THUISVERPLEGING SANDRINO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING SANDRINO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.399.434

Publication

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.08.2013, NGL 30.08.2013 13541-0538-014
19/11/2012
ÿþrra Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i S



NEERGELEGD

07 NU, 2012

ECHT i VAN

KO{RPHAE E GENT,

Ondernemingsar : 0835.399.434

Benaming

(voluit) : FRIETPALEIS SANA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ALPHONSE CLAEYS-BOUÜARTLAAN 21 TE 9030 GENT (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER.

Op de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op 31 oktober 2012 werd met éénparigheid van stemmen beslist om het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van mevrouw Devriese Naomi wonende te 9030 Gent, Damaststraat 47, Haar mandaat nam een einde op 31 oktober 2012.

DEVRIESE Sandrino

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

12-04-2011



Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302623*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

1. er door de volgende personen:

- de heer DEVRIESE Sandrino, geboren te Waregem op 21 december 1983, ongehuwd, wonende te 8400

Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 284.

- mevrouw DEVRIESE Naomi, geboren te Waregem op 12 januari 1988, ongehuwd, wonende te 9040 Gent,

Nekkersvijverstraat 72.

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Frietpaleis Sana

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9030 Gent, Alphonse Claeys-Bouüaertlaan 21

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc Coudeville te Oostende op 11 april 2011, nog te registreren op het Registratiekantoor Oostende I, blijkt dat:

2. de vennootschap de naam  FRIETPALEIS SANA draagt.

4. De vennootschap heeft tot doel:

I. ALGEMEEN

1. De uitbating van een frituur, restaurant, tea-room, taverne, verbruikssalon, café, snelbuffetten zoals snackbars, croissanteries, crêperies, pizzeria s, enzovoort... ; de uitbating van een restaurant gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends; De uitbating van een feestzaal en traiteurdienst. Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, seminaries, congressen enzovoort.. ; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels. Het ter beschikking stellen van faciliteiten voor recreatiedoeleinden. Ter verwezenlijking van haar doel zal de vennootschap zich mogen inlaten met alle commerciële activiteiten zowel in het groot als in het klein, van roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met horeca uitbating, de catering, de inrichting van feestelijkheden, tentoonstellingen en demonstraties en het verstrekken van ermee samenhangende prestaties. Zo ondermeer ook het optreden als tussenpersoon in de verkoop van antiek, kunstwerken, schilderijen enzovoort...;

2. De verkoop van algemene voedingswaren (inclusief dranken), belegde broodjes, tabak, sigaretten en sigaren;

3. De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse worden verbruikt en in het algemeen in wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, hotdogstalletjes, enzovoort;

4. De productie en verkoop van roomijs, andere consumptie-ijs en pastagerechten;

5. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden;

6. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 9030 Gent, Alphonse Claeys-Bouüaertlaan 21.

0835399434

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN, BIJDRAGEN TOT DE VESTIGING EN DE ONTWIKKELING VAN RECHTSPERSONEN EN ONDERNEMINGEN, ZOALS :

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd

door 186 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigend en

onderschreven in speciën door:

- de heer DEVRIESE Sandrino, voornoemd, tot beloop van 9.500,00 EUR, waarvoor hem 95 aandelen worden

toegekend;

- mevrouw DEVRIESE Naomi, voornoemd, tot beloop van 9.100,00 EUR, waarvoor haar 91 aandelen worden

toegekend.

Alle aandelen samen worden ten belope van tienduizend euro (10.000,00 EUR) volgestort.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR).

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de

naamloze vennootschap Fortis Bank.

Aldus dient nog 8 600 EUR te worden volstort.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

In afwijking van het voorgaande, zal de vennootschap zowel intern en extern vertegenwoordigd worden door alle zaakvoerders voor beslissingen die betrekking hebben op investeringen vanaf twintigduizend euro (20.000,00 EUR), zijnde ondermeer aankoop onroerende goederen, wagens, machines, materieel,...

Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer DEVRIESE Sandrino, voornoemd, die dit mandaat heeft aanvaard.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd: mevrouw DEVRIESE Naomi, voornoemd, die dit mandaat heeft aanvaard.

8. Elk jaar op de tweede dinsdag van de maand mei om twintig uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2012.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen

voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven

worden.

11. Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.08.2016, NGL 26.08.2016 16489-0154-014

Coordonnées
THUISVERPLEGING SANDRINO

Adresse
ALPHONSE CLAEYS-BOUUAERTLAAN 21 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande