TANDARTSPRAKTIJK D. STORME

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK D. STORME
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.348.664

Publication

30/04/2012
ÿþF

Li.1-4.11 t~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 8 -04- 2012

xEcxTB

KOOPH,3.NDir~ ENT

*iaoaziza=

beP

aa

Be Stat

II

Ondernemingsnr : 3 L 8 - CC ti

Benaming

(voluit) : TANDARTSPRAKTIJK D. STORME

(verkort) :

Rechtsvorm : Burg. Venn. ovv Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9032 Wondelgem, Hazenlaan, 33. (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard De Lafonteyne, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001  RPR Dendermonde 0812.317.491, op 13 april 2012 , geregistreerd ter Registratiekantoor Wetteren, de 16 apil 2012, boek 446, blad 15, vak 8,11 bladen, geen verzendingen. Ontvangen: 25 euro. De Ontvanger (getek.) Ilse De Neef, dat er door:

1. De heer STORME Diedrik Emmanuel Joris, nationaal nummer 820405 187-55, identiteitskaartnr. 590-5712369-65, geboren te Aalst op vijf april negentienhonderd twee en tachtig, in huwelijk met mevrouw Beeckman Julie, nagenoemd, wonende te 9032 Wondelgem, Hazenlaan, 33.

2, Mevrouw BEECKMAN Julie Godelieve Georges Marleen Lutgarde, nationaal nummer 830825 090-86, identiteitskaarter. 590-5075505-06, echtgenote van de heer Storme Diedrik, voornoemd, geboren te Gent op vijf en twintig augustus negentienhonderd drie en tachtig, samenwonende te 9032 Wondelgem, Hazenlaan, 33.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, inmiddels niet gewijzigd; een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam TANDARTSPRAKTIJK D. STORME, waarvan de zetel gevestigd is te 9032 Wondelgem, Hazenlaan 33,

Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

- De uitoefening van de tandheelkunde en alle deelgebieden ervan, zoals orthodontie, parodontologie, implantologie en prothetische tandheelkunde, in naam en voor rekening van de vennootschap, door haar vennoten die houden zijn van een wettelijk getuigschrift dat de beoefening van de tandheelkunde of van de orthodontie, van de parodontologie, van de implantologie of van de prothetische tandheelkunde toelaat;

- Het beheren van een tandartsenpraktijk in de ruimste betekenis, inclusief: de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het onderhoud van gebouwen en materieel, het ter beschikking stellen van tandartsen, orthodonten, parodontologen, implantologen, prothetische tandheelkundigen en van paramedisch personeel dat de tandartsen, orthodonten, parodontologen, implantologen en prothetische tandheelkundigen in de uitoefening van hun beroep bijstaat, het ter beschikking stellen van medisch materieel en van alles wat noodzakelijk is voor de uitoefening van voormelde disciplines;

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder nuttig of nodig voor de uitoefening van voormelde disciplines;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het organiseren van lessen, opleidingen, symposia, " congressen in, verband met de tandheelkunde, de orthodontie, de " parodontologie, de implantologie en de prothetische tandheelkunde;

- Het uitgeven van boeken en publicaties in verband met de tandheelkunde, de orthodontie, de parodontologie, de implantologie en de prothetische tandheelkunde op alle vormen van informatiedragers en via alle publicatiemedia;

- Het verstrekken van diensten aan uitgevers van (para)medische wetenschappelijke werken, publicaties en producties in alle media en op alle informatiedragers;

- Het scheppen van mogelijkheden om de tandarts-vennoten of tandarts-specialist-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De eigenlijke tandartsgeneeskunde zal enkel door de tandarts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die tandartsen niet mogen afsluiten met andere tandartsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

Kapitaal.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderdzesentachtigste (1/1860) van het kapitaal.

Het kapitaal is gevormd door, inbreng in geld en volstort tot beloop van 6.200 euro, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door Bank J. Van Breda & C° te Antwerpen op 03.04.2012.

Overdracht of overgang van de aandelen

De beschikkingen met betrekking tot de aandelen en hun afstand of overdracht worden geregeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, onder voorbehoud van de hieronder vermelde bepalingen.

Elke afstand onder de levenden of overdracht wegens overlijden, zal slechts mogen plaatsgrijpen mits instemming van ten minste de helft der vennoten, die ten minste drievierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Elke overdracht of overgang van aandelen zal binnen de drie maanden de vennootschap ter kennis gebracht worden bij aangetekend schrijven,.dat naam, voornamen, beroep en woonplaats van de rechtgevers en rechtverkrijgers, alsmede het aantal betrokken aandelen en wat er op gestort is, vermeldt.

in geval van overgang of overdracht onderworpen aan de toestemming zoals vermeld onder artikel zes hiervoor, zijn de zaakvoerders verplicht het voorstel op de agenda te plaatsen van de eerstvolgende algemene vergadering, die in elk geval binnen drie maanden na postdatum van de aangetekende brief dient door te gaan.

Indien op het ogenblik van deze afstand onder levenden of overdracht bij overlijden er slechts twee vennoten zijn, dan zal deze afstand of overdracht slechts mogelijk zijn mits het uitdrukkelijk akkoord van de andere vennoot.

De belanghebbenden kunnen tegen de weigering van de toelating van een overdracht onder de levenden, opkomen overeenkomstig de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen, Erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot kunnen zich tevens beroepen op de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er meerdere vennoten op gezegd ogenblik, dan zijn de verzetdoende vennoten verplicht binnen de zes maanden, te rekenen van de datum van de algemene vergadering zoals bepaald in artikel zes/bis lid twee van de statuten, zelf kopers te vinden tegen de prijs bepaald zoals hierna vermeld, dan wel zelf de betrokken aandelen aan te kopen of hun verzet op te heffen,

Voor- º% Y

-behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid-van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wordt aan deze voorwaarde niet binnen de gestelde termijn voldaan dan hebben de belanghebbenden het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening op de kapitaalverhoging overeenkomstig artikel vijf/A van de statuten.

De vennoten die eerst toestemden met de voorgenomen overdracht van aandelen zullen alsdan eveneens het recht hebben deze aandelen over te nemen in verhouding tot hun deel in het kapitaal van de vennootschap.

Wanneer een vennoot zijn voorkooprecht niet uitoefent zal dit in dezelfde verhouding toekomen aan de andere vennoten.

Dit voorkooprecht geldt ook voor overgang van aandelen bij overlijden in die gevallen waar de erfopvolgers niet als vennoot aanvaard worden.

Waardebepaling

De belanghebbenden, aan wie de afstand onder Ievenden geweigerd wordt, en op voorwaarde dat het verhaal ingesteld met toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen niet werd verworpen, of de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die als vennoot niet aanvaard worden, hebben het recht op de waarde van de aandelen waarvan de afstand voorgesteld wordt of die overgegaan zijn ingevolge overlijden.

De waarde van de aandelen zal behoudens minnelijke overeenkomst worden vastgesteld door een deskundige, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (I.A.B.) of Instituut der Bedrijfsrevisoren (I.B.R.), die door alle partijen gezamenlijk benoemd wordt. In geval van meningsverschillen wordt deze deskundige aangeduid, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, door de heer Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is.

De deskundige kan de aandelen waarderen volgens de principes gesteund op rendement, cash flow en intrinsieke waarde, rekening houdende met alle elementen die de waarde van het aandeel beïnvloeden. Tegen zijn waardebepaling staat geen verhaal open, behoudens collusie, bedrog en zware fout.

De waardebepaling moet gebeuren, ofwel bij toepassing van artikel zes/quater der statuten binnen de zes maanden na de beslissing van de algemene vergadering over de voorgestelde afstand of overdracht zoals bepaald in artikel zes/bis van de statuten, ofwel bij toepassing van artikel zes/ter der statuten binnen de termijnen zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen; deze termijn kan enkel verlengd worden door alle partijen in gemeen overleg, of door de bevoegde Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel wegens een gegronde reden. Betalingstermijn

De prijs der aldus overgenomen aandelen is behoudens minnelijke schikking betaalbaar, ofwel bij toepassing van artikel zes/quater van de statuten, dertig procent onmiddellijk en het saldo binnen het jaar te rekenen vanaf de definitieve waardering der aandelen. zoals bepaald in artikel zes/quinquies hiervoor, ofwel bij toepassing van artikel zes/ter van de statuten, volgens de modaliteiten bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Tot de dag van de volledige afbetaling zal een intrest verschuldigd zijn die twee punten hoger zal liggen dan deze die bij de banken van categorie A in voege is voor de kasbons op één jaar, en dit vanaf de datum van de waardering der aandelen. De aldus verkregen aandelen kunnen niet overgedragen worden vooraleer de overnarneprijs volledig betaald is.

Éénhoofdigheid

De enige vennoot kan zijn aandelen steeds vrij overdragen onder levenden.

Bij overlijden van de enige vennoot zullen,. behoudens andersluidende bepalingen in deze statuten, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze maatschappelijke aandelen verbonden rechten, uitgeoefend worden door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid tot hun rechten in de nalatenschap, behoudens in geval van vruchtgebruik.

De persoon die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot oefent de rechten uit die aan deze aandelen zijn verbonden. De wettelijke bepalingen met betrekking tot het vruchtgebruik moeten geëerbiedigd worden en de vruchtgebruiker mag geen handelingen stellen die raken aan het wezen van de vennootschap zelf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid.van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Voor-

.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Algemeen

Indien de aandelen van de vennootschap aan de Belgische Staat toekomen zal de daartoe aangestelde curator, die door het louter feit van zijn benoeming de hoedanigheid van vereffenaar verkrijgt, de vereffening van de vennootschap bewerkstelligen, overeenkomstig hetgeen in de Wet en de statuten bepaald is. De in deze statuten voorgeschreven overdrachtregels zijn eveneens op de overdrachten door of ten voordele van de rechtspersonen van toepassing.

Erfgenamen en legatarissen van aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, die alle rechten kan schorsen verbonden aan een aandeel aangaande hetwelk betwisting zou bestaan voor wat betreft de eigendom, het vruchtgebruik of de blote eigendom.

De mede-eigenaars, de schuldeisers en de pandschuldenaars zijn ertoe gehouden zich te Iaten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke volmachtdrager en de vennootschap er, schriftelijk, van te verwittigen.

Zo het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap, in welke gevallen het stemrecht aan de blote eigenaar toekomt.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging toe aan de blote eigenaar. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze aldus alleen verkrijgt, komen hein toe in volle eigendom.

Inkoop van eigen aandelen.

Mits naleving van de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen mag de vennootschap haar eigen aandelen of winstbewijzen verwerven.

Alleen volgestorte aandelen kunnen voor verwerving door de vennootschap in aanmerking komen. Vereniging van alle aandelen in één hand.

De vereniging van alle aandelen in handen van één enkele persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Alsdan is de vennootschap onderworpen aan de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de éénhoofdigheid van de vennootschappen en in het bijzonder de bepalingen dienaangaande in het Wetboek van Vennootschappen.

Overlijden - Faillissement

In geval van overlijden, faillissement of burgerlijke onbekwaamheid van één of meerdere vennoten zal de vennootschap niet ontbonden zijn of de ontbinding niet veroorzaakt kunnen worden, doch zij zal verder bestaan tussen de andere vennoten en de gebeurlijke overnemers van aandelen of de erfgenamen of rechthebbenden van een overledene, indien zij als vennoten aangenomen werden.

In geval van faillissement of onbekwaam worden van een vennoot houdt deze op vennoot te zijn en zullen de andere vennoten het voorkeurrecht hebben zijn aandelen over te nemen op de wijze en mits betaling zoals bepaald in deze statuten.

Schuldeisers

De persoonlijke schuldeisers en de rechthebbenden van een vennoot zullen nooit de zegels kunnen doen leggen op de goederen en zaken van de vennootschap, noch een bewarend of een uitvoerend beslag op die goederen en zaken leggen of uitvoeren.

Zij zullen enkel beslag kunnen leggen op de winst die aan de aandelen van hun schuldenaar verbonden zijn en mits eerbiediging van de uitbetalings-modaliteiten die door de jaarvergadering beslist worden, alsook op het deel dat aan hun schuldenaar toekomt bij de ontbinding van de vennootschap.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders aI dan niet vennoot. Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Vacature: Als de betrekking van zaakvoerder openvalt voorziet de algemene vergadering in zijn vervanging. Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Y

Voor- -behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bevoegdheden van de zaakvoerder: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Vergoedingen: Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering worden vastgesteld. Handtekeningen: Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

Dagelijks bestuur: De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Algemene vergadering.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde maandag van de maand maart om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die, tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Deze bevoegdheden kan hij niet overdragen.

Van de jaarvergadering en van de algemene vergadering worden notulen gehouden die in een bijzonder daartoe gehouden register worden opgenomen, zelfs indien er slechts één vennoot is. Elk aandeel geeft recht op één stem onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire beperkingen, en rekening houdend met geldig afgesloten stemrechtovereenkomsten zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Een aanwezigheidslijst" waarop de naam van de aandeelhouders en het aantal van hun effecten voorkomen, wordt door ieder van hen of door hun'lasthebber ondertekend, alvorens zij ter zitting binnenkomen.

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één oktober van ieder jaar om te eindigen op dertig september van hetzelfde jaar.

Winstverdeling

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekeningen de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootsphap daaraan is onderworpen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en administratieve bepalingen die op haai toepasselijk zijn,

Bovendien stelt de zaakvoerder een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een volledig overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschàp, Het jaarverslag moet ook inlichtingen bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaats gevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook inlichtingen omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheidvan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Vdor" `

'behouden aan het Belgisch

Staatsblad:.

i

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen, Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaar, na bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door het Wetboek van Vennootschappen. Aanmerkelijke verliezen: Wanneer ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding va? de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aan-gekondigde maatregelen.

De zaakvoerder dient zich in dit opzicht te gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van de bijeenroeping te vloeien.

Verdeling van het netto-actief: Na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door eens beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen .die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANGS -en SLOTBEPALINGEN :

A. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op dertig september tweeduizend dertien, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sinds één april tweeduizend en twaalf voor' rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan.

B. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden de derde maandag van de maand maart tweeduizend

veertien om tien uur.

C. Benoeming van een zaakvoerder - indien geen zaakvoerder in de statuten benoemd is - Bezoldiging .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lu* B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheidvan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Voort

#behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De eerste algemene vergadering, waarop het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is, verklaarde als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen, de heer STORME Diedrik, voornoemd, wonende te 9032 Wondelgem, Hazenlaan, 33.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit.

D. Volmacht.

De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan Accountantskantoor Devolder & Van Dorpe, Burg. Venn. Ovv CVBA met zetel en kantoor te 9000 Gent, Apostelhuizen, 26 HU evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket voor de inschrijving van de vennootschap bij de KBO en voor de inschrijving bij de BTW-administratie en teven voor het bekomen van alle vergunningen en attesten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte akte oprichting dd 13.04.2012

Notaris BERNARD DE LAFONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001 RPR Dendermonde 0812.317,491.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid" van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK D. STORME

Adresse
HAZENLAAN 33 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande