THUIS- EN VERPLEGINGSPRAKTIJK KATRIEN DE KEULENEIRE, AFGEKORT : GCV VERPLEGING KATRIEN DE KEULENEIRE

Divers


Dénomination : THUIS- EN VERPLEGINGSPRAKTIJK KATRIEN DE KEULENEIRE, AFGEKORT : GCV VERPLEGING KATRIEN DE KEULENEIRE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 604.969.501

Publication

27/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

150 861*

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

17 MAO 2015

AFDELINeriIfNDERMONDE

Ondernemingsnr : Benaming

(voltra) : Thuis- en verplegingspraktijk Katrien De Keuleneire (verkort) : 0CV Verpleging Katrien De Keuleneire

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Heirweg 25, 9270 LAARNE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op heden, 01/07/2014 zijn de partijen :

1 - Katrien DE KEULENEIRE, geboren te Gent op 19/01/1977, wonende Heirweg 25, 9270 Laarne (RIZIV-nr 48648765)

2 - Eddy DE KESTELIER, geboren te Gent op 30/04/1964, wonende Turfputstraat 73 A, 9290 Berlare 3- René DE KEULENEIRE, geboren op 15/11/1949, wonende Oud-Smetlede 135, 9340 Lede-Smetlede

overeengekomen een burgerlijke vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en dit voor onbepaalde tijd.

Art. 1: Naam en Zetel

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire,

vennootschap met als naam : Thuis- en verplegingspraktijk Katrien De Keuleneire

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Heirweg 25, 9270 Laarne. Hij kan zonder wijziging van de. statuten naar om het even welke plaats in België worden overgebracht bij gewoon besluit van het bestuur. Dit: besluit moet worden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag bij. besluit van de zaakvoerder(s) exploitatiezetels, kantoren en bijhuizen oprichten in België en in het buitenland.

Art. 2: Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- Algemene, pediatrische, geriatrische, sociale en psychiatrische verpleegkunde.

- Verpleegtechnische behandelingen, inspuitingen & infuustherapie, bloedafnames.

- Hygiënische zorgen, kraamzorg, peritoneale nierdialyse, diabetes omkadering, gespecialiseerde

wondverzorging, palliatieve zorgen & bijstand.

Medische pedicure, begeleiding fertiliteitsproblemen, voedings-& dieetkunde, ambulante chemotherapie &

nazorg, opleiding & begeleiding startende zorg- en thuisverpleegkundigen, orthopedische hulpmiddelen,

verpleegkundig materiaal en zorg op afstand,

- UV lichtbehandeling bij ((pre)maligne) dermatologische diagnoses

- Ziekenvervoer en ambulancediensten.

- Het verrichten van therapeutische activiteiten gericht op het verbeteren van het algemeen welzijn van het

individu, zowel op individuele basis, als in groepsverband.

- De aan- en verkoop, het huren, het verhuren, het Leasen van alle medische en verpleegkundig materiaal,

met uitsluiting van alle medicatie door de wet geregistreerd, ten behoeve van patiënten, en dit aan particulieren,

handelaars en ondernemingen.

- Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen, trainingen en coachings, bij middel van' alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles' in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Cool J65 5cd1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Het bouwen laten bouwen, laten verbouwen, verbouwen, inrichten, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren, kopen, verkopen, verwerven en uitbaten van ouderenvoorziening, rusthuis, serviceflat of een woningcomplex met dienstverlening.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenisen aangaan, Kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Art. 3: Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 1.000,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen, die iedere 1/100e van het

kapitaal vertegenwoordigen.

Het aandelen worden als volgt verdeeld : - Katrien De KEULENEIRE 198 %

- Eddy DE KESTELIER - stille vennoot : 1 %

- René DE KEULENEIRE - stille vennoot : 1 %

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal mag in één of meerdere keren worden verhoogd of verminderd door een beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering. De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in het register van aandelen dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap en daar ter inzage is van de vennootschap. Bij het eventueel overlijden van één van de vennoten za! de vennootschap blijven duren tussen de overlevende vennoten.

- De afstand van aandelen onder levenden is vrij aan een medevennoot

- De overdracht of overgang van aandelen wegens overlijden is vrij aan een medevennoot

Art. 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf 1 juli 2014.

Behoudens een rechterlijke beslissing, kan zij niet worden ontbonden dan door een besluit van de

Algemene Vergadering genomen met inachtneming van de vorm en de regels gesteld voor een wijziging van de

statuten.

Art. 5: Vennoten

Zijn vennoten:

- de ondertekenaars van huidige akte

- de natuurlijke of rechtspersonen, als vennoot aanvaard door een besluit van de algemene vergadering der vennoten, beslissend met een gewone meerderheid van aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. De aanvaarding van een vennoot wordt aangetekend in het register van aandelen.

Alle oprichters zijn vennoten en zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan. Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap voorgezet onder de overlevende vennoten. Hetzelfde geldt indien één der vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent werkonbekwaam wordt bij ontslag, uitsluiting en professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot.

Art. 6: Bestuur& zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering. De Algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat, zij kan het mandaat ook herroepen of hernieuwen.

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging voorzien kan worden. De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

De individuele onderzoeks- en controlebevoegdheden van de vennoten Kan worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat.

De zaakvoerder(s) hebben de macht om, onder meer aile verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, kortom alle goederen verhandelen op alle mogelijke wijze en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; leningen aan te gaan en de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren.

V or"

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Art, 7: Algemene Vergadering

De algemene vergadering groepeert alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van juni om 20.00 u. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Elke Algemene Vergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België die in de , bijeenroepingen wordt aangegeven. De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld m.b.t. hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder roept de gewone algemene vergaderingen en de buitengewone algemene vergaderingen bijeen. De oproeping tot de algemene vergadering wordt ten minste 15 dagen váôr de vergadering meegedeeld aan de vennoten en zaakvoerders, Deze oproeping geschiedt door middel van een e-mail. Op aanvraag wordt de uitnodiging per post verstuurd. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering wordt aan de vennoten en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens de wet ter beschikking , moeten worden gesteld.

Een vennoot mag zich bij geschreven volmacht laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een andere vennoot die stemrecht heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge Art. 8: Buitengewone Algemene Vergadering

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s), telkens het

belang van de vennootschap het vereist. Zij moeten er een bijeenroepen telkens een of meer vennoten die één vijfde van de aandelen in handen hebben dit vragen, op voorwaarde dat precieze punten voor behandeling door de algemene vergadering worden aangeduid. Zij moet samenkomen binnen één maand na het verzoek.

Art. 9: Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 juli 2014

tot 31 december 2015.

Art, 10: Ontbinding & Vereffening

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij

beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen. De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Ingeval van ontbinding duidt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt eveneens hun bevoegdheden en hun vergoedingen. Zolang de vereffenaars niet zullen aangeduid zijn, is de zaakvoerder van rechtswege belast met de vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de macht van de zaakvoerder.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelende vereffenaars het netto-actief, in geld, onder de vennoten naar verhouding van het' aantal aandelen dal zij bezitten.

Art. 11: Wetboek der Vennootschappen

Voor alles wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, verklaren de partijen te verwijzen naar de

Vennootschappenwet. Bijgevolg worden de bepalingen van die wet waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te zijn opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven te zijn.

Art. 12: Overgangsbepalingen:

De oprichters benoemen met éénparigheid van stemmen als eerste zaakvoerder vanaf 1 juli 2014 en voor onbepaalde tijd, Mevrouw De Keuleneire Katrien, De zaakvoerder zal zijn taak kunnen waarnemen na ' neerlegging van de stukken van de vennootschap op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen, evenmin worden controlerende vennoten aangesteld. De oprichters beslissen met éénparigheid van stemmen de zaakvoerder te bekleden met alle machten noodzakelijk voor de uitvoering van onderhavige oprichting.





Katrien DE KEULENEIRE Zaakvoerder Eddy DE KESTELIER René DE KEULENEIRE

Stille Vennoot Stille Vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THUIS- EN VERPLEGINGSPRAKTIJK KATRIEN DE KEU…

Adresse
HEIRWEG 25 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande