TEERLYNCK MANAGEMENT SERVICES, AFGEKORT : TMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEERLYNCK MANAGEMENT SERVICES, AFGEKORT : TMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 559.961.303

Publication

01/09/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

KOOPHANDELGENTAN

21 AUG, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Grl le

behc

aar

Bel= Staa

Ondernemingsnr: Ss9 96.1 30S

Benaming (voluit) : TEERLYNCK MANAGEMENT SERVICES

(verkort) : TMS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BAREELSTRAAT 17

9250 WAASMUNSTER

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op elf augustus tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten :

1. Mijnheer TEERLYNCK William René , niet gehuwd, geboren te Brussel op 17 maart 1986, rijksregister 86.03.17197.53, wonend te Waasmunster, Bareelstraat 17

2. Mevrouw WILLOCKX Nancy Maria William , niet gehuwd, geboren te Sint-Niklaas op 9 mei 1972, rijksregister nummer 72.05.09-156.54, wonend te Waasmunster, Bareelstraat 17.

2. benaming :

een besloten vennootschap met beperk-zte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "TEERLYNCK MANAGEMENT SERVICES (afgekort TMS)"

3. zetel : te 9250 Waasmunster, Bareelstraat 17

4. doel :

Onder voorbehoud van het naleven van de Belgische wetgeving en regelgeving met betrekking tot de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en aanvaard door de', Belgische toezichtinstanties en van elk mandaat toegekend of toe te

kennen door een kredietinstelling aan de vennootschap Teerlynck  Van Biesen, of aan elke andere vennootschap waarvan zij participaties bezit, direct of indirect, zal de vennootschap tot doel hebben:

Managementvennootschap.

©Verrichten van managementdiensten in het algemeen. Geven van beleidsondersteunend advies aan bedrijven in de ruimste zin van het woord.

OAdvies aan bedrijven aangaande administratieve en audit-technische aangelegenheden.

©De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk te verwezenlijken. De vennootschap zal daarbij altijd de voorwaarden en beperkingen respecteren zoals opgelegd door de kredietinstelling waarvoor zij activiteiten van agent

in bank- _en.beleggingsdiensten_uitogfpnt, ____ __ __ ______

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Q'Het beheer en de uitbreiding van een eigen onroerend patrimonium zonder enige beperking, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals daar zijn: de aankoop, de verkoop, de ruiling, de verhuring, het onderhoud, de verfraaiing, alle handelingen in verband met de verwerving of de overdracht en terbeschikkingstelling van alle onroerende goederen, voor zover de erkenning van vastgoedmakelaar niet vereist is.

DDe vennootschap zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, met het oog op het verwerven van roerende goederen of waarden indien zij dat doelmatig nodig acht.

DZij kan, zonder dat enige opsomming beperkend kan worden uitgelegd, ook handlichting geven van alle hypotheken in haar voordeel genomen, met of zonder betaling, en alle handelingen stellen die zelfs maar nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel.

DDe vennootschap kan ook worden omgevormd in een rechtswezen met een andere vorm.

DDe vennootschap kan tot waarborg van eigen verbintenissen borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

In geval een bepaalde dienstverlening of activiteit zou zijn onderworpen aan de voorafgaande vervulling van voorwaarden voor toegang tot een beroep, zal de vennootschap deze dienst niet aanbieden dan na vervulling van de gestelde voorwaarden, zowel voor eigen rekening als in deelneming met derden.

De activiteiten mogen enkel in België uitgevoerd worden, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan tot waarborg van eigen verbintenissen borg stel-+len, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in vennootschappen.

In het algemeen zal de vennootschap, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten uitsluitend ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

5. maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegen-'woordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

6. samenstelling

INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1. Mijnheer William Teerlynck, voornoemd, voor achttienduizend vierhonderd veertien euro (18414,00 EUR), waarvoor hem negenennegentig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: zesduizend honderd achtendertig euro (6138,00 EUR).

2. Mevrouw Nancy Willockx, voornoemd, voor honderd zesentachtig euro (186,00 EUR), waarvoor haar één aandeel wordt toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: tweeënzestig euro (62,00 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

w

Op de laatste 1)1z. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het totaal kapitaal bedraagt 18.600,00 Euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf 1118/2014 over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6200,00 EUR) en is elk aan-'deel voltistort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Fintro met nummer 6E82 1430 9048 8068.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op 11 augustus 2014.

7. duur :

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf elf augustus tweeduizend en veertien

8. bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handteketining moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkenlijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-'houden. Zij verte-'genwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-'wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarverga-idering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. benoemingen :

Als niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap, mijnheer William Teerlynck, voornoemd, die alhier aanvaardt met ingang van 111812014.

Zijn mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

Eveneens wordt hij aangesteld als vast vertegenwoordiger van de vennootschap.

10. volmacht :

Er wordt beslist volmacht te geven aan De Kegel, Vervliet & Partners bvba, Mercatorstraat 48/a te Sint-Niklaas, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. jaarvergadering :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

f

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1



De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de EERSTE WOENSDAG VAN DE MAAND JUNI om negentien uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben: bespre-'king van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boek- 'jaar, de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoer-gder(s).

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben de eerste woensdag van juni 2016, om 19 uur.

12. boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en ein-+digt op éénendertig december daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resuita-'tenrekening en toelichting, opgemaakt.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op elf augustus 2014 en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

VOOR ONTLEDEND UTTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling, Dendermonde : expeditie akte

Dirk Smet, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

"

Voor-

. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/04/2015
ÿþVoorbehoud* aan het Belgisch Staatsble

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

16 APR, 2015

AFDELING DENDERMONDE

ri ie

Ondernemingsnr : 0559.961.303

Benaming

(voluit) : TEERLYNCK MANAGEMENT SERVICES

(verkort) :

1141113111

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BAREELSTRAAT 17 - 9250 WAASMUNSTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de zaakvoerder van 20 maart 2015 blijkt dat de zaakvoerder beslist heeft om de maatschappelijke zetel van de BVBA te verplaatsen van Bareelstraat 17 te 9250 Waasmunster naar Dries 57 bus 2 te 9112 Sinaai-Waas en dit vanaf 21 maart 2015.

Teerlynck William

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam én hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TEERLYNCK MANAGEMENT SERVICES, AFGEKORT : TMS

Adresse
BAREELSTRAAT 17 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande