TERREMARK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TERREMARK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 475.154.795

Publication

27/05/2014
ÿþMod Word 11.1

jç In de bijIagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_

Ondernemingsnr: 0475.154.795

Benaming

(voluit) : Terremark

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Zeelsebaan 83/Z, Grembergen (9200 Dendermonde)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Needegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen met het oog op de fusie door overneming van Terremark NV door Cybertrust Belgium NV en waarvan hieronder een uittreksel wordt weergegeven:

De raad van bestuur van Terremark NV, met maatschappelijke zetel te Zeelsebaan 83/7, Grembergen (9200 Dendermonde), ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0475.154.795 (Rechtspersonenregister Dendermonde) (hierna 'TMK" genoemd) en de raad van bestuur van Cybertrust Belgium NV, met maatschappelijke zetel te Culliganlaan 2E, 1831 Diegem, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0455.138.460 (Rechtspersonenregister Brussel) (hierna "CT-BE" genoemd) verklaren dat ze dit fusievoorstel ter goedkeuring aan hun respectieve buitengewone algemene vergaderingen zullen voorleggen.

De voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, de rechtshandeling, waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

Uiterlijk op de datum waarop het fusievoorstel aan de buitengewone algemene vergaderingen van TMK en CT-BE zal worden voorgelegd, zullen alle aandelen in TMK aangehouden worden door CT-BE. Dit fusievoorstel strekt er dan ook toe om, volgend op deze vereniging van alle aandelen in TMK in handen van CT-BE, een fusie van TMK door overneming door CT-BE door te voeren.

De raad van bestuur van TMK en de raad van bestuur' van CT-BE verbinden zich er wederzijds toe om binnen de grenzen van de toepasselijke wetgeving al het nodige te doen met het oog op de verwezenlijking van de hogervermelde voorgestelde fusie.

Dit fusievoorstel zat ten vroegste zes weken na de neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel, aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van TMK en CT-BE ter goedkeuring worden voorgelegd. Indien het fusievoorstel geldig wordt goedgekeurd door deze buitengewone algemene vergaderingen, zal, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, het gehele vermogen van TMK, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op CT-BE overgaan.

1. RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN 1.1. De over te nemen vennootschap: TMK

Maatschappelijke benaming: Terremark

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Zeelsebaan 83/Z, Grembergen (9200 Dendermonde)

Ondernemingsnummer 0475.154.795 (Rechtspersonenregister Dendermonde)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*14107572*

beh

aa

Bel Staa

CRIrFrE FECHTOANK VA

KOOPHANDEL GENT

16 MEI 2014

AFDELING DENDERMONDE

uritrie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

BTW-nummer: SE 0475,154.795

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Alle hosting-, streaming- en data security diensten en aile internet data infrastructuurdiensten.

Webdesign en creatie.

Studio-, organisatie- en raadgevend bureau inzake informatie, financiële, handels- en sociale aangelegenheden uitgezonderd gereglementeerde werkzaamheden waartoe machtiging ontbreekt.

Project management, begeleiding en opvolging

Verhuur van diensten en datacenter activiteiten.

Aan- en verkoop van hardware en software.

De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerale, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan niet haar maatschappelijk doel, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch on rechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen in andere vennootschappen en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerders zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewust is dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn, openbaarmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs. Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen gesteld

1.2. De overnemende vennootschap: CT-BE

Maatschappelijke benaming: Cybertrust Belg ium

Rechtsvorm t naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Culliganlaan 2E, 1831 Diegem

Ondernemingsnummer 0455.138.450 (Rechtspersonenregister Brussel)

BTW-nummer: BE 0465.138.460

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening of voor rekening van derden het adviseren, het assisteren en bemiddelen bij het concipiëren, implementeren, uitvoeren en het beheren van projecten in het domein van de informatietechnologie.

De vennootschap mag alle burgerlijk, handels-, nijverheids-, financiële, onroerende, roerende of andere verrichtingen of handelingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met een of ander deel van haar maatschappelijk doel of die nuttig zijn om dit doel te vergemakkelijken en dit zowel in België als in het buitenland..

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een gelijksoortig of een samengaand doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verfenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De voorafgaande opsommingen zijn niet beperkend en dienen in de meest uitgebreide zin te worden opgevat."

Gelet op het feit dat het maatschappelijk doel van CT-BE in zijn huidige vorm, zoals hierboven vermeld, reeds de activiteiten omvat die momenteel door TMK worden uitgeoefend in het kader van haar maatschappelijk doel, is het niet nodig de omschrijving van het maatschappelijk doel van CT-BE aan de activiteiten vermeid in de omschrijving van het maatschappelijk doel van TMK uit te breiden.

2. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf dewelke de handelingen van TMK boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van CT-BE is vastgesteld op 1 januari 2014, om 00:00 uur,

3. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De vennoten van de over te nemen vennootschap hebben geen bijzondere rechten, Er zijn bovendien geen houders van andere effecten dan aandelen,

4, IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Er worden geen bijzondere Voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van TMK en CT-BE,

5. GOEDKEURING DOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING EN NEERLEGGING TER GRIFFIE

De buitengewone algemene vergaderingen van TMK en van CT-BE, waarop dit fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na deze neerlegging worden gehouden.

Dit fusievoorstel zal door TMK en door CT-BE worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, respectievelijk Brussel.

Verklaring pro fisco

De voorgestelde fusie zal beantwoorden aan de vereisten voor fiscale neutraliteit gesteld door de artikelen 211 (inzonderheid artikel 211, §1, vierde lid) en 212 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, evene door de artikelen 11 en 18, §S van het Wetboek 137W en de artikelen 117, §-I of 2 en 120, derde lid, van het Wetboek Registratierechten.

De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen geven bijzondere rnachten aan Meester Caroline Daout, Meester Kristof Slootmans, Meester Alix Aspeslagh, Meester Davy Smet en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "D LA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (I) over te gaan tot de neerlegging van het fusievoorstel bij de griffe van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, respectievelijk Brussel en de publicatie van een uittreksel van het fusievoorstel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van publicatieformulier I en (il) aile handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stelten.

Opgemaakt op 16 mei 2014, in vier originele exemplaren. TMK en CT-BE verklaren elk twee originele exemplaren ontvangen te hebben.

In overeenstemming met artikel 719 in fine van het Wetboek van vennootschappen, zal TMK één origineel exemplaar neerleggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en zal CT-BE één origineel exemplaar neerleggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel. De overige briginele exemplaren zullen bewaard worden in de vennootschapsboeken van TMK en CT-BE.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Slootmans

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

-

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2014
ÿþRechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: 9200 Dendermonde (Grembergen), Zeelsebaan 831Z

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - FUSIE DOOR OVERNAME

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel op

dertig juni tweeduizend veertien.

Geregistreerd 5 blad(en), 0 verzending(en)

op het lste registratiekantoor Brussel 3

op 3 juli 2014,

boek 518, blad 16, vak 1.

Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00).

Wim ARNAUT - Adviseur ai. (getekend)

Dat De naamloze vennootschap "CYBERTRUST BELG1UM" genoemd, met maatschappelijke zetel te 1831

[legen], Culliganlaan 2E,

" - ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen en het rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0455.138.450, en belastingplichtige voor de belasting over de toegevoegde waarde onder nummer BE 455,138.450.

ª% Die verklaart op te treden in haar hoedanigheid van enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "TERREMARK" genoemd, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde (Grembergen), Zeelsebaan 83/Z, heeft de volgende beslissingen genomen:

DE OVERDRACHT, ALS GEVOLG VAN HAAR ONTBINDING ZONDER VEREFFENING, VAN HET GEHELE VERMOGEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "TERREMARK" (hierna de "overgenomen vennootschap") AAN HAAR ENIGE AANDEELHOUDER, DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "CYBERTRUST, BELGIUM" (hierna de "overnemende vennootschap") - MET EEN FUSIE DOOR OVERNAME GELIJKGESTELDE VERRICHTING

A. VOORAFGAANDE FORMALITEITEN

De enige aandeelhouder overhandigt aan ondergetekende notaris de documenten die meegedeeld en gratis

ter beschikking gesteld werden overeenkomstig artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk

a) Het fusievoorstel

Dit voorstel werd in het Nederlands gezamenlijk opgesteld op zestien mei tweeduizend veertien (goedgekeurd op tweeëntwintig mei tweeduizend veertien door de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap en door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap). Het werd opgesteld onder de vorm van een onderhandse overeenkomst en bevat de door artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven vermeldingen.

Dit voorstel werd op zestien mei tweeduizend veertien:

- door de overgenomen vennootschap neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Dendermonde,

- en door de overnemende vennootschap neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel,

hetzij de Rechtbank van Koophandel binnen wiens ambtsgebied de maatschappelijke zetel van elk van de betrokken vennootschappen gevestigd is,

Het fusievoorstel werd integraal gepubliceerd in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig mei tweeduizend veertien, onder nummer 14107572 voor de overgenomen vennootschap, en onder nummer 14107093 voor de overnemende vennootschap.

b) Andere documenten (,..)

B. ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

_ --------

Op de laatste blz. van t_yik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

HodWotd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

18 JULI 2014

AFDELING DEIMMIONDE



llt!IREE111

--

Ondernemingsnr : 0475154795 Benaming

(voluit) : "TERREMARK" (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De enige aandeelhouder beslist onderhavige vennootschap te ontbinden zonder vereffening, en de geheelheid van haar vermogen, zowel actief als passief, over te dragen aan de overnemende vennootschap, overeenkomstig artikel 682 10 en 30 van het Wetboek van Vennootschappen en dit onverminderd de artikelen 178, 688 en 689 van hetzelfde Wetboek,

C. OVERDRACHT VAN HET VERMOGEN

a) Beslissing tot overdracht

De enige aandeelhouder beslist tot de overdracht als gevolg van de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap van de geheelheid van haar vermogen, actief en passief, aan de overnemende vennootschap; deze overdracht is gelijkgesteld met een fusie door overname, overeenkomstig artikel 676 1 ° van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze overdracht gebeurt op basis van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien om vierentwintig uur.

Alle vanaf een januari tweeduizend veertien om nul uur door de overgenomen vennootschap gestelde verrichtingen worden op boekhoudkundig vlak geacht gesteld te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, en de eruit voortvloeiende wijzigingen in het vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel actief als passief, zijn in het voor- of nadeel van de overnemende vennootschap, onder last voor haar het volledige passief van de overgenomen vennootschap te dragen, alle verbintenissen en verplichtingen van deze uit te voeren, en aile kosten, belastingen en lasten te betalen en te dragen die voor elk van beide betrokken vennootschappen kunnen voortvloeien uit de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg wordt in de boekhouding van de overnemende vennootschap elk actief- en passiefbestanddeel dat het vermogen van de overgenomen vennootschap vormt, overgedragen tegen haar waarde op eenendertig december tweeduizend dertien om vierentwintig uur, met uitzondering van de verschillende bestanddelen van het eigen vermogen die geannuleerd zullen worden als tegenprestatie voor de schrapping bij de overdracht van haar vermogen van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de overgenomen vennootschap vertegenwoordigen en in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

Het eventueel overblijvend saldo tussen de boekhoudkundige waarde van de aandelen van de overgenomen vennootschap en het overgedragen boekhoudkundig netto-actief zal geboekt worden op de rekening "uitzonderlijk resultaat" of "uitzonderlijke lasten" van de overnemende vennootschap.

De andere modaliteiten van de overdracht worden nader omschreven in het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap,

b) Afwezigheid van toekenning van aandelen

De enige aandeelhouder stelt vast dat, in toepassing van de artikelen 682 laatste lid en 726 10 van het ; Wetboek van Vennootschappen, geen aandelen van de overnemende vennootschap toegekend mogen worden ; aan de overnemende vennootschap zelf, in ruil voor de aandelen die zij bezit in de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening.

: Bijgevolg geeft de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening, geen aanleiding tot de creatie noch de toekenning van aandelen van de overnemende vennootschap noch tot de betaling van een opleg in geld of onder een andere vorm,

c) Te verlenen kwijting

De enige aandeelhouder beslist dat ter gelegenheid van de goedkeuring door de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die opgesteld zal worden na de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap, eveneens bij afzonderlijke stemming beslist zal worden over de te verlenen kwijting aan de bestuurders en de commissaris van de overgenomen vennootschap voor de opdracht die zij uitvoerden gedurende de periode die verlopen is tussen de datum van de sluiting van het laatste : boekjaar waarvan de jaarrekening werd goedgekeurd en de datum van de effectieve overdracht.

, d) Inwerkingtreding

De enige aandeelhouder beslist dat de over voorgaande punten genomen beslissingen in werking treden zodra de overeenstemmende beslissingen met betrekking tot de overdracht aan de overnemende ; vennootschap van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap als gevolg van haar' ontbinding zonder vereffening zijn genomen door beide bij de fusie betrokken vennootschappen.

; De enige aandeelhouder stelt vast dat de overdracht van de geheetheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap geen wijziging van het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap ; , tot gevolg heeft,

, De enige aandeelhouder verzoekt ondergetekende Notaris te akteren dat, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening van onderhavige vennootschap, overeenkomstig voorgaande sub B. genomen beslissing en ; overeenkomstig artikel 682 30 van het Wetboek van Vennootschappen, de geheelheid van het vermogen, actief ; en passief, van onderhavige vennootschap aan de overnemende vennootschap zal worden overgedragen vanaf de vaststelling van de overeenstemmende stemming door de overnemende vennootschap. (.,.)

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd 1 uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 -Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

08/08/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.07.2013, NGL 31.07.2013 13390-0574-034
13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 06.06.2013 13163-0276-032
11/12/2012
ÿþMod Werd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zeelsebaan (GRE) 83, bus Z, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de Raad van Bestuur dd. 15 oktober 2012: De Raad van Bestuur, na beraadslaging en met éénparigheïd van stemmen beslist om:

1, het ontslag van de heer Efrain Rodriguez als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang op 9 November 2012 te aanvaarden en hem voor de diensten die hij aan de vennootschap bewezen heeft te bedanken.

2. Mevrouw Clare Aitkenhead, wonende te 30 Duke Street, Windsor, Berkshire, SLA 1SA, Groot-Brittannië, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de venncotschap en dit met onmiddellijke ingang. Zij kan alleen handelend de vennootschap rechtsgeldig verbinden. Haar mandaat is onbezoldigd.

3. een bijzondere volmacht te verlenen aan Anthony Van der Hauwaert en Katrien Van de Sijpe, advocaten, kantoorhoudende te Avenue Lloyd George 7, 1000 Brussel; elk individueel en met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige en/of nuttige te doen met betrekking tot bovenvermeldde beslissingen, met inbegrip van de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad (d.m.v. formulieren I en II), het verrichten van alle nodige en nuttige bewerkingen en wijzigingen aan de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het relevante Ondernemingsloket of enige andere bevoegde instantie en daartoe aile andere administratieve formaliteiten te vervullen, elk document hiertoe bestemd te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen voor de uitvoering van bovenvermelde beslissingen.

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de Aandeelhouders dd. 28 november 2012: De Aandeelhouders hebben beslist om:

1. het ontslag van de heer Efrain Rodriguez als bestuurder van de vennootschap met ingang op 9 November 2012 te aanvaarden en hem voor de diensten die hij aan de vennootschap bewezen heeft te bedanken.

2, een bijzondere volmacht te verlenen aan Anthony Van der Hauwaert en Katrien Van de Sijpe, advocaten, kantoorhoudende te Avenue Lloyd George 7, 1000 Brussel; elk individueel en met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige en/of nuttige te doen met betrekking tot bovenvermeldde beslissingen, met inbegrip van de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad (d.m.v. formulieren 1 en 11), het verrichten van aile ncdige en nuttige bewerkingen en wijzigingen aan de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het relevante Ondernemingsloket of enige andere bevoegde instantie en daartoe alle andere administratieve formaliteiten te vervullen, elk document hiertoe bestemd te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen voor de uitvoering van bovenvermelde beslissingen.

Anthony Van der Hauwaert

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

*12199

Ondernemingsnr : 0475.154.795 Benaming

(voluit) : Terremark (verkort) :

GRIFFIE RCGH T LIANK

VAN KOOPHANDEL

3 0 NOV, 2012

DENDERMCDE

ri ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/10/2012
ÿþ Mad Word 11.1

tom In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I II H 11111011 111

*12177759*

VC behr

aar

Bet! Staa

GRIFFIE

~i L KVÁKÓÓ'-ÁtQ

18 OKT. 2012 DENDER1 DE

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Qndernemingsnr : 0475.154.795 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zeelsebaan (GRE) 83, bus Z, 9200 Dendermonde (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 15 oktober 2012: Na kennis te hebben genomen van de agenda hebben de aandeelhouders beslist:

1. Mevrouw Clare Aitkenhead, wonende te 30 Duke Street, Windsor, Berkshire, SL4 1 SA, Groot-Brittannië, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap tot aan de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 2018. Haar mandaat is onbezoldigd,

2, een bijzondere volmacht te verlenen aan Anthony Van der Hauwaert en Katrien Van de Sijpe, advocaten, kantoorhoudende te Avenue Lloyd George 7, 1000 Brussel; elk individueel en met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige en/of nuttige te doen met betrekking tot bovenvermeidde beslissingen, met inbegrip van de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad (dmv formulieren I en II), het verrichten van aile nodige en nuttige bewerkingen en wijzigingen aan de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het relevante Ondernemingsloket of enige andere bevoegde instantie en daartoe alle andere administratieve formaliteiten te vervullen, elk document hiertoe bestemd te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen voor de uitvoering van bovenvermelde beslissingen.

Katrien Van de Sijpe

Gevolmachtigde

Terremark

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/10/2012
ÿþ >.Sad Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III 11111 III I t IlI IIUI 111 GRtFFIÉn,=~-;-

*12168940* VAN K00:-i ti'-~" ~





-3 OKT. 2012





DENDE.Ofáffié'~~':'





Ondernemingsnr : 0475.154.795

Benaming

(voluit) : Terremark

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zeelsebaan (GRE) 83, bus Z, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de besluiten van de raad van bestuur dd. 1 oktober 2012:

Na kennis te hebben genomen van de agenda hebben de aandeelhouders beslist:

1. het ontslag van de heer Nelson Fonseca ais bestuurder van de Vennootschap met ingang op 31 augustus 2012 te aanvaarden en hem voor de diensten die hij aan de Vennootschap bewezen heeft te bedanken;

2. Mevrouw Jennifer Moline, wonende te 6320 NE 32nd Ave, Ft. Lauderdale, FL 33308, VSA, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap tot aan de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 2018. Haar mandaat is onbezoldigd.

3. een bijzondere volmacht te verlenen aan Anthony Van der Hauwaert en Katrien Van de Sijpe, advocaten, kantoorhoudende te Avenue Lloyd George 7, 1000 Brussel; elk individueel en met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige en/of nuttige te doen met betrekking tot bovenvermeldde beslissingen, met inbegrip van de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad (dmv formulieren I en II), het verrichten van alle nodige en nuttige bewerkingen en 'wijzigingen aan de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het relevante Ondernemingsloket of enige andere bevoegde instantie en daartoe alle andere administratieve formaliteiten te vervullen, elk document hiertoe bestemd te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen voor de uitvoering van bovenvermelde beslissingen.

Katrien Van de Sijpe

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 20.07.2012 12342-0435-039
18/05/2012
ÿþMcd Word 11,1

({~" '~.ri""~d~i~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

VIII Ilu I IRII pll In

*12091076*

Vo. beho

aan

Belg Staat

C.-1P .177

t;1 Kon ,.(""(; y,,,

0 7 FIEI 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0475.164.795

Benaming

(voluit) : Terremark

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zeelsebaan (GRE) 83, bus Z, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en Benoeming gedelegeerd bestuurder, wettelijk vertegenwoordiger bijkantoor Nederland en bestuurder

Uittreksel uit de besluiten van de raad van bestuur dd. 30 april 2012:

De raad van bestuur hebben na beraadslaging en met éénparigheid van stemmen beslist om:

1. het ontslag van de heer Herman Oggel als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang op 1 maart 2012 te aanvaarden en hem voor de diensten die hij aan de vennootschap bewezen heeft te bedanken.

Elke Gevolmachtigde kan, zonder recht van indeplaaststelling, handelen in naam en voor rekening van de Vennootschap in de volgende zaken en zoals hieronder aangegeven:

2. Efrain Rodriguez, wonende te 4968 SW 183 Avenue, Miramar, FL 33029, Florida, (VSA), te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang. Hij kan alleen handelend de vennootschap rechtsgeldig verbinden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

3. het ontslag van de heer Herman Oggel als wettelijk vertegenwoordiger van het bijkantoor van de vennootschap in Nederland te aanvaarden, met ingang vanaf 1 maart 2012, en hem voor de diensten die hij aan de vennootschap bewezen heeft te bedanken.

4. Jacques Vanloo, wonende te Biedenkopfiaan 1B GV, 8670 Oostduinkerke, te benoemen ais wettelijk vertegenwoordiger voor het bijkantoor van de vennootschap in Nederland, met ingang vanaf 1 maart 2012. Hij krijgt alle bevoegdheden en volmachten vereist om het bijkantoor te vertegenwoordigen, te organiseren en te beheren met uitzondering van volgende bevoegdheden: het aangaan van leningen in welke vorm ook, het stellen van zekerheden, het huren of kopen van onroerend goed. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Uittreksel uit de besluiten van de aandeelhouders dd. 30 april 2012:

De aandeelhouders hebben beslist om:

5. het ontslag van de heer Herman Oggel als bestuurder van de Vennootschap met ingang op 1 maart 2012 te aanvaarden en hem voor de diensten die hij aan de Vennootschap bewezen heeft te bedanken

6. een bijzondere volmacht te verlenen aan Anthony Van der Hauwaert en Katrien Van de Sijpe, advocaten, kantoorhoudende te Avenue Lloyd George 7, 1000 Brussel; elk individueel en met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige en/of nuttige te doen met betrekking tot bovenvermeldde beslissingen, met inbegrip van de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad (dmv formulieren l en Il), het verrichten van aile nodige en nuttige bewerkingen en wijzigingen aan de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het relevante Ondernemingsloket of enige andere bevoegde instantie en daartoe alle andere administratieve formaliteiten te vervullen, elk document hiertoe bestemd te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen voor de uitvoering van bovenvermelde beslissingen.

Katrien Van de Sijpe

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/02/2012
ÿþa

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0475.154.795

Benaming

(voluit) : TERREMARK

(verkort):

Rechtsvorm ; NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetei : Zeelsebaan, 831Z _ Grembergen (B-9200 Dendermonde)

(volledig adres)

Onderwerf akte : BOEKJAARWIJZIGING EN WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - STATUTENWIJZIGING.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op: 16 december 2011, met als registratievermelding

" Geregistreerd twee bladen geen renvooi op het 3de registratiekantoor van Elsene op 28.12.2011 Boek 66 blad 54 vak 02 Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ) De Voor de eerstaanwezend inspecteur w.n. (getekend) C. DUMONT',

dat de buitengewone algemene vergadering van de de aandeelhouders van de naamloze vennootschap, "TERREMARK", waarvan de zetel gevestigd is te Grembergen (9200 Dendermonde), Zeelsebaan 83/Z, ondermeer besloten heeft :

1. de afsluitingsdatum van het boekjaar te wijzigen en deze vast te stellen op 31 december van ieder; jaar.

2. de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze te verplaatsen naar de tweede vrijdag van de maand mei om 12.00 uur.

3. als gevolg de statuten te wijzigen als volgt:

de eerste alinea van artikel 26 wordt vervangen door de volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering  ook jaarvergadering genoemd  wordt gehouden op de tweede'

vrijdag van de maand mei om 12.00 uur."

de eerste alinea van artikel 39 wordt vervangen door de volgende tekst:

"Net boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk Jaar."

4. de statuten als volgt te wijzigen, ten einde deze aan te passen aan de vigerende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen:

- een nieuwe tweede alinea wordt ingevoegd na de huidige eerste alinea van artikel 42, als volgt: "De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders."

- een nieuwe eerste alinea wordt ingevoegd in artikel 43, als volgt:

"Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Gelijktijdige neerlegging

- de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen

- 2 onderhandse volmachten;

de gecoordineerde statuten.

L_

" 11~3Z051"

GRIF~l~ r~,C;-175>a.NK

VAN KOOPHANDEL

2 5, 01. 2012

DENDERMONDE

Griffie

Op-de1aatatd blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

06/02/2012
ÿþ .- ---_.

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa

Bel

Staz

II 111111111111 II

*12031630*

~~*

~~~~~~~~~~~~







'~~g~F|

~~ .

' ;m_>rp/~

r-- ~

~-----

~~- 01.^~ ~Ü17

-

OENCERfardifliO0E

OndenneminQanr: 0475.154.795 Benaming

(voluit) : Terremark

(verkort) :

Rechhovorm: Naamloze Vennootschap

Zetel : Zeelsebaan (GRE) 83, bus 2, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag Bestuurder - Volmachten

Uittreksel uit de Schriftelijke besluiten van de aandeelhouders cid.1januari 2012.

1. het ontslag van de heer Kerry T. Bailey als bestuurder van de Vennootschap met ingang op 1januari 2012 te aanvaarden en hem voor de diensten die hij aan de Vennootschap bewezen heeft te bedanken

2. een bijzondere volmach te verlenen aan Anthony Van der Hauwaert en Katrien Van de Sijpe, advocaten, kantoorhoudende te Avenue Lloyd George 7, 1000 Brussel; elk individueel en met recht | van indeplaatsstelling, om al het nodige en/of nuttige te doen met betrekking tot bovenvermeldde beslissingen met inbegrip van de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad (dmv formulieren I en Il), het verrichten van alle nodige en nuttige bewerkingen en wijzigingen aan de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank' van Ondernemingen, het relevante Ondernemingsloket of enige andere bevoegde instantie en daartoe alle andere administratieve formaliteiten te vervullen, elk document hiertoe bestemd te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen voor de

uitvoering van bovenvermelde beslissingen.

De gevolmachtigde,

Katrien Van de Sijpe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de ponm(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/12/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbias

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0475.154.795

Benaming

(voluit) : Terremark

" ~.-+tr'~ , " ~

~ ~,~. ~" .i" . l t!l'{,

VAN KO.'F i-?.s;t.!VEL

1 3. 12. Ziril

DENDERMONDE

~riffie

~Wü P

*11193001+

111

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zeelsebaan (GRE) 83, bus 2 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Intrekking volmachten  verhuis zetel Nederlands bijkantoor

Er blijkt uit het eenparig schriftelijk besluit van de raad van bestuur genomen op 30 november 2011 dat de Vennootschap beslist heeft om

1. alle volmachten toegekend aan de heer Kurt Glazemakers met onmiddellijke ingang te herroepen, met inbegrip van deze gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 januari 2004

2. een bijzonder volmacht te verlenen aan de heer Anthony Van der Hauwaert en Katrien Van de Sijpe, van het advocatenkantoor Squire, Sanders & Dempsey, kantoorhoudende te Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel, elk individueel en met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige en/of nuttige te doen met betrekking tot bovenvermeldde beslissingen, met inbegrip van de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad (dmv formulieren I en Il), het verrichten van aile nodige en nuttige bewerkingen en wijzigingen aan de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het relevante Ondernemingsloket of enige andere bevoegde instantie en daartoe alle andere administratieve formaliteiten te vervullen, elk document hiertoe bestemd te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen voor de uitvoering van bovenvermelde beslissingen.

Er blijkt uit het schriftelijk besluit van de raad van bestuur genomen op 6 december 2011 dat de Vennootschap beslist heeft om

1 het adres van het Nederlands bijkantoor met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar Cateringweg 5, Luchthaven-Schiphol 1118 AM, Nederland

2. een bijzonder volmacht te verlenen aan de heer Anthony Van der Hauwaert en Katrien Van de Sijpe, van het advocatenkantoor Squire, Sanders & Dempsey, kantoorhoudende te Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel, elk individueel en met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige en/of nuttige te doen met betrekking tot bovenvermeldde beslissingen, met inbegrip van de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad (dmv formulieren I en Il), het verrichten van alle nodige en nuttige bewerkingen en wijzigingen aan de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het relevante Ondernemingsloket of enige andere bevoegde instantie en daartoe alle andere administratieve formaliteiten te vervullen, elk document hiertoe bestemd te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen voor de uitvoering van bovenvermelde beslissingen.

Anthony Van der Hauwaert

volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

07/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Staatsbla *11163951'

`~.rili-EiE RCGHTUA1VK

VAN KOOPHANDEL

2 5" 11, 2011

i DEN(prfeMONDE



Ondernemingsnr : 0475.154.795

Benaming

(voluit) : Terremark

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zeelsebaan (GRE) 83, bus 2, 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Benoeming Commissaris - Volmachten

Uittreksel uit de Schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 22 november 2011.

1. de benoeming van de opdracht van de commissaris door ERNST & YOUNG BCVBA goed te keuren. Voor het vervullen van deze opdracht zal de commissaris vertegenwoordigd zijn door de heer Eric GOLENVAUX. Deze opdracht geldt voor een periode van drie jaar en zal een einde nemen onmiddellijk na de goedkeuring door de jaarvergadering van de jaarrekening van het boekjaar 2013. De jaarlijkse vergoeding van de commissaris voor zijn opdracht wordt vastgesteld op 39.000 eur (exclusief belasting en eventuele kosten).

2. een bijzondere volmacht te verlenen aan Anthony Van der Hauwaert, advocaat, gedomicilieerd in de Kloosterstraat 26, 2070 Zwijndrecht; aan Katrien Van de Sijpe, advocaat, gedomicilieerd in de Monnikstraat 3c, 1740 Temat; elk individueel en met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige en/of nuttige te doen met betrekking tot bovenvermelde beslissingen, met inbegrip van de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad (dmv formulieren I en Il), het verrichten van alle nodige en nuttige bewerkingen en wijzigingen aan de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondememingen, het relevante Ondernemingsloket of enige andere bevoegde instantie en daartoe alle andere administratieve formaliteiten te vervullen, elk document hiertoe bestemd te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen voor de uitvoering van bovenvermelde beslissingen.

De gevolmachtigde,

Katrien Van de Sijpe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

18/11/2011
ÿþRechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zeelsebaan (GRE) 83, bus 2, 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Ontslag en Benoeming Bestuurders - Volmachten Uittreksel uit de Schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 24 oktober 2011.

t het ontslag van de heer Jose Segrera als bestuurder van de vennootschap te aanvaarden en hem voor de diensten die hij aan de vennootschap bewezen heeft te bedanken. Het ontslag van de heer Jose Segrera gaat in op 31 oktober 2011.

2. de heer Efrain Rodriguez Del Valle, de heer Kerry Todd 8ailey en de heer Nelson Avel Fonseca te benoemen als bestuurders van de vennootschap tot aan de gewone algemene vergadering van 2017. Hun mandaat is onbezoldigd.

3. een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Anthony Van der Hauwaert, advocaat, gedomicilieerd in de Kloosterstraat 26, 2070 Zwijndrecht; juffrouw Katrien Van de Sijpe, advocaat, gedomicilieerd in de Monnikstraat 3c, 1740 Temat; elk individueel en met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige en/of nuttige te doen met betrekking tot bovenvermelde beslissingen, met inbegrip van de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad (dmv formulieren I en Il), het verrichten van alle nodige en nuttige bewerkingen en wijzigingen aan de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het relevante Ondernemingsloket of enige andere bevoegde instantie en daartoe alle andere administratieve formaliteiten te vervullen, elk document hiertoe bestemd te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen voor de uitvoering van bovenvennelde beslissingen.

De gevolmachtigde,

Katrien Van De Sijpe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

û'r

r4517ITEUn (.3E

)i\J

'11` 210î

_C ISCH STAR ,~~ÇSTl1lJ I

F-IE RECi-I"+ UAi`dK KOOPHANDEL

. 10. 2011

QF_RIviOGtiffie

II II I 1111111111 IVNIII

" 111~4~.~=

~S

Ondernemingsnr : 0475.154.795

Benaming

(voluit) :

Terremark

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

14/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 09.09.2011, NGL 06.10.2011 11578-0004-037
23/09/2011
ÿþOndernemingsnr : 0475.154.795

Benaming

(voluit) : Terremark

Rechtsvorm : NV

Zetel : Zeelsebaan (GRE) 83, bus 2, 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Ontslag Bestuurder - Volmachten

Er blijkt uit het besluit van de aandeelhouders genomen op 8 september 2011dat de aandeelhouders besloten hebben om:

1. het ontslag van de heer Marvin Wheeler als bestuurder van de vennootschap te aanvaarden en hem voor, de diensten die hij aan de vennootschap bewezen heeft te bedanken. Het ontslag van de heer Marvin Wheeler; gaat in op 31 augustus 2011.

2. een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Anthony Vander Hauwaert, advocaat, gedomicilieerd in de Kloosterstraat 26, 2070 Zwijndrecht; juffrouw Katrien Van de Sijpe, advocaat, gedomicilieerd in de Monnikstraat 3c, 1740 Temat; elk individueel en met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige en/of nuttige te doen met betrekking tot bovenvermelde beslissingen, met inbegrip van de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad (dmv formulieren I en II), het verrichten van alle nodige en nuttige bewerkingen en: wijzigingen aan de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondememingen, het relevante: Ondernemingsloket of enige andere bevoegde instantie en daartoe alle andere administratieve formaliteiten te: vervullen, elk document hiertoe bestemd te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen voor de, uitvoering van bovenvennelde beslissingen.

De gevolmachtigde

Katrien Van De Sijpe

AI

Vc behc a ar Bek Staal

In de bijlagen bij het Belgisc na neerlegging ter griffie van

Mol 2.1

had lekend te maken kopie + :;" GiiTEsANK

'11143845*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

01/08/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

r rr-er r~-~. ._~,'" ~~i~i

VAN KOCPciAivDEL

15. 07, 2091

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0475.154.795 Benaming

(voluit) : TERREMARK

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Zeelsebaan (GRE) 83 , bus Z - 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Ontslagen - benoemingen

Er blijkt uit het besluit van de aandeelhouders genomen op 13 juli 2011 dat de aandeelhouders besloten hebben om:

1.het ontslag van J.R.M. Metten Beheer B.V. en Manuel D. Medina als bestuurders van de vennootschap te aanvaarden en hen voor de diensten die zij aan de vennootschap bewezen hebben te bedanken. Het ontslag van J.R.M. Metten Beheer B.V. gaat in op 30 juni 2011. Het ontslag van Manuel D. Medina gaat in op 31 mei 2011.

2.een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Anthony Van der Hauwaert, advocaat, gedomicilieerd in de Kloosterstraat 26, 2070 Zwijndrecht; aan de heer Tarik Hennen, advocaat, gedomicilieerd in 32 rue de la Victoire, 1060 Saint-Gilles; en aan Outcome BVBA, met zetel te Kamelialaan 10, 1150 Brussel, elk individueel en met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige en/of nuttige te doen met betrekking tot bovenvermeldde beslissingen, met inbegrip van de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad (dmv formulieren I en Il), het verrichten van aile nodige en nuttige bewerkingen en wijzigingen aan de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het relevante Ondernemingsloket of enige andere bevoegde instantie en daartoe alle andere administratieve formaliteiten te vervullen, elk document hiertoe bestemd te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen voor de uitvoering van bovenvermelde beslissingen.

Er blijkt uit het schriftelijk besluit van de raad van bestuur genomen op 13 juli 2011 dat de Vennootschap= beslist heeft om

/het ontslag van J.R.M. Metten Beheer B.V. en de heer Manuel Medina als gedelegeerd bestuurders van dei vennootschap met onmiddellijke ingang te aanvaarden en hen voor de diensten die zij aan de vennootschap; bewezen hebben te bedanken.

2.Herman Oggel, wonende te Bergseweg 5, 3633 AJ Vreeland (Nederland), te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang. Hij kan alleen handelend de vennootschap. rechtsgeldig verbinden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

3.het ontslag van de heer Joost .Metten als wettelijk vertegenwoordiger van het bijkantoor van de; vennootschap in Nederland te aanvaarden, met ingang vanaf 31 juni 2011, en hem voor de diensten die hij aan; de vennootschap bewezen heeft te bedanken.

4.Herman Oggel, te benoemen als wettelijk vertegenwoordiger voor het bijkantoor van de vennootschap in' Nederland, met ingang vanaf 1 juli 2011. Hij krijgt alle bevoegdheden en volmachten vereist om het bijkantoor te vertegenwoordigen, te organiseren en te beheren met uitzondering van volgende bevoegdheden: het aangaan,, van leningen in welke vorm ook, het stellen van zekerheden, het huren of kopen van onroerend goed. Zijn' mandaat is onbezoldigd.

5.een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Anthony Van der Hauwaert, advocaat, gedomicilieerd inî_ de Kloosterstraat 26, 2070 Zwijndrecht; aan de heer Tarik bennen, advocaat, gedomicilieerd in 32 rue de la Victoire, 1060 Saint-Gilles, en aan Outcome BVBA, met zetel te Kamelialaan 10, 1150 Brussel, elk individueel en met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige en/of nuttige te doen met betrekking tot bovenvermeidde beslissingen, met inbegrip van de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad (dmv formulieren I en ll), het verrichten van alle nodige en nuttige bewerkingen en wijzigingen aan de inschrijving van de, Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het relevante Ondernemingsloket of enige andere: bevoegde instantie en daartoe alle andere administratieve formaliteiten te vervullen, elk document hiertoe: bestemd te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen voor de uitvoering van bovenvermelde; beslissingen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

g

Anthony Van der Hauwaert volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 10.09.2010, NGL 01.10.2010 10569-0152-033
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 11.09.2009, NGL 26.10.2009 09833-0073-033
03/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 12.09.2008, NGL 29.09.2008 08760-0139-035
21/05/2008 : DE199711
04/10/2007 : DE199711
06/06/2007 : GE199711
12/12/2006 : GE199711
05/12/2006 : GE199711
22/11/2006 : GE199711
18/09/2006 : GE199711
04/07/2006 : GE199711
02/03/2006 : GE199711
26/10/2005 : GE199711
12/09/2005 : GE199711
08/07/2005 : GE199711
22/06/2004 : GE199711
24/02/2004 : GE199711
28/01/2004 : GE199711
13/11/2003 : GE199711
09/07/2003 : GE199711
16/05/2003 : GE199711
04/04/2003 : GE199711
04/04/2003 : GE199711
24/02/2003 : GE199711
09/12/2002 : GE199711
23/10/2002 : GE199711
15/08/2002 : GE199711
26/04/2002 : GE199711
30/01/2002 : GE199711
08/01/2002 : GE199711
07/11/2001 : GE199711
24/10/2001 : GE199711

Coordonnées
TERREMARK

Adresse
ZEELSEBAAN 83 Z 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande