THUISVERPLEGING MONIKA STEEMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING MONIKA STEEMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.596.636

Publication

25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.09.2013 13587-0554-011
13/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12300327*

Neergelegd

11-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr : 0842596636

Benaming (voluit): Thuisverpleging Monika Steeman

(verkort):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9200 Dendermonde, Lange Dijkstraat (STG) 52

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - benoemingen - overgangsbepalingen.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Sven Heyvaert, te Sint-Niklaas, op 28 december 2011 dat

1) Mevrouw STEEMAN Monika, geboren te Dendermonde op 5 maart 1979, (NN 790305-182-87), ongehuwd, wettelijk samenwonend, wonend te 9200 Dendermonde, Lange Dijkstraat (STG) 52.

2) De heer SCHALCK Jürgen, geboren te Brussel op 31 augustus 1974, (NN 740831-177-18), ongehuwd, wettelijk samenwonend, wonend te 9200 Dendermonde, Lange Dijkstraat (STG) 52.

Maatschappelijke vorm - naam

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De

vennootschap is opgericht onder de naam  Thuisverpleging Monika Steeman .

Mevrouw STEEMAN Monika boven vermelde oprichter sub 1), verklaart in te schrijven op negenennegentig (99) aandelen en zich ertoe te verbinden inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend vierhonderdveertien euro (¬ 18.414,00) en volgestort ten belope van zesduizend honderdachtendertig euro (¬ 6.138,00).

De heer SCHALCK Jürgen boven vermelde oprichter sub 2), verklaart in te schrijven op één (1) aandeel en zich ertoe te verbinden inbreng te doen in geld van een bedrag van honderzesentachtig eur (¬ 186,00) en volgestort ten belope van tweeënzestig euro (¬ 62,00).

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

a)Het verstrekken van verzorging, verpleging in de meest uitgebreide zin van het woord, aan personen, en dit

onder de voorgeschreven bepalingen van het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering;

b)De levering van alle prestaties van algemene lichaamsverzorging;

c)De aan- en verkoop, het huren, het verhuren, het leasen van alle medische en verpleegkundig materiaal, met

uitsluiting van alle medicatie door de wet geregistreerd, ten behoeve van patiënten, en dit aan particulieren,

handelaars en ondernemingen;

d)Het scheppen van mogelijkheden om verpleegkundigen toe te laten zich verder te bekwamen in de medische

discipline, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

e)De uitbating van rusthuizen, bejaardenhuizen en serviceflats;

f)De aankoop, de verkoop, het bouwen het huren en verhuren, de uitbating van rusthuizen en

bejaardentehuizen, in het algemeen van alle onroerende goederen, het beheer daarvan, verbeteringen en/of

opfrissingen van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9200 Dendermonde, Lange Dijkstraat (STG) 52

Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Gemelde opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief.

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle financiële, industriële en burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en onder meer alle roerende en onroerende goederen, onroerende zakelijke rechten (zoals opstal, erfpacht, vruchtgebruik, blote eigendom, ook in het kader van de bezoldiging van de zaakvoerder in natura) handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, verkopen, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit, of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit, hypotheek vestigen, zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag tevens de functie van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar manager of gemandateerde waarnemen evenals elke directie- of controlefunctie in ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze die zij het best geschikt acht.

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december van het daarop

volgende jaar.

Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op 29 december 2011 en zal afgesloten worden op

eenendertig december tweeduizend twaalf.

Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 18 uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

De oproepingen van de vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven geschieden overeenkomstig de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen. Wetboek van Vennootschappen, waaronder de verzending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen , worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Reserves  verdeling van winst  liquidatiebonus

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven.

Het netto-overschot van de vereffening wordt verdeeld onder de aandelen, met dien verstande data an alle aandelen dezelfde rechten zijn verbonden.

Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in alle handelingen en in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelf zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één (1).

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd :

Mevrouw STEEMAN Monika, geboren te Dendermonde op 5 maart 1979, (NN 790305-182-87), ongehuwd,

wonend te 9200 Dendermonde, Lange Dijkstraat (STG) 52.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend S. Heyvaert, geassocieerd notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING MONIKA STEEMAN

Adresse
LANGE DIJKSTRAAT 52 9200 ST-GILLIS-DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande