TARINFO

Association sans but lucratif


Dénomination : TARINFO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 442.471.933

Publication

03/01/2012
ÿþ ~ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

VOD behau aan h Belgir Staatst

11 11



*iaooien*



AN

rEERGELEGD

21 DEC. 2011RECHT~MK VOPfi(~~jp~L TE GENTZ 1 DEC. 2011RECHTI3A.IVK VOAH~~#~f, TE GENT

Ondernemingsnr : 0442.471.933

Benaming

(voluit) : TARINFO VZW

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : 9040 Gent, Victor Braeckmanlaan 373

Onderwerp akte : Statutenwijziging - benoeming bestuurders

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de Werkende Leden, die plaatsvond op 4 november 2011, blijkt dat met eenparigheid van stemmen het volgende werd beslist:

a) wijziging van de statuten als volgt:

- vervanging van artikel 2 van de statuten door de onderstaande tekst

artikel 2 - Doel

De VZW beoogt het uitbaten van een tariferingsdienst als bedoeld in de wet van 15 juni 2001, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 27 juli 2001 tot instelling en organisatie van een regeling voor verplichte ziekte- en invaliditeitsverzekering, en het tot stand brengen en vergemakkelijken van de betrekkingen tussen deze tariferingsdienst en de aangesloten leden, en alle latere wetgeving die deze bepalingen zou aanpassen of aanvullen.

Zij beoogt verder de gemeenschappelijke wetenschappelijke research inzake administratieve organisatie van de werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de vermelde tariferingsdiensten.

Daarnaast kan de VZW alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde doelstellingen, met inbegrip van bijkomende commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van die doelstellingen.

De VZW kan ter uitvoering van wat hierboven is bepaald, ondermeer alle roerende en onroerende goederen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, overeenkomsten afsluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen.

- vervanging van artikel 5.1 van de statuten door de onderstaande tekst

artikel 5.1 Samenstelling van de Raad van Bestuur

De VZW wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet leden van de VZW. Wanneer de VZW slechts het minimum van drie Werkende Leden heeft, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee bestuurders en dit tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er meer dan drie Werkende Leden zijn. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat Werkend Lid is van de vereniging.

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden voor onbepaalde duur. Bestuurders zijn herbenoembaar.

De Raad van Bestuur kiest onder haar leden een Voorzitter, desgevallend één of meer Ondervoorzitters, een Secretaris en een Penningmeester die de taken zullen vervullen die horen bij deze functie zoals omschreven in deze statuten en ter gelegenheid van hun verkiezing.

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad. Een bestuurder is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NAD 2.2

Luik B - Vervolg

verplicht om na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering, oefenen bestuurders hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

b) herbenoeming van de bestuurders

De algemene vergadering van de Werkende Leden heeft kennis genomen van einde van het mandaat van

de onderstaande bestuurders wegens het verstrijken van de statutair voorziene termijn.

- de heer Hallynck Thierry, apotheker, (einde mandaat op 22 maart 2007)

- de heer Rasschaert Marc, accountant, (einde mandaat op 22 november 2008)

- de heer Poppe Peter, advocaat, (einde mandaat op 22 november 2008)

Met eenparigheid van stemmen verleent de algemene vergadering van de Werkende Leden aan alle

i bestuurders individuele kwijting voor de uitoefening van hun mandaat over deze periode.

Daarop besluit zij om, met ingang van 23 maart 2007, resp. 23 november 2008, voor onbepaalde duur tot

bestuurder te herbenoemen:

de heer Hallynck Thierry, apotheker

- de heer Rasschaert Marc, accountant

- de heer Poppe Peter, advocaat

Zij aanvaarden hun mandaat.

Voor zover als nodig bekrachtigt de algemene vergadering van de leden alle bestuurshandelingen die de hoger genoemde bestuurders hebben getroffen vanaf de aanvang van hun mandaat op 23 maart 2007, resp. 23 november 2008 tot op heden.

RAAD VAN BESTUUR:

Daarop aansluitend is de voltallige raad van bestuur op 14 december 2011 bijeen gekomen, en hebben zij de heer Hallynck Thierry, apotheker, benoemd tot voorzitter en dagelijks bestuurder voor onbepaalde duur, met vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend door artikel 6 van de statuten. Hij aanvaardt zijn mandaat.

Thierry Hallynck

Dagelijks bestuurder

Voôr-' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TARINFO

Adresse
VICTOR BRAECKMANLAAN 373 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande