TANDARTSPRAKTIJK RUDY SPELEERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK RUDY SPELEERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.831.264

Publication

09/01/2014
ÿþ Mod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde.

2 7 BEC. 2013

Griffie

1 1 867*

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Pontstraat 31- 9690 Kluisbergen

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 19december 2013, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANDARTSPRAKTIJK RUDY SPELEERS" is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:.

Eerste besluit

De voorzitter leest de voormelde geagendeerde verslagen voor, opgesteld overeenkomstig

artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

a) het verslag opgesteld op 4 december 2013 de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt", met zetel te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, vertegenwoordigd door de heer Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"De inbreng in natura bestaat uit:

*De rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 2 december 2013 van de heer Rudy SPELEERS ad ¬ 188.100, 00;

*De rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 2 december 2013 van Mevrouw Machtelt VANDENBOGAERDE ad ¬ 9.900, 00.

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat:

*De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

*De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

*De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura, gewaardeerd op honderd achtennegentigduizend euro (¬

198.000, 00) is gebeurd volgens verantwoorde normen. De inbreng in natura is gewaardeerd aan nominale waarde en vertegenwoordigt een kapitaalverhoging van ¬ 18.600,00 en creatie van een uitgiftepremie van ¬ 179.400,00. De inbreng wordt vergoed met 100 nieuwe aandelen. Mits goedkeuring van deze kapitaalverhoging zal het kapitaal eveneens verhoogd worden met ¬ 179.400, 00 door incorporatie van voormelde uitgiftepremie zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen. Eveneens zal het kapitaal verhoogd worden met ¬ 3.400, 00 door incorporatie van beschikbare reserves zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

b) het verslag opgesteld op 6 december 2013, door de zaakvoerder, hetwelk niet van de conclusies van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor afwijkt.

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr 0880.831.264

Benaming (voluit) "TANDARTSPRAKTIJK RUDY SPELEERS" (verkort) :

x

f

el

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Beide voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte

neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde.

De vennoten, alhier aanwezig, verklaren de voorvermelde verslagen eenparig goed te keuren en verklaren te verzaken aan de termijnen en wijze van mededeling van de stukken ais bepaald in het Wetboek Van Vennootschappen.

Tweede besluit

Op basis van de voormelde verslagen beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met honderd achtennegentigduizend euro (E 198.000,00), om het van achttienduizend zeshonderd (E 18.600,00) te brengen op tweehonderd zestienduizend zeshonderd euro (¬ 216.600,00), door middel van de inbreng in kapitaal van de schuldvordering(en) van de heer Rudy Speleers en mevrouw Machtelt Vandenbogaerde, voornoemd, jegens de vennootschap, welke schuldvorderingen hun oorsprong vinden in de uitkering van een (tussentijds) dividend bij toepassing van artikel 537 WIB.

De kapitaalverhoging gebeurt als volgt, met de inbrengen voortkomende van de omzetting van rekening-courant (schuldvordering) in kapitaal:

1/ achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) tegen honderd (100) nieuwe aandelen, en mits vergoeding van een uitgiftepremie van honderd negenenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 179.400,00) voortkomende van zelfde inbreng;

onmiddellijk gevolgd door

2/ incorporatie van deze uitgiftepremie van honderd negenenzeventigduizend vierhonderd euro (E 179.400,00) in kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Dit alles zoals uitvoeriger aangegeven in de agenda van deze vergadering.

Derde besluit

Aansluitend besluit de vergadering tot kapitaalverhoging met drieduizend vierhonderd euro (E 3.400,00) om het maatschappelijk kapitaal af te ronden en te brengen van tweehonderd zestienduizend zeshonderd (¬ 216,600,00) naar tweehonderd twintigduizend euro (¬ 220.000,00), zonder nieuwe inbrengen, noch uitgifte van nieuwe aandelen, maar door incorporatie van beschikbare reserves van de vennootschap, zoals zij vermeld staan in de jaarrekening afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf, goedgekeurd door de algemene vergadering.

Vierde besluit

Vervolgens hebben de aandeelhouders verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en hebben zij na voorlezing van het voorgaande verklaard over te gaan tot inbreng in natura als voormeld in het tweede besluit en meer in het bijzonder:

- door de heer SPELEERS, ten belope van honderd achtentachtigduizend honderd euro (E 188.100,00);

- door mevrouw VANDENBOGAERDE, ten belope van negenduizend negenhonderd euro (¬ 9.900,00),

Hetzij samen voor honderd achtennegentigduizend euro, zijnde het volledige netto-dividend voortkomende van een kortelings voor deze genomen besluit.

Vijfde besluit

De vergadering beslist ter vergoeding van deze inbrengen in het tweede besluit,

- aan de heer Rudy Speleers vijfennegentig nieuwe aandelen (95) en

- aan mevrouw Machtelt Vandenbogaerde vijf nieuwe aandelen (5) toe te .kennen, volledig

volstort, en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande en die zullen delen in de resultaten van de vennootschap vanaf het lopende boekjaar pro rata vanaf heden.

Zesde besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren dat de kapitaalverhoging(en) zijn verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans tweehonderd twintig duizend euro (¬ 220.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd (200) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Zevende besluit

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering dat de tekst van artikel vijf vervangen wordt door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd twintigduizend euro (¬ 220.000, 00) en is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

1

Luik R - Vervnla

Achtste besluit ___ .....__.......

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Achtste besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

-

gecoördineerde statuten

- uitgifte van de akte

- verslag zaakvoerder en bedrijfsrevisor

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-eilouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 31.07.2013 13387-0487-011
17/06/2013
ÿþ Maa Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1,11J191161 I~ ICI

Oudenaarde

D6 MW 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 088 0831264

Benaming

(voluit) : TANDARTSPRAKTIJK RUDY SPELEERS

(verkort) :

Rechtsvorm : BV (BVBA).

Zetel: PONTSTRAAT 19 9690 KLUISBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ALS WIJZIGING VAN HUISNUMMER BIJ BESLISSING VAN DE GEMEENTE.

OP 01/05/2013 WERD DOOR DE GEMEENTE HET HUISNUMMERGEWIJZIGD VAN PONTSTRAAT 19 NAAR PONTSTRAAT 31

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD ATTEST VAN DE GEMEENTE

SPELEERS RUDY

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 13.08.2012 12405-0407-012
04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11365-0012-012
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.07.2010 10391-0231-012
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.08.2009 09695-0346-012
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 25.08.2008 08625-0014-012
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 27.08.2015 15485-0066-012

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK RUDY SPELEERS

Adresse
PONTSTRAAT 31 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande