TECTERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TECTERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.862.923

Publication

19/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302414*

Neergelegd

17-04-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0526862923

Benaming (voluit): Tectero (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9040 Gent, Aannemersstraat 136

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Jozef VERSCHUEREN, Notaris te Nazareth, op twaalf april tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat:

De Heer DE WEIRDT, Wouter Marc Maurice, geboren te Gent op twintig augustus negentienhonderd drieënzeventig (nationaal nummer: 73.08.20-047.69), ongehuwd, wonende te 9040 Sint-Amandsberg (Gent), Aannemersstraat 136, ondergetekende notaris verklaard heeft een BVBA, met als benaming  Tectero , op te richten, waarvan het kapitaal vastgesteld is op 18.750 EUR, vertegenwoordigd door de Heer Wouter De Weirdt, voornoemd, aandelen op naam zonder nominale waarde.

Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek der Vennootschappen werd een bedrag van 12.400,00 EUR gestort, voor de oprichting van de vennootschap op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Bank J. VanBreda&C°. Dit blijkt uit een bewijs van deponering de dato 3 april tweeduizend dertien, dat door de notaris ten kantore bewaard zal worden, in het dossier van de vennootschap.

De statuten vermelden onder meer in het bijzonder:

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht opgericht

onder de naam:  Tectero .

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9040 Gent Aannemersstraat 136.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de

zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, overgebracht

worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in

België en in het buitenland, mogen oprichten.

3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of in medewerking met derden, alle hoe genaamde industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met :

1) de studie, vervaardiging, bouw, aankoop, verkoop, installatie, exploitatie, onderhoud en herstelling van alle welk danige elektrische, elektronische, milieutechnische, nucleaire, mechanische en hydraulische voorwerpen, toestellen en machines, alsook het ontginnen, bereiden, omwerken en recycleren van grondstoffen en afvalstoffen.

2) het onderzoek en ontwerp, de ontwikkeling, de verwerving, uitbating en beheer voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle afvalverwerkende, bouwkundige, mijnbouwkundige, metaalverwerkende, chemische, energie, transport, materiaal- en systeem producerende activiteiten en ondernemingen die hiervan gebruik maken. Het ontwerp, de studie, de bouw, de bevoorrading, de opstart en expertise van industriële installaties en processen.

3) de handel in producten en afvalstoffen die het resultaat zijn van deze activiteiten, materialen en bevoorradingen bestemd voor de ontginning en vervaardiging van deze producten, alsook alle verrichtingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met betrekking tot de handel, opslag, behandeling en vervoer van alle producten en afvalstoffen.

Zij zal domeinnamen die verband houden met de benaming  Tectero beheren. Deze domeinnamen zijn onder andere maar niet gelimiteerd tot : www.tectero.com , www.tectero.be, www.tectero.eu

- zij zal de verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening van haar vennoten, en zelfs voor rekening van derden, inzonderheid in de hoedanigheid van commissionair.

- alle consulting- en managementactiviteiten gericht op bedrijven, ondernemingen of private personen in het algemeen ; het opnemen van bestuur- en/of uitvoerende management mandaten in andere vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het patrimonium onder meer bestaande uit onroerende goederen te behouden, in de ruimste zijn van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen die nodig zijn tot de verwezenlijking van haar doel kopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld, verpachten, verkopen of ruilen, alle vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alles verrichten; die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar maatschappelijk doel aansluiten of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

- het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële vennootschappen of ondernemingen;

- het stimuleren, de planning, organisatie en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze al of niet een participatie aanhoudt;

- de inbreng, samensmelting, tussenkomst, overname, deelneming, aankoop, verkoop van en in andere ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, die een gelijkaardig of een aanverwant doel nastreven of van aard zijn de activiteiten, toeleveringsbedrijven of afzetgebieden te ontwikkelen, te ondersteunen of uit te breiden;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks bijstand en dienstenverlening op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen beheer, met uitsluiting van alle activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen en beroepsbeoefenaars, voor zover daartoe géén erkenning en/of inschrijving werd bekomen;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of aan particulieren onder gelijk welke vorm, de vennootschap kan zich borg stellen of aval verlenen ten gunste van vennootschappen, waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft en in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- alle verrichtingen van mandaat, agentuur, franchise of van commissie in verband met de hoger omschreven operaties;

- het beleggen van beschikbare middelen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- het verwerven, verhandelen, verkopen, bezit, eigendom, pacht, huur, franchise, leasing van alle vormen van roerende en onroerende goederen.

De vennootschap kan verder tot doel hebben het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

De vennootschap mag om het even welke gelijkaardige of aanverwante handelingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten, die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende of onroerende goederen die nodig zijn tot de verwezenlijking van haar doel kopen, in huur nemen, verpachten, oprichten, verkopen of ruilen, alle vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alles verrichten; die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar maatschappelijk doel aansluiten of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij kan zelfs zaken doen die geen verband houden met voor beschreven maatschappelijk doel wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar. De vennootschap mag alle industriële, commerciële, roerende en onroerende bewerkingen doen, evenals alle financiële, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. In die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installaties aan te kopen, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en consignatiehandel te bedrijven, alles in de breedste zin genomen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk welke wijze in alle maatschappijen of ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken. Zij zal ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen.

4  DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur te rekenen van de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid

verkrijgt.

5  KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zevenhonderdvijftig euro (18.750 EUR) verdeeld in gelijke

aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch die elk een fractie van 1/750ste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Het kapitaal is bij de oprichting volstort ten belope van 12.400,00 EUR

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

6  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten. Zij worden benoemd door

de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun bezoldiging bepaalt.

De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en

bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering,

valt in de bevoegdheid van elk van hen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap :

de Heer Wouter DE WEIRDT, voornoemd

Zijn mandaat is onbezolgdigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, te benoemen door de

algemene vergadering, voor zover de wet het vereist.

7 - ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar, de derde zaterdag van de maand juni om 15 uur moet een jaarvergadering gehouden worden.

8  BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en wordt op eenendertig december van het daaropvolgende jaar

afgesloten.

9  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen

en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het

wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Voor het overige zal de volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, overeenkomstig de terzake

geldende wettelijke bepalingen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals

dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of

de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van de

Vennootschappenwet.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte

op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen

zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode

tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de

vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van

Vennootschappen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de

bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de

oprichtingsakte.

ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9040 Gent, Aannemersstraat 136.

BEGIN- EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 1 mei 2013 en zal worden afgesloten op eenendertig

december tweeduizend veertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap :

de Heer Wouter DE WEIRDT, voornoemd

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL Notaris Jozef Verschueren

Luik B - Vervolg

Tegelijk wordt hiermee elektronisch neergelegd:

- uitgifte van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 22.07.2015 15327-0193-013
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.08.2016, NGL 30.08.2016 16511-0150-013

Coordonnées
TECTERO

Adresse
AANNEMERSSTRAAT 136 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande