TANIA'S WASSERETTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANIA'S WASSERETTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 557.935.486

Publication

12/08/2014
ÿþà

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

mod 11.1



NEERGELEGD

0 1 AUG. 2014

RECHTEGilliftitdAN

KOOPHANDEL TE GENT ,

111111111,1.1114111,1§11111gpil "

real In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) :TANIA'S WASSERETTE

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Tramstraat 46

9052 Zwijnearde

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

ITekst : Er blijkt uit een proces-verbaal gehouden op dertig juli tweeduizend veertienI voor mij Meester LIEVE DEBRABANDERE, notaris met standplaats Melle, dat door:

1. De Heer DEURWAERDER Georges Robertus, zelfstandige, geboren te Gent op éénI mei negentienhonderd negenenzestig, en zijn echtgenote

2. Mevrouw HERSSENS Tafia peorgette Karel, zelfstandige, geboren te Sint-I Amandsberg op drie februari negentienhonderd zesenzestig, samenwonende te 9052I Gent, Tramstraat 46.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, ongewijzigdi tot op heden.

!!een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt: I

RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! opgericht onder de naam "TANINS WASSERETTE".

ZETEL.

II De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Tramstraat 46.

DOEL.

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland en voor eigen rekening: :1- verstelinrichting en werkplaats voor het herstellen van linnen en kledingstukken; wasserij en strijkerij;

!I - werkhuis voor het verven, het ontvetten, de nieuwstrijk en de droogwas;

- aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op d& constructie, de aankoop, de verkoop, de huur, de verhuring, de exploitatie, deI installatie en de herstelling van wasserij- en wassalonmachines, evenals aile daarrne& verband houdende inrichtingen voor het wassen, drogen en strijken, dit alles zowel voort eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zelf of doori !I bemiddeling van elke natuurlijke of rechtspersoon in België of in het buitenland;

- de productie, de aan- en verkoop van waterzuiveringsinstallaties, textielmachines, eni textielwaren evenals de linnenverhuur en alle vormen van afvalverwerking;

- het nemen van belangen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke: rechten of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met andere dan !i de hierboven opgegeven activiteiten,

dit alles ln de meest ruime zin van het woord. De vennootschap kan in het algemeen: ;I aile commerciële, industriële, burgerlijke, financiële, roerende en onroerende! handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn om de verwezenlijking ervan geheel of tenI dele te vergemakkelijken;

- zij mag deelnemen aan aile bestaande of op te richten vennootschappen of! ;..Q.n0..ernelnia9e33....i.a..5e3e_ en _311. he.t._b333teffi.ead.,_3«ury_gn _het.doel aajoçtg t met bat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzfj van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

mod11.1

hare of enig verband mee heeft, daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, recht.treeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen;

- de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

- de vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen;

- de vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of

vennootschappen die een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben,

van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen

kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale

waarde, elk één/honderdste van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigend.

INSCHRIJVING VOLSTORTING

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven:

- De Heer DEURWAERDER Georges, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen die

hij alle ten belope van één/derde (1/3e) volstort.

- Mevrouw HERSSENS Tania, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen die zij aile ten belope van één/derde (1/3e) volstort.

Totaal: honderd (100) aandelen of alle aandelen van de vennootschap, alle onderschreven in geld en allé ten belope van één/deqle volstort, hetzij voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, bij toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING Bank met zetel te Gent, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op dertig juli tweeduizend veertien afgeleverd bankattest dat in het dossier van notaris Lieve Debrabandere zal bewaard blijven.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die geen vennoot hoeven te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering mag altijd, zonder de vormen en voorwaarden vereist voor het wijzigen der statuten te moeten naleven, maar met het akkoord van de statutaire zaakvoerders indien er bestaan, overgaan tot het benoemen van niet-statutaire zaakvoerders. In dit laatste geval bepaalt zij de duur van deze opdrachten en gebeurlijk de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerders.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staateblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

De algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid bepaalt de wedde en vermeerdert of vermindert deze van de zaakvoerder(s).

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of diènstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap mevrouw HERSSENS Tania, voornoemd.

JAARVERGADERING

Ieder jaar op de derde vrijdag van de maand mei om veertien uur wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigee afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de besteding ervan bepaalt.

VEREFFENING

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun opdracht verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid ' bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt

bijgevoegd. , Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

OVERGANGSBEPALINGEN

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgiseh

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eri bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

6' nad 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Het eerste boekjaar van de vennootschap begint op één juli tweeduizend veertien en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergaddring zal worden gehouden in tweeduizend zestien. AANVAARDING MANDAAT STATUTAIR ZAAKVOERDER

Mevrouw HERSSENS Tania, voornoemd, verklaart haar mandaat als statutair zaakvoerder te aanvaarden en bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De voormelde benoeming geldt voor de duur van de vennootschap. COMMISSARIS(SEN)

De comparanten verklaren dat de vennootschap niet verplicht is één of meer commissaris(sen) te benoemen, gezien uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat deze vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan criteria, opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen.

Er worden bijgevolg geen commissarissen benoemd.

BEKRACHTIGING

De vergadering keurt alle handelingen goed, alsook alle verbintenissen die zouden aangegaan zijn in naam van de vennootschap in oprichting sedert één juli tweeduizend veertien, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. BI3ZONDERE VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer SMEKENS Herman Joris William, geboren te Gent op zeventien december negentienhonderd vijftig, wonende te 9090 Melle, Wautersdreef 7, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij een ondernemingsloket, de FM-Administratie en de Administratie van de Directe Belastingen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lieve Debrabandere

Neergelegd terzelfdertijd : uitgifte van de oprichtingsakte dd 30-07-2014





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van tifik B, vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

~Ci~TBa,,~;~~'AN

1. T>' GENT

( M'

C'D~

~ri

.._ ~,-~

ï~ ;w~ ~ CT

16 -Os- 2815

Ondernemingsnr _ 0557935486

Benaming

(voluit) : Tania's Wasserette

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tramstraat, 46 te 9052 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel van het verslag van de zaakvoerder dd 01 april 2015.

De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Tramstraat, 46 te 9052 Gent

naar de Langeplankstraat, 0001 te 9052 Gent en dit met ingang van 01 april 2015.

Herssens Tania,

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

II A

F IB



*15075369*

17/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 11.07.2017 17306-0552-014

Coordonnées
TANIA'S WASSERETTE

Adresse
LANGEPLANKSTRAAT 001 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande