TEXUS


Dénomination : TEXUS
Forme juridique :
N° entreprise : 400.177.755

Publication

06/06/2014
ÿþti~AV:"N" 44:.: :`:.::`31.'.h75Sx.ti.+~ .,...~ ....._.._ __._.jis

à-

*

óRod VNn177,7

ell In de bijlagen bij het Belgisch blad bekend te maken kopie

eaIftEERGELE

na heerlegging ter griffe van

2 7 MEI 2014

KOOAHAN~~ TE GENT

NT

IIIIVI II~IIVI III

*19113329x

k

s

i

Ondememingsnr : BE 0400 177 755

Benaming

(voluit) : TEXUS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oude Heirbaan 1, 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de raad van bestuur dd. 15/0512014 blijkt volgende beslissing

'De vergadering besluit tot de wijziging van de maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Oude Heirbaan 1 naar het kantoor van de vereffenaar Mr. Geert Defreyne te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 361 en dit met ingang vanaf 15 mei 2014:

Voor eensluitend verklaard

SA, Victorex

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Christine Torfs

Op de laatste blz, van link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2014
ÿþ Mod Word 51.1

In d bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0400.177.755

Benaming

(voluit) : TEXUS

(verkort)

____ ' NEERGELEGD ._

1 ? JUNI i014

KOOPHA NDE~C~~ÉNT d

l1iu1jN1111un111

V. beh aa iw

Sel

Sta'





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 361

(volledig adres)

Onderwerp akte : alarmbelprocedure - vrijwillige ontbinding - invereffeningstelling

Uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op 23 mei 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de, naamloze vennootschap "TEXUS", met zetel te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 361, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent met ondememingsnummer 0400.177.755, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen, te weten alle honderd vijfentachtig (185) aanwezige stemmen, heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - VASTSTELLING BESLISSING TOT ONTBINDING - ALARMBELPROCEDURE VOORLEGGING STUKKEN.

De vergadering neemt kennis van het feit dat in het kader van de alamibelprocedure op grond van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen het bestuursorgaan op 24 februari 2014 een bijzonder verslag; opgesteld heeft, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en dat bij dat verslag de balans per 31, december 2013 gevoegd werd waaruit blijkt dat het netto-actief gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, welke stukken hier warden voorgelegd. De vergadering beslist de voorzitter te; ontslaan van voorlezing van gezegde stukken.

Bij gevolg is de algemene vergadering van de vennootschap ertoe gehouden binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap; wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, dan heeft de ontbinding plaats wanneer zij wordt goedgekeurd door', één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat de daartoe voorziene bijzondere algemene vergadering de dato 20 maart 2014: niet heeft kunnen plaatsvinden maar dat deze vergadering op de zitting van de Rechtbank van Koophandel te, Gent de dato 19 maart 2014 inzake het kort geding ingeleid tegen de naamloze vennootschap TEXUS door. aandeelhouder en bestuurder Olivier Vandersmissen bij tussenvonnis door de Voorzitter van de Rechtbank zetelend in kort geding verdaagd werd naar 24 april 2014.

Op de aldus gehouden bijzondere algemene vergadering op 24 april 2014 werd de beraadslaging over de. ontbinding van de vennootschap gehouden en werd met 185 stemmen van de 350 stemmen beslist tot ontbinding van de naamloze vennootschap TEXUS en tot de invereffeningstelling door aanduiding van een, vereffenaar, te weten de hierna genoemde Meester Geert DEFREYNE, kantoor houdend te 9000 Gent, kortrijksesteenweg 361.

De vergadering neemt kennis van het feit dat binnen de maand na de bijzondere algemene vergadering de beslissing tot ontbinding notarieel wordt vastgelegd bij een op heden gehouden buitengewone algemene vergadering nadat een staat van activa en passiva (opgesteld in discontinuïteit) werd opgesteld.

TWEEDE BESLISSING  VERSLAGGEVING,

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van Voormeld verslag opgesteld door de.

Raad van Bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door

voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de bedrijfsrevisor is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 maart

2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva.

DERDE BESLISSING  BEVESTIGING BESLISSING TOT ONTBINDING.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : 'Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap te bevestigen en stelt haar in vereffening, te

rekenen vanaf heden. Alle stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten

volgende gegevens vermelden:

1° de naam van de vennootschap;

2° de woorden "naamloze vennootschap in vereffening" of "nv in vereffening";

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4° het ondememingsnummer, en,

5° het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van

de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en, in voorkomend geval, het

feit dat de vennootschap in vereffening

VIERDE BESLISSING  KENNISNAME ONTSLAG BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de hiernavolgende bestuurders van rechtswege .ontslagnemend zijn: voornoemde mevrouw Christine TORFS, voornoemde heer Oliviet VANDERSMISSEN en voornoemde vennootschap naar Luxemburgs recht VICTOREX SA, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde mevrouw Christine TORFS.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de hiernavolgende gedelegeerd bestuurder van rechtswege ontslagnemend is: voornoemde mevrouw Christine TORFS:

VIJFDE BESLISSING - BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR -VERGOEDING.

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar: Meester Geert DEFREYNE, advocaat, kantoor houdende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 361, die heeft te kennen gegeven zijn mandaat te zullen aanvaarden, onder voorbehoud van de hierna vermelde bevestiging door de Voorzitter van de bevoegde rechtbank.

Het mandaat van de vereffenaar zal worden uitgeoefend ten bezwarende titel. De vergadering beslist om de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat te vergoeden tegen de (geïndexeerde) tarieven en barema's tot bepaling van de kosten en het ereloon van de curatoren (KB 10/08/1998). De vereffenaar kan periodiek en zonder voorafgaandelijke machtiging en/of goedkeuring door de algemene vergadering provisies nemen en tussentijds factureren tot beloop van de door hem op dat ogenblik uitgevoerde prestaties.

De vergadering verleent alle machten aan ondergetekende notaris om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de Voorzitter van de bevoegde rechtbank.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vennootschapsdossier van de vennootschap bij de griffie van de bevoegde rechtbank.

ZESDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar ais volgt vast.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187, zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven. De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving. Hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, en hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. Aile akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover dèrden zijn machten niet zal moeten verantwoorden. De vereffenaar wordt ontslagen om een inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden. De vereffenaar mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen'aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189biis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel:

- in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling, waarbij de omstandige staat moet zijn opgemaakt in de zesde, respectievelijk twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar;

- één keer per jaar vanaf het tweede vereffeningsjaar.

Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat.nog moet worden vereffend.

De vereffenaar zal zich 'eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel het pian voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZEVENDE BESLISSING  VOLMACHT FORMALITEITEN.

.çê

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Moore Stephens Verscheiden CVBA te 1020 Brussel, Esplanade 3 bus 96 en haar medewerkers, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- de eensluidende uitgifte van de geregistreerde akte;

verslag van de bedrijfsrevisor inclusief verslag van het bestuursorgaan en staat van actief en passief;

- afschrift beschikking Voorzitter van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Gent houdende

bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Geassocieerd notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

Voor- . behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2014
ÿþ _ Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0400.177.755 Benaming

(..fotuin TEXUS

(verkort)

NEERGELEGD

2 5 JUtil 2014

RECHTBANK YAN

ICOOPHANDfelqe GENT

1IIHUhIIH1IIflIflhI1flll II IIJ

*14129734*

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap in vereffening

Zetel 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 361

(volledig adres)

Onderwerp akte: Publicatie beschikking - mededeling aan schuldeisers

Bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Gent, van 12/06/2014 werd de benoeming van Mr Geert Defreyne, advocaat te Gent, kantoor houdende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 361, als vereffenaar van de nv TEXUS in vereffening bevestigd.

De schuldeisers van de nv TEXUS in vereffening kunnen hun schuldvordering schriftelijk overmaken aan de vereffenaar Meester Geert DEFREYNE, met kantoor te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 361, tegen uiterlijk 15 september 2014.

Geert DEFREYNE

Vereffenaar

Rijlagen hi] lkillelgiseliStaatsbTad-- 04707i2-014 - Annexes du Moniteur belge

Or dc laatste blz van Luik 13 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso{ri-vn bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordmr

Verso Naam en handtekening

16/10/2013 : GE098513
27/06/2013 : GE098513
03/10/2012 : GE098513
14/09/2012 : GE098513
02/01/2012 : GE098513
06/09/2011 : GE098513
12/07/2010 : GE098513
09/07/2009 : GE098513
11/08/2008 : GE098513
18/07/2008 : GE098513
03/08/2007 : GE098513
10/07/2006 : GE098513
27/07/2005 : GE098513
28/02/2005 : GE098513
13/07/2004 : GE098513
11/08/2003 : GE098513
04/10/2002 : GE098513
12/07/2001 : GE098513
10/08/1999 : GE098513
01/01/1986 : GE98513

Coordonnées
TEXUS

Adresse
OUDE HEIRBAAN 1 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande