TEKA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEKA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.981.391

Publication

25/09/2014
ÿþ Md Word 11.i

1.10:,,11 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111M1.111M1111111

NEERGELEGD

15 SEP. 201it

RECrlwrifËANK VAN

 ...r" o-um4m,,ir-yei -re 1',.PNT

Ondernemingsnr : 0818.981.391 Benaming

(voluit): (vericort) :

TEKA

Vi beh4 aa

Bel Staa

"  "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9000 Gent, Napoleon Destanbergstraat 11 bus 003

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIE DOOR OVERNEMING  algemene vergadering van de overnemende vennootschap

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damne te Lochristi op 4 september 2014 blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde: ' 1. Kennisname van documenten en verslagen.

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de vennoten, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 12 juni 2014 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SCRIPT°, met zetel te 9031 Gent (Drongen), AsseIsstraat 65, en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TEKA, met zetel te 9000 Gent, Napoleon Destanbergstraat 11 bus 003, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen Dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 30 jun 2014 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 augustus daarna, onder nummers 14151480 en 14151485.

Il. De vennoten bevestigen, in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievcorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° indien van toepassing op de vennootschap, de jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste drie boekjaren.

De vergadering verklaart de inhoud van bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

2. Fusiebesluit  Overgang onder algemene titel van het vermogen.

1. Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SCRIPT() en: vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 12 juni 2014 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SCRIPT° en de, zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TEKA en dat wee neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 30 juni 2014 en bekendgemaakt ln de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 augustus daarna, onder nummers 14151480 en 14151485.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap: met beperkte aansprakelijkheid TEKA, met zetel te 9000 Gent, Napoleon Destanbergstraat 11 bus 003; hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SCRIPT°, met zetel te 9031 Gent (Drongen), Asselsstraat 65, ingeschreven in het , rechtspersonenregister te Oost-Vlaanderen onder nummer 0886.192394, hierna genoemd "de , overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het hele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 juli 2014 geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap,

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders en zaakvoerders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

-fuserende vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken: haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten ut singuli, enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is ais huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende ondermeer alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zullen de zaakvoerders van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SCRIPTO geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten leste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap.. Aile eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden,

6. Boekhoudkundige verwerking

iDe vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en

passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

oontinufteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het koninklijk besluit van dertig januari tweeduizend één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

3. Wijziging van de maatschappelijke naam.

De vergadering beslist alsnog om de maatschappelijke naam van de vennootschap NIET te wijzigen.

4. Aanpassing van artikel '1 van de statuten.

Ingevolge het voorgaande besluit beslist de vergadering om de tekst van artikel I van de statuten NIET

te wijzigen.

5. Aanpassing van artikel 2 van de statuten.

De bijzondere algemene vergadering de dato 4 november 2013 heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9000 Gent, Sint-Denijslaan 96, naar 9000 Gent, Napoleon Destanbergstraat 11 bus 001

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het besluit tot zetelverplaatsing beslist de vergadering om de tekst van artikel 2 te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 2. - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Napoleon Destanbergstraat 11 bus 003.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s)."

6. Splitsing van de aandelen.

De vergadering beslist om de verhandelbaarheid van de aandelen te vergroten door de aandelen te splitsen. De bestaande aandelen worden vernietigd en elk oud aandeel wordt omgeruild voor tien nieuwe aandelen. Elke vennoot ontvangt in ruil voor ieder oud aandeel tien nieuwe aandelen.

7. Eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met vijfenveertigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro dertig cent (¬ 45.792,30), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van vijfennegentigduizend euro (E 95.000) tot honderdveertigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro dertig cent (E 140.792,30) door het creëren van tweeduizend vijfhonderd vierentachtig (2.584) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze tweeduizend vijfhonderd vierentachtig (2.584) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de globale prijs van honderdduizend euro (E 100.000), waarvan:

- vijfenveertigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro dertig cent (E 45.792,30) zal geboekt worden als kapitaal;

- en vierenvijftigduizend tweehonderd en zeven euro zeventig cent (E 54.207,70) als uitgiftepremie. ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %).

EL Inschrijving op de kapitaalsverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

Vervolgens hebben de heer Luc Bouquet, Wouter Verkerken, Wim Guilbert en Yves Barbion, hierboven vermelde vennoten sub 1 tot en met 4, vertegenwoordigd door de heer Dirk Vandenhout en de heer Jeroen Vandewalle, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TEKA, en in te schrijven op de tweeduizend vijfhonderd vierentachtig (2.584) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap tegen de globale prijs van honderdduizend euro (E 100.000), te weten

- de heer Luc Bouquet, vennoot voormeld sub 1, ten belope van zeshonderd zesenveertig (646) kapitaalaandelen;

- de heer Wouter Verkerken, vennoot voormeld sub 2, ten belope van zeshonderd zesenveertig (646) kapitaalaandelen;

- de heer Wim Guilbert, vennoot voormeld sub 3, ten belope van zeshonderd zesenveertig (646) kapitaalaandelen;

- de heer Yves Barbion, vennoot voormeld sub 4, ten belope van zeshonderd zesenveertig (646) kapitaalaandelen.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven, volgestort is:

- in kapitaal ten belope van honderd 'procent (100 %), zijnde in totaal vijfenveertigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro dertig cent (E 45,792,30),

- en de daarbij horende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in totaal vierenvijftigduizend tweehonderd en zeven euro zeventig cent (¬ 54.207,70).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE31 7460 0291 0755 op naam van de venncotschap bij KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door de financiële instelling op 28 augustus 2014, dat ondergetekende notaris in zijn dossier zal bewaren.

Vaststelling dat de eerste kapitaalsverhoging gerealiseerd is.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

kapitaalsverhoging van vijfenveertigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro dertig cent (¬ 45.792,30) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdveertigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro dertig cent (¬ 140.792,30), vertegenwoordigd door zevenduizend negenhonderd vierenveertig (7.944) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zevenduizend negenhonderd vierenveertigste (1/7.94e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

10. Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal vierenvijftigduizend tweehonderd en zeven euro zeventig cent (¬ 54.207,70) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal

kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

11. Tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met vierenvijftigduizend tweehonderd en zeven euro zeventig cent (E 54.207,70), zodat het kapitaal zal verhoogd worden van honderdveertigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro dertig cent (¬ 140.792,30) tot honderdvijfennegentigduizend euro (¬ 195.000), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie hetzij vierenvijftigduizend tweehonderd en zeven euro zeventig cent (¬ 54.207,70). Deze tweede kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

12. Vaststelling dat de tweede kapitaalsverhoging gerealiseerd is.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalsverhoging van vierenvijftigduizend tweehonderd en zeven euro zeventig cent (¬ 54.207,70) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdvijfennegentigduizend euro (¬ 195_000), vertegenwoordigd door zevenduizend negenhonderd vierenveertig (7.944) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zevenduizend negenhonderd vierenveertigste (1/7_944ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

13. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

OM de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten inzake de splitsing van de

aandelen en de kapitaalsverhoging beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 te vervangen door

de volgende tekst:

"ARTIKEL 5. - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDVIJFENNEGENTIGDUIZEND EURO

(¬ 195.000).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in zevenduizend negenhonderd vierenveertig (7.944) aandelen

zonder vermelding van een nominale waarde."

14. Uitbreiding van de overdrachtsregels zoals opgenomen in artikel 6 van de statuten.

De vergadering beslist om een wijziging van de overdrachtsregels en de tekst van artikel 6 van de

statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 6. - AANDELEN - OVERDRACHT

1. Aandelen.

De aandelen zijn op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één

enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn«

Behoort de bloot-eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, den

worden, behoudens anders luidend akkoord tussen vruchtgebruiker en bloot-eigenaar, de eraan

verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

2. Overdracht

De maatschappelijke aandelen kunnen op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste twee derden van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming geldt voor elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig ais gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van de maatschappelijke aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van deze aandelen, en in het bijzonder ook wanneer deze aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, of aan ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Indien de overgang werd geweigerd kan iedere belanghebbende tegen deze weigering opkomen voor de bevoegde rechtbank, conform de bepalingen inzake overdracht en overgang van effecten, zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen."

15. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten

Luik B - vervolg

evenals aan de naamloze vennootschap DPO  Accountancy Noord, gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Kleemstraat 84, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de BT,W,

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

8/9/2014

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte

- volmacht

gecoeirdineerde statuten

publicatielijst







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/08/2014
ÿþIQNfTEü; '

3 J _,07..

G1SCH STA

"~ .~

Vi

~"LGENEERGELEGD i

y~y 3 0 J11N1 2014

G"LA41ECHTBA~~

KC)OPHANDELI~NT

 ..._..,.~

f

t 11111 eEt

~

.6,

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0818.981.391

Benaming

(voluit) : TEKA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : NAPOLEON DESTANBERGSTRAAT 11 BUS 003 TE 9000 GENT (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten van de bvba Teka, gehouden ten maatschappelijke zetel op 12 juni 2014 en waarbij alle vennoten aanwezig waren, blijkt het volgende

- De Heer Barbion Yves nn 660910-307-66 wonende te Blauwe Paal 49 te 9230 Wetteren én De Heer Guilbert Wim nn 670122-123-49 wonende te Asselstraat 65 te 9031 Drongen, worden benoemd tot zaakvoerders en dit vanaf 12 juni 2014. Hun mandaten zijn bezoldigd en van onbepaalde duur.

Bouquet Luc

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/08/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

º% ~ ~_

'11,~.

3 0 JUNI 2014

BE

Man

lown-iiui

3 1 'â7- _GlSCH ST

RECHTBANK VAN

ADKOOPHA E GENT

rt~sf

\ATSS

Ondernemingsnr : 0818.981.391

Benaming

(voluit) : TEKA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : NAPOLEON DESTANBERGSTRAAT 11/003 TE 9000 GENT (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL - Fusie door vereniging van alle aandelen in één hand

IDENTITEIT VAN DE VENNOOTSCHAPPEN

A.OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam : "TEKA".

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel : Napoleon Destanbergstraat 11/003, 9000 Gent

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEKA" werd opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma bij onderhandse akte gedagtekend op 27 september 2009 houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 oktober daarna, onder het nummer 09140987,

De statuten werden gewijzigd voor de laatste maal middels akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 4 december 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 31 december daarna, onder nummer 13197364.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd..

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 95.000,00 euro. Het is verdeeld in 536 aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk een fractie van het kapitaal vertegenwoordigen,

Het doel van de vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel:

1.In België en in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, de uitbating van een

adviesbureau voor communicatie, meer bepaald:

-Het vervaardigen (schrijven, vertalen, tekeningen enzomeer) van handleidingen;

-Opleiding van en advies aan schrijvers van handleidingen;

-Advies over en desgevallend verkopen en leveren van computerapparatuur voor het vervaardigen van

handleidingen;

-Alsmede alle verrichtingen en verhandelingen van alle aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding van de onderneming kunnen bevorderen;

2.De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

3.De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het ocrdeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium,

4.Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economischè samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel _ na5t..ev_en. of die v_an, aard zn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

5.0e vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door:

Q'De heer Luc BOUQUET, wonende te Putmanstraat 70, 8790 Waregem;

Q'De heer Wouter VERKERKEN, wonende te Hof Ter Langeveld 6, 9840 De Pinte;

Q'De heer Yves BARBION, wonende te Blauwe Paal 49, 9230 Wetteren;

Q'De heer Wim GUILBERT, wonende te Asselsstraat 65, 9031 Drongen.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0818.981.391.

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

Q'De heer Luc BOUQUET: 134 aandelen;

ope heer Wouter VERKERKEN: 134 aandelen;

O0e heer Yves BARBION: 134 aandelen;

Q'De heer Wim GUILBERT: 134 aandelen.

Q'Totaal" 536 aandelen, zijnde de totaliteit.

B.OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Naam : "SCRIPTO"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel : Asselsstraat 65, 9031 Drongen

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °SCRIPTO" werd opgericht middels akte verleden voor notaris Luc Van Damroe, te Lochristi op 3 januari 2007, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 januari daarna onder het nummer 07010084.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 20.000,00 eura. Het is verdeeld in 200 aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk een fractie van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het doel van de vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

1.De uitbating van een adviesbureau voor technische communicatie, omvattende ondermeer:

-Het vervaardigen (schrijven, vertalen, tekening en zo meer) van technische handleidingen en opleidingen; -Opleiding van en advies aan schrijvers van technische handleidingen;

-Advies over en desgevallend verkopen en leveren van computerapparatuur voor het vervaardigen van technische handleidingen evenals de opleiding daartoe;

-Alsmede alle verrichtingen en handelingen van alle aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding van de onderneming kunnen bevorderen;

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

2.0e vennootschap mag aile roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

3.0e vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

4.Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten, Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

5.De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen hándelszaak, Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door:

Elbe heer Yves BARBION, wonende te Blauwe Paal 49, 9230 Wetteren;

Q'De heer Wim GUILBERT, wonende te Asselsstraat 65, 9031 Gent.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0886.192.394.

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

Q'De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk "TEKA": eigenaar van 200 aandelen;

Q'Totaal: 200 aandelen, zijnde de totaliteit,

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

Q'Artikel 646-r van het Wetboek van Vennootschappen, dat bepaald bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrechten in de algemene vergadering is verbonden.

DDe verplichtingen voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

Q'De verplichting het fusievoorstel voor elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen.

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN:

Artikel 1 : Voorgenomen verrichtingen

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCRIPTO", voormeld, overgaat naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEKA", voormeld,

Alle aandelen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCRIPTO" verenigen zich nu reeds, sinds 12 juni 2014 in handen van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEKA".

De overnemende vennootschap zal de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zetten. Gezien deze activiteiten reeds zijn opgenomen in het doel van de overnemende vennootschap is het niet noodzakelijk om het doel van deze vennootschap te wijzigen, behoudens een aantal tekstuele aanpassingen.

De overnemende vennootschap zal naast de wijzigingen aan het maatschappelijk doel tevens volgende statutenwijzigingen voorstellen in het kader van onderhavige verrichting:

Q'De wijziging van de maatschappelijke benaming.

ODe verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in geld van 100.000,00 euro om het van 95.000 euro te brengen op 195.000,00 euro, door het creëren van nieuwe aandelen, die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen.

Q'"ARTIKEL 6, - AANDELEN  OVERDRACHT" van de statuten vervangen door volgende tekst:

1. Aandelen.

De aandelen zijn op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel

persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Behoort de bloot-eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden, behoudens anders luidend akkoord tussen vruchtgebruiker en bloot-eigenaar, de eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

2. Overdracht

De maatschappelijke aandelen kunnen op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste twee derden van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld,

Deze instemming geldt voor elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van de maatschappelijke aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van deze aandelen, en in het bijzonder ook wanneer deze aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, of aan ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Indien de overgang werd geweigerd kan iedere belanghebbende tegen deze weigering opkomen voor de bevoegde rechtbank, conform de bepalingen inzake overdracht en overgang van effecten, zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Artikel 2 : Ruilverhouding van de aandelen

Aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEKA" reeds de totaliteit van de aandelen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCRIPTO" bezit, dienen geen aandelen te worden omgeruild, noch enige ruilverhouding te worden bepaald.

Artikel 3 : Wijze van uitgifte van de aandelen

Aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEKA" reeds de totaliteit van de aandelen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCRIPTO" bezit, dienen geen aandelen te worden omgeruild, noch enige ruilverhouding te warden vastgesteld.

De aandelen van de overgenomen vennootschap worden door de effectieve realisatie van de fusie van rechtswege van onwaarde.

Artikel 4 : Datum van deelname in de winst

Aangezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, zal er ook geen deelname in de winst zijn.

Artikel 5 : Boekhoudkundige datum van de verrichtingen

Alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden vanaf 4 juli

2014 te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Artikel 6 : Bijzondere rechten van aandeelhouders, vennoten of houders van andere effecten

In geen enkele van de betrokken vennootschappen zijn er aandelen of andere effecten die recht geven op

bijzondere rechten.

Artikel 7 ; Bezoldiging en aanstelling van de bedrijfsrevisor

Aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEKA" reeds de totaliteit van de aandelen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCRIPTO" bezit, dient geen bedrijfsrevisor of extern accountant te worden aangesteld met het oog op een uit te voeren controletaak.

Artikel 8 ; Bijzondere voordelen voor de bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de respectievelijke zaakvoerder en bestuurders van

de verschillende vennootschappen naar aanleiding van de fusie.

Artikel 9: Motivering van de voorgestelde verrichtingen

De voorgestelde verrichtingen worden uit hoofde van de te fuseren vennootschappen als volgt verantwoordt:

(Me besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEKA" bezit reeds de totaliteit van de aandelen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCRIPTO".

ODe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEKA" wenst de financiering van de overname van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCRIPTO" en de resultaten uit de eigenlijke activiteit van deze vennootschap te centraliseren in één geheel

Q'De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEKA" wenst de huidige structuur te vereenvoudigen om de transparantie naar derden (`stakeholders') te verhogen en daardoor toekomstige investeringen en hun financieringen sneller en eenvoudiger te kunnen realiseren.

OTen einde aile lichamelijke en onlichamelijke rechten en plichten met een minimum aan formaliteiten over te dragen aan de moederonderneming, is het zinvol beide vennootschappen te fuseren middels de procedure van de geruisloze fusie.

Artikel 10 : Kosten

~

co ' ' i



Ingeval van goedkeuring van de voorgenomen fusie zullen alle daaraan verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEKA",

Ingeval de voorgenomen fusie niet wordt goedgekeurd, zullen de kosten verbonden aan de voorbereiding van de fusie gedragen worden door de overnemende en de overgenomen vennootschap, elk ten belope van de helft.

VERBINTENIS

De partijen verbinden zich ertoe het hiervoor vermelde fusievoorstel binnen de kortste termijnen ter goedkeuring voor te leggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEKA" en besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCRIPTO".

De partijen zullen uiterlijk zes (6) weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel een exemplaar van dit fusievoorstel neerleggen.

De partijen verzoeken de burgelijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "DPO-Accountancy Noord" kantoorhoudende te 9041 Gent, Kleemstraat 84, het fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Opgemaakt te Gent op 12 juni 2014

Bouquet Luc - Verkerken Wouter

Zaakvoerders

Tegelijk hiermee neergelegd : fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II III III liii II I 1111

*13197364*



NEERGELEGD

17 DEC. 2013

REC11 BA :I4 .14 VAN

KOOPIIANDIZTIM CENT



7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0818.981.391

Benaming

(voluit) : TEKA

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 9000 Gent, Sint-Denijslaan 96

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 4 december 2013 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent,6 op negen december tweeduizend dertien, boek 208 blad 47 vak 14" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) L. MAESSCHALCK, blijkt dat de' Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde:

1. Eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met drieëntwintigduizend zeshonderd euro (E 23.600), zodat het kapitaal zal verhoogd worden van dertigduizend euro, (f 30.000) tot drieënvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 53.600) door het creëren van tweehonderd zesendertig (236) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen biedenij als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Op deze tweehonderd zesendertig (236) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven voor de: totale prijs van vijfenzestigduizend euro 65.000), waarvan:

- drieëntwintigduizend zeshonderd euro (E 23.600) zal geboekt worden als kapitaal;

- éénenveertigduizend vierhonderd euro (¬ 41.400) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %).

2. Te nemen beslissing met betrekking tot het voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

3. Inschrijving op de kapitaalsverhoging en voIstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

Vervolgens hebben de vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TEKA, en in te' schrijven op de tweehonderd zesendertig (236) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap,; tegen de globale prijs van vijfenzestigduizend euro (E 65.000), en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

- de heer Luc Bouquet, vennoot voormeld sub 1, ten belope van honderd zesentwintig (126) kapitaalaandelen;

- de heer Wouter Verkerken, vennoot voormeld sub 2, ten belopoe van honderd en tien (110) kapitaalaandelen.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is:

- in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in totaal drieëntwintigduizend: zeshonderd euro (E 23.600),

en

- de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in totaal éénenveertigduizend vierhonderd euro (E 41.400).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een' bijzondere rekening met nummer BE07 7470 4227 6566 op naam van de vennootschap bij KBC

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B Vervolg

Bank nv zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 28 november 2013. Dit attest wordt door de notaris in bewaring genomen.

4. Vaststelling van de verwezenlijking van de eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van drieëntwintigduizend zeshonderd euro (¬ 23.600) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drieënvijftigduizend zeshonderd euro (E 53.600), vertegenwoordigd door vijfhonderd zesendertig (536) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vijfhonderd zesendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal éénenveertigduizend vierhonderd euro (E 41.400) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen,

6. Tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met éénen-veertigduizend vierhonderd euro (E 41.400), zodat het kapitaal zal worden verhoogd van drieënvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 53.600) tot vijfennegentigduizend euro (E 95.000), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij éénenveertigcluizend vierhonderd euro (¬ 41.400).

Deze tweede kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

7. Vaststelling van de verwezenlijking van de tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalsverhoging van éénenveertigduizend vierhonderd euro (¬ 41.400) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfennegentigduizend euro (E 95.000), vertegenwoordigd door vijfhonderd zesendertig (536) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vijfhonderd zesendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

8. Aanpassing van artikel 6 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten tot kapitaalsverhoging

beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de =

volgende tekst:

"Artikel 5. - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFENNEGENTIGDUIZEND EURO 95.000)

Het is volledig geplaatst en verdeeld in vijfhonderd zesendertig (536) aandelen zonder vermelding van

een nominale waarde."

9. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder aile bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan de heer Jeroen Vandewalle, accountant-belastingconsulent, gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Kleemstraat 84, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de

"

noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

, 12/12/2013

Tezelfdertijd neergelegd:

- uitgifte van de akte

- volmacht

- de gecoördineerde statuten

- publicatielijst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening

16/12/2013
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0818.981.391

Benaming

(voluit) : TEKA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : SINT-DENIJSLAAN 96 TE 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten van de bvba Teka, gehouden ten maatschappelijke zetel op maandag 04 november 2013 en waarbij alle vennoten aanwezig waren, blijkt het volgende :

- de maatschappelijke zetel wordt per 01-01-2014 verplaatst naar NAPOLEON DESTANBERGSTRAAT 11/003 TE 9000 GENT

Bouquet Luc

Zaakvoerder.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

i

NEERGELEGD 0 1t DEC, 2013

1ZECHTBANK VAN

KOOPHANDEL MeENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 18.06.2013 13181-0349-015
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 02.07.2012 12232-0126-015
14/04/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*11056848*

Ondernemingsnr : 0818.981.391

Benaming

(voluit) ; TEKA

NEERGELEGD

-4 -04- 2011

RECHTBANK VAN KOOPHANDIGriffi£ GENT

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 9000 Gent, Suzanne Lilarstraat 58

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Van Damme, te Lochristi de dato 21 maart 2011 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op achtentwintig maart tweeduizend elf, boek 186 blad 44 vak 8" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) Glenn: Daghelet», blijkt dat de Vennootschap onder Firma de volgende statutenwijziging goedkeurde:

1. Verplaatsing maatschappelijke zetel.

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van

9000 Gent, Suzanne Lilarstraat 58, naar 9000 Gent, Sint-Denijsiaan 96.

2. Verslaggeving.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door F. VAN VLAENDEREN, Bedrijfsrevisor en Co besloten vennootschap met beperkte aan-' sprakelijkheid over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per éénendertig december tweeduizend tien.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van beide verslagen.

Het verslag van het bestuursorgaan, de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend tien en het verslag opgemaakt door F. VAN VLAENDEREN, Bedrijfsrevisor en Co besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijven aan deze akte gehecht.

De besluiten van F. VAN VLAENDEREN, Bedrijfsrevisor en Co besloten vennootschap met beperkte'. aansprakelijkheid luiden als volgt:

"VIII. BESLUITEN

De staat van activa en passiva van de Vennootschap Onder Firma "TEKA", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9000 Gent, Suzanne Lilarstraat 58, afgesloten per 31 december 2010,'. zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2010 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het; netto-actief volgens deze staat van negenenveertigduizend zevenhonderd en acht euro zesenzeventig eurocent (49.708, 76 ¬ ), is niet kleiner dan het minimum kapitaal voorgeschreven bij artikel 214. Wetboek Vennootschapsrecht en het te vormen kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ).

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de artikelen 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Oosterzele, 25 februari 2011

(getekend)

VAN VLAENDEREN Frans

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bedrijfsrevisor"

3. Omzetting.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werd gehouden, voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0818.981.391 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend tien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

4. Aanneming van nieuwe statuten.

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met be-

perkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de voorgaande besluiten en waarvan de

tekst als volgt luidt:

"Artikel 1. - Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt : "TEKA".

Artikel 2. - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Sint-Denijslaan 96.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest

gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s).

Artikel 3. - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. In belgië en in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, de uitbating van

een adviesbureau voor communicatie, meer bepaald:

- Het vervaardigen (schrijven, vertalen, tekeningen, enzomeer) van handleidingen;

- Opleiding van en advies aan schrijvers van handleidingen;

- Advies over en desgevallend verkopen en leveren van computerapparatuur voor het vervaardi-

gen van handleidingen;

- Alsmede alle verrichtingen en verhandelingen van alle aard die zich rechtstreeks of onrecht-

streeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding van de onderneming kunnen bevorderen.

2. De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechterlijke handelingen verrichten, die rechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

3. De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van eigen roerend en onroerend patrimonium.

4. Daarboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

5. De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Artikel 4. - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5. - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van een

nominale waarde.

Artikel 6. - Aandelen - overdracht

1. Aandelen.

De aandelen zijn op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één

enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Behoort de bloot-eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan

worden, behoudens anders luidend akkoord tussen vruchtgebruiker en bloot-eigenaar, de eraan

verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

2. Overdracht

De maatschappelijke aandelen kunnen op straf van nietigheid, niet warden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste twee derden van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming geldt in het bijzonder ook wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, of aan ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Indien de overgang werd geweigerd kan iedere belanghebbende tegen deze weigering opkomen voor de bevoegde rechtbank, conform de bepalingen inzake overdracht en overgang van effecten, zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Artikel 7. - Bestuur en de vertegenwoordiging

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiaina

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten

rechte.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvaerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een anders

luidende beslissing neemt.

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel

beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Artikel 8. - Algemene vergadering

1. Bevoggheid

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

2. Werkins - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

3. Jaarlijkse algemene vergadering

Jaarlijks op de tweede woensdag van de maand juni om twintig uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 9. - Boekjaar - Jaarrekening - Bestemming van het resultaat

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften.

Artikel 10. - Ontbinding - vereffening

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de rechtbank van koophandel, één of meer vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurelijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Artikel 11. - Keuze van woonplaats

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die in het buitenland woonachtig zijn, worden geacht voor de uitoefening van hun opdracht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hun in verband met de afhandeling van de vennootschapszaken alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen rechtstreeks kunnen worden gedaan.

Aandeelhouders dienen een verplicht in België gelegen woonplaats te kiezen, bij gebrek waaraan alle mededelingen, betekeningen, dagvaardingen op de zetel van de vennootschap rechtsgeldig kunnen worden gedaan."

5. Ontslag van de zaakvoerders van de vennootschap onder firma.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerders van de vennootschap onder firma, te weten:

- de heer Luc Bouquet, wonende te 9000 Gent, Suzanne Lilarstraat 58

- de heer Wouter Verkerken, wonende te 9840 De Pinte, Hof ter Langeveld 6.

6. Benoeming van de zaakvoerders.

De vergadering beslist te benoemen als zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid:

- de heer Luc Bouquet, wonende te 9000 Gent, Suzanne Lilarstraat 58

- de heer Wouter Verkerken, wonende te 9840 De Pinte, Hof ter Langeveld 6.

Hun mandaat is voor onbepaalde duur.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitvoeren, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

7. Bevoegdheden van de zaakvoerders

De vergadering kent de zaakvoerders alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan mevrouw Katleen Tavernier, accountant-belastingconsulent (NN 770716-238-88) te Oostakker, Kleemstraat 88, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Geassocieerd Notaris

31/3/2011

. . ,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte omvattende de gecoürdineerde statuten;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan;

- staat van actief en passief;

publicatielijst;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ocated eàtsltsttizb Irae da.i.Vat ibrreetedenRdtávtte2bga'aendroédedgtigtd;idi ealedestrsht8n8srtimdedeoboie rilsetzepuadedierteetenCegen ) bebeegdgt>rdreaf3tedepeerseaderte3eaaiesieraoalediadèe íiedegegxde.aodígëgen

VelesmsoN eea andrahdía#el4étg ng

08/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de rijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIII1~~in1uinii!i uni iuu

Ondernemingsnr : 0818.981.391 Benaming

(voluit) : TEKA (verkort) :

çç" " " " " " " " irer.n....rw^ ~ r t-7

11E127:-

~,

a+:. ~::.

dJ'd{

i TYIY t1' +J , iiNT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : NAPOLEON DESTANBERGSTRAAT 111003 , 9000 GENT (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Het college van zaakvoerders van 15 juni 2015 heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar St-Denijslaan 96 te 9000 Gent met ingang van 15 juni 2015.

Wim Guilbert

Zaakvoerder

Op.de.laatstd blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.07.2015 15327-0329-016

Coordonnées
TEKA

Adresse
ST-DENIJSLAAN 96 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande