TEMMERMAN EN CO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TEMMERMAN EN CO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 464.630.592

Publication

09/09/2014
ÿþmod 11.1

r ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na nee rlegging ter griffie van de akte

GriP.,'LEGD

29 -08- 20111

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Ondememingsnr : 0464,630.592

Benaming (voluit) " TEMMERMAN & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel " Sportstraat 48

9971 Kaprijke (Lembeke)

Onderwerp akte :VOF: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, geakteerd door notaris Bernard Van der Auwermeulen te Zomergem op vijfentwintig augustus tweeduizend veertien, heden aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de vennootschap onder firma "TEMMERMAN & CO" de volgende beslissingen. heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Omzetting van het kapitaal van Belgische Frank naar Euro.

De vergadering beslist tot omzetting van het kapitaal (en andere bedragen in de statuten) van Belgische Frank naar Euro.

TWEEDE BESLISSING: Kapitaalverhoging door inbreng in geld.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92 het kapitaal van del vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde' honderd zevenenveertigduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 147.600,00) om het van duizend tweehonderd. negenendertig euro zevenenveertig cent (¬ 1.239,47) te brengen op honderd achtenveertigduizend achthonderd, negenendertig euro zevenenveertig cent (¬ 148.839,47) door de uitgifte van geen nieuwe aandelen met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB92.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in geld.

DERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging. Tussenkomst inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de voornoemde vennoten, De Heer TEMMERMAN Luc, de Heer TEMMERMAN Timme en Mevrouw TEMMERMAN Jente, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en verklaren in te brengen een totaal bedrag van honderd zevenenveertigduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 147,600,00)

Voormeld bedrag werd bij storting gedeponeerd op twee bijzondere rekeningen bij Record Bank onder nummer 652-9617333-59 en bij Argenta Bank onder nummer BE33 9731 1992 2346 beiden geopend op naam van de Vennootschap onder Firme "TEMMERMAN & CO", zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instellingen op respectievelijk tweeëntwintig augustus en éénentwintig augustus tweeduizend veertien.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividend politiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

VIERDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd achtenveertigduizend achthonderd negenendertig euro zevenenveertig cent (¬ 148.839,47) vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen.

VIJFDE BESLISSING: Wijziging van de statuten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 7 van de statuten als volgt te wijzigen: Artikel 7 Maatschapoelilk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achtenveertigduizend achthonderd negenendertig euro zevenenveertig cent (¬ 148.839,47), verdeel in vijftig (50) aandelen,

ZESDE BESLISSING: Volmacht coördinatie.

De vergadering beslist de aanpassing van de statuten te coördineren en neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent en geeft hierbij volmacht daarvoor aan de ondergetekende notaris,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

" PNIP9

j.

Voorbehoudt aan he Belg lac Staatse 11111tRIM11.1111 Il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

m od 1 1 .1

Voor-Ibehouden eaan het Belgisch Staatsblad



ZEVENDEpESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan.

DeNergadering verleent alle volmachten aan zaakvoerder(s) voor de uitvoering van de genomen beslissingen. ACHTSTE BESLISSING: Machtiging administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA Accountancy Service te 9000 Gent, Coupure Rechts 712, vertegenwoordigd door de Heer Frank Van de Velde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gelijktijdige neerlegging:

- Voor eensluidende expeditie van het proces-verbaal;

Bankattest

- Gecoördineerde statuten







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/01/2012
ÿþ~

Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1I1NNIIWoi

~~VUVIIN~NI*IIfl1

" iaoaes

V

beh aa Bel

Staa

r

Ondernemingsnr : 0464.630.592

Benaming

(voluit) : TEMMERMAN EN CO

Rechtsvorm . VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : VROUWSTRAAT 30 - 9970 KAPRIJKE

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 13 DECEMBER 2011 GEHOUDEN OP DE ZETEL

De vergadering beslist om met ingang van 13 december 2011 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar:

Sportstraat 48

9971 LEMBEKE

Luc Temmerman

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TEMMERMAN EN CO

Adresse
SPORTSTRAAT 48 9971 LEMBEKE

Code postal : 9971
Localité : Lembeke
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande