THUISVERPLEGING SEGERS PEGGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING SEGERS PEGGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.641.565

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 14.08.2014 14422-0548-011
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 08.08.2013 13406-0191-011
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 23.08.2012 12443-0165-010
12/01/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Thuisverpleging Segers Peggy

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9820 Merelbeke, Cornelius Sneyssenslaan 16

Onderwerp akte: Oprichting - Zaakvoerder

Uit een akte verleden op 7 januari 2011, ter registratie neer te leggen, door meester Jeroen Parmentier, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  De Groo, Blindeman, Van Belle, Parmentier & Van Oost, Geassocieerde Notarissen te Gent-Kouter 27, blijkt dat :

De heer Carpentier, Gerry, geboren te Deinze op 22 september 1977 en zijn echtgenote Mevrouw Segers, Peggy Germaine Martine, geboren te Gent op 25 juni 1979, samenwonend te 9820 Merelbeke, Cornelius Sneyssenslaan 16, een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam "Thuisverpleging Segers Peggy .

De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 9820 Merelbeke, Cornelius Sneyssenslaan 16.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de honderd kapitaalaandelen wordt volledig in geld ingeschreven als volgt :

- De heer Carpentier, Gerry, voornoemd, op 1 aandeel hetzij honderd zesentachtig euro (¬ 186,00)

- Mevrouw Segers, Peggy voornoemd, op 99 aandelen hetzij achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00)

Totaal honderd (100) aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven is volstort tot beloop van één/derde, hetzij voor een bedrag van tweeënzestig euro (¬ 62,00)

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De inschrijvers verklaren en erkennen dat zij op ieder aandeel, waarop door hen werd ingeschreven, nog een bedrag dient te volstort te worden van honderd vierentwintig euro (¬ 124,00).

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC nummer BE 26 7330 4956 6929, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 06/01/2011 afgeleverd bankattest, welk attest aan ondergetekende notaris werd overhandigd en in het dossier zal bewaard blijven.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle mogelijke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met het verlenen van verpleegkundige verzorging en alle diensten die daarmee verband houden in de meest ruime zin begrepen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij kan alle roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

*11300264*

0832641565

Griffie

Neergelegd

10-01-2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij op gericht zijn of nog opgericht moeten worden, hun maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare ofwel waarvan de deelneming of de samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen of ondernemingen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en/of getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts kunnen uitgeoefend worden en opgenomen in de betrokken nomenclatuurlijst voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om 16 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, op hetzelfde uur. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering van vennoten. Deze kan desgevallend beslissen tot een vergoeding in geld en/of in natura.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders mogen het dagelijks bestuur aan één of meer personen, vennoten of niet, overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

Bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het

evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te

doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de

neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

De oprichters hebben beslist het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op één, en te

benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur : mevrouw SEGERS

Peggy, wonend te 9820 Merelbeke, Cornelius Sneyssenslaan 16, die verklaard heeft te aanvaarden

en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat is onbezoldigd,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden afgesloten op

eenendertig december tweeduizend elf.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, werd beslist geen

commissaris te benoemen.

Bijzondere volmacht

Aan de heer Van Hauwermeiren Denis, kantoor houdende te 9820 Merelbeke,

Hundelgemsesteenweg 724, wordt een bijzondere volmacht gegeven, met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Onderneming, en in het algemeen, alles doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Jeroen Parmentier, Geassocieerd Notaris te Gent

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING SEGERS PEGGY

Adresse
CORNELIUS SNEYSSENSLAAN 16 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande