TARTISTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TARTISTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.821.509

Publication

22/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E st 11I~~ummu~~u~al *Met. _

*12144514* Griffie 0 km t nu





Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gentsesteenweg 1257, 1082 Sint-Agatha-Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel op 11 juli 2012 werd volgende beslissing niet éénparigheid van stemmen goedgekeurd : verplaatsing van de maatschappelijke zetei naar Fabrieksstraat 8, 9520 Sint-Lievens-Houtem en dit vanaf 16/07/2012,

Opgemaakt te Sint-Agatha-Berchem, 11 juli 2012

Dhr, Van den Berghe Bjóm

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0843.821.509 Benaming

(voluit) : Tartiste (verkort) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

05/03/2012
ÿþ mod 11.1

;MV In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte









21 FEV. 20111

Griffie

*iaoaesi~*

bE

B st,

~. e



(verkort) :

Rechtsvorm : een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentsesteenweg 1257

1082 Sint-Agatha-Berchem

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-waas op drie februari tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 op zes ii februari tweeduizend en twaalf, vijf bladen, geen verzendingen, boek 581, blad 53, vak 4, ontvangen vijfentwintig euro, getekend door de Ontvanger I,

Mevrouw Vertongen, blijkt hetgeen volgt: 0

1. Vennoten:

1. De heer VAN DEN BERGHE Bjorn Maurits Edgard, ongehuwd, geboren te Brugge op drie februari negentienhonderd drieëntachtig, rijksregister nummer 83.02.03061.54, wonend te 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote Moerstraat 64.

2. Mevrouw WESTERLINCK Julie Louise Robert, ongehuwd, geboren te Leuven op dertien juli negentienhonderd zesentachtig, rijksregister nummer 86.07.13-278.23, wonend te 8300 Knokke-Heist, Graaf Jansdijk 368.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "TARTISTE"

3. Zetel: te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Gentsesteenweg 1257

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- De fabrikatie, de verkoop en de handel in het algemeen in patisserie, confiserie en alle producten in verband met bakkerij, alsook alle andere artikelen en

producten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan of die het bereiken van het maatschappelijk doel kunnen vergemakkelijken;

- De fabrikatie, verwerking, aanmaak, aan- en verkoop, in- en uitvoer, zowel in 't groot als in 't klein van alle artikelen van de brood-banketbakkerij, van alle biscuiterie-artikelen, confiserie- en chocolade-artikelen, ijsroom, charcuterie, broodbeleg en traiteur en aile andere aanverwante of zelfs gewone bijhorende artikelen, zonder enige beperking. Worden eveneens bedoeld alle versierings-, garnierings- en verpakkingsmiddelen, welke al dan niet met de hiervoor genoemde goederen aangevuld of samengevoegd verkocht kunnen worden. AI deze goederen kunnen ter plaatse verkocht worden en/of genoten in een daartoe bestemde verbruikzaal en/of aan huis geleverd worden;

- Uitbating van broodautomaten; - Uitbating van een verbruiksalon en degustatiesalon; - Kieinhandel.in_xoedin szwaraen"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : D (-t13 Benaming (voluit) : TART1STE

50f

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes dü 1Vlónïteur baie

Mitage-if $ij-liet-Belgi"scli -Slá-àtsrad-="0S/03120I2

mod 11,1

- Het voeren van dagelijks management van vennootschappen.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel in de ruimste betekenis.

Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord, beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag bijgevolg overgaan, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of deze van derden tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp.

Ze kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in de meest ruime zin.

Zij mag binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België, als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of die de uitbreiding of de ontwikkeling ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

De bovenstaande formuleringen zijn niet limitatief, zij omvatten eveneens al wat in de sectoren, waarin de onderneming actief zal zijn, gebruikelijk is of het zou worden.

5. maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintig duizend euro (25.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

1. De heer VAN DEN BERGHE Bjdrn, voor twaalfduizend zevenhonderd vijftig euro (12.750 EUR), waarvoor hem éénenvijftig (51) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën twaalfduizend zevenhonderd vijftig euro (12.750,00 EUR).

2. Mevrouw WESTERLINCK Julie, voor twaalfduizend tweehonderd vijftig euro (12.250 EUR), waarvoor haar negenenveertig (49) aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : twaalfduizend tweehonderd vijftig euro (12.250,00 EUR).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van vijfentwintig duizend euro (25.000,00 EUR) en is elk aandeel vol-'stort voor minimum eenlvijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap

in oprichting bij BKCP Bank met nummer 109-6568301-82.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op éénendertig januari tweeduizend en twaalf.

7. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf drie februari tweeduizend en twaalf.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-'lijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mOcf 19.1

voorbe-"houden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt door de oprichters éénparig benoemd , de heer Van Den Berghe Bjórn, voornoemd, die alhier aanvaardt. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Zijn mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

Als zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt door de oprichters éénparig benoemd, mevrouw Westerlinck Julie, voornoemd, die alhier aanvaardt. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Haar mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan accountantskantoor Dirk Engels, te 3150 Haacht, Bosveld 1 om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in juni tweeduizend veertien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en ein-'digt op éénendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op drie februari tweeduizend en twaalf en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel: expeditie akte oprichting.

Dirk Smet, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.08.2015, NGL 31.08.2015 15563-0488-010

Coordonnées
TARTISTE

Adresse
FABRIEKESSTRAAT 8 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM

Code postal : 9520
Localité : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande