TANDARTS THEO DE BRUYNE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS THEO DE BRUYNE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.549.297

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13359-0220-011
09/05/2011
ÿþ Mal 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IIl ll I fl I I I l I 1111 II N

behouden *11069520*

aan het

Belgisch

Staatsblac







rGRli=FiE l-~:,'N-r i:s: ~~vf~ !!Ai~J K7-,,-,7,0!r.'.--=i 2 7. 04. un

DExNCriF.iffeiONDE

Ondernemingsnr : Benaming 0834.549.297

(voluit) Tandarts Theo De Bruyne

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lambroeckstraat 33 te 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Bijzonder verslag van de zaakvoerder en Verslag van de bedrijfsrevisor bij de verkrijging van vermogensbestanddelen (Quasi-inbreng



Theo De Bruyne

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

28/03/2011
ÿþOndernemingsnr : 8 - S'49 B

Benaming

(voluit) : BVBA Tandarts Theo De Bruyne

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lambroeckstraat 33 te 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op vijfentwintig februari tweeduizend en elf, geregistreerd vijf bladen, geen renvooien, te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op één maart tweeduizend en elf, boek 153, blad 37, vak 13, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), de ontvanger, a.i. (get.) W. WUYTACK, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoot:

De heer De Bruyne Theo Maurits Marie, geboren te Baasrode op 2 oktober 1956, wonende te 9200

Dendermonde, Lambroeckstraat 33.

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de

vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: BVBA Tandarts Theo De Bruyne.

3. Zetel: De zetel is gevestigd te 9200 Dendermonde, Lambroeckstraat 33.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). Iedere

verandering van de zetel moet worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- De uitoefening van de tandheelkunde en alle deelgebieden ervan, zoals orthodontie, parodontologie, implantologie en prothetische tandheelkunde, in naam en voor rekening van de vennootschap, door haar vennoten die houder zijn van een wettelijk getuigschrift dat de beoefening van de tandheelkunde of van de orthodontie, van de parodontologie, van de implantologie of van de prothetische tandheelkunde toelaat. Tevens zijn hierin begrepen:

-Het inrichten van de algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van de voormelde activiteiten;

-Het aankopen, verkopen, de import en export, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle mogelijke medische apparatuur, accomodaties, inclusief gebouwen en tandheelkundige producten die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van tandarts, dit alles rekening houdend met de plichtenleer van het beroep van tandarts;

-Het organiseren van lessen, opleidingen, symposia, congressen in verband met de tandheelkunde, de orthodontie, de parodontologie, de implantologie en de prothetische tandheelkunde, het uitgeven van boeken en publicaties in verband met de tandheelkunde, de orthodontie, de parodontologie, de implantologie en de prothetische tandheelkunde op alle vormen van informatiedragers en via alle publicatiemedia;

-Het verstrekken van diensten aan uitgevers van (para)medische wetenschappelijke werken, publicaties en producties in alle media en op alle informatiedragers;

-Het scheppen van mogelijkheden om de tandarts-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

-De eigenlijke tandheelkunde zal enkel door de tandarts-vennoten worden uitgeoefend of door hun aangestelden. De vennootschap mag alle verschuldigde honoraria innen voor eigen rekening. Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, instandhouding, de uitbreiding, de verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

VAN KOOPHANDEL~

1 6. 03, 2011

DENDERVIDNDg

*11046757*

bel' aa Be Staff

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

patrimonium.

De vennootschap kan aldus:

a) onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht,opstal of leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

b) beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen, het nemen van deelnemingen of het verrichten van investeringen.

Het verlenen van diensten en adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de meest ruime zin, met uitsluiting van alle activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen en beroepsuitoefenaars, voor zover daartoe geen erkenning en/of inschrijving werd bekomen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten van vereffenaar, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het uitgeven van obligatieleningen, vastgoedcertificaten en gelijksoortige effecten of leningen.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar: het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

7. Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderd zesentachtig (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal wordt integraal geplaatst en volgestort door de heer De Bruyne Theo.

De heer De Bruyne Theo voormeld verklaart de honderd zesentachtig (186) aandelen te hebben volgestort door overschrijving ten belope van twaalf duizend vier honderd (12.400 EUR) euro, hetzij meer dan één/vijfde.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te binden.

9. Benoeming: Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: de heer Theo De Bruyne, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

10. Jaarvergadering: De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

11. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één januari tweeduizend en elf, door de comparant, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap, bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

12. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan mevrouw Anne Smeets,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

d

4

wonende te Dendermonde, Lambroeckstraat 33 om

-bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

-de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 23.07.2015 15334-0122-011
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 19.07.2016 16329-0137-011

Coordonnées
TANDARTS THEO DE BRUYNE

Adresse
LAMBROECKSTRAAT 33 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande