TDM & T

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TDM & T
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.949.974

Publication

24/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig inzake vastgoedmakelaar;

6. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

7. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiele handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het

algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industrëile of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

6. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (1/186ste) deel van het kapitaal.

7. Samenstelling  inbreng:

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1. de heer HAECK Bert, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

2. mevrouw RAES Anika, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en is elk aandeel volstort voor minimum één/vijfde en is voldaan aan het minimum volstorte kapitaal voor besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Crelan met nummer BE48 1030 3469 2827.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op zeventien juni tweeduizend veertien.

8. Bestuur en benoemingen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

...

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

...

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, die haar mandaat aanvaardt: mevrouw RAES Anika, voornoemd. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn tot de algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december

daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op éénendertig

december tweeduizend vijftien.

10. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de ZESENTWINTIGSTE MEI VAN ELK JAAR OM DERTIEN UUR VIJFENVEERTIG op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben: bespreking van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boekjaar (voor zover dit wettelijk vereist is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoerder(s).

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend zestien.

11. Aanleggen reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

...

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

12. Er werd geen commissaris benoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

13. Volmacht

Er wordt beslist volmacht te geven aan Moore Stephens, Tax & Legal burg. CVBA, met ondernemingsnummer 0543.297.988, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96  BURO & DESIGN CENTER, en haar aangestelden, om, met recht van indeplaatsstelling, voor en namens de vennootschap alle verrichtingen te doen teneinde de inschrijving van huidige en alle latere wijzigingen tot stand te brengen in het ondernemingsloket, bij de administratie van de directe belastingen, de B.T.W.-administratie, de sociale kas en bij elke andere administratieve dienst, alle verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16540-0167-012

Coordonnées
TDM & T

Adresse
KALISHOEKSTRAAT 29 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande