TDW CONSULTING & INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TDW CONSULTING & INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.985.171

Publication

16/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302332*

Neergelegd

12-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0525985171

Benaming (voluit): TDW Consulting & Investments (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9160 Lokeren, Daknam-dorp 8

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de akte verleden door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op twaalf april tweeduizend

dertien, blijkt dat de heer DE WITTE Tim, wonende te 9160 Lokeren, Daknam-dorp 8, de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TDW Consulting & Investments heeft opgericht.

De te publiceren gegevens luiden als volgt:

ARTIKEL 1 : NAAM.

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam TDW

Consulting & Investments.

De vennootschap is van handelsrechtelijke aard.

ARTIKEL 2  DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De artikelen 39 ten vijfde en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de

opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3 : ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Daknam-dorp 8. De zetel kan zonder statutenwijziging

verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de

zaakvoerders.

ARTIKEL 4 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

- Het ontwikkelen van managementprojecten en diensten in alle industriële, commerciële en dienstensectoren, het verschaffen, zowel aan natuurlijke personen als aan vennootschappen van alle prestaties, diensten en adviezen inzake management, het uitvoeren en waarnemen van managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord met inbegrip van het waarnemen van bestuurdersmandaten.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, know-how, octrooien en andere intellectuele rechten.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen van diverse producten als dealer of op basis van commissie.

- Managementconsultant in de ruimste zin van het woord.

- Crisismanagement

- Het verlenen van dienstprestaties van juridische en economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-,sales- en financieel consult, assistentie op gebied van management, consulting en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, prospectie, marketing.

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

- Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen, dit als bijkomend doel.

1. Het aanleggen , het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan - en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

3. Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, almede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het verwerven, het vervreemden, het ruilen, het voor eigen rekening laten bouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, het uitbaten en verhuren van alle gebouwde of onbebouwde eigendommen; het productief maken en verkavelen van alle daarbij horende volledige uitrusting; en in het algemeen alle onroerende verhandelingen, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met deze;

- De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende , roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

- De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel en België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

- De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen, en in het algemeen alle handels  en financiële operaties verrichten, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Ondergetekende notaris heeft vastgesteld dat het maatschappelijk kapitaal werd volstort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500 EUR) en dat het bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Groep Landbouwkrediet te Brussel.

ARTIKEL 14 : BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen al dan niet vennoot (vennoten).

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Tim DE WITTE, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 17 : EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT :

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 20 : GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Luik B - Vervolg

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand september om twintig uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 31 : BOEKJAAR -JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) stelt indien wettelijk vereist een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden.

ARTIKEL 32 : BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. OVERGANGSBEPALINGEN.

A. EERSTE BOEKJAAR  EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

eenendertig maart tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand september tweeduizend

veertien.

B. BIJZONDERE VOLMACHT.

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, Vadecas & Partners BVBA, met zetel te 9040 Sint-Amandsberg, Land Van Waaslaan 101, ondernemingsnummer BTW BE 0811.965.818, inzake het vervullen van formaliteiten voor het aanvragen en/of wijzigen van de inschrijving in het KBO, directe en indirecte belastingen, BTW-nummer en alle andere administratieve verrichtingen teneinde bij het KBO en bij de bevoegde BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling, met recht van in de plaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 30.10.2015 15660-0359-009

Coordonnées
TDW CONSULTING & INVESTMENTS

Adresse
DAKNAM-DORP 8 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : Daknam
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande