TDB INVEST

NV


Dénomination : TDB INVEST
Forme juridique : NV
N° entreprise : 809.813.111

Publication

16/07/2014
ÿþmot111.1

...... 'y

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort)

..... .

EERGELEG,

/7 JULI 2014

RECHTBANK VAt'z_

KOOPHANIMPTE Gtz.:'

*14137816*

Ondernemingsnr 0809.813:111 Benaming (voluit) : TDB INVEST

Voorbehouder

aan het Belgisch Staatsblal

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Lange Munte 58

9860 Oosterzele (Scheidewindeke)

Onderwerp akte Buitgewone algemene vergadering Kapitaalverhoging (in toepassing van artikel 537 WIB92) Herbenoeming bestuurders  Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Christophe VERHAEGHE, geassocieerd notaris, vennoot van de' burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor VERHAEGHE & BAERT", geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 24 juni 2014, nog' niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "TDB INVEST', is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Kennisname dividenduitkering

( )

Tweede besluit: Kapitaalverhoqinq in natura overeenkomstig artikel 537 WIB92

Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de Raad van Bestuur opgemaakt op 16 juni 2014 en

van het verslag van de bedrijfsrevisor, mevrouw Martine BUYSSE te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, opgemaakt op-16 juni 2014, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van de bederevisor luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd op 24 maart 2014 aangesteld door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap TDB Invest om verslag uit te brengen in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in nature van schuldvorderingen ten faste van de vennootschap van 1.998.000,00 Euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de . Bederevisoren inzake inbreng in natura en dat de raad van bestuur van TDB lnvest NV verantwoordelijk is voor: de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met

betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%; '

de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

. de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde vermeerderd met het agio van de tegen de inbreng uit te geven nieuwe aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz,. van Lulk B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien Van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



- -" -"  -- " ------- " --------

De werkelijke vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de inschrijving van 42.000 nieuwe aandelen

TDB lnvest NV op naam van de aandeelhouders in verhouding tot hun huidige participatie. Deze vergoeding werd berekend op basis van een conventionele waarde.

Dit verslag werd overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Zwijnaarde op 16 juni 2014,

Martine Buysse

Bedriffsrevisor"

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel; de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad,

1. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één miljoen negenhonderd achtennegentig duizend euro (¬ 1.998.000,00) om het te brengen van vijfenzestig duizend euro (¬ 65.000,00) op twee miljoen drieënzestig duizend euro (¬ 2.063.000,00), door inbreng in nature van de netto dividendvordering gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten bedrage van twee miljoen tweehonderd twintig duizend euro (¬ 2.220.000,00), onder aftrek van 10 procent roerende voorheffing voor de aandeelhouders-natuurlijke personen, hetzij aldus netto één miljoen negenhonderd achtennegentig duizend euro (¬ 1.998.000,00) en dit in_2 fasen:

- Eerste fase:

1. Bestissting tot kapitaalverhoging.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met vierhonderd vijfenvijftig duizend euro (E

455.000,00) om het te brengen van vijfenzestig duizend euro (¬ 65.000,00) op vijfhonderd twintig duizend euro (¬

520.000,00), door inbreng in nature van een netto dividendvordering gecreëerd door voormelde uitkering van een

tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van 42.000 nieuwe aandelen van dezelfde aard, die

dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de afgeronde prijs van zevenenveertig euro

zevenenvijftig cent (¬ 47,57) per aandeel, waarvan:

- tien euro drieêntachtig cent (¬ 10,83) zal geboekt worden als kapitaal;

- zesendertig euro vierenzeventig cent (¬ 36,74) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van

100 procent.

2. Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

ZIJN HIER TUSSENGEKOMEN:

(" " .),

Zij verklaren met hun netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op hun respectievelijke naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaand voor tenminste hetzelfde bedrag,

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de buitengewone algemene vergadering van heden.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen,

3. Vergoeding voor de inbreng - toekenning van de aandelen.

Als vergoeding voor deze inbreng in nature worden 42.000 nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mai 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





4. Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot vijfhonderd twintig duizend euro (E 520.000,00),

5. Plaatsing uitgiftepremie.

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten beiope van één miljoen vijfhonderd drieënveertig duizend

euro (E 1.543.000,00) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen.

Tweede fase:

1. Beslissing tot kapitaalverhoging.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met één miljoen vijfhonderd drieënveertig duizend euro (¬ 1.543.000,00) om het te brengen van vijfhonderd twintig duizend euro (¬ 520.000,00) op twee miljoen drieënzestig duizend euro (E 2.063.000,00), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde totale uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

2. Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot twee miljoen drieënzestig duizend euro (¬ 2.063.000,00).

Derde besluit: Herbenoeming huidige bestuurders

De vergadering besluit de hierna vernielde bestuurders te herbenoemen tot aan de jaarvergadering gehouden in het jaar 2019:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EURO INVEST & PARTNERS, met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik TIMMERMANS;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOULANG1ER Bart, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bart BOULANGIER;

- de naamloze vennootschap G.M.D,-AGRICONSULT, met als vaste vertegenwoordiger de heer Filip DE JAEGER.

Zij verklaren allen, vertegenwoordigd zoals gezegd, hun mandaat als bestuurder te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Vierde besluit: Statutenwiiziging

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan voormelde besluiten, en daartoe artikel 5 van de statuten integraal te vervangen door volgende bepalingen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen drieënzestig duizend euro (¬ 2.063.000,00).

Het is vertegenwoordigd door 48.000 gelijke andelen zonder nominale waarde, die elk 1/48.00e van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen genummerd 1 tot en met 1.500 en van 6.001 tot en met 16.500 horen tot de categorie A; de aandelen genummerd van 1.501 tot en met 3.000 en van 16.501 tot en met 27.000 horen tot de categorie B; de aandelen genummerd van 3.001 tot en met 4.500 en van 27.001 tot en met 37.500 horen tot de categorie C en de aandelen genummerd van 4.501 tot en met 6.000 en van 37,501 tot en met 48.000 horen tot de categorie D. Historiek van het kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap bedroeg het maatschappelijk kapitaal zeshonderd duizend euro 600.000,00), vertegenwoordigd door 6.000 gelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/6. 000 van het kapitaal vertegenwoordigden.

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 20 november 2012, opgemaakt door notaris Christophe Verhaeghe te Ruiselede, werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verminderd met vijfhonderd vijfendertig duizend euro (¬ 535.000,00), om het te brengen van zeshonderd duizend euro (¬ 600.000,00) op vijfenzestig duizend euro (¬ 65.000,00), enerzijds door terugbetaling in geld aan aandeelhouders voor een totaal bedrag van vierhonderd duizend euro (¬ 400.000,00) en anderzijds door middel van creatie van rekening-courant in het voordeel van de aandeelhouders voor een totaal bedrag van honderd vijfendertig duizend euro (¬ 135.000,00), en zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 26 juni 2014, opgemaakt door geassocieerd notaris Christophe Verhaeghe te Ruiselede, werd het kapitaal verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van een miljoen negenhonderd achtennegentig duizend euro (¬ 1.998.000,00), dat ingevolge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

beslissing van de algemene vergadering van 30 mei 2014 werd uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, overeenkomstig artikel 537 W1B92. Zo werd het kapitaal van vijfenzestig duizend euro 65.000,00) (vertegenwoordigd door 6.000 aandelen) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, en mits incorporatie van een uitgiftepremie, gebracht naar twee miljoen drieënzestig duizend euro (¬ 2.083.000,00), met creatie van 42.000 nieuwe aandelen (namelijk 10.500 aandelen van categorie A, genummerd van 6.001 tot en met 16.500, 10.500 aandelen van categorie B, genummerd van 16.601 tot en met 27.000, 10.500 aandelen van categorie C, genummerd van 27.001 tot en met 37.500 en 10.500 aandelen van categorie D, genummerd van 37.501 tot en met 48.000."

Vijfde besluit

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de Raad van Bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk na de algemene vergadering is de NIEUW SAMENGESTELDE RAAD VAN BESTUUR bijeengekomen met ais agenda:

- benoeming gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur.

Met eenparigheid van stemmen wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EURO INVEST & PARTNERS", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik TIMMERMANS, voornoemd, die aanvaarden.

Met eenparigheid van stemmen wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOULANGIER BART", met als vaste vertegenwoordiger de heer Bart BOULANGIER, voornoemd, die aanvaarden.

Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerlegqing op de griffie van de rechtbank van koophandel

Geass. not, Chr. Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 24 juni 2014, met gecoördineerde statuten, verslag van de Raad van Bestuur en verslag van de revisor.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.11.2013, NGL 15.11.2013 13659-0569-019
01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.11.2014, NGL 24.11.2014 14677-0364-021
11/12/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v( beis aar Bell Staa

NEERGELEGD 30 NUV. 2012

RECE1'fteit. VAN

-J KOOpHA_NHL TE GENT

Ondernemingsnr : 0809.813.111

Benaming (voluit); TDB INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lange Munte 58

9860 Oosterzele (Scheldewindeke)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering -- Kapitaalvermindering  Statutenwijziging.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Christophe VERHAEGHE, met standplaats te Ruiselede, op 20 november 2012, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "TDB INVEST", is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering beslist, teneinde het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te VIJFHONDERDVIJFENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 535.000,00), om het kapitaal te herleiden van brengen met haar huidige kapitaalbehoefte, het kapitaal te verminderen met ZESHONDERDDUIZEND EURO (¬ 600.000,00) tot VIJFENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 65.000,00).' De kapitaalvermindering zal worden verwezenlijkt enerzijds door een terugbetaling van de aandeelhouders voor een totaal bedrag van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) en anderzijds door middel van creatie van rekening-courant in het voordeel van de aandeelhouders voor een totaal bedrag van honderdvijfendertigduizend euro (¬ 135.000,00). Elke aandeelhouder deelt in de kapitaalvermindering voor een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering in evenredigheid van zijn deelneming in het kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De kapitaalvermindering zal geschieden onder naleving van de voorwaarden zoals in punt A,11b) van de agenda vermeld.

De uitkering wordt aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal,

Tweede besluit

De raad van bestuur wordt opdracht gegeven om de kapitaalvermindering tot uitvoering te brengen.

Derde besluit

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 5 van de statuten aan te passen ais volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 65.000,00)." Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerlegging op de griffie van de rechtbank: van koophandel

Notaris Christophe Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd. 20', november 2012, met gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 25.10.2012, NGL 05.11.2012 12633-0403-021
09/10/2012
ÿþA

Zetel : Lange Munte 58, 9860 OOSTERZELE (Sçheldewindeke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Einde bestuurdersmandaat

Ten gevolge van de met fusie gelijkgestelde overname, bij akte van 18 juli 2011, van NHD Consult BVBA ,i met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove-Nederhasselt, Van Der Schuerenstraat 82, RPR Dendermonde,. BTW BE 0.821.407.777 door Euro Invest & Partners BVBA, welke vennootschappen beide bestuurders zijn van TOB INVEST, werd het mandaat van de BVBA NHD Consult, vast vertegenwoordigd door de heer Danny: Vannevel, wonende te 8980 Zonnebeke, Foreststraat 16A, met ingang van voormelde datum beëindigd.

Getek. BVBA EURO INVEST & PARTNERS,

Gedelegeerd bestuurder,

Vast vertegenwoordigd door de heer Erik TIMMERMANS

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

1

*12166632*

Ondememingsnr : 0.809.813.111

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

TDB INVEST

2 8 SEP. 2012

RECHTBANK VAN KOOPHEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 18.10.2011, NGL 18.11.2011 11610-0440-020
31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.12.2010, NGL 25.03.2011 11067-0198-013

Coordonnées
TDB INVEST

Adresse
LANGE MUNTE 58 9860 SCHELDEWINDEKE

Code postal : 9860
Localité : Scheldewindeke
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande