THE HOUSE FRIEND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE HOUSE FRIEND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.357.860

Publication

14/06/2012
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behotder aan het

Belgisch staatsbic,

II II110111111111110

*12105717*

I i

Ondernemingsnr : O&LA% Benaming

(voluit) : THE HOUSE FRIEND

(verkort):

:

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Gent (Oostakker), Groenespechtstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting Statuten Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, op 22 mei 2012, neergelegd voor registratie;

Dat de Heer HAECK Luc Emiel, geboren te Gent op 18 juni 1967, nationaal nummer 67.06.18 045-88, thans ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9041: Gent (Oostakker), Groenespechtstraat 15, de volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTSVORM  NAAM -- ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam 'THE HOUSE FRIEND".

De zetel wordt gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Groenespechtstraat 15.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO'' (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd docr honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder een/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door de Heer HAECK Luc voornoemd, ten belope van; alle honderd zesentachtig (186) aandelen, die hij gedeeltelijk, voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (ê 12.400,00) volstort.

Tengevolge van de inschrijving, de gedane stortingen en de oprichting van de vennootschap, staat het hiervoor vermelde gestorte bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ter beschikking van de vennootschap.

BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde kalenderjaar.

WINSTVERDELING _ ONTBINDING  VEREFFENING

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere resultaatsbestemming.

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. De benoeming moet wel nog bevestigd worden door de rechtbank van koophandel. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden

Na de betaling van aile schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDH EID

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

VERTEGENWOORDIGINSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte, behoudens de hierboven vermelde beperkingen.

DOEL

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Op zie laá4.,te biz varr Lusk B verrr=Eldór, : Recto N,'-,ani en hz:+e.iarmyhe¬ d t" an r,cdris rietzij va¬ r de, pu,e¬ c)n(err)

bei3OFgCi de sechtsr8ryooR vari dF¬ cen ie ,re¬ '.ep5r14vQn¬ c4.,eri

Verso NE Fini En Y:erldlekenïr,o,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.Consulting, advies, begeleiding, zowel in België als in het buitenland, inzake vastgoedhandel en overlatingen handelszaken.

Consulting, advies, begeleiding, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen inzake aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, huur en verhuur, onderhoud, herstelling, plaatsing, leasing, renting van alle artikelen, producten, fabrikaten, materiaal, machines van allerlei aard in de meest ruime zin dienstig voor kantoren en ondernemingen.

Handel in onroerende goederen, zoals kopen, verkopen, verpachten en verhuren zelfs voor meer dan negen jaar, verkavelen, beheren, ontwikkeling en promotie van alle onroerende goederen en van bouwprojecten, alsmede het voeren van het management bij de verwezenlijking ervan; het bouwen, laten bouwen en verbouwen van zelfde goederen en projekten; het verwerven op welke wijze ook; het optreden als immobiliën-, verzekering- en beleggingsmakelaar bij aankcop en verkoop, huren en verhuren van onroerende eigendommen.

Exploitatie van agrarisch onroerend goed en landbouwbedrijven, daarin begrepen landbouw, veeteelt en tuinbouw, bewerking en veredeling van landbouwproducten voor verdere commercialisatie, huren en verhuren, pachten en verpachten van gronden en gebouwen, alle verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks te doen hebben met deze activiteiten.

Alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementsvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, expert, commissionair, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, zoals het nemen van participaties onder het eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementsbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, dit alles in de meest ruime zin,

2.De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

3.De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

4.Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

5.De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande, Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij aile financiële verhandelingen doen, zowel roerende ais onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt jaarlijks gehouden op 15 mei om 19 uur op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

DEPONERING GESTORTE KAPITAAL

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 731-0241445-84 bij KBC, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

DIVERSE BEPALINGEN

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Voor

4..garf h 8eigisch Staatsblad

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten:

De Heer HAECK Luc, voornoemd.

Die aanvaardt.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van een algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden afgesloten op 31 december

2013.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de

oprichter in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, vanaf 1 april 2012, worden, conform

artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte

vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt,

hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

BIJZONDERE VOLMACHT

Het bestuursorgaan geeft volmacht aan ACCOUNTANTSKANTOOR VAN dEN BOSSCHE Ludo, evenals

aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder mevrouw CLAUS Gerda, teneinde alle nodige

documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de

vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen, bij de BTW-administratie, bij de administratie van de

ondernemings- en inkomstenfiscaliteit en bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis W. Reg.)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 22 mei 2012.

~t. r5e t.42. i_usk E vennEiden Recio :1,12.1)1 en hee8antg4-,Ftd van rrisirumer,sr,rend 4,etzti van de pti,t>o)n(en}

bevoegd de rechtspEisc,an te:n aanzien ,a!t ders:lNn tw vertegernivc,nrdigen

Verso . 1ia2èirn en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 31.08.2015 15503-0041-010

Coordonnées
THE HOUSE FRIEND

Adresse
GROENESPECHTSTRAAT 15 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande