TANDARTS PATRICK JANSSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS PATRICK JANSSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.738.511

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 30.08.2013 13503-0306-011
05/09/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

NEERGELEGD



2 I+ Ale. 2011 .

RECHTBANK VAN

KOOPHa:ege¬ TE GENT



1111!IM 01111~I~4490*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I

Ondernemingsnr : ~~.b " ?-1$ S--1-3-

Benaming

(voluit) : Tandarts Patrick Janssens

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Adolf Baeyensstraat 101 Onderwerp akte :

OPRICHTING

Uit een akte verleden voor meester CALLLIAUW Peter, notaris te Gent, in datum van 18 augustus 2011, blijkt, dat er een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als:

1) Benaming: Tandarts Patrick Janssens;

2) Zetel: 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Adolf Baeyensstraat 101;

3) Aandeelhouder:

De heer JANSSENS Patrick Xavier, geboren te Gent op vijf maart negentienhonderd zesenvijftig, wonende

" te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Adolf Baeyensstraat 101.

"

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

In binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van een; tandheelkundige praktijk, omvattende ondermeer:

De beoefening en de bevordering van de tandheelkunde in het algemeen en in al haar specia-lisaties en dit in de meest ruime zin;

De uitoefening van alle technische, medische, tandheelkundige, radiologische en laboratori-um prestaties;

Het verzorgen van alle diensten en zorgen in verband met: tandverzorging, prothese, paro-dontologie, plaatsing van implantaten en suprastructuren op implantaten, radiografie, ortho-dontie, mondheelkunde en stomatologie alsmede alle verrichtingen die zich bij dit doel aan-sluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen;

De ontwikkeling, verwerking, productie, aan- en verkoop, huren en verhuren van installaties, instrumenten, materialen, producten en software, die rechtstreeks of onrechtstreeks in ver-band staan of die noodzakelijk of nuttig zijn voor de exploitatie van een tandheelkundig ka-binet;

Het optreden als gerechtelijk en niet-gerechtelijk expert inzake tandheelkundige gebitsidenti-ficatie.

Het inrichten van algemene diensten en een tandheelkundig secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

De ontwikkeling, het beheer en het ter beschikking stellen aan de tandarts van de volledige materiële infrastructuur, zowel de technische, administratieve als financiële organisatie die nodig of nuttig zijn om de' tandheelkunde uit te oefenen en om zich te documenteren of bij te scholen teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken;

Het inrichten en geven van seminaries aangaande het tandheelkundig beroep;

Rekening houdende met de eventuele plichtenleer terzake kan de vennootschap deelnemen in' kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen en/of tandartsen;

De vennootschap ontvangt en int rechtstreeks voor eigen rekening alle verschuldigde honora-ria bij de, uitoefening van haar doel. De feitelijke tandheelkunde zal enkel door gediplomeer-de tandartsen uitgeoefend worden, evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband hou-den.

Het beheer van vermogens, zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan:

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren,. promoten, het doen bouwen en verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige transacties en verrichtingen;

Het kopen en verkopen, beheren enzovoort van alle roerende goederen en waarden, het be-leggen en investeren van gelden en waarden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Het verhuren en huren van alle roerende en onroerende goederen;

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeen-komsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Deze opsomming is geenszins beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. Ten dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelij-ken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in za-ken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardige of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig ver-band met hef hare staat. Zij kan zich ten gunste van elke persoon of vennootschap borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

5) Duur: onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

6) Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 ¬ ), en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) in het kapitaal vertegenwoordigen.Het kapitaal is volledig geplaatst tot beloop van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 ¬ ).

Op de honderd zesentachtig (186) aandelen werd ingeschreven als volgt:

Door de heer Janssens Patrick voornoemd, voor honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn volledig volstort in speciën.

7) Zaakvoerder: Werd benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap voor de duur van zijn medische beroepsactiviteit: de heer Janssens Patrick, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Adolf Baeyensstraat 101. Zijn mandaat zal bezoldigd zijn.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet bezoldigd en die vennoot dienen te zijn.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met éénparig goedvinden van de vennoten met inbegrip van de zaakvoerder zelf.

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd. De zaakvoerders in de akte van op-richting zijn benoemd moeten beschouwd worden als statutaire zaakvoerder; zij worden geacht te zijn benoemd voor de duur van hun medische beroepsactiviteit. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Aan de zaakvoerders kunnen vaste en/of schommelende wedden of vergoedingen worden toegekend, welke als algemene onkosten geboekt worden.

Hij zal zijn mandaat als zaakvoerder maximaal voor de duur van zijn medische be-roepswerkzaamheid uitoefenen.

Bevoegheid

Iedere zaakvoerder kan alle verrichtingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap,behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

Vergoedingen

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en is in overeenstemming met de werke-lijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Als tandarts wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en ge-bruiken op een normale manier vergoed. Zo de enige vennoot-tandarts de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed.

Reis -en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap

worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Vertegenwoordiging

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais ei-ser of als verweerder. De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Bijzondere machten

De zaakvoerder mag, aan één of meerdere personen of lasthebbers, al dan niet venno-ten, bepaalde machten met betrekking tot niet-medische handelingen overdragen, waarvan hij de omvang en de duur bepaalt.

8) Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar. Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting die samen één geheel vormen.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op onderhavige vennootschap toepasselijk zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar begint op 18 augustus 2011 en wordt afgesloten op 31 december tweeduizend en twaalf.

9) Jaarlijkse algemene vergadering: De algemene vergadering van vennoten heeft de bevoegdheden haar toegekend overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt de algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van juni om twintig (20.00) uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vierentwintig juni tweeduizend en dertien.

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden. Een buitengewone algemene vergadering mag door de zaakvoerder worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist of op aan-vraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen.

De oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven of een gelijkaardige kennisgeving met ontvangstbewijs gericht aan de vennoten, minstens vijftien dagen voor de vergadering, op hun laatst aan de vennootschap bekende woonplaats.

Vertegenwoordiging

Elke vennoot mag zich op de vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat deze laatste zelf vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

De zaakvoerder mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze minstens vijf volle dagen voor de vergadering op de plaats door hem aangeduid, worden neergelegd.

Bureau

De algemene vergadering wordt door de zaakvoerder voorgezeten, of bij diens ontstente-nis door de oudste aanwezige vennoot.

De voorzitter wijst de secretaris aan die niet noodzakelijk vennoot moet zijn. De vergadering kiest onder haar leden een stemopnemer indien het aantal aanwezige vennoten het toelaat.

Behandeling van de agendapunten  Recht op antwoord.

Geen enkele vergadering kan punten behandelen die niet op de agenda voorkomen.

De zaakvoerder geeft antwoord op de vragen die door de aandeelhouders aan hem wor-den gesteld met betrekking tot zijn verslag of tot de agendapunten. De commissarissen, zo de wet de benoeming van commissarissen oplegt, van hun kant geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

Behoudens in de gevallen door de wet, de medische deontologie of door de statuten voorzien, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het getal van de op de vergadering vertegenwoordigde aandelen.

De stemmingen gebeuren bij handopsteken of bij naamafroeping tenzij de jaarvergade-ring er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het getal van hun aandelen voorkomen wordt door ieder van hen of door hun lasthebbers ondertekend, alvorens zij ter zitting binnenkomen.

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten. Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegdf die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat.

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wij-ze beraadslagen en besluiten wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij de eenparigheid van de stemmen heeft verkregen.

10) Aanleggen reserves, verdeling van de winst :

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene kosten, sociale lasten, noodzakelijke geoordeelde afschrijvingen en provisies, maakte de nettowinst van de vennootschap uit.

Jaarlijks wordt van deze winst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voor-stel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

Indien de wettelijke en bestuursrechterlijke voorschriften zulks toelaten zal de vennootschap een interimdividend mogen toekennen, te bepalen door de jaarvergadering en dit in overeenstemming met de vigerende voorschriften.

"

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerder, handelend ais vereffenaar en, bij zijn ontstentenis, door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen zoals voorzien betreffende artikelen van het wetboek van vennootschappen.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dient een beroep worden gedaan op artsen.

Verdeling van het netto-actief

Nadat de schulden van de vennootschap betaald zijn, wordt het overblijvende netto-actief verdeeld onder de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit in zover dat zij volstort zijn.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden afbetaald, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door beroep te doen op een nieuw kapitaál ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald, het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris CALLIAUW Peter te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting, de dato 18 augustus 2011.

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.11.2015, NGL 14.12.2015 15688-0569-010

Coordonnées
TANDARTS PATRICK JANSSENS

Adresse
ADOLF BAEYENSTRAAT 101 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande