TERRIE-BOSTEELS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TERRIE-BOSTEELS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 871.763.150

Publication

15/04/2014
ÿþ .^ .1« ..... mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111!1!1j11111j!111111111

--------------

NEERGELEGD

-3 APR. Mit

RECHTBAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0871.763.150

Benaming (voluit) : TERRIE - BOSTEELS

(verkort) :

Rechtsvorm: vennootschap onder firme

Zetel: Groenstraat 28

9185 Wachtebeke

Onderwerp akte :Doelswijziging - omzetting - vaststelling statuten - benoeming zaakvoerder.

Tekst: Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-11Sint-Amandsberg, ondergetekend op 26 maart 2014, ter registratie neergelegd.

!! Blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene! 1! vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de vennootschap onder firmai !!'TERRIE - BOSTEELS", met zetel te Wachtebeke, Groenstraat 28, ondernemingsnummer1

0871.763.150, en met B.T.W.-nummer BE871.763,150, opgericht onder de benaming DE BASS

- TERR1E bij onderhandse overeenkomst op zeventien januari tweeduizend en vijf, welke! 1! statuten werden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien! !! februari daarna, onder nummer 05028327, waarvan de statuten meermaals gewijzigd1

werden en voor het laatst blijkens beslissing van de bijzondere algemene vergadering van!

één april tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbladi 1: van twaalf juni daarna, onder nummer 08086413, waarop met éénparig goedvinden! :1volgende beslissingen werden genomen:

:1 1. De algemene vergadering beslist, nà bespreking en: 1i kennisname van de huidige financiële toestand van de vennootschap en nà overleg vani 11de mogelijke oplossingen, niet over te gaan tot ontbinding van de vennootschap doch: 1! integendeel over te gaan tot reorganisatie van de vennootschap met wijziging van haar! 1: activiteiten, waardoor het voorziene resultaat voor de komende boekjaren dermate gunstig! !izal beïnvloed warden, zodat de geleden verliezen zullen kunnen aangezuiverd worden en1 er op korte tot middellange termijn een posilief eigen vermogen zal behaald worden. Alvorens de beslissingen te nemen neemt de algemene,. vergadering kennis van de verslagen en staat opgemaakt overeenkomstig de artikelen 77811 len 779 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van de zaakvoerder werd afgesloten op zeveni1

:imaart tweeduizend veertien,

!1 Dit verslag werd samen met de staat met samenvatting

van het actief en passief van de vennootschap bestaande op éénendertig december1!

tweeduizend dertien, ter hand gesteld van de aandeelhouders op tien maart tweeduizend:1 Iveertien.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Peter LEYNS,11 !; kantoorhoudende te Evergem, Wippelgem Eindeken 54 B, werd afgesloten op vijfentwintig 1i maart tweeduizend veertien, en de besluiten ervan luiden als volgt:

:1 15 Conclusie

Ondergetekende, de Heer Leyns Peter, bedriffsrevisor, gevestigd te 9940 Evergem, Wip pelgem Eindeken 54 B, aangesteld op 7 maart 2014 door11 1! de zaakvoerder van de VOF Terrie - Bosteels, om krachtens artikel 777 van het Wetboek van:1 1! Vennootschappen, verslag uit te brengen over de voorgenomen omzetting in een besloten!!

Op de laatste blz. van j,jijB B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bevestigt bij deze, hetgeen volgt:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dot er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, Het netto-actief volgens deze staat van E 15.884,52 is ¬ 2.665,48 kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zijnde ¬ 18.550,00. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerder, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

Aldus opgesteld en beëindigd te Evergem op 25 maart

2014

Leyns Peter

Bedrijfsrevisor"

Al de aandeelhouders verklaren en erkennen zoals voormeld de voormelde verslagen van de zaakvoerder en de Bedrijfsrevisor en de staat met samenvatting van het actief en passief van de Vennootschap ontvangen te hebben, zij erkennen tevens dat zij kennis hebben van de recente boekhoudkundige toestand van de Vennootschap en zij keuren voormelde verslagen en staat éénparig goed, treden deze bij en verklaren er volledige kennis van te hebben.

III. De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen tot beloop van twaalfduizend en één euro (E 12.001,00) om het te brengen van zesduizend vilfhonderd negenenveertig euro (¬ 6.549,00) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De algemene vergadering beslist om het bedrag der kapitaalsverhoging voorlopig niet te volstorten.

Ingevolge deze verhoging van het kapitaal beslist de algemene vergadering geen nieuwe aandelen uit te geven, zodat na deze verhoging het kapitaal is gebracht op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

IV. De algemene vergadering beslist het huidig bestaande

doel van de vennootschap te schrappen en te vervangen ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Aannemer van schilder- en behangwerken omvattende:

- het schilderen van het binnen- en buitenwerk van

gebouwen;

- het behandelen van muren met vochtwerende en

waterafstotende producten;

- het schilderen van metalen constructies;

- het schilderen van schepen en boten door niet-

gespecialiseerde eenheden;

- plaatsen van behang;

- verwerven en huren van onroerende goederen voor de

eigen beroepsactiviteit of voor verhuring of onderverhuring aan derden;

- aankoop en verkoop van roerende goederen en materialen;

huur, verhuur en lease van machines en uitrusting.

Alle hogergenoemcie handelingen kunnen zowel hier te lande als overal in de wereld plaatsvinden.

Zij mag ook alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan vergemakkelijken.

Zij zal dit doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt. Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De deelneming onder gelijk welke vorm aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aarrehet Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden aareiet Belgisch

Staatsblad

mod11.1

aard, en het verlenen aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt van aile hulp, onder meer onder de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, voor zover de voormelde activiteiten niet vallen onder de goedkeuring van de FSMA.

In het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet limitatief werd opgesomd.

Dit ailes zowel in het groot als in het klein, voor eigen rekening ais voor rekening van derden, als tussenpersoon, makelaar, commissionair of anderszins, en zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, aile roerende goederen verbanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren."

V, De algemene vergadering beslist om de vennootschap onder firma om te zetten en te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De omzetting geschiedt volgens de waarde van hef patrimonium bestaande op éénendertig december tweeduizend dertien, datum waarop voor het laatst een volledige inventaris en balans werd gemaakt, en met de wijzigingen dewelke zich in deze boekhoudingstoestand hebben voorgedaan ingevolge de sedert één januari tweeduizend veertien door de vennootschap gedane verrichtingen.

De omzetting geschiedt zonder in- of uittreden van vennoten en de nieuwe vennootschap zal de voortzetting zijn van de vennootschap die voorheen reeds bestond onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma, zodat uit fiscaal oogpunt gezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is.

In vervanging van de honderd (100) aandelen van de vennootschap onder firma, die aile volledig onderschreven en volstort zijn, worden honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde en die ieder één/honderdste (1/100ste) deel van het patrimonium van de nieuwe vennootschap vertegenwoordigen, toegekend aan de eigenaars van de vroegere aandelen in verhouding van één (1) nieuw aandeel voor één (1) vroeger aandeel.

Al de bestanddelen van actief en passief van de vennootschap onder firma worden overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zonder wijziging en zullen bijgevolg ongewijzigd voorkomen In haar boekhouding. Gans hef bezit gaat over naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die de baten en lasten overneemt van alle lopende contracten, waarvoor zij in de plaats gesteld wordt.

Al de verrichtingen die werden gedaan door de omgezette vennootschap onder firma sedert één januari tweeduizend veertien zijn voor rekening en risico van de nieuw gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid neemt het ondernemingsnummer over van de vennootschap onder firma, namelijk nummer 0871,763.150.

VI. Na het nemen van het besluit van omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft de algemene vergadering verzocht om akte op te maken van de statuten van de nieuwgevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VII, De algemene vergadering, beslist met éénparig goedvinden dat de zaakvoerder van de vennootschap onder firma eveneens als zaakvoerder zal optreden voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor onbepaalde termijn, namelijk, de heer Frédéric TERRIE, die uitdrukkelijk heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd

- afschrift der akte dd. 26 maart 2014

- de gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

1.5 OKT, 20111

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT 1 Gefle

UI

de akte

NEERGELEGD

JIII!,1,11q1,11.111k11

1

1111

Ondernemingsnr : 0871.763.150

Benaming (voluit) : TERRIE BOSTEELS

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Groenstraat 28

9185 Wachtebeke

Onderwerp akte BVBA: statutenwijziging

Tekst: Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 1 oktober 2014, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TERRIE - BOSTEELS", met zetel te Wachtebeke, Groenstraat 28, ondernemingsnummer 0871.763.150, en met B,T.W.-nummer BE871.763.150, opgericht als een vennootschap onder firma onder de benaming DE BAETS - TERRIE bij onderhandsei overeenkomst op zeventien januari tweeduizend en vijf, welke statuten werdeni bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien februari daarna,! onder nummer 05028327, waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden, en waarvan! de rechtsvorm gewijzigd werd naar de huidige en de nieuwe statuten werden vastgesteld blijkens beslissing van de bijzondere algemene vergadering van zesentwintig maart tweeduizend veertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien april daarna, onder nummer 14081063, waarop met éénparig goedvinden volgende beslissing werd genomen:

I. Alvorens de beslissingen te nemen neemt de algemene vergadering kennis van het verslag en de staat opgemaakt overeenkomstig de artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van de zaakvoerder werd afgesloten op twintig september tweeduizend veertien voor wat betreft de voorgestelde wijziging en uitbreiding van het doel van de vennootschap.

Deze verslagen werden samen met de staat met samenvatting van het actief en passief van de vennootschap bestaande op éénendertigi augustus tweeduizend veertien ter hand gesteld van de aandeelhouders op éénentwintigi september tweeduizend veertien.

IL De algemene vergadering beslist met ingang van 1 oktober 2014 het bestaande doel van de vennootschap uit te breiden als volgt:

"- Een interieurwinkeI ( eventueel via webshop);

- Verkoop van grote en kleine designmeubels, lampen,, allerhande kleine interieur items/decoratie zoals servies, linnen, enzovoort, tot verkoop van gadgets en accessoires als tassen en juwelen al dan niet binnen het kader van "ecodesign": met andere woorden waarin alles voldoet aan het principe van ecologisch verantwoorde:. producten;

Groot- en kleinhandel in textiel;

Organisatie van workshops (al dan niet binnen het kader

van "ecodesign");

Opzetten van een interactief kenniscentrum voor;:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

. .

iedereen die informatie wilt of heeft rond ecologie en ecologische producten, alsook een

platform bieden voor jonge ontwerpers die rond dit concept werken;

Textielveredeling;

- Vervaardiging van ander schrijn- en timmerwerk; van behangpapier; van kleurstoffen en pigmenten; van verlichtingsapparaten; van kantoor-en winkelmeubelen; van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen; van tuinen terrasmeubelen; van andere meubelen, niet eerder genoemd;

- Prepress- en premediadiensten;

- Houwen, bewerken en afwerken van natuursteen;

- Reparatie en onderhoud van schepen;

- Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten; van niet-

residentiële bouwprojecten;

- Algemene bouw van residentiële gebouwen; van kantoorgebouwen; van andere niet-residentiële gebouwen;

- Isolatiewerkzaamheden;

Stukadoorswerk;

- Schrijnwerk;

- Plaatsen van vloer- en wandtegels; van vloerbekleding en

wandbekleding van hout; van behang en vloerbekleding en wandbekleding van andere

materialen;

Schilderen van gebouwen;

schilderen van civieltechnische werken;

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking

van gebouwen;

- Dakwerkzaamheden;

- Waterdichtingswerken van muren;

Gevelreiniging;

- Bouw van sierschouwen en open haarden; - Uitvoeren van metsel- en voegwerken;

- Restaureren van bouwwerken;

Overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden;

Handelsbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren; in textiel, kleding, bont, schoeisel en lederwaren; gespecialiseerd in andere goederen; in goederen, algemeen assortiment;

- Groothandel in huiden, vellen en leer; in weefsels, stoffen en fournituren; in overig textiel; in kledingaccessoires; in schoeisel; in huismeubilair; in tapijten; in verlichtingsapparatuur; in spellen en speelgoed; in lederwaren en reisartikelen; in andere consumentenartikelen, niet eerder genoemd; in kantoormeubelen; in bouwmaterialen, algemeen assortiment; behang, verf en woningtextiel; in overige bouwmaterialen;

- Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotsmiddelen niet overheersen (verkoopoppervlakte </.= 2500 m2); in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotsmiddelen niet overheersen (verkoopoppervlakte >1= 2500 m2); in kledingstoffen in gespecialiseerde winkels; in huishoudtextiel en beddengoed in gespecialiseerde winkels; in breigarens, handwerken en fournituren in gespecialiseerde winkels; in overig textiel in gespecialiseerde winkels; in houten bouw- en tuinmaterialen in gespecialiseerde winkels; in parket-, laminaat en kurkyloeren in gespecialiseerde winkels; in verf en verfwaren in gespecialiseerde winkels; in overige bouwmaterialen in gespecialiseerde winkels; in tapijten en andere vloerbekleding en wandbekleding in gespecialiseerde winkels; in huismeubilair in gespecialiseerde winkels; in verlichtingsartikelen h gespecialiseerde winkels; in glas-, porselein- en aardewerk en in niet-elektrische huishoudelijke artikelen in gespecialiseerde winkels; in spellen en speelgoed in gespecialiseerde winkels; in kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels; in dames-, heren-, baby- en kinderboven- en onderkleding en kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels (algemeen assortiment); detailhandel in schoeisel in gespecialiseerde winkels; in lederwaren en reisartikelen in gespecialiseerde winkels; in uurwerken en sieraden in gespecialiseerde winkels; in souvenirs en religieuze artikelen in gespecialiseerde winkels; in nieuwe kunstvoorwerpen in gespecialiseerde winkels; in babyartikelen (algemeen assortiment); in antiquiteiten in winkels; in tweedehandskleding in winkels; in andere

Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

fie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behquden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

"

. _.  .

tweedehandsgoederen in winkels, met uitzondering van tweedehandskleding;

- Detailhandel via postorderbedrijven of via internet;

- Overige detailhandel in nieuwe artikelen in

gespecialiseerde winkels, niet eerder genoemd; overige detailhandel, niet in winkels en

exclusief markt- en straathandel;

Markt- en straathandel in textiel, kleding en schoeisel; in

andere artikelen;

- Bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in

bouwmaterialen, algemeen assortiment;

- Overige posterijen en koeriers;

- Overige diensten op het gebied van

informatietechnologie en computer;

Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante

activiteiten;

Webportalen;

Interieurarchitecten;

- Ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels

en decoratieartikelen;

Activiteiten van grafische designers; van

interieurdecorateurs; van decorateur-etalagisten; overige activiteiten van gespecialiseerde

designers;

- Verpakkingsbedrijven;

- Overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd;

- Ontwerp en bouw van podia;

- Reparatie van meubelen en stoffering;

- Reparatie van andere consumentenartikelen; -Alle daden van beheer en management van Belgische en

buitenlandse industriële en handelsvennootschappen, waaronder dient begrepen te worden, zonder dat deze opsomming limitatief is:

* Het verlenen van adviezen en bijstand van financiële, technische, commerciële, juridische, bedrijfseconomische of administratieve aard;

* 1--let verlenen van adviezen en bijstand op het vlak van marketing, sales management, product management en algemeen management;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in vennootschappen, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- Het kopen, verkopen, afstaan, ruilen, huren, verhuren en leasen alsook het beheer zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle onroerende en roerende goederen en rechten;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van roerende en onroerende goederen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verplichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven van inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

- De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in of tot overname overgaan van zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde doel hebben, of die ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen. '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behquden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

.kehquden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

_ ...... .

De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en , vastgoecIcertificaten;

- De vennootschap kan haar diensten verfenen onder welke vorm ook, aan aile personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden;

- Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland;

- Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard".

III. De afgemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de beslissingen bij de behandeling van de voorgaande punten van de agenda.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de akte dd. 1 oktober 2014;

2) de gecoördineerde tekst van de statuten,

(getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg-,

7-;

mod 11,1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

25/04/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehoud¬ aan hei Belgisc Staatsbl,

13 699

Mod Word 11,1

NEERGELEGD

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1 6 An, 2013

R3<:i.'l1'i'13 %NI(;rAN

KOOi'IIAWREfteTI; CENT

Ondernemingsnr : 0871.763.150

Benaming

(voluit) : TERRIE - BOSTEELS

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : DOMIEN GEERSSTRAAT 32 - 9041 OOSTAKKER

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel en bedrijfszetel

Verslag van de zaakvoerder dd 04 maart 2013:

be zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel en bedrijfszetel van de vennootschap, met ingang van 15 april 2013, te verplaatsen naar :

Groenstraat 28 - 9185 Wachtebeke

Niets meer aan de orde zijnde, wordt de vergadering gesloten om 10.00 uur,

Frederic Terrie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TERRIE-BOSTEELS

Adresse
GROENSTRAAT 28 9185 WACHTEBEKE

Code postal : 9185
Localité : WACHTEBEKE
Commune : WACHTEBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande