TER KIMME

Association sans but lucratif


Dénomination : TER KIMME
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 421.535.373

Publication

30/07/2014
ÿþ >Md Word 11.1

ci

[ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MM!

Vi behc aar Beil Staal 111111

111

Gent

Afdeling Oudenaarde

I 8 MM 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0421.535.373

Benaming

(voluit) : "Ter Kimme"

(verkort) :

Rechtsvorm Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: Kloosterstraat 3, 9520 Sint-Lievens-HouteM

(volledig adres)

Onderwerp akte: Nieuwe statuten - Wijziging Raad van Bestuur

Uittreksel uit de statuten

De Algemene Vergadering van 10/06/2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst

Titel I: Naam  zetel  doel - duur

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam "Ter Kimme" met onmiddellijk daarvoor of daarna voluit geschreven de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de vermelding "VZW" en wordt hierna "de vereniging" genoemd.

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Kloosterstraat 3, 9520 Sint-Lievens-Houtem en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Oudenaarde.

De zetel kan slechts verplaatst worden door een beslissing van de Algemene Vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel de maatschappelijke en individuele welzijnszorg zowel lichamelijk, sociaal als geestelijk te bevorderen, te ondersteunen en te ontwikkelen. Zij mag met dat doel aile activiteiten uitoefenen die daarmee verband houden, onder meer doch niet limitatief, gezondheids-, jeugdzorg-, ouderenzorginstellingen en thuiszorginitiatieven oprichten, beheren, besturen of steunen, met inbegrip van het onderwijs en de opleiding van allerlei personeel nodig voor dergelijke instellingen.

Zij is bevoegd om alle roerende en onroerende goederen en rechten te bezitten en te gebruiken In eigendom, vruchtgebruik of anderszins, die zij voor dat doel nodig heeft. Zij kan ter uitvoering van haar doel personeel aanwerven, overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen.

Zij mag, op bijkomstige wijze, zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel. Zij is tevens bevoegd om deel te nemen ln of lid te worden van andere rechtspersonen, het organiseren van een samenwerkingsverband en coördinatie tussen exploitaties en het verlenen van alle mogelijke en noodzakelijke dienstverleningen aan initiatieven die de welzijnszorg zowel lichamelijk, sociaal als geestelijk bevorderen, steeds in de mate dat dit in uitvoering is van haar maatschappelijk doel. Zij mag alle activiteiten verrichten in het kader van de wet op de dienstencheques en in het kader van het decreet op de lokale diensteneconomie. Bij het uitvoeren van haar doel zal de vereniging zich steeds inspireren en organiseren vanuit een Christelijke identiteit, doch met respect voor andere geloofsovertuigingen.

De vereniging streeft geen winst na. Het geheel der eventuele winsten (het positief exploitatieresultaat) wordt integraal besteed aan de originele doelstelling van de vereniging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

Titel II: Leden

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste drie bedragen. Als voorwaarde voor het lidmaatschap is vereist akkoord te gaan met het doel en de statuten van de vereniging, alsmede het aanvaarden van de eventuele huishoudelijke reglementen.

De leden en bestuurders nemen geen persoonlijke verplichtingen op zich betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun beheer.

De leden zijn geen enkele bijdrage verschuldigd aan de vereniging.

ARTIKEL 6

De Raad van Bestuur beslist met gewone meerderheid over de toetreding van nieuwe leden. Het verzoek om toetreding van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Leden kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. De beslissing van de Raad van Bestuur is zonder beroep en dient niet gemotiveerd te worden.

Op de zetel van de vereniging wordt een register van de leden bijgehouden. Dit register bevat de wettelijk verplichte vermeldingen en beslissingen.

ARTIKEL 7

Het lidmaatschap eindigt op de leeftijd van 75 jaar, door vrijwillig ontslag, uitsluiting, overlijden of wettelijke onbekwaamheid.

Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief, per post of e-mail, gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Uitsluiting van een lid kan slechts in aanmerking worden genomen indien een 3/4 meerderheid van de aanwezige en gevolmachtigde leden van de Algemene Vergadering zich hiermee akkoord heeft verklaard.

Tevens kan de Raad van Bestuur aan de Algemene Vergadering voorstellen leden uit te sluiten wanneer het lid op twee opeenvolgende Algemene Vergaderingen afwezig is zonder geldige reden. De Raad van Bestuur oordeelt autonoom over de geldigheid van de reden.

Elke beëindiging van het lidmaatschap, om welke reden dan ook, gaat onmiddellijk in, behoudens wanneer zulks zou leiden tot het niet langer behalen van het statutair quotum aan leden. In zulks geval gaat de beëindiging van het lidmaatschap maar in op het moment dat voldoende vervangende leden werden aangesteld,

TITEL III: Algemene Vergadering

ARTIKEL 8

De bevoegdheden van de Algemene Vergadering zijn bepaald in de VZW-wet en omvatten volgende materies

- het wijzigen van de statuten,

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

- de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

- de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

- de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

- de ontbinding van de vereniging,

- de uitsluiting van een lid van de vereniging,

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

- alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 9

De Algemene Vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de Raad van Bestuur of door de voorzitter telkens ais het doel van de vereniging zulks vereist. Tot de Algemene Vergadering kunnen personen worden toegelaten die er geen deel van uitmaken, doch zonder stemrecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Algemene Vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het volgend jaar binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de leden daartoe een verzoek richt aan de voorzitter van de Raad van Bestuur en dit per brief of e-mail waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen binnen de veertien kalenderdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten. De vergadering moet effectief plaatsvinden uiterlijk op de dertigste dag na het verzoek.

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de leden, moet eveneens op de agenda worden vernield. Dit onderwerp moet uiteraard door 1/20 van de leden ondertekend zijn en ten minste veertien kalenderdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de Raad van Bestuur per brief of per e-mail overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden behoudens indien de dringendheid hiervan wordt erkend door de helft van de op de vergadering aanwezige en gevolmachtigde leden.

De oproepingen tot de Algemene Vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter of twee bestuurders. Aile leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per e-mail ten minste acht kalenderdagen voor de vergadering.

ARTIKEL 10

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter of bij diens afwezigheid door de door de voorzitter van de Raad van Bestuur aangeduide bestuurder.

ARTIKEL 11

Om geldig te kunnen beslissen, dient steeds een meerderheid van de leden aanwezig te zijn. Wordt deze voorwaarde niet vervuld, dan wordt een nieuwe vergadering belegd met dezelfde agenda binnen de dertig kalenderdagen. Op deze vergadering zijn de genomen beslissingen geldig, ongeacht het aantal aanwezige en vertegenwoordigde leden.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen - onthoudingen niet meegerekend. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Indien er, in geval van geheime stemming, staking van stemmen is, wordt het voorstel geacht verworpen te zijn. Geheime stemming kan aangevraagd worden door minstens 1/3 van de aanwezige en gevolmachtigde leden en moet bij aanvang van de stemming aangevraagd worden.

ARTIKEL 12

Besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen echter alleen genomen worden mits de voorwaarden, bepaald in de VZW-wet, in acht worden genomen.

ARTIKEL 13

Elk lid beschikt over één stem en kan zich laten vertegenwoordigen door een ander lid, mits schriftelijke volmacht die minstens vijf werkdagen voor de Algemene Vergadering aan de voorzitter van de Raad van Bestuur per brief of e-mail kenbaar werd gemaakt. Elk lid kan slechts door één ander lid gevolmachtigd worden.

ARTIKEL 14

De verslagen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vereniging en ondertekend door de voorzitter en een bestuurder of secretaris. Elk verslag wordt aan de leden toegestuurd, uiterlijk voor de eerstvolgende vergadering.

De leden van de Algemene Vergadering mogen geen persoonlijke, familiale of zakelijke belangen hebben die ingaan tegen het belang van de vereniging.

TITEL IV: Raad van Bestuur

ARTIKEL 15

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van tenminste drie leden die benoemd zijn door de Algemene Vergadering en die ten allen tijde door deze afzetbaar zijn. Om tot bestuurder verkozen te

J J.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

worden, moet men lid zijn van de vereniging, of een gemandateerde vertegenwoordiger zijn van het lid, indien deze een rechtspersoon is.

De bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar, doch zijn opnieuw herkiesbaar. Tussentijds benoemde bestuurders zijn slechts verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris aam Hun mandaat duurt eveneens vier jaar of bij tussentijdse aanduiding voor de rest van het mandaat.

De Raad van Bestuur duidt elke andere bijkomende functie aan die ze nodig acht.

Tot de Raad van Bestuur kunnen personen worden toegelaten die er geen deel van uitmaken, doch zonder stemrecht.

ARTIKEL 16

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de Algemene Vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval), door overlijden, door het bereiken van de leeftijd van 75 jaar of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de Algemene Vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de Algemene Vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk per brief of e-mail bekendmaken aan de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens ontstentenis aan de ondervoorzitter van de Raad van Bestuur.

Elk ontslag, door het voorkomen van de gebeurtenis, gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. ln dit gavai moet de Raad van Bestuur binnen de twee maanden de Algemene Vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien.

ARTIKEL 17

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling, De Raad van Bestuur is bevoegd om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Zij beschikt over de volheid van residuaire bevoegdheden.

ARTIKEL 18

Voor alle daden van dagelijks bestuur is de handtekening van de voorzitter en 1 bestuurder, of bij ontstentenis van de voorzitter van de ondervoorziter en 1 bestuurder voldoende om de vereniging geldig te verbinden.

Voor handelingen die de vereniging voor een termijn van meer dan 5 jaar verbinden, het aankopen van onroerende goederen en het vestigen van zakelijke rechten op onroerende goederen, zijn de gezamenlijke handtekeningen van de voorzitter en de ondervoorzitter vereist en voldoende opdat de vereniging geldig verbonden zou zijn. Voor deze handelingen is het ook voldoende dat de voorzitter ondertekent samen met 2 bestuurders. Bij ontstentenis van de voorzitter, kan de ondervoorzitter samen met twee andere bestuurders ondertekenen.

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

Voor de dagelijkse bankverrichtingen is de enkele handtekening van één bestuurder of van de algemeen directeur vereist voor zover deze een bedrag van 10.000 Euro niet overschrijden. In zulks geval is de handtekening van de voorzitter, of bij ontstentenis die van de ondervoorzitter, en de algemeen directeur of zijn plaatsvervanger vereist.

De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen ui die hij nodig acht. ARTIKEL 19

De Raad van Bestuur vergadert zo dikwijls als zij het nodig acht op de plaats vermeld in de oproeping maar minstens 1 maal per jaar. De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders die daartoe een schriftelijk verzoek per brief of e-mail richten aan de voorzitter, of bij ontstentenis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

aan de ondervoorzitter. De oproeping gebeurt schriftelijk per brief of e-mail, ten minste acht kalenderdagen op voorhand en vermeldt dag, uur, plaats en agenda. Geen aangelegenheid mag buiten de agenda worden behandeld, tenzij het dringend karakter ervan wordt erkend door minstens de helft van de aanwezige en gevolmachtigde bestuurders.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig is. Wordt dit aanwezigheidsquorum niet gehaald, dan wordt een nieuwe vergadering belegd binnen de veertien kalenderdagen, met dezelfde agenda. Deze Raad van Bestuur kan ongeacht haar samenstelling geldig beraadslagen en beslissen.

Iedere bestuurder beschikt over één stem.

Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen mits een schriftelijke volmacht, waarvan de voorzitter, of bij diens ontstentenis, de ondervoorzitter, ten minste vijf werkdagen op voorhand schriftelijk per brief of per e-mail op de hoogte werd gebracht. Een bestuurder mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken.

ARTIKEL 20

Van elke Raad van Bestuur wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en de secretaris of bij ontstentenis van één van beide door twee andere bestuurders en wordt aan de bestuurders bezorgd uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering.

Titel IV; Begrotingen, rekeningen

ARTIKEL 21

Zolang de VZW voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen van de VZW-wet niet overschrijdt, is de VZW niet verplicht een commissaris te benoemen. Zodra de VON de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de Algemene Vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ARTIKEL 22

De vereniging zal onder meer gefinancierd worden door subsidies, toelagen, giften, bijdragen, schenkingen, legaten en andere voorzieningen in laatste wilsbeschikkingen en testamenten, gegeven zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen als ter ondersteuning van een specifiek project. Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de VZW-wet.

ARTIKEL 23

Het boekjaar loopt van 1 januari en eindigt op 31 december. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig de VZW-wet en de daarop toepasselijke ultvoeringsbesluiten.

Elk jaar moet de Raad van Bestuur aan de gewone Algemene Vergadering rekenschap geven over zijn beleid tijdens het afgelopen dienstjaar. De Raad stelt de rekening vast van het vorig jaar en maakt de begroting op voor het volgend jaar. Beide worden elk jaar, en ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, onderworpen aan de goedkeuring van de Algemene Vergadering.

TITEL V: Statutenwijziging, ontbinding & vereffening

ARTIKEL 24

Over de statutenwijziging en de ontbinding van de vereniging kan enkel beslist worden door de Algemene Vergadering, op de wijze en volgens de voorwaarden vastgesteld door de VZW-wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de Algemene Vergadering vermeld worden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaanden.

ARTIKEL 25

In geval van ontbinding wordt het vermogen, volgens beslissing van de Algemene Vergadering, overgedragen aan een andere VZW met gelijkaardige doelstellingen.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede Algemene Vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige

.. * , *Voorbehouden aan het E3elgisch StaatsbIad of vertegenwoordigde leden maar mits een 3/4 meerderheid van de aanwezige dan wel gevolmachtigde stemmen wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden. ,

Titel VI: Eindbeschikking

ARTIKEL 26

Voor alles wat door de statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de VZW-wet en haar uitvoeringsbesluiten van toepassing.

De Algemene Vergadering heeft volgende personen met éénparigheid van stemmen tot bestuurders benoemd:

De heer Moreels Kris, Karel, Wellingstraat 69, 9070 Heuscien, geboren op 04/12/1969, te Gent

De heer Brackenier Didier, Marcel, Gaverstraat 37, 9070 Heusden, geboren op 04/04/1971 te Zottegem

De heer Lataire Marc, Maurice, Theo, Wittewalle 175, 9000 Gent, geboren op 23/04/1956 te Beemem

De heer Van den Bossche Jan, Jules, Albert, Bruisbeke 41, 9520 Sint-Lievens-Houtem, geboren op 27/04/1965 te Zottegem

Mevrouw Claessens Patricia, Halewilnstationstraat 103, 9031 Gent, geboren op 25/01/1974 te Eeklo De heer Trybou Jeroen, Jos, Voetbalstraat 107, 9070 Gentbnigge, geboren op 14/02/1983 te Torhout

Wordt als voorzitter aangesteld; de heer Moreels Kris

Wordt ais ondervoorzitter aangesteld: de heer Brackenier Didier

Wordt als secretaris aangesteld: de heer Lataire Marc

Opgemaakt te St.-Lievens-Houtem, op 10/06/2014

De heer Mamers Kris

Voorzitter



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De heer Lataire Marc

Secretaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

23/01/2014
ÿþ MOD 2.2

~qº% . 11-_~wtl~~ 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

*14024002*

Oudenaarde

14 JAN. 2014

Griffie

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

0421:535.373

"Ter Kimme"

Vereniging zonder winstoogmerk

Kloosterstraat 3 9520 fint Lievens uoutem

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Op de Raad van Bestuur van 10/12/2013 werd akte genomen van het ontslag als bestuurder van de Raad van Bestuur van de heer De Decker Jacques, Albert, Marie, Camille, Antoine, Ghislaine, Paul, Lievin, Hoogpoort 5710202, 9000 Gent, geboren op 10/02/1948 te Gent. Het ontslag is ingegaan op 22/11/2013.

De huidige samenstelling van de Raad van Bestuur is hierdoor als volgt:

de heer Brackenier Didier, Marcel, Gaverstraat 37, 9070 Destelbergen, geboren op 04/04/1971 te Zottegem.

mevrouw Claessens Patricia, Halewijnstationstraat 103, 9031 Gent, geboren op 25/01/1974 te Eeklo.

de heer Lataire Marc, Maurice, Theo, Wittewalle 175, 9000 Gent, geboren op 23/04/1956 te Beemem.

de heer Moreels Kris, Karel, Wellingstraat 69, 9070 Heusden, geboren op 04/12/1069 te Gent.

de heer Van den Bossche Jan, Jules, Albert, Bruisbeke 41, 9520 Sint Lievens-Houtem, geboren op

27/04/1965 te Zottegem.

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens aile bevoegdheden die niet bij wet of door de statuten aan de Algemene Vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering.

Te Sint Lievens-Houtem,16 december 2013.

Moreels Kris Brackenier Didier

Voorzitter Ondervoorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2013
ÿþ MOO 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Oudenaarde

1 2 JULI 2013

Griffie

t

Ifl1111,11,11111111111111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i

Ondernemingsnr : 0421.535.373 Benaming

(voluit) : "Ter Kimme"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kloosterstraat 3, 9520 Sint-Lievens-Houtem

Onderwerp akte : wijziging Raad van Bestuur - functieverdeling onder bestuurders - Dagelijks Bestuur - commissaris

In de Algemene Vergadering van 19/06/2012 werd akte genomen van het ontslag als bestuurder van de Raad van Bestuur van de heer Michiels Koen, Jozef, Maurice, Beukendreef 28, 9080 Lochristi, geboren op. 06/04/1970 te Gent.

Bij de Raad van Bestuur op 10103/2013 en in de Algemene Vergadering van 18/06/2013 werd akte; genomen van het ontslag ais bestuurder van de Raad van Bestuur van de heer Schutyser Piet, Paul, Henriette, Marie-Jozef, Swolfsstraat 17 b 2.3, 8300 Knokke(-Heist), geboren op 09/04/1950 te Gent.



De huidige samenstelling van de Raad van Bestuur is hierdoor als volgt

de heer Brackenier Didier, Marcel, Gaverstraat 37, 9070 Destelbergen, geboren op 04/04/1971 te Zottegem_

mevrouw Claessens Patricia, Halewjjnstationstraat 103, 9031 Gent, geboren op 25/0111974 te Eeklo.

de heer De Decker Jacques, Albert, Marie, Camille, Antoine, Ghislaine, Paul, Lievin, Steendam 79, 9000,

Gent, geboren op 10/02/1948 te Gent

de heer Lataire Marc, Maurice, Theo, Wittewalle 175, 9000 Gent, geboren op 23/04/1956 te Beenrem.

de heer Moreels Kris, Karel, Wellingstraat 69, 9070 Heusden, geboren op 04/12/1969 te Gent.

de heer Van den Bossche Jan, Jules, Albert, Bruisbeke 41, 9520 Sint-Lievens-Houtem, geboren op

; 27104/1965 te Zottegem.

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door de statuten aan de Algemene Vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd' door de Algemene Vergadering,

De Raad van Bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging; noodzakelijk acht.

De Raad van Bestuur heeft op 07/05/2013 onder zijn leden aangesteld als voorzitter en als ondervoorzitter :

Voorzitter : de heer Moreels Kris, Karel, Wellingstraat 69, 9070 Heusden, geboren op 04/12/1969 te Gent. Ondervoorzitter : de heer Brackenier Didier, Marcel, Gaverstraat 37, 9070 Destelbergen, geboren op 04/04/1971 te Zottegem.





De huidige functieverdeling onder de bestuurders is hierdoor als volgt

Voorzitter : de heer Moreels Kris, Karel, Wellingstraat 69, 9070 Heusden, geboren op 04/12/1969 te Gent. Ondervoorzitter : de heer Brackenier Didier, Marcel, Gaverstraat 37, 9070 Destelbergen, geboren op 04/04/1971 te Zottegem.

Secretaris : de heer Lataire Marc, Maurice, Theo, Wittewalle 175, 9000 Gent, geboren op 23/04/1956 te Beemem.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mpo 2.2

Luik B - Vervolg

De Raad van Bestuur heeft op 06/06/2010 tot nieuwe dagelijks bestuurders benoemd

de heer Moreels Kris, Karel, Wellingstraat 69, 9070 Heusden, geboren op 04/12/1969 te Gent,

de heer Van den Bossche Jan, Jules, Albert, Bruisbeke 41, 9520 Sint-Lievens-Houtem, geboren op

27/04/1965 te Zottegem.

De Raad van Bestuur heeft op 10/03/2013 kennis genomen van het ontslag ais dagelijks bestuurder van

de heer Schutyser Piet, Paul, Henriette, Marie-Jozef, Swolfsstraat 17 b 2.3, 8300 Knokke(-Heist), geboren

op 09/04/1950 te Gent.

De huidige samenstelling van het Dagelijks Bestuur is hierdoor als volgt

de heer Braeckman Henri, Frans, Romain, Nederweg 21g, 9521 Letterhoutem, geboren op 04/12/1932 te

Westrem.

mevrouw Eeckhout Katrien, Griet, Simonne, Zangvogellaan 44, 9041 Oostakker, geboren op 22/02/1970 te

Gent.

de heer Lataire Marc, Maurice, Theo, Wittewalle 175, 9000 Gent, geboren op 23/04/1956 te Beenrem.

de heer Moreels Kris, Karel, Wellingstraat 69, 9070 Heusden, geboren op 04/12/1969 te Gent.

de heer Van den Bossche Jan, Jules, Albert, Bruisbeke 41, 9520 Sint Lieven-Houtem, geboren op

27/04/1965 te Zottegem.

Het Dagelijks Bestuur oefent zijn mandaat uit als college en staat in voor de dagelijkse werking en praktische organisatie binnen de vereniging. Hij is evenwel ten allen tijde verantwoording verschuldigd aan de Raad van Bestuur. Een lid van het Dagelijks Bestuur die evenwel de collegiale beslissingen te buiten gaat, kan hiervoor persoonlijk verantwoordelijk gesteld worden door de Raad van Bestuur.

In de Algemene Vergadering van 19108/2012 werd de heer Steyaert Jacques, Poolse Winglaan 98, 9051 Sint-Denijs-Westrem heraangesteld tot commissaris voor een periode van drie jaar over de boekjaren 2012 2013 - 2014.

Te Sint-Lievens-Houtem, 27/06/2013.

Moreels Kris Lataire Marc

Voorzitter Secretaris

Voor-

Behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/11/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor- 11111,1H112111117!IIII

behouder

aan het

Belgisch Staatsbiac





Oudenaarde

03 MU. 20fl

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

0421.535.373

Woon- en zorgcentrum "Ter Kimme"

VZW

Kloosterstraat 3, 9520 Sint-Lievens-Houtem

wijziging Raad van Bestuur - herbenoeming bestuurders - delegatie ondertekening notariële akte - naamswijziging

In de Algemene Vergadering van 06/09/2010 werd akte genomen van het ontslag als bestuurders van de Raad van Bestuur van de heer Baeckelandt Wino, Henricus, Georges, Jan Breydellaan 58, 8500 Kortrijk, geboren op 28/10/1961 te Brugge en de heer Smet Dirk, Frans, Magdalena, Keizerstraat 42, 9120 Beveren-Haasdonk, geboren op 02/08/1949 te Beveren-Waas.

Tevens werd er beslist de heer Van den Bossche Jan, Jules, Albert, Bruisbeke 41, 9520 Sint-Lievens-Hou-tem, geboren op 27/04/1965 te Zottegem en de heer Brackenier Didier, Marcel, Gaverstraat 37,

9070 Destelbergen, geboren op 04/04/1971 te Zottegem te benoemen als bestuurders van de Raad van Bestuur tot en met 5 september 2014.

be Algemene Vergadering van 06/09/2010 herbenoemde de volgende bestuurders van de Raad van

Bestuur voor een periode van 4 jaar, tot en met 5 september 2014 :

- de heer Schutyser Piet, Paul, Henriette, Marie-Jozef, Swolfsstraat 17 b 2.3, 8300 Knokke(-Heist), gebo-

ren op 09/04/1950 te Gent

- de heer Moreels Kris, Karel, Wellingstraat 69, 9070 Neusden, geboren op 04/12/1969 te Gent

- de heer Lataire Marc, Maurice, Theo, Wittewalle 175, 9000 Gent, geboren op 23/04/1956 te Beernem

- de heer De Decker Jacques, Albert, Marie, Camille, Antoine, Ghislaine, Paul, Lievin, Steendam 79,

9000 Gent, geboren op 10/02/1948 te Gent

- de heer Koen Michiels, Jozef, Maurice, Beukendreef 28, 9080 Lochristi, geboren op 06/04/1970 te Gent

In de Buitengewone Algemene Vergadering van 12/01/2011 werd er beslist mevrouw Claessens Patricia, Halewijnstationstraat 103, 9031 Gent, geboren op 25/01/1974 te Eeklo te benoemen als bestuurder van de Raad van Bestuur tot en met 5 september 2014.

De huidige samenstelling van de Raad van Bestuur is hierdoor als volgt :

Brackenier Didier, Marcel, Gaverstraat 37, 9070 Destelbergen, geboren op 04/04/1971 te Zottegem. Claessens Patricia, Halewijnstationstraat 103, 9031 Gent, geboren op 25/01/1974 te Eeklo.

De Decker Jacques, Albert, Marie, Camille, Antoine, Ghislaine, Paul, Lievin, Steendam 79, 9000 Gent, geboren op 10/02/1948 te Gent.

Lataire Marc, Maurice, Theo, Wittewalle 175, 9000 Gent, geboren op 23/04/1956 te Beernem. Michiels Koen, Jozef, Maurice, Beukendreef 28, 9080 Lochristi, geboren op 06/04/1970 te Gent. Moreels Kris, Karel, Wellingstraat 69, 9070 Heusden, geboren op 04/12/1969 te Gent.

Schutyser Piet, Paul, Henriette, Marie-Jozef, Swolfsstraat 17 b 2.3, 8300 Knokke(-Heist), geboren op 09/04/1950 te Gent.

Van den Bossche Jan, Jules, Albert, Bruisbeke 41, 9520 Sint-Lievens-Houtem, geboren op 27/04/1965 te Zottegem.

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg



De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de Algemene Vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering.

In de zitting van 17 oktober 2011 besliste de Raad van Bestuur om de bevoegdheid tot het ondertekenen van alle notariële akten vanaf de datum van de zitting te delegeren aan 2 bestuurders, m.n. aan Schutyser Piet, Paul, Marie-Jozef en De Decker Jacques, Albert, Marie, Camille, Antoine, Ghislaine, Paul, Lievin.

De Raad van Bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De hudige functieverdeling onder de bestuurders is als volgt :

Voorzitter : Schutyser Piet, Paul,Marie-Jozef, Swolfsstraat 17 b 2.3, 8300 Knokke(-Heist), geboren op 09/04/1950 te Gent.

Ondervoorzitter : Moreels, Kris, Karel, Wellingstraat 69, 9070 Heusden, geboren op 04/12/1969 te Gent. Secretaris : Lataire Marc, Maurice, Theo, Wittewalle 175, 9000 Gent, geboren op 23/04/1956 te Beernem.

In de Algemene Vergadering van 20/06/2011 werd er beslist artikel 1 van de statuten als volgt te wijzigen :

de vereniging draagt de naam : Woon- en zorgcentrum "Ter Kimme" wordt :

de vereniging draagt de naam : "Ter Kimme".

Te Sint-Lievens-Houtem, 25 oktober 2011. I

Schutyser Piet Laiair r arc

Voorzitter retaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur berge

Coordonnées
TER KIMME

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 3 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM

Code postal : 9520
Localité : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande