TERRA NOTTA

Association sans but lucratif


Dénomination : TERRA NOTTA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 883.494.113

Publication

23/02/2015
ÿþ MotJ 2.2

Men In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

hl 1 *150295fi7" 11

Ondernemingsar : 0883.494.113 Benaming

(vetuil) : TERRA NOTTA

NEERGELEGD

11 -02- 2015

rvECH9O-Le.IK v~

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Lucas Munichstraat 102 - 9000 Gent

Onderwerp akte : vrijwillige vereffening - sluiting vereffening

Op 31 december 2014 Is de Bijzondere Algemene Vergadering der leden bijeengekomen en heeft de volgende beslissingen genomen :

Overeenkomstig art. 25 van de statuten wordt beslist om de vereniging vervroegd in vereffening te stellen. Aile bestuurders met name, Gort Keunen en Vermoesen Jan worden ontslagen en de heer Gert Keunen wordt aangeduid als vereffenaar. Nil krijgt de bevoegdheid om alle nodige handelingen te stellen om de activa te verzilveren en de passiva af te lossen. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Na inzage van de boekhouding en inventaris van de vereniging, besluit de vereffenaar dat er geen activa meer te gelde te maken is. Derhalve besluit de vereffenaar dat het nette actief gelijk is aan nul.

Er wordt tevens beslist om de vereffening ais beëindigd te verklaren. De sluiting van de vereffening wordt uitgesproken en er wordt verklaard dat de Vereniging zonder winstoogmerk opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van haar vereffening. Er wordt volledige décharge verleend aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat. Het mandaat van de vereffenaar neemt daarmee een einde.

De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vereniging zullen toevertrouwd worden aan de heer Gert Keunen, Populierstraat 13 te 9600 Rome, die de bewaring ervan gedurende een periode van vijs jaar op zich zal nemen.

Gert Keunen

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TERRA NOTTA

Adresse
LUCAS MUNICHSTRAAT 102 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande