THENERGO F+L

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : THENERGO F+L
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 892.239.355

Publication

30/06/2014
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

1J1A1MMIJ

bah

aa

Bel Staa

111111

UI

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 JUNI 2014

afdeekniteerp^n

Ondernemingsnr : 0892.239.355

Benaming

(voluit) : THENERGO F+L

(verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 2018 ANTWERPEN - BRUSSELSTRAAT 59

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van de raad van bestuur van 23 april 2014 blijken volgende beslissingen:

De raad van bestuur beslist om met onmiddellijke ingang de zetel van de vennootschap te verplaatsen van

Gateway House, Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen naar Derbystraat 255, 9051 Gent.

De raad van bestuur beslist om aan de heer Christoffel Belin, met woonplaats te 2630 Aartselaar, Kleistraat 48 bijzondere volmacht te verlenen om alle documenten te ondertekenen en neer te leggen bij de Nationale Bank en ter griffie, alle publicaties te ondertekenen en te verrichten in het Belgisch Staatsblad en alle gegevens te wijzigen bij de KBO in het licht van voorgaande beslissingen,

Getekend:

Christoffel Belin

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 26.06.2014 14224-0033-026
21/02/2014
ÿþ Mod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

6laargale5d ki:;. ~~"f ~~ ~~~ ~ d9 RorkIati Iran Koophandel fe /Interpol', op

Grif12 FE13. 2094

111111 IIfl1IIAINIII

*140A8285"

wi

Ondememingsnr : 0892239355

Benaming

(voluit) : THENERGO F+L

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRUSSELSTRAAT 59, 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwem akte : ONTSLAG VAN EEN BESTUURDER

Uit de notulen van de Raad van besuur in vergadering op 14 januari 2014 blijken volgende beslissingen:

De Raad van bestuur beslist het ontslag op 18 december 2013 uit het mandaat van bestuurder van de Heer Ronny Schuermans te aanvaarden. De Raad van bestuur beslist niet in vervanging van dit mandaat te voorzien.

De bestuurders geven volmacht aan Christoffel Beliën met woonplaats te Aertselaar, Kleistraat 48, met de macht van indeplaatsstelling, om aile documenten neer te leggen ter griffie, alle publicaties te ondertekenen en te verrichten in het Belgisch Staatsblad en alle gegevens te wtjiiigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen in het licht van de voorgaande beslissingen van de Raad van bestuur,

Christoffel Beliën

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

09/01/2015
ÿþ mod 11.1

'~~~ t1,1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iJ1I!~i[111Mg~uiwWWi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming (voluit) : 0892.239.355

(verkort) Thenergo F+L

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Derbystraat 255

(volledig adres) 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp(en) akte VERVROEGDE ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 184, §5, W.VENN - ONTSLAG BESTUURDERS EN COMMISSARIS



Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel; te Gent, afdeling Gent.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 19 december 2014, blijkt het volgende:

1. Na kennisname van het bijzondere verslag van de raad ven bestuur houdende een voorstel tot; vervroegde ontbinding van de vennootschap en de daarbij gevoegde staat van activa en passiva per 9' december 2014 evenals van het bijzondere verslag van de commissaris opgesteld over voormelde staat van; activa en passiva conform artikel 181, §1, van het Wetboek van Vennootschappen, werd er beslist om dei vennootschap met ingang van 19 december 2014 vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen en om dei vereffening ook onmiddellijk in deze zelfde akte af te sluiten overeenkomstig de mogelijkheid daartoe voorzien; in artikel 184, §5, van het Wetboek van Vennootschappen en onder de daarin bepaalde voorwaarden.

2. De vergadering stelde vast dat ingevolge de voorgaande beslissing tot ontbinding en onmiddellijke; afsluiting van de vereffening er een einde is gekomen aan het mandaat van de bestuurders in functie, te weten:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELSTER", rechtspersonenregister, Antwerpen afdeling Antwerpen 0882.404.941, met zetel te 2630 Aartselaar, Kleistraat 48, met als vaste; vertegenwoordiger de heer BELTEN Christoffel Christoffel Maria Remi, geboren te Willebroek op 5 februari 1958, wonende te 2630 Aartselaar, Kleistraat 48;

2/ de naamloze vennootschap "ABO-Group Environment" (voorheen genaamd "Thenergo"), rechtspersonenregister Gent afdeling Gent 0477.032.538, met zetel te 9051 Gent (sint-Denijs-Westrem), Derbystraat 255, met als vaste vertegenwoordiger de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "BELSTER", voornoemd, op haar beurt met als vaste vertegenwoordiger de heer BELIËN Christoffel, voornoemd.

De beëindiging van het bestuurdersmandaat van sub 2.2 houdt tegelijk en impliciet ook de beëindiging van; i haar mandaat als gedelegeerde bestuurder in.

3. De vergadering stelde vast dat ingevolge de voorgaande beslissing tot ontbinding en onmiddellijke afsluiting van de vereffening er van rechtswege tevens een einde komt aan het mandaat van de commissaris, te; wetende burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren  BDO Réviseurs d'Entreprises", rechtspersonenregister, Brussel 0431.088.289, met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Elsinore Building - The Corporate Village, Da Vincilaan 9  Box E.6, vertegenwoordigd door mevrouw CATRY Veerle, bedrijfsrevisor.

4. De vergadering besliste dat het resterende actief van de Vennootschap wordt teruggenomen door de Aandeelhoudsters en onder hen wordt verdeeld in verhouding tot hun participatie in het kapitaal; alle rechten' : verbonden aan de eigendom van alle aandelen worden met ingang van 19 december 2014 overgedragen aan; de Aandeelhoudsters voor zover zulks nog niet zou zijn gebeurd.

5. De vergadering verklaarde en bevestigde, op vraag van de instrumenterende notaris, en verzocht tel

akteren:

- dat het kapitaal van de Vennootschap volledig volgestort is;

- dat er geen bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan noch andere effecten dan de aandelen die het!

kapitaal vertegenwoordigen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- dat er geen rechtsgedingen hangende zijn en ook geen (rechts)vorderingen zijn die de Vennootschap toekomen;

- dat er geen gelden of waarden zijn toekomende aan onbekende aandeelhouders of schuldeisers van de Vennootschap of waarvan de afgifte niet kon worden gedaan;

- dat de Aandeelhoudsters als rechtsopvolgers ten bijzondere titel van de vereffende Vennootschap (i) alle eventuele toekomstige activa en rechten die nog aan de vereffende Vennootschap zouden toekomen, overnemen in dezelfde verhouding als hoger in dit besluit is beslist en (ii) enkel kunnen worden aangesproken ten belope van de aan hen respectievelijk toebedeelde activa voor eventuele toekomstige schulden of verplichtingen van de vereffende Vennootschap;

- dat de Vennootschap geen onroerende goederen bezit noch andere goederen waarvoor bijzondere rechten gelden;

- dat de Vennootschap geen goederen of rechten bezit waarop enige regionale wetgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

6. De vergadering besliste dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste vijf (5) jaar zullen worden bewaard te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Derbystraat 255.

7. De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat er door de Vennootschap geen maatregelen dienden te worden genomen voor de consignatie van gelden enfof waarden die aan eventuele schuldeisers zouden toekomen gelet op de hoger genomen besluiten en het gemelde dienaangaande in de conclusies van het verslag van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1, derde lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

8. De vergadering besliste met uitdrukkelijke instemming van iedere Aandeelhouder individueel:

1. De vergadering gelast vooreerst elk van de voormalige Bestuurders, als bijzondere lasthebber met bevoegdheid alleen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, met de uitvoering van alle voorgaande besluiten aangaande de ontbinding en vereffening van de Vennootschap, zowel intern tegenover de Aandeelhoudsters als extern tegenover derden, zowel in het binnenland als in het buitenland, en verleent daartoe aan elk van hen de ruimste machtigingen inzake:

- de vertegenwoordiging van de vereffende Vennootschap tegenover alle binnenlandse en buitenlandse overheden, administraties, toezichthouders, openbare ambtenaren, waaronder notarissen en griffiers, openbare of privé maatschappijen of instellingen, waaronder onder meer maar niet uitsluitend de post, de douane, alle telefoon- en andere telecommunicatiemaatschappijen, alle maatschappijen voor nutsvoorzieningen (zoals water, gas, elektriciteit), alle fiscale administraties (zoals directe en indirecte belastingen, BTW), alle sociale zekerheidsinstanties en secretariaten, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondememingsloketten en de Deposito- en Consignatiekas teneinde aldaar namens de vereffende Vennootschap alle verklaringen af te leggen en aile stukken en nuttige documenten te ondertekenen en te ontvangen, met inbegrip van alle sommen, waarden en tegoeden die aan de vereffende Vennootschap zouden toekomen vanwege openbare of private besturen, vennootschappen of welke personen ook en daaromtrent kwijting verlenen, dit alles voor rekening en ten voordele van de Aandeelhoudsters als rechtsopvolgers ten bijzondere titel van de Vereffende Vennootschap;

- voor zover zulks nog niet zou zijn gebeurd en voor zover en in de mate zulks nog nodig zou zijn, alle bankverrichtingen zoals betalingen uitvoeren met alle middelen en onder meer via overschrijvingen en het ondertekenen van alle mandaten en alle nuttige documenten voor de betaling van de roerende voorheffing en voor de verdeling en uitbetaling van het netto-aandeel van iedere Aandeelhouder in de vereffening;

- de schrapping van de financiële rekeningen op naam van de vereffende Vennootschap na de saldering ervan of desgevallend de overzetting van die rekeningen op naam van de Aandeelhouders.

Il. De vergadering verleent bovendien ook aan de heer BELIËN Christoffel, voornoemd, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen:

- bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en In het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van de sluiting van de vereffening als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van aandeelhouders van deze Vennootschap;

- bij alle relevante fiscale administraties en bevoegde ontvangkantoren voor de vervulling van de fiscale verplichtingen van de vereffende Vennootschap o.m. op vlak van de vennootschapsbelastingen, inzake de BTW en de aangifte van de stopzetting van werkzaamheid;

- bij alle sociaalrechtelijke administraties en de sociale secretariaten teneinde daar alle formaliteiten te vervullen inzake de schrapping van de Vennootschap.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift akte, staat van activa en passiva, verslag raad van bestuur, verslag commissaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 20.06.2013 13211-0564-026
06/08/2012
ÿþ Atod Woai 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eti



III 11111 lI 1111 III I I I I Ii II1

*12137826*

V beh aa Be Stai

~

l'an qs

`l,'u

2SJ~JL2~1Z

Griffie

Ondernemingsnr : 0892.239.355

Benaming

(voluit) : THENERGO F+L

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRUSSELSTRAAT 59 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van een bestuurder en benoeming van een commissaris

Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van 21 juni 2012 blijkt het volgende.

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag met onmiddellijke ingang van Markey BVBA,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw Kathleen Markey, uit haar mandaat als

bestuurder van de vennootschap.

De algemene vergadering benoemt BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA tot commissaris van de. Vennootschap voor een periode van 3 jaar, namelijk voor de boekjaren 2012, 2013 en 2014. BDO stelt als haar permanente vertegenwoordiger Mevrouw Veerle Catry aan.

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist om aan de heer Christoffel Beliën, met woonplaats te 2630 Aartselaar, Kleistraat 48 bijzondere volmacht te verlenen om alle documenten te tekenen, neer te: leggen ter griffie, alle publicaties te verrichten in het Belgisch Staatsblad en alle gegevens te wijzigen bij de' KBO in het licht van voorgaande beslissingen.

Christoffel Beliën

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 30.07.2012 12362-0118-026
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.05.2010, NGL 25.07.2011 11340-0588-033
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.05.2011, NGL 25.07.2011 11340-0589-029
18/01/2011
ÿþie Mod 2.1

LItuikdB:~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc I IO II III II 1 I I O II~ >, ~" ii~i~ Var1 t]e

behc " 1100886* Rechtbank van fuititiefpen

aar ,op ~

Bel; De Grlffier

Staal Griffie





Ondernemingsnr : 0892.239.355

Benaming

(voluit) : THENERGO F+L

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2018 ANTWERPEN - BRUSSELSTRAAT 59

Onderwerp akte : WIJZIGING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De bijzondere algemene vergadering van 05/01/2011) neemt akte van het ontslag per 29/11/2010 van de heer Christophe Van Nevel als bestuurder van de vennootschap.

De vergadering benoemt daaropvolgend met onmiddellijke ingang en voor een duur van zes jaar tot nieuwe

bestuurders van de vennootschap:

- de heer Ron Schuermans, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 22.

- de BVBA Markey, met zetel te 2100 Deume, Ter Rivierenlaan 217 bus 3, BTW 460.104.850, RPR

Antwerpen, met vaste vertegenwoordiger mevrouw Kathleen Markey, wonende op hetzelfde adres.

De algemene vergadering beslist om aan de heer Christoffel Beliën, met woonplaats te 2630 Aartselaar, Kleistraat 48, met recht van substitutie, bijzondere volmacht te verlenen om alle documenten neer te leggen ter griffie, alle publicaties te verrichten in het Belgisch Staatsblad en alle gegevens te wijzigen bij de KBO in het licht van voorgaande beslissingen.

Getekend Chris Beliën

Volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.05.2009, NGL 18.05.2009 09153-0277-033

Coordonnées
THENERGO F+L

Adresse
DERBYSTRAAT 255 9051 GENT

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande