TASCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TASCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.995.047

Publication

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.01.2014, NGL 11.02.2014 14035-0537-017
17/11/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306662*

Neergelegd

14-11-2011



Griffie

0840995047

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9890 Gavere Legen Heirweg 59

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Jozef VERSCHUEREN, Notaris te Nazareth, op tien november tweeduizend elf, te registreren, blijkt dat:

1. De heer DE VELEER, Alain Jean, geboren te Halle op dertig november negentienhonderd vierenzestig, samenwonende met mevrouw MESTDAGH Annick Fernande Henri te 9810 Nazareth, Zandstraat 17.

2. De heer SENECHAL, Alain Serge Yvon, geboren te Leopoldstad (Kinshasa) op vijfentwintig november negentienhonderd zesenzestig, echtgenoot van mevrouw DE SCHAMPHELAERE Caroline Irène Albertine, wonende te 9810 Nazareth, Cyriel Buyssestraat 26.

3. De heer SOETE, Jan Maria Georges, bediende, geboren te Kortrijk op acht juni negentienhonderd tweeënvijftig, ongehuwd, wonende te 2000 Antwerpen, Otto Veniusstraat 17/42.

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  Tasco', waarvan de voornaamste standregelen luiden als volgt:

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht opgericht

onder de naam:  Tasco'.

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9890 Gavere Legen Heirweg 59.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in België, overgebracht worden. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in België en in het buitenland, mogen oprichten.

3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het ontwerpen, fabriceren, installeren, herstellen en onderhouden van alle apparaten, machines, inrichtingen en onderdelen ervan, van welke aard ook en onder meer in verband met afdruktechniek, kantoormachines en toestellen voor de verdere afwerking of veredeling van drukwerk.

De installatie, herstelling en onderhoud van systemen voor CD/DVD/BD/USB duplicatie en productie of onderdelen ervan.

De installatie, herstelling en onderhoud van systemen voor bedrukken van kunststof kaarten, de software voor het coderen en produceren van dergelijke kaarten of onderdelen ervan.

De handel in het algemeen in binnen- en buitenland , alsook via het internet, met inbegrip van de groot- en de detailhandel, de invoer, de doorvoer en de uitvoer, de leasing en de verhuur van dergelijke apparaten, machines, installaties, onderdelen en benodigdheden, zowel als hoofdhandelaar, kleinhandelaar, makelaar, tussenpersoon, commissionair, medewerker of als verstrekker van hulp, bijstand, advies, studie onder alle mogelijke vormen bij de hierboven vernoemde activiteiten.

Het vervaardigen of laten vervaardigen van alle voorvermelde producten, materialen of materieel.

Het uitoefenen van een mandaat als zaakvoerder, bestuurder en/of gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren. Zij mag belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, en dit bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Tasco

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, verbeteren, huren en verhuren, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al of niet een belang of deelneming heeft, in het algemeen het stellen van handelingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks beheren tot hetgeen voorafgaat.

Zij mag eveneens persoonlijke of zakelijke borg verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. Dit alles in de meest ruime zin.

4  DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur te rekenen van de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid

verkrijgt.

5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (50.000 EUR) verdeeld in vijfduizend (5.000)

gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch die elk een fractie van

één/vijfduizendste (1/5.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is bij de oprichting volledig volstort ten belope van vijftigduizend euro (50.000,00 ¬ ).

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

6 - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun bezoldiging bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van elk van hen.

Indien zij in de statuten werden benoemd, zonder beperking van duur, worden zij geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap, en kan hun afzetting slechts plaatshebben om ernstige redenen.

In geval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen zij handelen overeenkomstig de terzake geldende wettelijke regeling.

Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in en buiten rechte kan één zaakvoerder steeds alleen optreden, op voorwaarde dat het een transactie betreft van maximum vijftigduizend euro (50.000,00 ¬ ), behoudens in geval anders bepaald naar aanleiding van hun benoeming.

Voor transacties boven de vijftigduizend euro (50.000,00 ¬ ) dienen deze ondertekend te worden door minimum twee zaakvoerders. Wat betreft transacties in verband met handelsgoederen, volstaat steeds de handtekening van één zaakvoerder, alleen optredend.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerder(s) en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Iedere zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening.

In die omstandigheden kan elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

De handtekening van ieder van hen volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, postcheques en andere besturen, aan de Post en Belgacom alsmede alle andere bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zonder beperking van bedrag.

Iedere zaakvoerder mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die hij daartoe bekwaam zou achten, welke persoon op zijn beurt zijn toegekende bevoegdheden zal mogen subdelegeren.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerders.

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging

te voorzien. De controle op de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, te

benoemen door de algemene vergadering, voor zover de wet het vereist.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141,2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit

ongeacht de wettelijke criteria.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) en volmachtdragers, vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Zolang de vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen beslissing neemt, is de opdracht van de zaakvoerder(s) onbezoldigd. De bezoldiging van de commissarissen wordt eveneens vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

7 - ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar, de tweede donderdag van de maand december om negentien uur moet een jaarvergadering gehouden

worden.

8  BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en wordt op dertig juni van het daaropvolgende jaar afges-

loten.

9  RESULTAATVERDELING

Voor de bestemming van het resultaat zal de algemene vergadering zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. Het resultaat, na boeking van alle kosten, wordt samen met het overgedragen resultaat en de reserves bestemd volgens de besluiten van de algemene vergadering. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

I. OPRICHTINGSKOSTEN

De comparanten verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten onder welke vorm ook, die ten laste zijn van de vennootschap ten gevolge van haar oprichting, ongeveer de som van duizend honderd zevenenvijftig euro (1.157,00 ¬ ) bedragen.

II. VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van Vennootschappen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte.

III. ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9890 Gavere, Legen Heirweg 59.

IV. BEGIN- EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend

dertien.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

V. EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

VI. BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Worden tot niet-statutair zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap

- De Heer Alain DE VELEER, voornoemd;

- De Heer Alain SENECHAL, voornoemd.

Hun mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

VII. BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap. Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VIII. VOLMACHT.

Volmacht wordt gegeven aan Fiscopolis BV BVBA, met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Pleispark 53, om alle formaliteiten in verband met het Ondernemingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere akten. Eveneens bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonderlijk alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

Tegelijk wordt hiermee elektronisch neergelegd: - uitgifte van oprichtingsakte

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL Notaris Jozef Verschueren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TASCO

Adresse
LEGEN HEIRWEG 59 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande