THOVAC INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THOVAC INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.443.972

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 02.07.2014 14254-0388-008
19/02/2013
ÿþ~

fluai

Mod ADF 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 7 FFEJ, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0846.443.972

Benaming (voluit) : MEGAPAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder; Uittreksel uit akte Tekst :

ambtsbeëindiging zaakvoerder; Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Bij beslissing van de zaakvoerders werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 29 januari 2013 verplaatst naar : Industrielaan 25 - 9620 Zottegem

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 29 januari 2013 heeft met eenparigheid van stemmen het ontslag van alle zaakvoerders met onmiddellijke ingang aanvaard : * de NV Les Carrieres, met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 13, met

onderemingsnummer 0437.703.986, met als vaste vertegenwoordiger de heer Van De Moortel Peter Jozef Willy, geboren te Oudenaarde op 2 maart 1964, wonende te 9700 Oudenaarde, Drijfweg 6

* de heer Thomas Amaat Maria Harold Van Cauwenberge, geboren te Sint-Niklaas op 14 juni 1962, wonende te 9700 Oudenaarde, Kleistraat 3

De bijzondere algemene vergadering heeft met ingang van 29 januari 2013 de volgende benoemd tot nieuwe zaakvoerder van de vennootschap :

* HOLDING VC WOOD CVBA BTW BE 0822.978.088 - Hellestraat 87 -1800 Vilvoorde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Thomas Van Cauwenberge

Holding VC Wood CVBA

Vaste vertegenwoordiger de heer Thomas Van Cauwenberge

Zaakvoerder

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Scheldekant 7, 9700 Oudenaarde, België

Op de laatste blz. van L'ûik B vermelden : netto ; Naam én hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

19/06/2012
ÿþ111

*iaioaaas"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 8 JUNI 2012

Griffie

mod 19.1

Ondernemingsnr : Q gy ot_

Benaming (voluit) :111iEGAPAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Scheldekant 7

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Bael, geassocieerd notaris met zetel van dei burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte if aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op zes juni tweeduizend en twaalf,r ter neerlegging vôôr registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt: Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCM", met zetel te 9700i Oudenaarde, Scheldekant 7, opgericht blijkens notariële akte verleden voor notaris Ilse De Brauwere! 3 te Gent op 1 juni 2012, neergelegd ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch staatsblad,; waarvan de statuten tot op niet werden gewijzigd, met ondernemingsnummer 0846.342.717.

2) De heer VAN dE MOORTEL Johan Donné Leon, geboren te Oudenaarde op 6 augustus 1961 ; r wonende te 9700 Oudenaarde, Kleistraat 3.

3) De heer VAN CAUWENBERGE Thomas Amaat Maria Harold, geboren te Sint-Niklaas op 14:

juni 1962, wonende te 9620 Zottegem, Bruggenhoek 44.

De naam van de vennootschap luidt "MEGAPAMF.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 7.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse;

taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening,fi

fi hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden:

- het deelnemen in alle Belgische en/of vreemde, bestaande en/of op te richten ondernemingen

en dit door middel van inschrijving, inbreng, ruil of anderszins;

- het aankopen, beheren, verhuren en verkopen van onroerende goederen;

- de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten,]

ombouwen, verkopen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen;

ir - het besturen en begeleiden van ondernemingen en rechtspersonen;

- het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en;

ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management,

il bedrijfsorganisatie, promotie en informatica;

het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen,

k en vennootschappen;

- het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

- alle activiteiten van bemiddeling met het oog op de verkoop, aankoop, ruif, verhuring of afstand;

van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

- het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen;

- het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden, met.

uitzondering van de activiteiten voorbehouden aan financiële instellingen erkend door de Commissieif

voor het Bank en Verzekeringswezen;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-behouHen e aan het

Belgisch Staatsblad



- de invoer, uitvoer, handel, aankoop, verkoop, behandeling, verwerking, vervoeren, laden, lossen, controle, wegen, bewaking, verpakken, stapelen, stouwen, opslaan van allerlei goederen in de ruimste zin, zoals diverse bouwmaterialen, machines, voertuigen, materieel, primaire en secundaire grondstoffen, half afgewerkte en afgewerkte producten, afval- en recuperatieproducten, schroot en dergelijke;

- de verhuring van voertuigen, bouwmaterieel, machines, alsook het uitvoeren van herstellingen en reparaties aan voertuigen, materieel en machines.

- het oprichten van allerhande filialen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in aile verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doe! nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

ln het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen.

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak_ Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke ais commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR).

Geassocieerd notaris Jan Bael bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van vijftigduizend euro (50,000,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid "MEGAPAN", in oprichting bij ING Bank.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door het gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Tot gewone zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a mod 11.7



) " Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





- de naamloze vennootschap "Les Carrieres", met zetel te 9700 Oudenaarde (Ooike), Scheldekant 13, met ondernemingsnummer 0437.703.986, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN dE MOORTEL Peter Jozef Willy, geboren te Oudenaarde op 2 maart 1964, wonende te 9700 Oudenaarde, Drijfweg 6.

- De heer Thomas Van Cauwenberge, wonende te 9700 Oudenaarde, Kleistraat 3.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvcerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot eenendertig december tweeduizend dertien.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van -de maand juni om 17u30. Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 17u30.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 06/06/2012, met bankattest.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hekzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/05/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 2 ME1 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0846.443.972

Benaming (voluit) : MEGAPAN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : industrielaan 26

9620 Zottegem

Onderwerp akte :ONTSLAG VAN ZAAKVOERDER - WIJZIGING BENAMING -

r ZETELAANPASSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 24 april 2015, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van vennoten:

Eerste Beslissing: Wijziging maatschappelijke benaming.

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "THOVAC INVEST".

Tweede Beslissing: Wijziging Maatschappelijke zetel.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel over te brengen naar 9620 Zottegem,

Bruggenhoek, 44.

Derde Beslissing: Ontslag Zaakvoerder.

De vergadering verleent vanaf heden onstlag uit haar functies van zaakvoerder aan de

CVBA HOLDING VC WOOD, met zetel te 1800 Vilvoorde, Hellestraat 87, RPR 0822.978.088, met

als vaste vertegenwoordiger de Heer Tomas Van Cauwenberghe, met volledige decharge, voor

dewelke haar bestuurder, de heer Thomas Van Cauwenberghe aanvaardt.

Vierde Beslissing: Benoeming Nieuwe Zaakvoerder.

De vergadering beslist als nieuwe niet statutaire zaakvoerder aan te stellen de heer Thomas

Van Cauwenberge, wonende te 9620 Zottegem, Bruggenhoek 44, die aanvaardt,









VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-wijziging - coordinatie statuten.

Getekend Heleen DECONIPICK, geassocieerd notaris.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 19.06.2015 15189-0221-008

Coordonnées
THOVAC INVEST

Adresse
BRUGGENHOEK 44 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande