THE GIG COMMUNITY STICHTING

Divers


Dénomination : THE GIG COMMUNITY STICHTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.204.775

Publication

10/01/2012
ÿþ MOD 2.2

['~LPh In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie



-GRff-r1C ncC11TQANK

VAN KOOPHANDEL



11 111111111111 I111111 111

*12008037*

2 8 DEC 2011



DENDERMONDE

Gliffi~







Ondernemingsnr : g1.1 1..oy 1 S

Benaming

(voluit) : The GIG Community Stichting

(verkort) :

Rechtsvorm : private stichting

Zetel : 9255 Buggenhout, KapelbaaN15

Onderwerp akte : oprichting private stichting

Uit een akte verleden voor notaris François De Clippel, te Dendermonde, op drieëntwintig december

tweeduizend en elf, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat een

private stichting werd opgericht door de volgende stichter:

De Heer Luc Frans Leopold DE BACKER, wonende te 9255 Buggenhout, Kalkenstraat 193,

als volgt:

STATUTEN

TITEL 1: BENAMING - ZETEL  DUUR

Artikel 1. Naam

De naam van de private stichting luidt "The GIG Community Stichting" en wordt in het Engels aangeduid als

"The GIG Community Foundation".

Alle akten, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van een private stichting,

vernielden de naam van de stichting, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden « private stichting

» en het adres van de zetel van de private stichting.

Artikel 2. Zetel

De zetel is gevestigd te 9255 Buggenhout, Kapelbaan, 15, in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde.

De zetel van de private stichting mag, bij besluit van de raad van bestuur, overgebracht worden naar elke

andere plaats in België, rekening houdende met de taalwetgeving.

Iedere verandering van de zetel van de private stichting wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders.

Artikel 3. Duur

De private stichting is opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL 2: DOEL -- ACTIVITEITEN

Artikel 4. Doel  Activiteiten

De private stichting wordt opgericht ter verwezenlijking van hetvolgende belangeloos doel:

-Centraal staat de persoonlijke groei en (zelf)-ontwikkeling van de leden; voornamelijk op praktisch gebied (minimum aan theorie). Het gaat vooral om 'snel-leren' en dan 'goed en snel doen'. De Stichting wil dié praktische zelf-opleidingsmiddelen verschaffen én omgeving creëren die toelaten om niet enkel te leren 'hoe iets' te doen maar vooral om het ook 'echt te doen' . M.a.w. 'praktijkervaring'. Samen met anderen. De Stichting brengt immers mensen met elkaar in contact via het platform. Door 'samenwerking' met anderen én de kans om zelf dingen écht te doen, kunnen de leden een grote ervaring en kennis opdoen,zelfs nog voor ze de school verlaten of terwijl ze een andere dag-bezigheid hebben.

-Stimuleren van innovatie en van zinvolle initiatieven d.m.v. 'wikinomics' of 'wiki-economics' . Het tot stand brengen van een hechte, nauwe en wel-bepaalde samenwerking (via het Internet) van individuën in 'virtuele skunk teams'; waarbij de transitie van 'idee' tot 'werkbaar prototype in een piloot-project' zelf wordt in handen genomen door de team-leden maar wat ook wordt begeleid door de Stichting (tot op het moment dat de; toepassing kan ingezet worden in de 'echte' wereld).

-Economische relevantie. De Stichting is geen 'hobby-club'. De door de Stichting aanvaarde projecten; moeten zinvol en haalbaar zijn. De Stichting beslist of een project wordt toegelaten. De bedoeling is niet om de nieuwe toepassingen tot commerciële activiteiten te laten ontwikkelen binnen de Stichting. Maar, succesvolle, levensvatbare, 'afgeronde' pilot-projecten kunnen  op het juiste ogenblik - eventueel wél uit de Stichting worden gelicht en de activiteiten en opgebouwde activa (vnl. software en intellectuele rechten en eventuele, andere activa) én verplichtingen in een zelfstandige, commerciële onderneming worden ondergebracht. Naast:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

1 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

commerciële ondernemingen kunnen trouwens ook andere non-profit-organisaties voortkomen uit de Stichting. Het platform zal aan de 'spin outs' ook nadien blijvend ondersteuning en begeleiding bieden (management, technisch, juridisch en eventueel financiëel d.m.v. inbreng; ook van derden). Het platform zal ten dien einde o.a. een gedeelte van de aandelen van de start-ups bijhouden én kan ook een bijdrage vragen voor het delen van de kosten, om op die manier integraal en blijvend deel uit te maken van de toekomst van de `spin-outs'. Verder varen ook de economie, de overheden en de maatschappij wel bij nieuwe, innovatieve , succesvolle ontwikkelingen. We denken dan vooral aan werkgelegenheid, economische dynamiek, export, inkomsten, enz...

-Mogelijkheden bieden aan talentvolle, actieve 'kansarmen' op 'opleidingsvlak' én eventueel op gebied van professionele carrière. De Stichting is democratisch en niet-discriminerend. Hoewel de projecten bij aanvang door de Stichting zorgvuldig worden doorgelicht en nadien permanent worden geëvalueerd - om blijvend te worden toegelaten ('screening')- , zijn Mie individuen, ongeacht hun achtergrond of afkomst, welkom.

Ter bevordering van bovenstaande doelen : ontwikkeling/opleiding, innovatie en economische relevantie, kan de Stichting ook de mogelijkheid tot O&O (Onderzoek en Ontwikkeling) aanbieden aan derden.

In dit geval zal die derde partij (al dan niet betalend) de mogelijkheid krijgen een bepaalde vraag of project te 'posten' op het Platform. Indien op basis van dat bepaald verzoek een 'GIG' wordt gevormd, en indien de activiteiten van die GIG resulteren in een concrete ontwikkeling, dan kunnen de daaruit voortkomende Intellectuele Eigendomsrechten (of delen ervan) inclusief de broncode (software) en eventueel andere direct gerelateerde activa  geheel of gedeeltelijk - worden overgedragen aan die derde of aan een partij aangeduid door die derde. Deze overdracht kan al dan niet tegen betaling geschieden.

Bovendien kan de private stichting de opgedane kennis delen met anderen en ter beschikking stellen aan derden, ook buiten de Stichting, al dan niet tegen betaling. Tevens kan de private stichting ook kennis van derden  die zich buiten de stichting bevindt- verwerven, al dan niet tegen vergoeding.

De private stichting dient haar patrimonium te beheren zoals een goede huisvader zijn privévermogen beheert, waarbij de nodige aandacht moet worden besteed aan de instandhouding en valorisatie van het vermogen en zonder grote risico's te nemen.

Hierbij kan de private stichting onder meer volgende activiteiten verrichten: roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen, zoals het sluiten van contracten, verrichten van beleggingen, investeren in roerende goederen, inclusief doch niet uitsluitend effecten, kunstvoorwerpen, enz., verhuren, aan- en verkopen en oprichten, bouwen, verbouwen, afbreken van onroerende goederen, giften, legaten en subsidies aanvaarden, op zich nemen van kosten en lasten ter ontlasting van de in de doelen vernoemde personen en/of instellingen, het uitvoeren van verbintenissen lastens deze personen en/of instellingen, samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, het in dienst nemen van mensen en/of het aanduiden van (onder)aannemers, het aangaan van lijfrenteovereenkomsten, het overdragen van het vermogen naar een andere Belgische of buitenlandse stichting of gelijkaardige rechtsfiguur met dezelfde statuten wat betreft de doelomschrijving en bevoegdheden van de raad van bestuur.

Elke handeling die commercieel risico voor de private stichting zou kunnen meebrengen, is uitgesloten. Tot het doel van de private stichting behoort niet een onderneming te exploiteren of zich bezig te houden met verrichtingen van winstgevende aard.

Zij kan voorts alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doelen. Zij kan in het bijzonder haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doelen overeenstemt.

De private stichting streeft haar doelen na, onafhankelijk van elke politieke, ideologische, filosofische, religieuze of taalkundige beschouwing.

De private stichting mag geen stoffelijk voordeel verschaffen aan de stichter, de bestuurders, of enig ander persoon, behalve, in dit laatste geval, indien dit kadert in de verwezenlijking van de belangeloze doelen.

TITEL 3: BESTUUR

Artikel 5. Samenstelling van de raad van bestuur

De private stichting wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit minstens drie leden, natuurlijke

personen of rechtspersonen.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en een secretaris kiezen.

Artikel 6. Benoeming, beëindiging en afzetting van de bestuurders

Indien de plaats van een bestuurder openvalt, wordt de opvolger voorgedragen door de aftredende

bestuurder, mits goedkeuring van minstens één andere bestuurder.

Het bestuursmandaat eindigt:

-door vrijwillig aftreden;

-door het verstrijken van de termijn van het bestuursmandaat;

-door overlijden;

-door ontslag door de raad van bestuur wegens een zwaarwegende reden;

-door besluit tot afzetting vanwege de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de private

stichting haar zetel heeft, in de gevallen bij de wet bepaald;

-door fysische of geestelijke onbekwaamheid vastgesteld door drie geneesheren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

Indien in gevolge het einde van een bestuursmandaat, het aantal bestuurders minder dan drie bedraagt,

voorzien de overblijvende bestuurders bij gebreke van een reeds aangeduide opvolgende bestuurder in zijn

vervanging in afwachting van de beslissing tot benoeming van een nieuwe bestuurder.

In geen geval mogen personen, waarvan de belangen dienen behartigd te worden conform de doelen van

de private stichting, als bestuurder van de private stichting worden benoemd.

Artikel 7. Aansprakelijkheid

De private stichting is aansprakelijk voor fouten die kunnen worden toegerekend aan haar aangestelden of

aan de organen waardoor zij optreedt.

De bestuurders en de personen belast met het dagelijkse bestuur gaan in die hoedanigheid geen enkele

persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen van de private stichting. Zij zijn alleen verantwoordelijk

voor de vervulling van hun opgedragen taak en voor de fouten in hun bestuur.

Artikel 8. Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert telkens wanneer een bestuurslid het nodig acht.

Ieder bestuurslid is tot bijeenroeping bevoegd.

De oproepingen worden minstens acht dagen voor de vergadering aan de bestuurders verstuurd, behalve in

geval van hoogdringendheid, waarvan verantwoording moet worden gegeven in de notulen van de vergadering.

Deze oproepingen bevatten de agenda, de datum, de plaats en het uur van de vergadering, en worden gedaan

per brief, luchtpost, telegram, telex, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze.

De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending.

Wanneer alle leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden

geleverd van een voorafgaande oproeping.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de private stichting of op de plaats aangeduid in de

oproepingen, in België of - uitzonderlijk - in het buitenland.

Bijeenkomsten van de raad van bestuur kunnen geldig gehouden worden bij wijze van tele- en

videoconferentie.

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, indien deze laatste verhinderd is,

door de oudste ondervoorzitter, of, bij ontstentenis van beiden, door een door de andere leden aangeduide

bestuurder.

Indien in dit laatste geval geen overeenstemming kan worden bereikt, wordt de raad voorgezeten door de

oudste bestuurder in jaren, die aanwezig is.

Artikel 9. Besluitvorming - Vertegenwoordiging van afwezige leden

a) Behalve in geval van overmacht, kan de raad slechts beraadslagen en besluiten nemen indien tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, doch enkel indien minstens twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

ledere bestuurder kan, per brief, telex, telegram, telefax of op een andere schriftelijke wijze, een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op één vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

b) Behoudens het hierna sub e) vermelde, worden de besluiten van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen genomen. Ieder bestuurslid heeft één stem.

Indien in een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere bestuurders of hun gevolmachtigden zich van stemming onthouden, wordt/worden deze bestuurder/bestuurders geacht een negatieve stem te hebben uitgebracht.

c) In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de private stichting het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder het betreffende document ondertekent.

d) Kunnen slechts met een twee/derden (2/3) meerderheid van stemmen in een voltallige raad worden genomen, besluiten tot:

(i)de benoeming of ontslag van bestuurders;

(ii)de wijziging van de statuten;

(iii)belangrijke investeringen, zijnde investeringen van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00);

(iv)de vervreemding of bezwaring van een substantieel deel van het in de private stichting opgebouwde vermogen;

(v)belangrijke bestedingen en uitgaven die een bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) overschrijden;

(vi)de overdracht van het vermogen naar een andere Belgische of buitenlandse stichting of gelijkaardige rechtsfiguur;

Indien de raad niet voltallig aanwezig dan wel vertegenwoordigd is, wordt een tweede vergadering gehouden, te houden niet eerder dan twee en niet later dan zes weken na de eerste; deze tweede vergadering is bevoegd het besluit te nemen mits unanieme stemmen van de aanwezige bestuurders, ongeacht het aantal ter vergadering aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Het in de voorgaande volzin bepaalde is uitsluitend van toepassing indien van alle niet-aanwezige en niet-vertegenwoordigde bestuursleden een ontvangstbevestiging van de oproeping voor de vergadering ter vergadering aanwezig is, dan wel indien duidelijk is gebleken dat de afgifte van een ontvangstbevestiging door de ontvanger is geweigerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 10. Belangenconflicten

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een persoonlijk belang heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders vb6r de raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen. De betrokken bestuurder moet, desgevallend, tevens de commissaris van het strijdige belang op de hoogte brengen.

Artikel 11. Intern bestuur

a) algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van de doeleinden van de private stichting.

De bestuurders kunnen overeenkomen de bestuurstaken onder elkaar te verdelen. Deze verdeling kan niet

aan derden worden tegengeworpen, zelfs niet indien zij is bekendgemaakt.

b) dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan één of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de

private stichting opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de

raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt desgevallend hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Zodanige beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn

gemaakt.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "algemeen directeur" voeren, of

indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd-bestuurder".

c) bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen eveneens in

het kader van dit bestuur bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen, naar hun

keuze.

De gevolmachtigden verbinden de private stichting binnen de perken van de hen verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 12. Externe vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de private stichting in alle handelingen in en buiten

rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college wordt de

private stichting in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar,

rechtsgeldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk

optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de private stichting tevens geldig vertegenwoordigd door een

gevolmachtigde tot dit bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de private stichting op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebers binnen de

grenzen van hun opdracht.

Voor wat betreft handtekeningbevoegdheid inzake rekeningen van de private stichting, zullen voor bedragen

van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), twee bestuurders samen moeten tekenen.

Artikel 13. Notulen

De besluiten van de raad van bestuur worden in notulen opgenomen, ondertekend door de meerderheid van

de aanwezige leden. Deze notulen worden in een speciaal register opgetekend of ingebonden.

De volmachten, net als andere schriftelijke berichtgevingen, worden daaraan gehecht.

De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, die in rechte of elders dienen te worden voorgelegd,

worden ondertekend door één bestuurder.

TITEL 4.  CONTROLE VAN DE PRIVATE STICHTING

Artikel 14. Commissaris - Wijze van benoeming

Indien de private stichting hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de private stichting, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de raad van bestuur onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor één hernieuwbare termijn van drie jaar.

Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen worden ontslagen door de raad van bestuur.

TITEL 5.  VERGOEDING VAN COMMISSARIS(SEN) EN BESTUURDERS

Artikel 15. Vergoeding

De bezoldiging van de eventuele commissarissen bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun

opdracht door de raad van bestuur wordt vastgesteld. Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming van de

partijen.

" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

M00 2.2

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd. (Me redelijke en nuttige kosten die een bestuurder maakt ter verwezenlijking van het doel worden terugbetaald voor zover het maken van deze kosten medegedeeld wordt aan de raad van bestuur.)

TITEL 6. - BOEKJAAR  JAARREKENING

Artikel 16. Boekjaar - jaarrekening

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

In afwijking van het voorgaande lid neemt het eerste boekjaar een aanvang op de dag dat de private

stichting rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal het worden afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien. Ieder

jaar en ten laatste binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar maakt de raad van bestuur de

jaarrekening van het voorbije boekjaar op, overeenkomstig de wettelijk bepalingen, alsook de begroting van het

volgende boekjaar.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig de wettelijk bepalingen terzake.

TITEL 7.  STATUTENWIJZIGING

Artikel 17. Statutenwijziging

De statuten kunnen worden gewijzigd door een beslissing van de raad van bestuur met unanieme stemmen in een voltallige vergadering, maar enkel op voorwaarde dat die wijzigingen geen afbreuk doen aan de filosofie van de aanvankelijke statuten én noodzakelijk zijn als gevolg van evoluties in wetgeving, rechtspraak of gezaghebbende rechtskeer, waardoor het ongewijzigd handhaven van de statuten het normaal functioneren van de private stichting zou bemoeilijken.

TITEL 8. - ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 18. Algemeen

De rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de private stichting haar zetel heeft kan, op

verzoek van de in wet aangeduide personen, de ontbinding van de private stichting uitspreken in de gevallen

door de wet bepaald. De rechtbank die de ontbinding uitspreekt, kan hetzij tot de onmiddellijke afsluiting van de

vereffening beslissen, hetzij de wijze van vereffening bepalen en één of meer vereffenaars aanstellen.

Artikel 19. Verdeling

Het vermogen van de private stichting bij ontbinding moet tot de doelen als omschreven in artikel 4 van deze

statuten worden aangewend.

TITEL 9.  INDEXATIE

Artikel 20. Indexatie

Alle in de statuten vermelde bedragen zijn gekoppeld aan het indexcijfer van de consumptieprijzen.

Op de verjaardag van de oprichting van de private stichting, berekent de raad van bestuur de geïndexeerde

bedragen aan de hand van de volgende formule:

Oud bedrag x nieuw indexcijfer

Indexcijfer

Waarbij:

-het "oud bedrag" het bedrag is dat vermeld wordt in de oprichtingsakte van de private stichting;

-het "basisindexcijfer" het gezondheidsindexcijfer is van de maand mei;

-het "nieuwe indexcijfer" het gezondheidsindexcijfer is van de maand voorafgaand aan de maand van de

verjaardag van de oprichting van de private stichting.

VERKLARING VAN DE NOTARIS

De ondergetekende notaris verklaart, dat hij onderzocht heeft indien de bepalingen uit de wet nageleefd

werden en bevestigd dat deze effectief gerespecteerd werden.

BENOEMINGEN

1.Benoeming van de bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie (3). Bij oprichting van de stichting worden benoemd als bestuurder:

- de Heer Luc De Backer, voormeld, en wel als voorzitter

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BVBA Luc De Backer', met zetel te 9255 Buggenhout, Kalkenstraat 193, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Luc De Backer, en wel ais secretaris,

- de naamloze vennootschap 'Teleportel Europe', met zetel te 9255 Buggenhout, Kapelbaan 15, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Luc De Backer, en wel als lid.

Bij ontslag of overlijden van de voorzitter voornoemd, wordt de vennootschap 'BVBA Luc De Backer' aangesteld als voorzitter.

Bij ontslag of overlijden van de Heer Luc De Backer wordt zijn echtgenote Mevrouw Hedwige Saeys,wonende te 9255 Buggenhout, Kalkenstraat 193, aangesteld als bestuurder en benoemd als secretaris.

M00 2.2

Luik B - Vervolg

Ingeval van een vacature van een mandaat, stellen de overblijvende bestuurders een nieuwe bestuurder' aan.

2.Benoeming van de commissaris(sen)

Gezien er uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de private stichting voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de wettelijke criteria om geen commissaris te benoemen, besluit de vergadering om geen commissaris te benoemen.

De benoeming van bovenvermelde bestuurders zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de private stichting rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel

François De Clippel, notaris

tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte.

Voor-be*houden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THE GIG COMMUNITY STICHTING

Adresse
KAPELBAAN 15 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande