TANTI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TANTI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 427.782.470

Publication

14/10/2014 : GE029843
23/07/2013 : GE029843
21/05/2013 : GE029843
09/07/2012 : GE029843
30/08/2011 : GE029843
02/08/2010 : GE029843
01/07/2009 : GE029843
27/04/2015
ÿþ Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





tl







1 NEERGELEGD

l ~ 5 -04- 2016

REc

OOP~~

VAN

" K TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr; Benaming (voluit) 0427.782.470

(verkort) : TANTI

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) Daningsdreef 9 -9840 De Pinte



Onderwerp(en) akte : Omzetting in BVBA - Statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door de ondergetekende notaris Michaël MERTENS met standplaats te leper, vervangende notaris Patrick DONCK met standplaats te Reninge (Lo-Reninge) wettelijk belet, op 30 maart 2015, geregistreerd op het registratiekantoor te leper op 07 april 2015, register 5 boek 0 blad 0 vak 2954, ontvangen registratierechten vijftig euro (¬ 50,00). De ontvanger.

Dat te 8900 Ieper, Ambachtenstraat 10, ten kantore, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "TANTI", met zetel te 9840 De Pinte, Daningsdreef 1, ondernemingsnummer BTW BE 0427.782.470, RPR Gent.

En dat de vergadering, na beraadslaging, de volgende besluiten met eenparigheid van stemmen genomen heeft.

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, van de eraan gehechte staat alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap op 31 december 2014, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door de artikelen 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen.

Elke aandeelhouder erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm, van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B. Franceus-Bedrijfsrevisor, met zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo),

Kesseldallaan 6 bus 0101, vertegenwoordigd door haar

zaakvoerder, de heer Bart Franceus, bedrijfsrevisor, besluit als volgt :

"VI. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief van de Naamloze Vennootschap «TANTI» met zetel te 9840 De Pinte, Daningsdreef 1, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 3z december 2014, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap werden er geen overwaardering van het netto actief vastgesteld. Het netto actief volgens deze staat bedraagt 115.457,65 euro en is hoger dan het minimum kapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (18.550, 00 euro) . Onmiddellijk na de omvorming zal het kapitaal verminderd worden met 41.500,00 euro tot 20.000,00 euro. Het netto-actief zal na deze kapitaalsvermindering bijgevolg 73.957,65 euro bedragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Gedaan te .Leuven (Kessel-Lo) , op 23 maart 2015

Getekend.

BVBA B.Franceus - Bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigd door Bart FRANCEUS, bedrijfsrevisor.".

De vergadering keurt eenparig de verslagen en de staat goed.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de naamloze vennootschap, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de

omgezette vennootschap, behoudens de voorgenomen

kapitaalvermindering.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 december 2014, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen

en vermeerderingen, behoudens de voorgenomen

kapitaalvermindering. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven was in het rechtspersonenregister te Gent.

F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De elfduizend vierhonderd (11.400) aandelen op naam en zonder vermelding van waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette naamloze vennootschap en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

DERDE BESLUIT.

De bestuurders van de voormalige naamloze vennootschap, met name :

a) de heer DONCK Thomas,

b) mevrouw COEVOET Benoite,

bieden hun ontslag aan als bestuurder, te rekenen vanaf heden. De vergadering geeft eenparig volle en algehele kwijting aan de twee ontslagnemende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig het kapitaal te verminderen met eenenveertigduizend vijfhonderd euro (41.500,00 EUR) door het terug te brengen van eenenzestig-duizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) op twintigduizend euro (20.000,00 EUR), zonder vernietiging van aandelen, door terugstorting aan ieder aandeel van een som in geld van drie euro vierenzestig cent (3,64 EUR).

Overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, kan deze terugbetaling slechts geschieden twee maanden na de bekendmaking van het besluit van vermindering van het kapitaal in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en mits nakoming van de voorwaarden voorzien door dit artikel.

De terugbetaling geschiedt door afhouding van het gestort kapitaal.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig de statuten van een besloten vennootschap goed te keuren. Deze statuten luiden als volgt :

STATUTEN.

Artikel 1 : Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "TANTI".

Artikel 2 : Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Artikel 3 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9840 De Pinte, Daningsdreef 1.

Artikel 4 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, in België en/of in het buitenland :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Alle structuren en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten die eruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de verhuur, de rechtstreekse uitbating of de regie, de ruiling, de verkoop en in het algemeen alle operaties die betrekking hebben op het beheer of het produktief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan vastgoedmakelaars tot de vennootschap ingeschreven wordt op het tableau van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.

- Alle financiële verrichtingen en namelijk de aankoop, de ruiling en de verkoop van alle roerende waarden, hun beheer en valorisatie.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen en in verenigingen.

- Het beheer van een roerend patrimonium, inzonderheid het verwerven en verhandelen van kunstvoorwerpen, antiquiteiten, meubilair enzovoorts.

Dit evenwel met uitsluiting van het beleggingsadvies en het vermogensbeheer dat overeenkomstig het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd negentig werd voorbehouden aan erkende instellingen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen of natuurlijke personen, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich tevens borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, het deelnemen aan hun beheer en bestuur, het verlenen van financiële en technische bijstand.

- Het optreden als tussenpersoon, agent of makelaar in de handels- en dienstensector.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen ongeachte de juridische vorm van deze laatste.

- Alle vormen van onderhandeling, bemiddeling (gerechtelijk en/of buitengerechtelijk), optreden als scheidsrechter of arbiter, alsook het optreden als expert in de meest ruime zin van het woord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het deelnemen in het management of interim-management van andere vennootschappen.

- Het opstellen van financiële, bedrijfseconomische en administratieve rapporten en het voeren van onderhandelingen met de daarbij betrokken instellingen.

- Het geven van onderwijs, seminaries en voordrachten, het publiceren van artikels en boeken, dit alles binnen de in het doel vermelde vakgebieden.

- Het uitoefenen van een activiteit als holding,

patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, management-

vennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

- Alle handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties, fabrieksmerken en andere duurzame immateriële activa aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

- De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltij-

den, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en

intellectuele bijstand.

De vennootschap mag alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar voorwerp.

Zij kan mandaten van bestuurder en vereffenaar in vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag bij middel van inbreng, afstand,

onderschrijving, deelneming, samensmelting, financiële

tussenkomst, aankoop, verkoop of ruiling van alle roerende of onroerende waarden, of op om het even welke andere manier belangen nemen in alle bestaande of toekomstige vennootschappen, ondernemingen of verenigingen zowel in België als in het buitenland, welke ook hun vorm weze.

De vennootschap mag, in één woord, zowel in binnen- als in buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Artikel 5 : Kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door elfduizend vierhonderd (11.400) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

Artikel 11 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Artikel 13 : Intern bestuur - Beperkingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14 : Externe vertegenwoordigingsmacht.

Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder alleen zonder dat deze tegenover derden het bestaan van enige bijzondere lastgeving of volmacht moet bewijzen. In afwijking van artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen wordt de vennootschap evenwel in dit geval bij alle handelingen waarbij een bedrag van meer dan twintigduizend euro (20.000,00 EUR) per verrichting gemoeid is en bij alle onroerende verrichtingen, huurcelen, leningen of kredieten en bij de overdracht van de handelszaak vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die samen optreden.

Is er slechts één zaakvoerder dan is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door zijn enkele handtekening.

Artikel 15 : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17 : Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand mei om elf uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 21 : Vertegenwoordiging van vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 23 : Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel 24 : Schorsing van het stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt geschorst.

Artikel 28 : Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 29 : Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisie en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de netto-winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De beslissing over de bestemming van het saldo van de netto winst wordt overgelaten aan de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

Artikel 33 : Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 39 : Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 43 : Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, te rekenen vanaf heden en voor een onbepaalde duur : de heer DONCK Thomas, wonende te 9840 De Pinte, Daningsdreef 1, hier aanwezig en aanvaardend.

Hij wordt benoemd ad nutum en zijn mandaat is kosteloos behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering besluit eenparig geen commissaris te benoemen, omdat de vennootschap er niet toe gehouden is.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering verleent eenparig :

Luik B - VPrvnln

a) alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van' wat voorafgaat en in het bijzonder de volmachten vereist teneinde te kunnen overgaan tot terugbetaling op het ogenblik van het verstrijken van de wettelijke termijn;

b) machtiging aan de ondergetekende notaris om de gecobrdi-neerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Michaël MERTENS, notaris te Ieper.

Tegelijk hiermee neergelegd :

-- expeditie van de akte tot omzetting,

- verslag van het bestuursorgaan,

-- verslag van de bedrijfsrevisor,

- gecoordineerde tekst van de statuten - historiek.

Voor-béhouden dan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2008 : GE029843
18/06/2008 : GE029843
12/07/2007 : GE029843
18/07/2006 : GE029843
15/06/2005 : GE029843
21/04/2005 : IE029843
24/09/2004 : IE029843
01/07/2003 : IE029843
06/11/2002 : IE029843
22/10/2002 : IE029843
28/04/1994 : IE29843
19/01/1993 : IE29843
01/01/1992 : IE29843
08/01/1985 : IE29843
08/01/1985 : IE29843

Coordonnées
TANTI

Adresse
DANINGSDREEF 1 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande