TAXIGENT.BE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAXIGENT.BE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.876.588

Publication

23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 15.12.2014, NGL 18.12.2014 14697-0367-015
01/08/2013
ÿþî(e

Mod Word 11.1

[n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Taxigent.be

(verkort) :

D 536 $r;G

NEERGELEGD

L_22!J

2 3

ti

~

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lauwstraat 26(0001, 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; oprichting

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 17 juli tweeduizend en dertien, nog te; registreren, blijkt het volgende:

dat volgende personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, welke; ingeschreven hebben op de volgende aandelen:

1. De heer VAN CAUWENBERGHE Thomas Jean-Pierre, geboren te Gent op 6 juni 1979, IK 591-0538306-!58, wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Lauwstraat 28, ten belope van 99 aandelen.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHICANE.BE", met maatschappelijke zetel te; 9051 Sint-Denijs-Westrem, Lauwstraat 26/0001, ingeschreven in het rechtspersonenregister met; ondernemingsnummer 0860.738.507. Opgericht bij akte verleden voor notaris Jean De Groo, te Gent, op 221 september 2003, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 3 oktober 2003, onder nummer, 0102428.

Hier vertegenwoordigd ingevolge haar statuten door haar zaakvoerder, de heer VAN CAUWENBERGHE Thomas, geboren te Gent op 6 juni 1979, wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Lauwstraat 28, daartoe benoemd in voormelde oprichtingsakte, ten belope van 1 aandeel

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij= draagt de benaming "TAXIGENT.BE".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Lauwstraat 26/0001.

Artikel 3, DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening; van derden, of door deelname van dezen:

- De uitbating van een taxibedrijf in de ruimste zin van het woord, waaronder onder meer wordt begrepen, doch niet beperkt tot:

" Personen- en goederenvervoer over de weg in de meest ruime zin, verhuur van personenwagens met chauffeur, koerierdienst en postdiensten, zowel nationaal als internationaal;

" Alle opslag- en vervoersondersteunende activiteiten;

" De aan- en verkoop en in- en uitvoer van wagens, occassiewagens, moto's, alle vervoermiddelen, alsook alle onderdelen en bijhorigheden eigen aan een garage uitbating;

" De financiering van wagens, occassiewagens, moto's en aile vervoermiddelen;

" De reparaties van nieuwe wagens, occassiewagens, moto's en alle vervoermiddelen;

" Berging en verhuur van motorvoertuigen;

" Het slepen van auto's en hulpverlening bij pech onderweg, zowel nationaal als internationaal;

- De organisatie van luchttaxi's en rondvluchten;

- Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, waaronder onder meer wordt begrepen, doch;

niet beperkt tot:

" Het aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen,; terreinen, gronden en domeinen, en meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van aile mogelijke financieringsverrichtingen.

Zij zal alle mogelijke constructies kunnen optrekken voor eigen rekening of voor rekening van derden, als; opdrachtgever of als algemene aannemer, en eventueel onroerende goederen kunnen veranderen en;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

opwaarderen; verkavelingen kunnen onderzoeken en inrichten, met inbegrip van de aanleg van wegen en rioleringen; verbintenissen kunnen aangaan als bouwadviseur (bouwkundig onderzoek en onderzoek met betrekking tot de diverse technische uitrustingen van de gebouwen); alle materialen kunnen kopen; alle ondememingsovereenkomsten kunnen ondertekenen die noodzakelijk zijn; alle wissel-, commissie- en makelaarsverrichtingen kunnen uitvoeren, alsook het beheer van de gebouwen;

Zij kan zowel voor zichzelf als voor derden alle parkings, garages en service- en onderhoudsstations kunnen kopen, uitbaten en bouwen.

" Bemiddeling bij aan- en verkoop van onroerend goed;

" Opmaak van plaatsbeschrijvingen;

" Syndicschap;

" Expertises in verband met onroerend goed;

" Schatting van onroerend goed;

" Alle dienstverleningen in verband met onroerend goed.

- De uitbating van ruimten met hotel- of restaurantbestemming, alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het creëren, bouwen, verbouwen, kopen, verhuren, uitbaten van en investeren In hotelresidenties, hotels restaurants, verbruikssalons, boetieks en, algemeen genomen, handelsinrichtingen.

- De uitbating van een reclamebureau, hierin begrepen het organiseren van publiciteitscampagnes, het inrichten van allerhande evenementen, het voeren van promotie, het ontwerpen en uitvoeren van drukwerk;

- Het verlenen van diensten en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, industrie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Dienstverlenende activiteiten inzake gesproken en niet-gesproken woord en communicatie:

" Gesproken: alle mogelijke vormen van gesproken communicatie, onder andere tolken en vertolken, interviewen en presenteren, geven van cursussen, seminaries en voordrachten, begeleiden en adviseren, inspreken van teksten;

.Niet-gesproken: onder andere het vertalen en hertalen, copywriten, vormgeven en uitgeven van teksten,

het concipiëren, redigeren en corrigeren van teksten, ondertitelen.

Dit alles in alle talen, onder alle mogelijke vormen en via alle mogelijke communicatiemedia.

- De deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen, teambuildingsactiviteiten, beurzen

allerhande congressen, seminaries.

- Het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal,

instrumenten, hard- en software.

- Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten.

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden,

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen. - Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, In de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Het optreden ais commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten<

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en aile adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 5.- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het wordt vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand februari om achttien uur. Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vastte stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september.

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur, bevoegd zoals vermeld in artikel tweeëntwintig:

- De Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHICANE.BE voornoemd, met ais vaste vertegenwoordiger, de heer VAN CAUWENBERGHE Thomas, voornoemd. Uit de beslissing van de zaakvoerders van de BVBA CHICANE.BE, voornoemd, d.d. 01/07/2013 blijkt dat de heer VAN CAUWENBERGHE Thomas, voornoemd, werd aangesteld ais vaste vertegenwoordiger van de BVBA CHICANE.BE voor de uitoefening van het mandaat als zaakvoerder van de BVBA CHICANE.BE in de BVBA TAXIGENT.BE.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, heeft bekrachtigd. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

5.3, overgangsregeling zaakvoerders

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 september 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

INFORMATIE - RAADGEVING

.

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die' voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

De notaris vestigt de aandacht van de comparant op het feit dat de vennootschap, voor de uitvoering van haar doel, wegens bepaalde geldende administratieve voorschriften, mogelijk voorafgaande toelatingen of vergunningen zou dienen te bekomen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit tot op heden.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen, Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden ` tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten , bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen,

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan hat Belgisch Staatshlad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TAXIGENT.BE

Adresse
LAUWSTRAAT 26, BUS 0001 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande