THUISVERPLEGING NAUTS EVI

Divers


Dénomination : THUISVERPLEGING NAUTS EVI
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 835.450.805

Publication

10/10/2014
ÿþ~

Mat Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-- I OKT, 2014

Griffie

AFDELING DENDFRrontipE

1 1854 2

1

bel

Be

$ta

NIM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0835.450.805 ~

Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING NAUTS EVI

(verkort) :

Rechtsvorrn : Gewone Commanditaire Vennootschap Vim.

Zetel : Bremstraat 13, 9250 Waasmunster

(volledig adres)

' Onderwerp akte : Ontbinding en afsluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de vennoten dd. 29/09/2014:

De vergadering stelt vast dat ze geldig is samengesteld en bekrachtigt de uiteenzetting van de voorzitter. Na beraadslaging neemt de vergadering, telkens met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten,

1. De vergadering beslist unaniem om de vennootschap te ontbinden en te vereffenen.

2. Op basis van de staat van activa en passiva per 29 september 2014, stelt de vergadering vast dat er, geen passiva meer zijn in hoofde van de vennootschap en beslist de vergadering het resterend actief terug over te dragen aan de vennoten in de verhouding zoals vastgelegd in de statuten.

3. Rekening houdend met agendapunt sub 2. wordt er geen vereffenaar benoemd.

4. Rekening houdend met agendapunt sub 2. stelt de vergadering vast dat aile activa werden gerealiseerd en passiva voldaan zodanig dat onmiddellijk kan worden overgegaan tot afsluiting van de vereffening.

5. De vergadering verklaart unaniem dat de vereffening afgesloten is. De vennootschap heeft aldus opgehouden te bestaan,

6. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende een periode van vijf jaar op het volgende adres bewaard worden: Bremstraat 13, 9250 Waasmunster.

7. De vergadering stelt vast dat er geen sommen noch waarden bij de Consignatie - en Depositokas geconsigneerd moeten worden.

8. De vergadering geeft unaniem volmacht aan Steven Meyvaert van Baker Tilly Belgium Accountants en Belastingconsulenten met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om aile administratieve formaliteiten te vervullen die met de ontbinding, vereffening en afsluiting van de vereffening van de vennootschap gepaard gaan,

Baker Tilly Belgium Accountants en Belastingconsulenten Burg. CVBA

Gevolmachtigde

Vertegenwoordigd door

Steven Meyvaert

Tegelijk hierbij neergelegd: - notulen vergadering van vennoten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtetsening.

26/04/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

- So. seo5

THUISVERPLEGING NAUTS EVI

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel :

Onderwerp akte

BREMSTRAAT 13, 9250 WAASMUNSTER

: UITTREKSEL VAN DE OPRICHTING VAN EEN BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

1.

NAUTS Evi, beherend vennoot, wonende te 9250 WAASMUNSTER,

BREMSTRAAT 13

en een stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 11063057"

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHPNnEL.

~ 3, 04. 2011

 1

DENDEFeiieDC

2. Burgerlijke Vennootschap die de vorm aanneemt van een gewone commanditaire vennootschap met als naam "THUISVERPLEGING NAUTS EVI"

3. Zetel: BREMSTRAAT 13 te 9250 WAASMUNSTER

4. Duur: Onbepaalde duur.

5. Maatschappelijk kapitaal en inbreng:

Mevrouw Nauts Evi doet een inbreng in speciën van EUR 900,00

(negenhonderd euro) en de stille vennoot doet een inbreng in speciën van EUR 100,00 (honderd euro). Derhalve bedraagt het totaal van de inbrengen, als kapitaal

bijeengebracht door overschrijving op rekening IBAN BE13 9730 2530 7839, EUR

1.000,00 (duizend euro), zijnde 100% van de thans aangegane verbintenissen tot inbreng. Er worden voor de vennootschap geen aandelen uitgegeven.

6. Aansprakelijkheid van de vennoten:

De beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van' de vennootschap.

De stille vennoot draagt in de schulden en verliezen van de vennootschap slechts bij tot beloop van de gelden welke hij in de vennootschap heeft beloofd in te brengen.

7. Aanvangsdatum van de vennootschap: 01/04/2011.

8. Boekjaar: Van 01/01 tot 31/12

Eerste boekjaar van 01/04/2011 tot 31/12/2012.

9. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend batig saldo:

De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te boeken op een reservefonds. Indien de algemene vergadering beslist tot uitkering van de winst, wordt deze onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, behoudens andersluidende beslissing.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

" IT

Voor-

behouden

aan het

Beibisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

10. Machten van de beherende vennoot:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere beherende vennoten die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de

algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap verbinden.

Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Alle vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen "

van de vennootschap. "

De beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van " de vennootschap.

De vennootschap wordt thans beheerd door de beherende vennoot die tevens de functie van zaakvoerder op zich neemt, zijnde Nauts Evi, aan wie de exclusieve bevoegdheid : toekomt om de vennootschap te verbinden voor alle zaken die haar aan belangen.

11. Volmacht:

Comparanten geven bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Baker Tilly Belgium, met zetel te 9300 Aalst, Kareelstraat, 122, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, voor de aanvraag van een BTW-nummer en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Tegelijk hiermee neergelegd de oprichtingsakte geregistreerd te Dendermonde op 01 april 2011. De beherende venoot - Zaakvoerder

NAUTS Evi

Op de laatste blz. van Liti&B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING NAUTS EVI

Adresse
BREMSTRAAT 13 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande