TAPI METAALKONSTRUKTIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TAPI METAALKONSTRUKTIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.070.560

Publication

14/07/2014
ÿþ rnod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr 0400.070.560

Benaming (voluit) : TAPI METAALKONSTRUKTIES

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Willem Tellstraat 13

9000 Gent

Onderwerp akte :NV: statutenwijziging en benoemd ing gedelegeerd bestuurder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Ruben VAN MAELZAEKE, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VVYLLEMAN  VAN DE KEERE  VAN MAELZAEKE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 26 junl 2014, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "TAPI METAALKONSTRUKTIES" en dat:

- in de algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: keoltealverhoging door inbreng in geld

a) De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537, 1e lid WII392, het kapitaal te verhogen met een bedrag van negenhonderd drieëntachtig duizend achthonderd zestien euro vijftien cent (¬ 983.816,15), te weten negentig procent (90%) van boven vermeld tussentijds dividend van een miljoen drieënnegentigduizend honderd negenentwintig euro zes cent (E 1.093.129,06) (de overige tien procent (10%) in te houden en door te storten ais roerende voorheffing), om het van tweehonderdvijftig duizend euro (E 250.000,00) te brengen op een miljoen tweehonderddrieëndertig duizend achthonderd zestien euro vijftien cent (¬ 1.233.816,15).

Deze kapitaalsverhoging gebeurt door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, in te schrijven door de voornoemde vennoten pro rata hun aandelenbezit en met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

b) Plaatsing en storting van het kapitaal  Bankattest

Voornoemde aandeelhouders verklaren en erkennen vervolgens, gebruik makende van hun voorkeurrecht en pro rata hun aandelenbezit, in te schrijven op de kapitaalsverhoging ten belope van negenhonderd drieëntachtig duizend achthonderd zestien euro vijftien cent (E 983.816,15), hetwelk volledig volstort wordt, en verduidelijkt dat voormeld bedrag verkregen is ingevolge het betaalbaar zijn van het boven vermeld tussentijds dividend van een miljoen drieënnegentigduizend honderd negenentwintig euro zes cent (E 1.093.129,06), toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 6 juni 2014. Ingevolge onderhavige inbreng in geld wordt het verkregen netto-bedrag van de hoger beschreven dividenduitkering, hetzij negentig procent (90%) ervan, onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening van de vennootschap.

De voormelde som van negenhonderd drieëntachtig duizend achthonderd zestien euro vijftien cent (E 983.816,15) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE52 7370 2586 6509, bij KBC Bank te Gent, geopend op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponeren, afgegeven door voornoemde instelling op 20 juni 2014, dat mij is overhandigd om bewaard te blijven in het dossier.

c) Vergoeding

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

TWEEDE BESLUIT: vaststelling van de kapitaalsverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus - daadwerkelijk mord _-gebracht -opeen -miijoen tweehonderddrieëndertig duizend achthonderd zestien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

NEERGELE GD

- 3-O7- 2014

RECHI VAN

"K OPI'N GENT

V beh

aai

Bel Staa

1

l'IRMIMIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" Vo-behouden aan bet Belgisch Staatsblad



euro vijftien cent (¬ 1,233.816,15), vertegenwoordigd door driehonderd zesenvijftig (356) aandelen

zonder vermelding van een nominale waarde.

DERDE BESLUIT: IO/Zia/TM van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan en

teneinde de statuten te vereenvoudigen en in overeenstemming te brengen met de huidige

vennootschapswetgeving, beslist de algemene vergadering om de hierna beschreven nieuwe

statuten aan te nemen..

STATUTEN

TITEL L Vorm  Naam Duur  Zetel Doel

Artikel 1. Vorm Naam

De vennootschap is opgericht als naamloze vennootschap onder de naam "TAPI

METAALKONSTRUKTIES",

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken

uitgaande van de vennootschap, moet steeds vermeld worden:

1- de naam van de vennootschap;

2- de vermelding "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV";

3- de nauwkeurige aanwijzing van de zetei van de vennootschap;

4- het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in wiens rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft en het ondernemingsnummer;

5- in voorkomend geval: het feit dat de vennootschap in vereffening is.

Artikel 2. Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Artikel 3. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Willem Tellstraat 13.

De zetel kan zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden verplaatst bij besluit van de raad van bestuur, hetwelk besluit bekendgemaakt moet worden in het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel fabricatie van en handel in aile mogelijke mechanische; elektrische en elektronische toestellen al dan niet voor nijverheidsgebruik; alle mcgelijke ferro en non-ferro constructies; de montage en de herstellingen.

De deelnemingen onder gelijk welke vorm aan de oprichting, de uitbreiding, de omzetting, de fusie, de opslorping en de controle van ondernemingen van gelijkaardige aard en het verlenen aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt van aile hulp; onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

In het algemeen aile commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende verrichtingen die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet-limitatief werd opgesomd.

Dit alles zowel in het groot als het klein, voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden of als tussenpersoon of anderszins en zowel in België als in het buitenland.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, aile zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of depots oprichten, er aankopen, ze overdragen aan andere vennootschappen of particulieren.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

TITEL II. Kapitaal-aandelen en andere effecten

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen tweehonderddrieëndertig duizend achthonderd zestien euro vijftien cent (¬ 1.233.816,15). Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd zesenvijftig (356) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één / driehonderd zesenvijftigste (1/356ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

( )

TITEL III. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 12. Benoeming  Ontslag  Vacature  Bekendmaking

a)De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste

drie en ten hoogste zes bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

b)Zij worden benoemd door een algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen. De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering,

c)De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. leder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

d)Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien, ln dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuw bestuurder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e)De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage tot het Belgische Staatblacl te worden bekendgemaakt.

t)Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger, natuurliik persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 13.Vercladering van de raad van bestuur

a)De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders of van de gedelegeerd-bestuurder,

b)De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief,

c)De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen, heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem. Deze bepaling houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

d)Er worden notulen gehouden.

e)In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénparig schrifteliik akkoord van de bestuurders, behoudens voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Artikel 14. Salaris

Aan de bestuurders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat bedrijfskosten zijn. De algemene vergadering kan aan de bestuurders toestaan om tijdens het lopende boekjaar voorschotten op hun bezoldiging op te nemen. Bovendien kan de algemene vergadering hun tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar.

Artikel 15. Tegenstrijdig belang

a)Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting dit tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders voordat de raad van bestuur een besluit neemt,

b)Zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur. Deze omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Dit laatste wordt in voorkomend geval eveneens opgenomen in het verslag van de commissaris.

c)Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese van artikel 523, §3 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 16. Intern bestuur  Begerkingen

a)De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

b)Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en controle, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

. Voor- , behoilden aan bet Belgisch Staatsblgd

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

taken kan aan een of door derden niet worden tegengeworpen. De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Artikel 17. Externe vertegenwoordigingsmacht

a)De raad van bestuur vertegenwoordigt ais college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk handelend;

- hetzij door de gedelegeerd-bestuurder die alleen handelt.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers die handelen binnen de perken van hun lastgeving.

b)De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die alleen optreden, en directeur, gedelegeerd of afgevaardigd bestuurder worden genoemd. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

c)De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur stelt de voorwaarden vast van de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze, en is belast met de controle op de uitoefening van deze functies.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, zal hij/zij de andere leden daarvan in kennis stellen voordat het comité beraadslaagt en zal het zich schikken naar de bepalingen van de artikelen 524bis en ter van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 18. Bijzondere volmachten

De raad van bestuur of de bestuurders die de vennootschap vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Artikel 19. Verantwoordelijkheid van de bestuurders

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Tegenover de vennootschap en tegenover derden zijn de bestuurders verantwoordelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben, door het overtreden van het Wetboek van vennootschappen of de statuten of door het begaan van kennelijk grove fouten,

( )

TITEL V. Algemene vergaderingen

Artikel 21. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

a)De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, "jaarvergadering" genoemd,

moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand november om

veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

b)Te allen tijde kan een plizondere, algemene vergadering worden bijeengeroepen om te

beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die

geen wijziging van de statuten inhoudt,

c)Te allen tijde kan ook een buitengewone vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten, ten overstaan van een notaris.

d)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een

andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

e)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 24. Toelating tot de vergadering

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten de eigenaars van de aandelen op naam binnen de vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst de raad van bestuur inlichten bij aangetekende brief dat zij het voornemen hebben de vergadering bij te: wonen, met aanduiding van het aantal effecten waarvoor zij aan de stemming zullen deelnemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

m'ad 11.1

_________

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen moeten binnen dezelfde termijn op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De obligatiehouders mogen de vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij hun aandelen hebben neergelegd overeenkomstig dit artikel.

Artikel 25. Deelneming aan de vergadering Vertegenwoordiging

a)Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits een geschreven volmacht. Sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

b)Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de gevallen bepaald bij artikel 481 van het Wetboek van vennootschappen, hebben zij gewoon stemrecht.

c)Voor vennootschappen, die een publiek beroep doen of hebben gedaan op het spaarwezen moet het verzoek tot verlening van een volmacht de vermelding bevatten, vermeld in artikel 648 van het Wetboek van vennootschappen. Bij een openbaar verzoek tot verlening van een volmacht, moeten bovendien de voorwaarden van artikel 549 van het Wetboek van vennootschappen worden vervuld,

d)In het kader van het recht op informatie hebben zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, en alle medeëigenaars in het algemeen, van een aandeel, het recht op inzage in alle documenten die de wetgever voorschrijft voor het houden van een algemene vergadering, alsmede het recht om deel te nemen aan de algemene vergaderingen, zelfs al hebben ze geen stemrecht.

(...)

Artikel 28. Stemrecht

a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden gedaan.

b)Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren in onverdeeldheid of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst

c) Ingeval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in blote eigendom en vruchtgebruik wordt het stemrecht uitsluitend uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Aandeelhouders, die ziek zijn of gehandicapt of die wonen op een afstand van meer dan honderd kilometer of in het buitenland, kunnen per brief stemmen door middel van een formulier, dat de volgende vermelding bevat: de agendapunten, in voorkomend geval de voorstellen tot besluit en de drie stemwijzen: aanvaarding, verwerping of onthouding.

Artikel 29. Besluitvorming

a)De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en beslissen op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

b)De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. De algemene vergadering kan over een statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen. Is het genoemde quorum niet bereikt dan is een nieuw bijeenroeping volgens artikel 558 van het Wetboek van vennootschappen nodig de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, , ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen, behoudens in de gevallen waar de wet een strengere meerderheid vereist. Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen beschouwd.

c)Schrifteliike besluitvorming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voix-behouden aan bet Belgisch Staatsblad





Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de aandeelhouders eenpario en schriftellik alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de commissarissen (indien er zijn), met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met ; betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam of in gedematerialiseerde vorm, die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen besluiten.

TITEL VI. Inventaris  Jaarrekening  Reserve  Winstverdeling

Artikel 30. Boekiaar  Jaarrekening  Jaarverslag

a)Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli van ieder jaar en wordt afgesloten op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, almede de jaarrekening, in voorkomend geval en geconsolideerde, en handelen verder naar het voorschrift van artikelen 92 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuurders stellen bovendien, in voorkomend geval, een jaarverslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

b)Vijftlen dagen vÉlár de gewone algemene vergadering, die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, mogen de aandeelhouders in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

c)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 31. Bestemming van de winst-Reserve

a)Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b)Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c)De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d)Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

e)De jaarrekening moet binnen dertig dagen, nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de raad van bestuur op de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 97 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

f)De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren naar het voorschrift van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen

VIERDE EN LAATSTE BESLUIT: machtiging bestuur en opdracht tot coördinatie van de statuten Het bestuur wordt gemachtigd tot uitvoering van de voormelde besluiten en de notaris wordt gemachtigd tot coördinatie van de statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge











- in de raad van bestuur volgende beslissingen werden genomen met éénparigheici van stemmen:

Met eenparigheid van stemmen benoemt de raad van bestuur voornoemde besloten vennootschap me beperkte aansprakelijkheid "BRIECK", met vaste vertegenwoordiger voornoemde heer Dirk D omviele, tot gedelegeerd bestuurder, alhier aanwezig en die verklaart dit ambt te aanvaarden.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2014 : GE086267
20/01/2015 : GE086267
05/04/2013 : GE086267
07/02/2013 : GE086267
20/02/2012 : GE086267
18/02/2011 : GE086267
23/02/2010 : GE086267
20/02/2009 : GE086267
19/02/2008 : GE086267
22/12/2006 : GE086267
18/01/2006 : GE086267
19/01/2005 : GE086267
06/02/2004 : GE086267
18/03/2003 : GE086267
04/07/2001 : GE086267
31/05/2001 : GE086267
05/04/2001 : GE086267
01/01/1995 : GE86267
19/10/1994 : GE86267
01/01/1993 : GE86267
01/01/1988 : GE86267
24/04/1987 : GE86267
01/01/1986 : GE86267

Coordonnées
TAPI METAALKONSTRUKTIES

Adresse
WILLEM TELLSTRAAT 13 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande