TEXTILE CHEMISTRY CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEXTILE CHEMISTRY CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.948.811

Publication

27/05/2014
ÿþ ModWoe111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

16 MEI 2014

AFDELIfflitbERMONDE

111111RIIIII11111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0476.948.811

Benaming

(voluit) : TEXTILE CHEMISTRY CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Stationsstraat 102 bus 3, 9190 Kemzeke

(volledig adres)

Onderwerp akte neeriegging van een voorstel van fusie door overneming

Neerlegging van het voorstel tot fusie door overneming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid TEXTILE CHEMISTRY CONSULTING door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DAKO EUROPE d& 28 april 2014 overeenkomstig artikel 719 van het

Wetboek van Vennootschappen.

Op 28/04/2014, is, overeenkomstig artikel 719W. Venn., door de zaakvoerder van onderstaande vennootschappen, het voorstel van fusie door overneming, met vereenvoudigde procedure zoals bepaald in artikel 719 W. Venn., opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt,

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. De BVBA DAKO EUROPE, gevestigd te 9190 Kemzeke, Stationsstraat 102 bus 3.

Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Muller te Waasmunster op 26-02-2003,

bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20-03-2003 daarna, onder nummer

publicatienummer 03033469.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0479.758.139 en is geregistreerd als

B.T.W.-belastingplichtige onder nummer BE 0479.758.139.

Luidens artikel 3 van de statuten heeft zij volgend doel:

- agentuur voor gans Europa voor de firme DAKO AG te Wiesentheid (Duitsland);

- tussenpersoon in de handel;

- research, ontwikkeling, produktie, behandeling en distributie van kleurstoffen, pigmenten, textielhulpmiddelen, spinfinishes en speciale chemicaliën voor specifieke toepassingen;

- de aankoop en verkoop hiervan;

- consulting in verband met deze produkten.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord, en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel aile noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde ondernemingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. De vennootschap zal in het algemeen aile roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap kan leningen verstrekken, zich borg stellen voor derden, investeringen doen en beleggingen van alle aard verrichten teneinde haar patrimonium te beheren, te vrijwaren en uit te breiden, Ze kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in de meest ruime zin.

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

Namens haar tekent:

de heer Jan Windels, wonende te 8670 Oostduinkerke, Leopold Il laan 213/101, zaakvoerder

2. De BVBA TEXTILE CHEMISTRY CONSULTING, gevestigd te 9190 Kemzeke, Stationsstraat 102 bus 3.

..  ,  , .. .. . . . .. ..... ....,... ........ .,..,.. .._ . ....,. . ,. , ...._.

Op de laatste blz. van L'un( vermelden : Recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Muller te Waasmunster op 10-10-2001, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 07-11-2001 daarna, onder nummer 20011107-142.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0475.948.811 en is geregistreerd ais B.T.W.-belastingplichtige onder nummer BE 0475.948.811.

Luidens artikel 3 van de statuten heeft zij volgend doel:

* research, ontwikkeling, produktie, behandeling en distributie van kleurstoffen, pigmenten, textielhulpmiddelen, spinfinishes en speciale chemicalien voor specifieke toepassingen;

* de aankoop en verkoop hiervan;

* consulting in verband met deze produkten.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of In deelneming met derden.

Zij wordt hierna genoemd "overgenomen vennootschap,

Namens haar tekent:

de heer Jan Windels, wonende te 8670 Oostduinkerke, Leopold Il laan 213/101, zaakvoerder;

In aanmerking nemende dat de overnemende vennootschap houdster Is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap en de heer Jan Windels, zaakvoerder van beide voormelde vennootschappen, het initiatief heeft genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 W. Venn. en volgende van de Vennootschappenwet, zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 719-727 W. Venn. van dezelfde wet, legt de heer Jan Windels bij deze het FUSIEVOORSTEL vast tegen de nagemelde voorwaarden, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat

I. De bij de fusie betrokken vennootschappen

De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

1. De BVBA DAKO EUROPE, gevestigd te 9190 Kemzeke, Stationsstraat 102 bus 3, die naar luid van artikel 3 der statuten het nagemeld doel heeft:

"- agentuur voor gens Europa voor de firma DAKO AG te Wiesentheid (Duitsland);

- tussenpersoon in de handel;

- research, ontwikkeling, produktie, behandeling en distributie van kleurstoffen, pigmenten, textielhulpmiddelen, spinfinishes en speciale chemicaliën voor specifieke toepassingen;

- de aankoop en verkoop hiervan;

- consulting in verband met deze produkten.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord, en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde ondernemingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. De vennootschap zal in het algemeen alle roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap kan leningen verstrekken, zich borg stellen voor derden, investeringen doen en beleggingen van alle aard verrichten teneinde haar patrimonium te beheren, te vrijwaren en uit te breiden. Ze kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in de meest ruime zin,".

2. De BVBA TEXTILE CHEMISTRY CONSULTING, gevestigd te 9190 Kemzeke, Stationsstraat 102 bus 3, die naar luid van artikel 3 der statuten nagemeld doel heeft:

u* research, ontwikkeling, produktie, behandeling en distributie van kleurstoffen, pigmenten, textielhulpmiddelen, spinfinishes en speciale chemicalien voor specifieke toepassingen;

*de aankoop en verkoop hiervan;

*consulting in verband met deze produkten.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden."

De sub 1 genoemde vennootschap zal, als overnemende vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is. Er bestaan 744 aandelen in de overgenomen vennootschap die alle gehouden worden door de overnemende vennootschap, derwijze dat bij goedkeuring van het fusievoorstel geen aandelen moeten worden uitgereikt in vergoeding voor de aandelen van de overgenomen vennootschap die onmiddellijk na het fusiebesluit worden vernietigd. Il. Verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap

Vanaf 01/01/2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

III. Bodemsaneringsdecreet

De overgenomen vennootschap verklaart geen eigenaar te zijn van onroerende goederen en aldus geen bodemattest m.b.t, deze onroerende goederen dient aan te vragen bij de Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM)..

IV, Bijzondere rechten

Aangezien er geen bijzondere rechten zijn toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap en er tevens geen houders zijn van andere effecten dan aandelen, zal de overnemende vennootschap dienaangaande geen bijzondere rechten toekennen.

V. Bijzondere voordelen bestuurders

Aan de zaakvoerder van de overnemende en de overgenomen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

VL Kosten en bijzondere opmerkingen

Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de kosten verbonden aan de fusie in geval van goedkeuring ervan door de Algemene Vergaderingen zullen gedragen worden door de overnemende vennootschap.

Ingeval de fusie niet goedgekeurd of voltrokken zal worden, zullen aile kosten verbonden aan de voorbereiding van de fusie gedragen worden door de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap, elk ten belope van de helft

VII. Wijziging statuten

In de ovememende vennootschap worden de volgende artikelen gewijzigd;

 De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "TEXTILE CFIEMISTRY CONSULTING ", dienovereenkomstig wordt de tekst van artikel 1 vervangen door volgende tekst: De vennootschap is opgericht als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en heeft ais naam "TEXTILE CHEMISTRY CONSULTiNG ".

 Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid met volgende activiteiten:

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doei te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden."

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

Zodat de tekst van het artikel 3 dal het doel van de vennootschap weergeeft, wordt vervangen door volgende tekst:

"- Agentuur voor gans Europa voor de firma DAKO AG te Wiesentheid (Duitsland);

- tussenpersoon in de handel;

- research, ontwikkeling, produktie, behandeling en distributie van kleurstoffen, pigmenten, textielhulpmiddelen, spinfinishes en speciale chemicaliën voor specifieke toepassingen;

- de aankoop en verkoop hiervan;

consulting in verband met deze produkten.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord, en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

t t l

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde ondernemingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. De vennootschap zal in het algemeen alle roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap kan leningen verstrekken, zich borg stellen voor derden, investeringen doen en beleggingen van alle aard verrichten teneinde haar patrimonium te beheren, te vrijwaren en uit te breiden. Ze kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in de meest ruime zin.".

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Dit alles zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden',

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel,

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan."

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van bestuursorgaan van de beide vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap. Zij zullen het voorstel binnen de kortst mogelijke termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectieve algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen. Tevens verbinden zij er zich toe om uiterlijk 6 (zes) weken \IO& de algemene vergaderingen van de 2 vennootschappen die over de fusie moeten besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde een exemplaar van dit fusievoorstel neer te leggen.

Getekend: Jan WINDELS, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

_

18/04/2014 : DEA009026
16/09/2014 : DEA009026
03/01/2014 : DEA009026
24/04/2013 : DEA009026
03/05/2012 : DEA009026
28/10/2011 : DEA009026
12/04/2011 : DEA009026
11/10/2010 : DEA009026
07/04/2010 : DEA009026
02/06/2009 : DEA009026
05/01/2009 : DEA009026
10/07/2008 : DEA009026
31/08/2007 : DEA009026
18/07/2006 : DEA009026
27/07/2005 : DEA009026
08/07/2004 : DEA009026
11/08/2003 : DEA009026
07/11/2001 : DEA009026

Coordonnées
TEXTILE CHEMISTRY CONSULTING

Adresse
STATIONSSTRAAT 102, BUS 3 9190 KEMZEKE

Code postal : 9190
Localité : Kemzeke
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande