TED-LAB

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TED-LAB
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.255.057

Publication

07/08/2013
ÿþr4

Qp de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

i

Ilitale

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

2 9 JULI 2013

RECHTBANK VAN

1KOOP1~iANnei, TE GENT

urlrrCe

Moa wort i1.1

1

1

i

Ondernemingsnr : 0842255057

Benaming

(voluit) : TED-LAB

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Ertbuerhoek 25 bus 2A, 9080 Lochristi (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel.

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 01.06.2013 blijkt :

Het adres van de maatschappelijke zetel wordt vanaf 01.06.2013 als volgt gewijzigd :

Ertbuerhoek 2 bus A, 9080 Lochristi.

Getekend,

Cherroud Boujema zaakvoerder

11/01/2012
ÿþ Mx! word 11.1

"JJ1, 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111111nu~uMu~i~~i~~iiWlu

*12008936

Ondernemingsnr : 9 2 .2.55'. 059-

Benaming

(voluit) : TED-LAB

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Ertbuerhoek 25 bus 2A te 9080 Lochristi (volledig adres)

NEERGELEGD

2 9 OEC. 201t

RECHT t r_ VAN

KOOPHAN TE GENT

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte, opgesteld te Lochristi op 30 november 2011 dat tussen:

- dhr. CHERROUD Boujema, wonende te 9080-Lochristi (Beervelde), Ertbuerhoek 25 bus 2A;

EN

- de BVBA "Video Technologies", met ondernemingsnummer 0473.880.731 en maatschappelijke zetel te,

9080 Lochristi, Ertbuerhoek 25 bus 2 A, alhier vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder de heer:

Cherroud Boujema.

beslist werd om een vennootschap onder firma op te richten waarvan de statuten als volgt zijn:

1. Benaming

De vennootschap draagt de naam "TED-LAB" voorafgegaan of gevolgd door "Vennootschap onder firma" of,

"VOF".

2. Doel

De vennootschap heeft als doel:

" Het ontwerpen en ontwikkelen, produceren en verbouwen, aankopen en verkopen, importeren en exporteren, onderhouden en herstellen, installeren:

1°.Van elektrische, elektronische, mechanische en elektromechanische apparatuur, machines, toestellen, onderdelen en benodigdheden voor dataverwerking en  transmissie, audiovisuele communicatie, meet- en regeltechniek, klimatisatie, verlichting en verluchting

2°.Van software voor besturing en beheersing van de bovenvermelde goederen;

" Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of technische aard, zowel in eigen beheer als in'. deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering,' consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel.

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van oktrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame aktiva.

" Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

Binnen dit kader:

Overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

Overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

" Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de. functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen;

"Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te;: richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen,' instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijking van haar doel; zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapital isati eo nd ernemi ng en.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transakties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de late persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

3. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd 9080-Lochristi Ertbuerhoek 25 2A.

4. Duur

De vennootschap krijgt rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 en 4 van het wetboek vennootschappen, vanaf de dag van de in artikel 68 van bedoeld Wetboek beoogde neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek vennootschappen worden echter alle verbintenissen overgenomen, die werden aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting door de ondergetekende vennoten sedert 01 oktober 2011.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5. Inbrengen

De heer Cherroud Boujema, voornoemd, verklaart een inbreng te doen van 250,00 E.

De BVBA "Video Technologies" , voornoemd, verklaart een inbreng te doen van 250,00 E. Als vergoeding

voor hun inbreng, worden er aan elk van de vennoten 25 (vijfentwintig) aandelen toegekend.

6. Overdracht van aandelen

a.Overdracht onder levenden

De aandelen zijn niet overdraagbaar, noch aan vennoten, noch aan derden, behoudens éénpang besluit van alle vennoten.

b.Overdracht bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is vastgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot¬ of aan de bloedverwanten in rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoot nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten hebben recht op de tegenwaarde van de overgegane aandelen.

De erfgenamen, legatarissen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerder mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de papieren en documenten van de vennootschap, de verdeling of de veiling van de maatschappelijke goederen vorderen, bezwarende maatregelen treffen, inventarissen doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten.

c.Waardebepaling van de aandelen

Wanneer geen overeenstemming wordt bereikt over de waarde van de aandelen, zal deze waarde op bindende wijze bepaald worden door een gemeenschappelijk aan te duiden deskundige.

Wordt er geen overeenstemming bereikt over de benoeming van deze deskundige dan zal de waarde bepaald worden door een deskundige aangeduid door de rechtbank van de plaats van de maatschappelijke zetel en dit op verzoek van de meest gerede partij.

,

7. Zaakvoerder(s)

Worden alhier tot zaakvoerder benoemd de heer Cherroud Boujema, hoger genoemd. De vennootschap is alleen door hem geldig vertegenwoordigd en verbonden. Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, er een vaste wedde wordt toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering vastgesteld wordt en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap. De vennootzaakvoerder kan zich echter niet door een nieuwe vennoot laten vervangen zonder de unanieme instemming van de andere vennoot of vennoten.

8. Aandelen op naam  register

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register bijgehouden waarin wordt aangetekend:

a.Nauwkeurige gegevens omtrent de houders van de aandelen en het getal van de toebehorende

deel bewijzen

b.De gedane stortingen

c.De overdrachten van de overgangen van de aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager

en de overnemer.

9. Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2013.

10. Algemene vergadering

" Elk jaar wordt een gewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op de eerste maandag : van december, om 18 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

11. Ontbinding

-Wanneer één der vennoten overleden is, en indien noch de overlevende vennoot, noch de erfgenamen van de overledene de vennootschap wensen verder te zetten

-Ook wanneer de vennoot-zaakvoerder het voorwerp uitmaakt van een blijvende arbeidsongeschiktheid tengevolge van een ziekte of een ongeval zal de vennootschap tot ontbinding overgaan, tenzij ook hier de niet getroffen vennoot of vennoten de vennootschap wensen verder te zetten.

-In geval van ontbinding der vennootschap, om welke reden ook, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de beide vennoten of in geval van overlijden van één der vennoten, door de langstlevende van hen.

12. Statuten

De statuten van de vennootschap kunnen slechts gewijzigd worden door een buitengewone algemene vergadering waarop alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits er volledige eenparigheid bereikt wordt.

Getekend,

CHERROUD Boujema,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden

aan het Belgisch Staatsblad

01/07/2015
ÿþOp de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

~

110

V1111

1509

ModWordlii

in de bijlagen bij het BeI isc taatsbtad bind te irr àken kopie

na neerlegging ter griffie vanNiggi3 GELEGD

Ondernemingsnr: 0842255057

Benaming

(voluit) : TED-LAB

(verkort):

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : 9080 LOCHRISTI , ERTBUERHOEK 2 bus A (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding van vennootschap - Aanstelling van vereffenaar

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 26/09/2014 blijkt dat

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva van de venncotschap op datum van 30 juni 2014.

Na kennisname beslist de vergadering unaniem om over te gaan tot ontbinding van de vennootschap vanaf 26 september 2014.

De vergadering beslist om vanaf 26 september 2014 de heer Boujema CHERROUD aan te stellen en te benoemen als vereffenaar onder opschortende voorwaarde van de homologatie door de Rechtbank van Gent, afdeling Gent.

De rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Gent heeft op datum van 09 oktober 2014 de benoeming van de heer Boujema CHERROUD sinds 26 september 2014 bevestigd bij beschikking hetwelk uitvoerbaar is bij voorraad.

Tegelijk hiermee neergelegd :

afschrift van de bevestiging van de rechtbank van Koophandel van de benoeming van de vereffenaar

Boujema Cherroud vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

2 2 JUNI 2015

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Coordonnées
TED-LAB

Adresse
ERTBUERHOEK 2, BUS A 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande