THREE KIDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THREE KIDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.339.494

Publication

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.06.2013, NGL 25.10.2013 13643-0308-011
21/08/2013
ÿþ Motl Wald 11.1

~ ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

I

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

1 30237 0 9 Ai16, 2013

RECHUMe VAN KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0895.339.494

Benaming

(voluit) : THREE KIDS, in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brakelstraat 5, 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 26 juli 2013

Afsluiting van de vereffening:

De vergadering verklaart dat de vereffening van de bvba THREE KIDS, in vereffening, met maatschappelijke

zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Brakelstraat 5, afgesloten is.

De beslissing tot sluiting van de vereffening impliceert noodzakelijkerwijze de goedkeuring van het vereffeningsplan en de décharge aan de vereffenaar die als volgt worden verleend:

Goedkeuring van het vereffeningsplan en vereffeningsbalans

De vergadering keurt de eindafrekening goed, alsook het vereffeningsplan. De vergadering neemt tevens

kennis van de vereffeningsbalans en keurt deze goed.

Décharge aan de vereffenaar

De vergadering verleent volledige en onbeperkte décharge aan de vereffenaar voor het door hem

uitgeoefende mandaat.

Uitvoeringsbesluiten

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de bvba THREE KIDS, in vereffening, met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Brakelstraat 5, gekend onder het ondernemingsnummer 0895.339.494, definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste 5 jaar zullen bewaard blijven op het adres : Lijsterstraat 21, 9810 Nazareth.

De vereffenaar krijgt de opdracht het nodige te doen m.b.t« de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor eensluidend uittreksel,

Gemay Caroline,

Vereffenaar.

Tegelijk hierbij neergelegd : afschrift van het vonnis tot goedkeuring van het verdelingsplan en de vereffeningsbalans dd. 2610712013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2013
ÿþmod 11,1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" ~ ... .. .~

17 !UNI 2013

RECHTE H ffj AN KOOPHANDEL TE GENT

N 11 HhI



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Ondememingsnr: 0895.339.494

Benaming (voiuit) : THREE KIDS

(verkort)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brakelstraat 5

9830 Sint-Martens-Latent

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke (Sint Maria-Horebeke), op 5 juni 2013

Dat de enige vennoot, overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen; handelende als buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THREE KIDS", met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-i

Martens-Latent, Brakelstraat 5, ondernemingsnummer 0895.339.494,

"

rechtspersonenregister Gent

De volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: Vervroegde ontbinding. De enige vennoot beslist tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap, die enkel nog;; zal bestaan ten behoeve van haar vereffening, en spreekt de invereffeningstelling uit te; rekenen vanaf heden.

Tweede beslissing: Benoeming vereffenaar(s).

De enige vennoot beslist als enige vereffenaar aan te stellen: voornoemde mevrouw; GERNAY Caroline Colette André Marie, rijksregister nummer 73.09.05-160.25, wonende te; 9830 Sint-Martens-Latem, Brakelstraat 5, die aanvaardt.

Zij verklaart niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en voor de uitoefening van haar'; mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid te bieden.

De benoeming van de vereffenaar zal aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Brussel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen, De vereffenaar treedt pas in functie nadat de voorzitter;; van gezegde rechtbank is overgegaan tot de bevestiging van haar benoeming.

Derde beslissing: Bevoegdheden en emolumenten van de vereffenaar(s).

Aan de vereffenaar worden de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend, voorzien in artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene ver-i gadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij wordt uitdrukkelijk en voor zoveel als nodig gemachtigd om het verzoekschrift te'! ondertekenen ter bevestiging van zijn benoeming,

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij;; kan met of zonder betaling handlichting geven van alle inschrijvingen, bevoorrechte of;, hypothecaire overschrijvingen, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op d& geschriften van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan de vereffenaar aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van de vereffenaar zal onbezoldigd zijn.

Vierde beslissing : Ontslag en decharge zaakvoerder.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de enige vennoot ten slotte kennis van haar ontslag als enige zaakvoerder, aan wie decharge verleend wordt voor het door haar tot op heden waargenomen bestuur,

Vijfde beslissing : Aanpassing statuten.

Ingevolge de hiervoor genomen beslissingen en de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de enige .vennoot de statuten als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel ?

De vennootschap, opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt "THREE KIDS".

Artikel 2

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening,

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

I) De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, de import, de export, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van producten met betrekking tot de textiel- en dienstensector. De uitbating van een agentuur met betrekking tot textiel- en dienstensector en alle overige soorten, de agenturenhandel van alle grondstoffen, halfgrondstoffen, fabricaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin.

2) Ontwikkelen, productie, aankopen en verkopen in binnen- en buitenland van allerlei producten (voor zover door de wet toegelaten) waaronder borstvoedingslingerie, nachtkledij, dagelijkse kleding voor de borstvoedingsperiode, alsook de badmode in de ruimste zin van het woord.

3) Wetenschappelijke, technische, markttechnische, juridische en andere kennis en kunde ter beschikking stellen met betrekking tot kleding in de meest uitgebreide betekenis, betrouwbaarheids- en risicoanalyse, expertisen, aan ondernemingen, openbare en andere instellingen en particulieren. Zij kan dit doen middels elk denkbaar medium, bestaand of nog te ontwikkelen (zoals boeken, seminaries, audio-video, magneetband, ; elektrotechnische dragers enzovoort). Zij mag tevens alle activiteiten die daarmee in verband staan of kunnen staan uitoefenen,

4) Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en verhandeling van de eigen onroerende goederen en roerende goederen; zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen, verbouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen; zij mag de beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen of roerende goederen en waarden; zij mag belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 van het Wetboek van Vennootschappen.

5) Management - Bestuurdersactiviteit

het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de' begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

" het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; protectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

" de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

" het ontwikkelen, kopen, verkopen, 'beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

" het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen of ondernemingen;

" het beleggen, het beheren en het uitbaten van onroerende en lichamelijke en onlichamelijke roerende waarden en bezittingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van moeder- en dochterondernemingen;

" het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementsbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom;

" het waarnemen van bestuur in vennootschappen.

Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

Zij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen,

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, alsook wijzigen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zÿ het best geschikt zal achten.

Artikel 4

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Brakelstraat 5 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, 00).

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 9I986$te van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 5

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Op de laatste blz. van Luit vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.s Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

motl 11.1

Elk der vereffenaars beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op I juli en eindigt op 30 juni van hef daaropvolgende kalenderjaar.

Artikel 8

De jaarlijkse algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand december, om 10 u., in de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats,

Artikel 9

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

ArtiKel 11

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 995bis bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede Jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Artikel 12

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars decharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

De comparante, in haar hoedanigheid van enige (statutaire) zaakvoerder, heeft op 2 april 2013 het verslag opgesteld met toelichting van de ontbinding van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, Bij dat verslag werd een staat van activa en passiva gevoegd, waaruit de toestand van de vennootschap blijkt op 31 maart 2013.

De heer Karel Depoorter, bedrijfsrevisor met kantoor te 8520 Kuurne, Kortrijksestraat 175, heeft op 19 april 2013 overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voor-

` behouden

aan het Belgisch Staatsblad



Vennootschappen het verslag opgesteld over de staat, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder. De conclusies van dit verslag luiden als volgt

"ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA THREE KIDS een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2013 die, rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.265, 71 Euro en een netto-actief van 11.238, 92 Euro. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar:".

De comparante doet op ons kantoor neerlegging van een exemplaar van gezegde verslagen en van de staat van activa en passiva.

In haar hoedanigheid van enige vennoot-zaakvoerder heeft de comparante wel degelijk kennis van de bovenvermelde verslagen en staat en beschouwt de voorlichtingsvoorwaarden vermeld in artikel 181 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen als vervuld.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal, neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

verslag van de zaakvoerder + staat van activa en passiva

verslag van de bedrijfsrevisor

bevestiging benoeming vereffenaar door de voorzitter van de rechtbank van

koophandel

-

gecoördineerde tekst der statuten























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 13.10.2012, NGL 30.10.2012 12625-0486-014
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.06.2012, NGL 22.06.2012 12203-0228-016
03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 28.12.2010 10647-0550-016
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 16.01.2010, NGL 11.02.2010 10042-0499-016

Coordonnées
THREE KIDS

Adresse
BRAKELSTRAAT 5 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande