- AANDELEN

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend (1.000,00 ¬ ) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6: Opsplitsing van aandelen

De aandelen zijn op naam en ondeelbaar. De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon. De vennootschap aanvaardt slechts als eigenaar van één of meerdere aandelen, die persoon die in het aandelenregister is ingeschreven. Zijn er toch meerdere eigenaars van eenzelfde aandeel dan zijn de lidmaatschapsrechten op die aandelen ten aanzien van de vennootschap geschorst tot er duidelijkheid over het eigendomsrecht bestaat.

Artikel 7: Kapitaalverhoging - Kapitaalverminderiing

Tot een kapitaalverhoging wordt besloten door de algemene vergadering der vennoten overeenkomstig de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering beraadslagend op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, mits inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

AANDELEN - OBLIGATIES

Artikel 8

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en desgevallend een register van obligaties gehouden. De eigendom van de effecten (aandelen of obligaties) wordt bewezen door inschrijving in het desbetreffende register, Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. Aan de aandelen en obligaties wordt een volgnummer toegekend.

In het register van aandelen wordt de nauwkeurige aanduiding van elke vennoot, het aantal hem toebehorende aandelen, evenals de gedane stortingen en de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum aangetekend.

In het register van obligaties wordt de nauwkeurige aanduiding van elke obligatiehouder, het aantal hem toebehorende obligaties, evenals de gedane stortingen en de overdrachten en overgangen van obligaties met hun datum aangetekend. De overdrachten en de overgangen van aandelen en obligaties gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in desbetreffende register.

Artikel 9: Overdracht en afstand van aandelen

A.ONDER LEVENDEN

De aandelen kunnen onder levenden slechts overgedragen worden mits instemming van de algemene vergadering die beslist bij drielvierde meerderheid van de vennoten, aanwezig op de algemene vergadering die zich over de overdracht dient uit te spreken, en enkel indien de helft van het kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is. Voor de berekening van het aanwezigheids-quorum en de te behalen meerderheid in de algemene vergadering die over de overdracht dient te beslissen, wordt geen rekening gehouden met de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld, De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen zal de zaakvoerder daarvan in kennis stellen, waarna deze een algemene vergadering zal oproepen binnen de twee weken vanaf de kennisgeving. Tijdens deze algemene vergadering zal de vennoot zijn redenen uiteen zetten waarom hij de overdracht beoogt, alsook de prijs die hij beoogt te ontvangen en indien de overdracht wordt goedgekeurd, dan zullen de aandelen van de vennoot, die zijn aandelen wenst over te dragen eerst aangeboden worden aan alle andere vennoten en dit pro rata de participatie van de andere vennoten in het maatschappelijk kapitaal. Voor de berekening daarvan wordt geen rekening gehouden met de aandelen waarvan de overdracht voorgesteld wordt. Indien een vennoot niet wenst in te gaan op de overname, zal deze dit melden en deze melding laten opnemen in de notulen, waarna de aandelen pro rata aan de andere vennoten worden aangeboden.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien de overdracht wordt goedgekeurd, doch er wordt geen overeenstemming gevonden over de gevraagde prijs voor de overdracht, dan zal de waarde van de aandelen bepaald worden door een college van deskundigen, waarbij overdrager enerzijds en overnemers anderzijds elke een deskundige in de persoon van een accountant of revisor zullen aanstellen. Komen deze niet tot overeenstemming, dan zullen zij gezamenlijk een derde deskundige in de persoon van accountant of revisor aanstellen met beslissende stem.

Elke partij draagt zijn eigen kosten.

B.OVERGANG DOOR OVERLIJDEN

Het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot gaan automatisch en ingevolge overlijden,

onmiddellijk over op de erfgenamen van de overleden vennoot.

BESTUUR

Artikel 10: Vennoten - Bestuur

a)Gecommanditeerde vennoten

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer gecommanditeerde vennoten. De gecommanditeerde

vennoten of beherende vennoten worden zaakvoerders genoemd.

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

De algemene vergadering stelt de duur van het mandaat vast. De functie van beherende vennoot is

onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

b)Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht,

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 11: Beslissingen

De vergadering der beherende vennoten beslist bij meerderheid van stemming.

Artikel 12: Openvallen van een bestuursmandaat

Bij het openvallen van een bestuursmandaat wordt een vervanger benoemd.

Een voorlopige vervanger kan worden genoemd. De benoeming dient echter aan de eerstvolgende

algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

Artikel 13: Vertegenwoordiging

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag aile akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden aanstellen.

Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht,

Artikel 14: Tegenstrijdig belang

Wanneer een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, dient hij

zich te schikken naar de desbetreffende rechtsregels voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

CONTROLE

Artikel 15: Controle

iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap, ledere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern lAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het instituut van de Accountants en de Belastingsconsulenten.

"

l4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16: Algemene vergadering van de vennoten

De algemene vergadering van de vennootschap heeft de bevoegdheden haar toegekend door het Wetboek van Vennootschappen.

§ 1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De vergadering wordt gehouden op de 3de donderdag van de maand juni om 10.30.uur, of indien dit een

wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen

in de uitnodigingen.

§ 2. Bijeenroeping

a)De bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of

van de gecommanditeerde vennoten,

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen

de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar,

De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het

daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal

vertegenwoordigen het vragen.

b) Formaliteiten

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten

minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van

aandelen is genoteerd.

Wanneer alle gecommanditeerde en alle stille vennoten aanwezig zijn, is de verantwoording van de

bijeenroeping vereist,

§ 3. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

§ 4. Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid,

onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna

bepaald.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

§ 5. Wijziging statuten

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille/commanditaire vennoten.

BOEKJAAR --JAARREKENING - RESERVE

Artikel 17: Boekjaar  inventaris  winstverdeling  reservering - verliezen

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

§ 2. Inventaris -- Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het

vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar

en wordt de boekhouding afgesloten.

§ 3. Winstverdeling  Reservering  Verliezen

De netto winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de resultaatverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het

eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

r .

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 18: Ontbinding - vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de vennoten die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of In natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

TITEL III: ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 19: Keuze van woonplaats

Elke effectenhouder, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar en volmachtdrager die in het buitenland verblijft, is ertoe gehouden in Beigie woonplaats te kiezen voor alles dat betrekking heeft op de uitvoering van de statuten en op aile zaken van de vennootschap, en die keuze van woonplaats aan de vennootschap bekend te maken.

Bij gebreke aan keuze van woonplaats, wordt geacht dat ze gedaan is op de zetel van de vennootschap, waàr aile aannemingen, betekeningen en kennisgevingen geldig kunnen gedaan worden.

Artikel 20: Karakter van de statutaire bepalingen  Gemeen recht

Al de artikelen en clausules die er zich toe beperken in deze statuten algemene bepalingen over te nemen die in het Wetboek van Vennootschappen staan ingeschreven en niet verplichtend moeten opgenomen worden, verkrijgen door hun inlassing die enkel ais voorlichting is bedoeld, niet het karakter van uitdrukkelijke statutaire clausules. Ze zullen automatisch, zonder statutenwijziging, aangepast worden aan eventueel wijzigende wetsbepalingen.

Voor al hetgeen in de huidige statuten niet voorzien is, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg worden deze wetsbeschikkingen, van dewelke op een geoorloofde wijze niet wordt afgeweken, aanzien als opgenomen in huidige statuten en de bedingen die strijdig zijn met de gebiedende voorschriften van deze wetten worden geacht niet geschreven te zijn,

Artikel 21: Geschillen - Bevoegdheid

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbende van een overleden vennoot, zuilen verplicht geregeld moeten worden door arbitrage. Elke partij die een van de andere partijen verschillend standpunt heeft, zal een scheidsrechter aanduiden. Deze zullen gebeurlijk een bijkomende scheidsrechter kiezen, zodat er een college gevormd wordt dat uit een onpaar aantal leden bestaat. In geval van onenigheid over deze aanduiding, zal de laatste scheidsrechter gekozen worden door de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft.

Hetzelfde zal geschieden op aanvraag van de meeste gerede partij, als één der partijen haar scheidsrechter niet gekozen zou hebben binnen een termijn van tien dagen na de aanzegging van het beroep erop.

Hun opdracht zal geschieden op aanvraag van de meest gerede partij, als één der partijen haar scheidsrechter niet gekozen zou hebben binnen een termijn van tien dagen na de aanzegging van het beroep erop.

Hun opdracht zal erin bestaan de geschillen te beslechten, evenals alle punten die er rechtstreeks verband mee houden, en welke partijen zullen gemeend hebben te moeten voorleggen.

Bij het ontstaan van het geschil en na de aanstelling van de scheidsrechters kunnen de partijen aan de scheidsrechters de opdracht verlenen om als bemiddelaars op te treden.

De uitspraak zal moeten bekendgemaakt worden binnen de twee maanden na de samenstelling van het scheidsrechterscollege.

Nochtans, ingeval het nodig is, en op de beslissing van de meerderheid van de leden van dit college, zal de bovengenoemde termijn met ten hoogste een maand verlengd worden. De beslissing zal aan de partijen door een aangetekende brief moeten betekend worden; deze betekening geldt als uitspraak. Zij zal tussen partijen met een in laatste aanleg uitgesproken vonnis gelijk staan.

De kosten van de arbitrage zullen door de verliezende partij gedragen worden.

Ingeval één der partijen zich niet naar de uitspraak gedraagt, zal deze door exequatur neergelegd worden, overeenkomstig de voorschriften van het gerechtelijk Wetboek, en alle onkosten voor registratie, taksen en andere, zullen moeten gedragen worden door de partij die de neerlegging van de beslissing zal nodig gemaakt hebben.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten, handelend als algemene vergadering, volgende beslissingen genomen:

A.Het eerste boekjaar loopt vanaf één december tweeduizendveertien tot en met eenendertig december' tweeduizendvijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

B.De vennoten beslissen het aantal zaakvoerders te bepalen op één. Tot zaakvoerder wordt, voor onbepaalde duur benoemd : Vijt Joke, Veldekensstraat 10, 9240 Zele.

C.De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om, alleen, aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die , welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan individueel handelen en rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij heeft zijn opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

Ingeval van overlijden van de fungerende zaakvoerder of indien hij in de onmogelijkheid verkeert om zijn ' mandaat uit te oefenen, wordt hij van rechtswege door haar echtgenoot, Vemeirt Christophe, voornoemd, vervangen.

Verneirt Christophe verklaart uitdrukkelijk dat, tot de datum van zijn werkelijke aanstelling als zaakvoerder in de hierboven beschreven omstandigheden, hij aan enige bestuursdaad verzaakt om alzo zijn hoedanigheid van commanditaire (stille) vennoot te vrijwaren,

WAARVAN AKTE

Gedaan en verleden te Zele, op de maatschappelijke zetel, op 1 december 2014.

Vijf Joke Verneirt Christophe

Gecommanditeerde vennoot Stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TANDARTS JOKE VIJT

Adresse
VELDEKENSSTRAAT 10 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande