TER VEURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TER VEURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.782.883

Publication

30/06/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgiech Staatsblad

Mod Word 11.1

rteiFeel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

" 1 9 JUNI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEfirireGENT

11111111111!jIMIIIV!11111

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) ;

(verkort)

0867.782.883

BVBA TER VEURE Ter Veure

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: BVBA

Zetel Veurestraat 18, 9051 Afsnee, België

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel BVBA Ter Veure / BVBA Eqip International

Zijn verschenen:

1. Het bestuursorgaan van de BVBA EQIP INTERNATIONAL met maatschappelijke zetel te Ninovesteenweg 84, 9320 EREMBODEGEM, RPR Dendermonde BTW BE 0833.947.503, opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Myncke; te Gent op 17 februari 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 maart 2011, onder nummer 11034948, waarvan de statuten ongewijzigd zijn gebleven tot op heden.

Volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

1. Nicolas Leten

Voornoemde BVBA EQIP INTERNATIONAL wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap",

2. Het bestuursorgaan van de BVBA TER VEURE met maatschappelijke zetel te Veurestraat 18, 9051 Afsnee, RPR Gent BTW BE 0867.782.883, opgericht onder de benaming "HELGA PLATEAU BEDRIJFSREVISOR BVBA" ingevolge akte verleden voor notaris Jean Dael, te Gent (Ledeberg) op 6 oktober 2004, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 oktober 2004, onder nummer 04147460, waarvan de statuten gewijzigd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 27 mei 2010 waarvan proces-verbaal opgesteld werd door notaris Jan Myncke, te Gent, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 juni 2010, onder nummer 10082927, waarvan de statuten ongewijzigd zijn gebleven tot op heden.

Volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

1. Helga Platteau

2. Nicolas Leten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voornoemde BVBA TER VEURE wordt hierna ook genoemd "overnemende vennootschap".

Comparanten verklaren een voorstel te doen met het oog op fusie, waarbij het gehele vermogen van de BVBA EQIP INTERNATIONAL, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BVBA TER 'VEURE, die reeds houdster is van aile aandelen van de BVBA EQIP INTERNATIONAL

Om te voldoen aan artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, verzoeken de cornparanten akte te nemen van dit fusievoorstel dat luidt als volgt,

A. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen

1. De fuserende vennootschap vermeld onder nummer 1, zijnde de BVBA EQIP INTERNATIONAL, met

maatschappelijke zetel te Ninovesteenweg 84, 9320 EREMBODEGEM, heeft ais doel:

- online verkoop van sportartikelen;

- groot- en kleinhandel in sportartikelen, -toebehoren, -kleding, -schoenen, -onderhoudsproducten, -voeding,

-fietsen, wintersportartiketen, ski's en allerlei aanverwante producten alsook de herstelling ervan;

- verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan particulieren, bedrijven en

ondernemingen van alle aard;

- verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassingen van-bijhorende programmatuur (software) ; analyseren van behoeften en problemen van de gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, in leasing nemen, vervaardigen, overdragen of ruilen, en alle financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan of borgstelling verstrekken, voor deze vennootschappen.

2. De fuserende vennootschap vermeld onder nummer 2, zijnde de BVBA TER VEURE, met maatschappelijke zetel te Veurestraat 18, 9051 Afsnee, heeft als doel:

het uitoefenen van mandaten en andere functies in andere vennootschappen;

- het beleggen voor eigen rekening in alle mogelijke roerende en onroerende goederen, waaronder het houden van participaties in andere vennootschappen, Zowel in binnen- als in buitenland;

- het participeren en/of samenwerken in gelijk welke vorm in en met aile vennootschappen en/of personen ;met een aanverwante of gelijke activiteit;

- het verlenen van raadgeving met betrekking tot 'management", financieel beheer, commerciële of algemeen bedrijfseconomische aangelegenheden in de meest ruime zin, eveneens het verlenen van iedere vorm van bijstand in dit domein.

De vennootschap zal in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant

" is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht warden te zijn verrioht voor rekening van de ovememende vennootschap.

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden venicht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 30 maart 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Diverse verklaringen

1. Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders of vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend worden.

2. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

D. Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal voor elk van de fuserende vennootschappen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden. De algemene vergadering die over de fusie moet besluiten zal evenwel slechts gehouden kunnen worden uiterlijk zes weken na deze neerlegging alsook na de publicatie van het fusievoorstel In de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Verleden te Afsnee op 29 april 2014.

%.çr\sçJ

eilr

4-cl"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aanehet

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/08/2014
ÿþ MM MW 11.1

UTU:n. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

18 AU& 2014

RECHTBMIelin+KI YOOPHANDEL TE G

ENT

1 111111J1M11011111

Ondernemingsnr : 0867.782.883

Benaming

(voluit) : TER VEURE

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9051 Gent (Afsnee), Veurestraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIE DOOR OVERNEMING - MACHTEN - PROCES-VERBAAL VAN DE ALGEMENE VERGADERING DER OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Van Moffeert te Sint-Martens-Latem op 12 augustus 2014, neergelegd voorafgaandelijk aan registratie, dal de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de BVBA 'TER VEURE", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Afsnee), Veurestraat 18, met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

1, dat één origineel exemplaar van het fusievoorstel zal bewaard worden in het archief van de vennootschap, samen met de uitgifte van dit proces-verbaal;

2. dat er beslist werd tot fusie met de BVBA "EQIP INTERNATIONAL", met maatschappelijke zetel te 9320 Erembodegem, Ninovesteenweg 84, RPR Dendermonde Bilni BE 0833.947.503.

Als gevolg van de fusie zal het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de plichten, onder algemene titel overgaan op de BVBA "TER VEURE", overnemende vennootschap.

Er werden geen aandelen toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen, aangezien de overnemende vennootschap de enige vennoot is in de overgenomen vennootschap sedert 17 februari 2014. De aandelen van de ontbonden vennootschap werden vernietigd.

Aile handelingen van de over te nemen vennootschap werden vanaf datum vanaf 30 maart 2014, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3. dat de fusie door overneming voltrokken is, vermits de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap daartoe het overeenstemmende besluit heeft genomen, voorafgaandelijk aan de huidige vergadering zoals die uit de notulen blijkt, zodat de overgenomen vennootschap, de BVBA "EQIP INTERNATIONAL", voornoemd, ophoudt te bestaan;

4. dat de goedkeuring van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de fusie, meteen kwijting zal inhouden voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, de BVBA "EQIP INTERNATIONAL", voor zijn opdracht die hij vervuld heeft als zaakvoerder en dit vanaf datum van de boekhoudkundige fusie (overname) tot en met datum van juridische verwezenlijking van de fusie;

5, dat de boeken en archieven van de overgenomen vennootschap zullen bewaard worden gedurende minstens 10 jaar door de overnemende vennootschap op haar zetel;

6, dat de datum van de algemene vergadering werd gewijzigd van de eerste woensdag van de maand

december om 19 uur naar de derde vrijdag van de maand december om 19 uur;

7. Machten tot coördinatie van de statuten.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie coördinatie statuten;

P. Van Moffaert

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse: Naam en handtekening.

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.12.2013, NGL 11.12.2013 13685-0364-011
19/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.12.2012, NGL 14.12.2012 12665-0599-010
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.12.2011, NGL 21.12.2011 11644-0544-010
11/07/2011
ÿþMOp 2.1

1 ift J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffievan de akte

Ondernemingsnr : 0867.782.883

Benaming

(voluit) : Ter Veure

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veurestraat 18, 9051 Afsnee

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 30 juni 2010 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd beslist om Leten Nicolas, wonende te Afsnee, Veurestraat 18 met ingang van 1 juli 2010 tot zaakvoerder van de vennootschap te benoemen. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Platteau Helga,

Zaakvoerder

NEERGELEGD

2 9 JUNI 2011

f~

EC HTBeciffit.yAN

KOOPHAND l TF nFNT

11111.1111111,11139"

V beh Iii

aa

Bel StaE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.12.2010, NGL 17.12.2010 10636-0562-011
22/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 02.12.2009, NGL 14.12.2009 09888-0069-011
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 03.12.2008, NGL 13.12.2008 08850-0351-012
02/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 05.12.2007, NGL 24.12.2007 07849-0397-011
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 06.12.2006, NGL 22.12.2006 06930-0001-012
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 02.12.2015, NGL 17.12.2015 15696-0553-012

Coordonnées
TER VEURE

Adresse
VEURESTRAAT 18 9051 AFSNEE

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande