THE RIGHT PEOPLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE RIGHT PEOPLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.655.022

Publication

16/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 01.12.2013, NGL 13.12.2013 13682-0583-010
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 19.12.2014 14695-0477-010
22/07/2013
ÿþ Mcd wand 7 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGEL GD

1 1 .'U',.1 20'13

F.1- i,i wk VJ',,.V

ve1-z:,,r r i : C.,.rii:T

I 11111 I III! Iii lI 1111 IllI

" 13113593*

iiu

N

Ondememingsnr : 0811.655.022

Benaming

(voluit) : THE RIGHT PEOPLE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zebrastraat 28/002, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERBRENGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 22 april 2043:

De vergadering beslist, met algemeenheid van stemmen, om reet ingang van 1 mei 2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar Sint Salvatorstraat 188/102 te 9000 Gent.

Aan de heer Frans De Bruyn, Klaprozenlaan 3A/102, 8450 Breden wordt volmacht verleend om voor de wettelijke publicatie van deze beslissing te zorgen.

Opgemaakt te Gent, op 10 juli 2013.

Frans DE BRUYN

Gevolmachtigde

+51 +'~~ heedveg`Jo` hoLcee.a... oejc~v~]riG'nQ. Ge.UCeiecîe3,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon Een aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

16/08/2012
ÿþi

1 ~ 3

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11011 llh1 li IIIIINI~VI~VnIn

*iaiaa4so"

Voor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbh



NEERGELEGD

0 3 AUG. 2012

RECHTBSNif,WAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) 0811.655.022

(verkort) : J & M lnvestment





Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Rijsenbergstraat 54 - 9000 Gent'

Onderwerp(en) akte : Ontslag  benoeming  wijzigiging naam  wijziging zetel  wijziging

doel -- wijziging jaarvergadering  wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc Boeykens, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dael-Boeykens, geassocieerde notarissen", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Ledebergplein 16, 0479.734.581 RPR Gent, op 20 juli 2012, geregistreerd te GENT 2, de 27 JUL 2012, boek 239, blad 24, vak 14, negen rollen, twee verz. Ontvangen: VIJFENTWINTIG euro (¬ 25,00) De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) S. HAEGEMAN, dat de aandeelhouders, vergaderd in buitengewone algemene vergadering, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J&M INVESTMENT", met zetel te 9000 Gent, Rijsenbergstraat 54,

1. besloten hebben het onslag van de heer Johan KINT als niet-statutaire zaakvoerder dat verleend werd in de bijzonder algemene vergadering van 4 juli 2012 te bevestigen,

2. besloten hebben als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen: de heer Piet Bekaert, wonende te 9890 Gavere,

Sint-Rochusstraat 5, dit met ingang van 4 juli 2012.

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

3. besloten hebben de naam van de vennootschap te wijzigen in "THE RIGHT PEOPLE".

Artikel 1 van de statuten werd ais volgt aangepast:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de naam "THE RIGHT PEOPLE"."

4. besloten hebben de zetel van de vennootschap over te brengen naar 9000 Gent, Zebrastraat 28/002.

Artikel 2, eerste alinea, werd als volgt aangepast:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Zebrastraat 28/002."

5. besloten hebben na kennisname van het verslag van de zaakvoerder op datum van 4 juli 2012, inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap, met bijgevoegde staat van activa en passiva op datum van 3 juli 2012, zoals voorzien door artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, het doel te wijzigen en artikel 3 van de statuten vervangen hebben door volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

De creatie, het componeren en het arrangeren van muziek, het realiseren, opnemen en produceren ervan ; de follow-up, managing en marketing van muziek alsmede het commercialiseren ervan,

Het publiceren en uitgeven van muziekstukken.

Het produceren, regisseren en presenteren van alle mogelijke artistieke, culturele, wetenschappelijke en commerciële producties en realisaties. Het creëren, aanpassen, aankopen en verkopen, bewerken, publiceren, vermenigvuldigen, uitgeven en verspreiden van teksten, foto's, tekeningen en beeldmateriaal in de meest brede zin. Het componeren, aanpassen, aankopen en verkopen, bewerken, publiceren, vermenigvuldigen, uitgeven en verspreiden van muziek in al haar genres en in al haar vormen. Het creëren, realiseren, aankopen en verkopen van klank- en beeldopnames in al zijn fases en vormen, het vermenigvuldigen en verspreiden ervan.

Het organiseren van manifestaties en aoties ter promotie van culturele, commerciële, wetenschappelijke en andere belangen. Adviesverlening en begeleiding voor alle hogervermelde activiteiten, alsook reclame, marketing en onderzoek.

Het aankopen, verkopen, huren, verhuren en beheren van apparatuur en immobiliën die betrekking hebben met bovenstaande activiteit en dit in de meest ruime zin.

- Het produceren, verhuren, verkopen, aankopen, ontwikkelen van en het advies verstrekken over aile vormen van de huidige en de nieuwe media, multimedia, communicatie en ook alle vormen van toekomstige media en communicatie.

- De organisatie, promotie en distributie van alle mogelijke artistieke, commerciële en culturele activiteiten, diensten en producten in het algemeen en in het bijzonder, zonder dat deze opsomming beperkend weze, van muziek-, theater-, visuele, film-, video- en televisieproducties.

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het onderwijs van muziek, aanverwante vakken en algemene vormingsonderwerpen; het organiseren

van stages, clinics, lessencycli en bijscholingen.

Het organiseren van manifestaties en acties ter promotie van culturele, commerciële wetenschappelijke en andere belangen. Adviesverlening en begeleiding, voor alle hcgervermelde activiteiten, alsook reclame, marketing en onderzoek.

Il. Algemene activiteiten

Het verwerven van participaties in eender welke vorm en op eender welke wijze in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

Zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, onder voorbehoud van de wettelijk gereglementeerde activiteiten.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, bedrijfstechnische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin; het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. Het deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt. Het verwerven, uitbaten en te gelde maken, op om het even welke wijze, van alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

ttt. Beheer van een eieten roerend en onroerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen,

die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

6. besloten hebben het maatschappelijk kapitaal te verhogen tot beloop van ¬ 15.252,00 om het van ¬ 18.600,00 te brengen op ¬ 33.852,00 door creatie van 82 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd tweeëntachtigste (111825t) van het maatschappelijk kapitaal zullen vertegenwoordigen en die dezelfde rechten zullen genieten als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen pro rata temporis. Deze nieuwe aandelen werden in geld ingeschreven en volgestort mits de prijs van ¬ 186,00 per aandeel, verhoogd met een uitgiftepremie, afgerond, van ¬ 1.294,49 per aandeel.

Deze storting blijkt uit een bewijs deponering afgeleverd door BNP Panbas Fortis, agentschap De Pinte, Baron de Gieylaan 67, op datum van 19 juli 2012, welk door notaris Boeykens in het dossier van onderhavige vennootschap bewaard zal worden, waarbij vastgesteld is dat het bedrag der gedane stortingen, zij ¬ 121.400,00 op een bijzondere rekening nummer 001-6741638-20, ten name van de onderhavige vennootschap gedeponeerd werd, zulks overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Voormelde nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde die elk één/honderd tweeëntachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zijn op naam, genieten dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen pro rata temporis.

Voormelde uitgiftepremie werd geboekt op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie", welke, zoals het kapitaal, de waarborg van derden zal uitmaken en slechts verminderd of opgeheven zal kunnen worden door een besluit van de algemene vergadering, of van de raad van bestuur in het kader van het toegestaan kapitaal, aangenomen mits inachtneming van de formaliteiten en voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Luik Q = Vervolo

7. besloten hebben het maatschappelijk kapitaal te verhogen tot beloop van ¬ 106.148,00 cm- het van ¬ 33.852,00

op ¬ 140.000,00 te brengen door middel van omzetting in het kapitaal van de hierboven vermelde uitgiftepremie,

zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Artikel 5 van de statuten werd aangepast als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd veertigduizend euro (¬ 140.000,00),

Het wordt vertegenwoordigd door honderd tweeëntachtig (182) aandelen op naam, zonder vermelding van

waarde, die ieder één/honderd tweeëntachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

8, besloten hebben het huidig boekjaar te verlengen naar 30 juni 2013, zodat het boekjaar zal lopen van 1 juli

om te eindigen op 30 juni van ieder jaar en besloten hebben de datum van de jaarvergadering te wijzigen, welke

zal plaats hebben op 1 december om 19uur, zelfs indien deze dag een feestdag of een wettelijke rustdag is.

Artikel 25, eerste alinea, werd als volgt aangepast:

"Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar."

Artikel 11, eerste alinea, werd als volgt aangepast:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op 1 december om 19 uur, ook indien deze dag een zaterdag, een

zondag of een feestdag is."

9. besloten hebben de statuten te wijzigen, en ondermeer artikel 23 van de statuten als volgt opgesteld hebben: "Artikel 23 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, vertegenwoordigt geldig de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder met die beperking dat voor alle beslissingen die betrekking hebben op nagemelde rechtshandelingen, de zaakvoerder het voorafgaande akkoord van de vennoten die gezamenlijk drie vierden van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, moet bekomen:

- Kopen, verkopen en hypothekeren van onroerende vennootschapsgoederen

- Aangaan van hypothecaire leningen en het verstrekken van hypothecaire volmachten;

Vestigen van andere persoonlijke of zakelijke zekerheden in naam van de onderneming;

Het aangaan van langlopende periodieke verplichtingen, zoals leningen, leasingovereenkomsten

en financieringen en andere

het uitvoeren van betalingen naar de aandeelhouders of bestuurders van de vennootschap

Het aangaan van participaties in andere ondernemingen of verenigingen

- Organisatorische samenwerking met anderen/derden

Aangaan van arbeidsovereenkomsten

- Het uitvoeren van financiële verrichtingen boven de vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00)." Besloten hebben de overgangsbepalingen weg te laten,

10. Machtiging werd verleend aan de bvba "Ghysel en De Lombaerde", met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1099, handelend door haar aangestelden en/of bedienden, welke afzonderlijk kunnen optreden om het rechtspersonenregister en het aandelenregister in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten van kapitaalverhoging.

(getekend) notaris Marc Boeykens

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal, de gecoordineerde tekst van de statuten.

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 05.06.2012 12153-0416-009
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 26.07.2011 11322-0543-008

Coordonnées
THE RIGHT PEOPLE

Adresse
SINT-SALVATORSTRAAT 18B, BUS 102 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande