THE KENSHO COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE KENSHO COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.502.075

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 30.04.2014 14110-0172-010
08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 30.04.2013 13109-0353-010
27/03/2013
ÿþ Mod West 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111

behoudei 3049107

aan het

Beigisch

Staatsbias









Oudenaarde

18 tMMRT 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0835502075

Benaming

(voluit) : THE KENSHO COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KASTEELSTRAAT 22 - 9550 HERZELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van

22/06/2012 blijkt wat volgt

Na bespreking van de agenda wordt met eenparigheid van stemmen besloten tot

*Het ontslag als zaakvoerder van meneer Swyngedouw Olivier wonende te Kasteelstraat 22 te 9550 Herzele met ingang vanaf 01/07/2012

Voor ontledend uittreksel

zaakvoerder

Maeyaert Greet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/04/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

14 APR. 2011

Griffie

Iteneet

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : The Kensho Company

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9550 Herzele, Kasteelstraat 22

Onderwerp akte : oprichting - statuten - benoemingen

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

The Kensho Company

9550 Herzele, Kasteelstraat 22

OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

' Uit een akte verleden voor notaris Yannick Sabbe te Izegem op 12 april 2011 (geregistreerd, acht bladen, geen renvooien te Izegem, op 13 apr. 2011 Reg. 5 Boek: 256 Blad: 24 Vak: 7 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 euro) De E.A. Inspecteur, Luc De Moor) blijkt dat:

1. De heer Swyngedouw Olivier Jacques, geboren te Izegem op 20 augustus 1970, echtgenoot van mevrouw MAEYAERT Greet, hierna genoemd, en wonende te 9550 Herzele, Kasteelstraat 22.

2. Mevrouw Maeyaert Greet Martine Liliane Erna, geboren te Oudenaarde op 7 mei 1976, echtgenote van de heer SWYNGEDOUW Olivier, voornoemd, en wonende te 9550 Herzele, Kasteelstraat 22.

Die mij notaris, gewaagd hebben bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wet-boek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de ING, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 5 april 2011 afgeleverd bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van één/derde.

- nog te volstorten door de heer Swyngedouw Olivier: zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR)

- nog te volstorten door mevrouw Maeyaert Greet: zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR)

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Artikel 1 - Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij d_ raagt de benaming « The Kensho Company » .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9550 Herzele, Kasteelstraat 22.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

niet limitatief:

Onderstaande opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels, nijverheids-, financiële en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden in België en in het buitenland:

- de exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden, meer bepaald het uitwerken en exploiteren van managementprojecten;

- het verstrekken van interim-management diensten en bijstand, in de meest ruime zin;

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van bijstand en informatie aan de bedrijfsleiding, in de meest ruime zin;

- verstrekken van technische, organisatorische, commerciële en financiële bijstand aan alle ondernemingen;

- het geven en organiseren van opleiding, coaching alsmede het deelnemen aan en organizeren van evenementen, tentoonstellingen, beurzen en seminaries.

- het deelnemen aan redactionele activiteiten alsook het organiseren van publicaties in het kader van de verleende adviezen

- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke onderneming en vennootschap alsook het optreden als vereffenaar;

het verwerven van aandelen en participaties in vennootschappen van welke aard dan ook

- het verlenen van adviezen op gebied van ontwerp, ontwikkeling en uitbouw van systemen voor het vergaren en beheren van management informatie in de breedste zin;

De vennootschap kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van haar eigen handelszaak, in hypotheek of in pand te geven.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how, merken en andere intellectuele rechten.

- De aan- en verkoop, import en export van alle mogelijke goederen en diensten, alle mogelijke grondstoffen en alle mogelijke half fabricaten voor industrie, de gezondheidszorg en de handel

- Het ontplooien van alle informatica-activiteiten waaronder het ontwikkelen, kopen en verkopen, huren en verhuren van hard- en software.

- het plannen, organiseren en begeleiding van cultuurhistorische reizen, safari's al dan niet met terreinwagens van avontuurtochten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- het verhuren van terreinwagens, fietsen, vespa's en andere vervoermiddelen

- het uitbaten van een bed & breakfast,

- het uitvoeren van diverse werkzaamheden in en rond onroerende goederen, waarvoor geen aannemervergunning nodig is

II. Voor eigen rekening in België en in het buitenland:

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- het verwerven van onroerende goederen, verkavelen, het laten bouwen van onroerende constructies, de verkoop en verhuring van onroerende goederen, het in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing; het beheer van roerende en onroerende goederen.

- De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van:

het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in na uw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor de zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Artikel 11 Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 12 - Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 14 - Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een aI dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen»,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

" gevolgd door de handte-kening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 15 - Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 18 - Beraadslaging - aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de verga-dering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquo-rum vereist.

Artikel 19 - Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 19bis - Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoer-ders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder han-,delt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aange-'stelde vertegenwoordiger.

Artikel 24 - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

Artikel 25 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27 - Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffe-'hing door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze ken-nelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijge-woegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een

vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aan gewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

1. de heer SWYNGEDOUW Olivier, wonende te 9550 Herzele, Kasteelstraat 22;

Zijn mandaat is onbezoldigd,

2. mevrouw MAEYAERT Greet, wonende te 9550 Herzele, Kasteelstraat 22;

Haar mandaat is onbezoldigd

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 maart 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 september 2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan:

de heer Pieter DEVLOO

"

Voor-

behouden aan het` Belgisch

Staatsblad

i.

en aan de bvba VDV ACCOUNTANTS

evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Ieder gevolmachtigde kan afzonderlijk optreden.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk met hier meegestuurd:

-gelijkvormig afschrift notariële akte oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THE KENSHO COMPANY

Adresse
KASTEELSTRAAT 22 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande