TER GROENE POORTE - DE SCHRIJVER KURT

Société en commandite simple


Dénomination : TER GROENE POORTE - DE SCHRIJVER KURT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.376.045

Publication

29/04/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/02/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/10/2012
ÿþMod wam 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : $ LI 5. lu. oy5

Benaming

(voluit) : Ter Groene Poorte - De Schrijver Kurt

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bruulstraat 4 - 9450 Haaltert

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Bij onderhandse akte van 29 september 2012 is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap opgericht met volgende kenmerken;

NAAM ; Ter Groene Poorte - De Schrijver Kurt

ZETEL ; Bruulstraat 4 - 9450 Haaltert

DOEL :De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-de activiteiten van een aannemer van metsel en betonwerken

-de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf

-de bouw van individuele huizen en appartementen

-het uitvoeren van voegwerken in de bouwsector, alsook van binnen- en buitenpleisterwerkzaamheden

-het plaatsen van chape

-Het uitbaten van een eet- en drankgelegenheid

-Het verlenen van adviezen en hulp aan personen, het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz..

-Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven i.v.m, public relations en communicatie

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer,: uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

-onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, ter beschikking stellen, in concessie geven, in huur geven of nemen, verkavelen en uitbaten, vervreemden en, ruilen met het oog op het beheer, de wederbelegging en de opbrengst;

-beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten, roerende goederen verhuren en ter beschikking stellen van derden.

Zij mag burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van het doel.

Zij mag tevens, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in andere vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroeps-groeperingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland.

Zij mag optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Alles in de ruimste zin van het woord.

DUUR ; De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

IDENTITEIT BEHERENDE VENNOOT : De beherende vennoot is de heer De Schrijver Kurt, wonende te: Achterstraat 32 - 9450 Haaltert.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend (1.000) EURO en bestaat uit 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en die elk 11100sten van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(2MN KÓ~PHANDÉL 1

-8 OKT. 2012

DENDERMONDE

Griffie

bsi;j1f1PlialndI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is volledig onderschreven, volledig in speciën, en volledigwoistort.

ALGEMENE VERGADERING De algemene vergadering wordt ieder jaar gehouden de eerste vrijdag van de maand juni om zeventien uur.

BOEKJAAR : Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ZAAKVOERDER : De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerder(s), benoemd door de algemene vergadering der vennoten.

De zaakvoerder(s) bezit(ten) de meest uitgebreide machten van beheer en beschikking binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en met uitzondering van handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro overschrijdt. Voor verbintenissen die de som van tienduizend euro overschrijden is de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist. Deze beperking kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als etser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Wordt benoemd als enige niet-statutaire zaakvoerder : De Schrijver Kurt, Achterstraat 32 - 9450 Haaltert, welke het mandaat aanvaard. Het mandaat is voor onbepaalde duur en is onbezoldigd tenzij anders door een (latere) algemene vergadering beslist

WINSTVERDELING : Het batig saldo van het resultaat na aftrek van de algemene en uitbatingskosten,

evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt minstens vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit

niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt toegewezen door de Algemene Vergadering, die hierover vrij kan beslissen.

De betaling van eventuele dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de algemene

vergadering of de zaakvoerder(s) worden aangeduid.

Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar aanvangen op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie rechtspersonen, en eindigen op éénendertig december 2013. Bijgevolg zal de eerste normale jaarlijkse algemene vergadering plaatshebben in juni 2014.

VOLMACHT :De zaakvoerder, hierboven aangesteld, verklaart hierbij volmacht met macht van indeplaatsstelling te geven aan de BVBA "SAERENS GEERT», met zetel te 1860 Meise, Oude Vilvoordsebaan , 25 bus 1, om in haar naam alle nodige formaliteiten te vervullen voor het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister en de KBO, en latere eventuele wijzigingen en doorhalingen; evenals voor het bekomen van een B.T.W.-nummer en andere licenties en vergunningen, daartoe alle stukken en akten te tekenen, en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van het hierboven gemeld doel.

get.

De Schrijver Kurt

beherende vennoot

400r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TER GROENE POORTE - DE SCHRIJVER KURT

Adresse
BRUULSTRAAT 4 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande