TASTE IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TASTE IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.857.938

Publication

24/01/2012
ÿþ. . ~

Mal 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaoziese*

Ondernemingsnr : 0476.857.938

Benaming

(voluit) : TASTE IT

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : HOVINGEN 24, 9950 WAARSCHOOT

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 5 december 2011 gehouden op de maatschappelijke zetel werden volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING:

De vergadering krijgt kennis van het plan van de verdeling van de activa onder de schuldeiser, welk plan

werd goedgekeurd blijkens vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent op 29 november 2011.

TWEEDE BESLISSING

De vereffenaar, mevrouw Maenhout Brigitte, wordt ontheven van haar taak als vereffenaar zonder

voorbehoud, noch beperking en er wordt haar volledige kwijting verleend.

DERDE BESLISSING

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en de vennootschap houdt op te bestaan.

VIERDE BESLISSING

De boeken en bescheiden van de gemelde bvba zullen vijf jaar bewaard worden te Hovingen 24, 9950

Waarschoot.

get Brigitte Maenhout

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 25.05.2011, NGL 24.10.2011 11587-0318-010
10/08/2011
ÿþ Mod 2.1

c ~3J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 9 -n7- 2011

KOOep~,n159.M ieENT

J IJIJI! IJIJJ IJIJI 111111111111111 JJIJJ IJJIJ JJII JJJJ

*iiia3aea*

bel ai

BE

Sta

Ondernemingsnr : 0476857938

Benaming

(voluit) : Taste It

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hovingen 24, 9950 Waarschoot

Onderwerp akte : ONTBINDING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Taste It", waarvan de zetel gevestigd is te 9950 Waarschoot, Hovingen 24, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' i "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in, het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op dertig juni tweeduizend en' elf, geregistreerd vier bladen, geen renvooien te Eeklo, boek 656 blad 54 vak 01, op elf juli tweeduizend en elf,. ontvangen: vijfentwintig euro. (getekend) de e.a. Inspecteur, Goubert Marc, blijkt dat de enige vennoot, handelend in haar hoedanigheid van algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen: GOEDKEURING STUKKEN EN VERSLAGEN

a) de vergadering heeft de voorzitter ontslagen van het voorlezen van de stukken en verslagen vermeld in de agenda en voorgeschreven door artikel 181,1 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

-het omstandig, schriftelijk verslag opgesteld door de zaakvoerder en gedateerd op vijfentwintig mei: tweeduizend en elf.

-de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en elf.

-verslag over voormelde staat van activa en passiva opgesteld door mevrouw Buysse Martine, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80 en gedateerd op eenentwintig juni; tweeduizend en elf.

b) bij toepassing van artikel 181, 4 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de vergadering vastgesteld dat het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor letterlijk luidt als volgt:

"8.BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek van vennootschappen heeft de Zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Taste It met zetel te 9950 Waarschoot, Hovingen 24, ondememingsnummer 0476.857.938 een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2011, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.698,94 Euro en een netto  passief van 26.156,50 Euro. De boekhoudkundige. staat is opgesteld met gebruik van liquidatiewaarden.

Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Opgesteld te Zwijnaarde op 21 juni 2011.

(getekend)

Martine Buysse

Bedrijfsrevisor."

c) De enige vennoot heeft erkend een afschrift van deze stukken en verslagen ontvangen te hebben en er'

kennis van genomen te hebben.

De vergadering heeft vastgesteld vast dat er op de verslagen geen opmerkingen werden geformuleerd.

De vergadering heeft zich aangesloten bij de besluiten in de verslagen vervat. De verslagen werden;

getekend "ne varietur" door de enige vennoot en door de notaris en zullen samen met een uitgifte van dit

proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en bevestigd dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering,

gehouden op drie mei tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zestien

juni daarna, onder nummer 20100616/10086752, de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd,

verplaatst van "9950 Waarschoot, Jagerpad 78" naar "9950 Waarschoot, Hovingen 24."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso .. Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de eerste zin van artikel drie van de statuten te wijzigen door de tekst van deze zin te vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9950 Waarschoot, Hovingen 24."

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist vanaf 30 juni 2011 de vennootschap vrijwillig te ontbinden. Derhalve bestaat de vennootschap vanaf 30 juni 2011 nog enkel voor haar vereffening.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist tot vereffenaar van de vennootschap te benoemen: Mevrouw MAENHOUT Brigitte, geboren te Gent op negenentwintig november negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd, wonend te 9950 Waarschoot, Hovingen 24, en verklarend geen verklaring van wettelijk samenwonen te hebben afgelegd, die verklaarde dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen zijn benoeming zou verzetten.

Aan de vereffenaar wordt de volledige individuele bevoegdheid verleend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar worden alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 Wetboek van Vennootschappen, alsmede de bevoegdheden voorzien door artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, mits machtiging van de algemene vergadering. De vereffenaar kan van de vennoten betaling eisen van de bedragen waartoe zij zich verbonden hebben ze in de vennootschap te storten. Voor wat betreft het betalen van schulden van de vennootschap dient de vereffenaar te handelen volgens de bepalingen van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar is zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk voor de eventuele tekortkomingen in zijn beheer. Het mandaat van vereffenaar wordt onbezoldigd uitgeoefend.

VIJFDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar heeft de vergadering kennis genomen van het ontslag van de in functie zijnde zaakvoerder, te weten, mevrouw Maenhout Brigitte, voornoemd.

De vergadering heeft aan de zaakvoerder algehele kwijting voor de uitoefening van haar mandaat tot op datum van ontbinding verleend.

ZESDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding en de in vereffening stelling van de vennootschap, heeft de vergadering besloten de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering heeft beslist alle artikelen van de statuten, behoudens het artikel waarin het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt omschreven op te heffen en te vervangen door volgende tekst:

De vennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening. Haar benaming luidt: "Taste It".

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

De vennootschap heeft tot doel:

Consulting inzake informaticatechnologie in de ruimst mogelijke zin. Advies, analyse, ontwikkeling, commercialisaties, merchandising, opleidingen, plaatsing en onderhoud van software en/of hardware en volledige netwerkbeheer, databasebeheer.

Groot- en kleinhandel in computer hardware, software en bureautica, gaande van losse onderdelen en toebehoren tot complete apparatuur en volledige computernet-werkinstallaties.

Advies, analyse, begeleiding, opleidingen inzake bedrijfsorganisatie, algemeen bedrijfsbeheer, commerciële activiteiten, en kwaliteitsbeheer.

Her verlenen van management, advies, bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van marketing, beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie, het verlenen van adviezen op operationeel en intellectueel vlak betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven en dienstverlenende ondernemingen; het verstrekken van financieel en operationeel advies voor machines, software, computergestuurde machines, alsmede de begeleiding bij de aan- en verkoop van voormelde machines; het organiseren en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan administratieve en commerciële taken, concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het opzetten, besturen, promoten en uitvoeren van alle projecten verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen.

Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen en publiciteitsverkoop van diverse ondernemingen.

Het geven van cursussen, het organiseren van seminaries en het uitgeven van wetenschappelijke werken met betrekking tot informatica.

De fabricage, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, voor eigen rekening en voor rekening van derden van alle chocolaterieproducten.

Het optreden als tussenpersoon in de handel in de ruimst mogelijke zin.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst, en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden

De vennootschap mag bestuurdersmandaten opnemen.

De opsomming dient niet limitatief geïnterpreteerd te worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9950 Waarschoot, Hovingen 24 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig de bepalingen van artikel 183,3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht zonder aanduiding van nominale waarde en die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie de volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar beschikt over alle bevoegdheden omschreven in artikel 186 Wetboek van

Vennootschappen, alsmede de bevoegdheden voorzien door artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, mits machtiging van de algemene vergadering. De vereffenaar kan van de vennoten betaling eisen van de bedragen waartoe zij zich verbonden hebben ze in de vennootschap te storten. Voor wat betreft het betalen van schulden van de vennootschap dient de vereffenaar te handelen volgens de bepalingen van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar is zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk voor de eventuele tekortkomingen in zijn beheer. Het mandaat van vereffenaar wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

De jaarvergadering van de vennootschap wordt gehouden elk jaar op de laatste zaterdag van de maand september om negen uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder het voorzitterschap van de vereffenaar.

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd door de zorgen van de vereffenaar, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zendt de vereffenaar een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie worden toegezonden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Bij het sluiten van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering van de vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars kwijting verleend en wordt de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen bewaard worden.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist dat de integrale vervanging van de tekst van de statuten door een nieuwe tekst geldt als coördinatie van de statuten zoals voorgeschreven door artikel vijfenzeventig Wetboek van Vennootschappen.

ACHTSTE BESLUIT

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

pe vergadering heeft beslist een bijzondere volmacht te verlenen voor onbepaalde tijd aan de besloten 1

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor LinFisc" met maatschappelijke zetel te 99940

Evergem, Hoeksken 51 A, haar organen en lasthebbers, allen bevoegd om alleen op te treden met mogelijkheid

tot indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en het

Sociaal Verzekeringsfonds.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte ontbinding

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief

-verslag van de bedrijfsrevisor

-beschikking van de rechtbank van koophandel

Frank De Raedt

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 25.09.2010, NGL 26.10.2010 10590-0097-011
16/06/2010 : GE201994
03/11/2009 : GE201994
10/11/2008 : GE201994
05/10/2007 : GE201994
13/10/2006 : GE201994
03/10/2005 : GE201994
04/10/2004 : GE201994
27/09/2004 : GE201994
08/10/2003 : GE201994
15/03/2002 : GEA026876

Coordonnées
TASTE IT

Adresse
HOVINGEN 24 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande