THUISVERPLEGING ELLEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING ELLEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.210.276

Publication

09/04/2013
ÿþ-f mod 11.1



J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 8 -03- 2013

RECH~eTE K VAN

KOOpH GENT

=i3ossi3o

V( behi aal Bel, Staa

II

i

Ondernemingsnr: 0825.210276

Benaming (voluit) : THUISVERPLEGING ELLEN

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Ontbinding - Sluiting van de vereffening

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christian Van Belle te Gent, op twintig maarti tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen : ;, ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

, 1

, ;; BEËINDIGING MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de statutaire zaakvoerder, zijnde mevrouw Balliu Ellen.

SLUITING VAN DE VEREFFENING

Il De vergadering stelt vast dat thans aile schulden van de vennootschap vereffend zijn, behoudens een schuld in; rekening-courant aan de vennoten voor alle kosten gepaard gaand met deze ontbinding (accountant,: bedrijfsrevisor, notaris).

Ter staving hiervan legt de voorzitter aan de vergadering en de ondergetekende notaris een tussentijdse staat; de dato 19 maart 2013 voor, die tevens geldt als de vereffeningsrekening en die aan deze akte zal gehecht; blijven.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen; ;; van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel; overgaan in het vermogen van de vennoten.

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist derhalve de ontbinding; meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap "THUISVERPLEGING ELLEN" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en; gedurende ten minste 5 jaren bewaard worden op volgend adres: 9940 Evergem (Ertvelde), Stenenmolenstraat 1Y, 24 A.

il MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan bvba Decafisk en Partners te 9000 Gent, Coupure links 629/2 en haar aangestelden, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten, inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket, alsmede bij de; Administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen een onderhandse volmacht en een tussentijdse staat; de dato 19 maart 2013;

- Het bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van; vennootschappen met een staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2012;

- Het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stenenmolenstraat 24 A

9940 Evergem

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 26.05.2012 12129-0238-010

Coordonnées
THUISVERPLEGING ELLEN

Adresse
STENENMOLENSTRAAT 24A 9940 ERTVELDE

Code postal : 9940
Localité : Ertvelde
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande